Baca keterangan rasmi

Model latihan terbaik untuk pelajar dan profesional

Di CESTE, Sekolah Perniagaan Antarabangsa, kami menawarkan cara yang berbeza untuk belajar.

Bagi pelajar peringkat universiti: ijazah sarjana muda dan ijazah yang dipunyai oleh model pendidikan terbaik di dunia: Inggeris.

Untuk profesional dan eksekutif: pensijilan yang berprestij penting, program eksekutif dan perkhidmatan bimbingan untuk membantu anda mengatasi cabaran seterusnya dalam kerjaya profesional anda.

Model CESTE

Di CESTE, Escuela Internacional de Negocios, kami menawarkan model pendidikan yang berbeza. Bagi pelajar universiti: sarjana muda dan ijazah Sarjana yang dibina oleh model pendidikan terbaik di dunia-Inggeris. Untuk profesional dan eksekutif: pensijilan penting dan berprestij, program eksekutif dan perkhidmatan bimbingan untuk anda untuk mengatasi cabaran seterusnya dalam kerjaya profesional anda.

Kawasan khusus kami

Perbankan dan Kewangan

 • Teknologi Maklumat dan Komunikasi
 • Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan
 • Pengurusan Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan
 • Pelancongan
 • Keusahawanan dan inovasi

Kampus Dalam Talian

Kampus dalam talian kami direka untuk memudahkan pembelajaran pelajar kami, menyediakan cara yang diperlukan untuk melatih diri mereka: kandungan multimedia interaktif, kumpulan perbincangan, bahan dan sumber pelengkap, kelas maya hidup, webinar yang direkodkan, dan latihan penilaian diri.

Model pembelajaran Online Ceste adalah berdasarkan kombinasi pembelajaran pembelajaran kendiri, pembelajaran berpandu, sosial dan kolaborasi, dan menghormati irama setiap pelajar. Kami mempunyai satu pasukan pengajar pakar yang mengiringi pelajar sepanjang proses keseluruhan, menggalakkan pertukaran pengetahuan antara komuniti pelajar. Kami menawarkan latihan kualiti dan pelbagai peranti, pada masa dan tempat di mana pelajar boleh didapati.109452_pexels-photo-1068523.jpegrawpixel.com / Peksel

Misi, Visi dan Nilai

Misi

Pelajar adalah titik fokus kerja kita dan sebab kita menjadi.

Untuk mendidik dan melatih individu dengan kerjaya keusahawanan, yang kompeten dalam menghadapi cabaran digitalisasi, dalam perkhidmatan kepada masyarakat, mempunyai integriti, dan menyokong yang mampu menghasilkan nilai dalam syarikat, organisasi dan komuniti mereka.

Untuk membangunkan pengalaman pembelajaran dengan kaedah yang inovatif dan dengan fokus pada pengajaran praktikal dalam kandungan, kemahiran, dan kecekapan, yang membolehkan pembangunan peribadi dan profesional.

Kami berusaha memastikan dan meningkatkan kualiti latihan kami dan belajar dari yang terbaik, untuk memudahkan kebolehpasaran pelajar kami, dengan mereka menjadi pusat proses pembelajaran mereka sendiri.

Visi

Metodologi inovasi dan komited untuk masa depan.

Kami mahu sumbangan kami untuk pendidikan, yang inovatif dan kekal berbeza dengan tuntutan kehidupan sebenar, untuk menyediakan syarikat dan profesional di Aragón, serta semua wilayah dan negara yang boleh dicapai dengan program kami, dengan pembangunan yang lebih besar dan prospek untuk pertumbuhan ekonomi dan sosial.

Sebagai pusat universiti, kami memahami bahawa sumbangan kami bukan hanya untuk mencapai golongan muda tetapi juga profesional yang mencari, dalam kami, panggilan untuk terus belajar dan memberi inspirasi kepada diri mereka dalam kemungkinan profesional mereka.

Nilai dan budaya

Nilai dan dasar kami berpusat di sekitar pembangunan badan pelajar kami, peranan mereka dalam proses pembelajaran mereka sendiri dalam kedua-dua kandungan dan kompetensi, dan tumpuan kami terhadap persekitaran di mana kami bekerja, seperti Misi dan Visi kami.

Ringkasnya, dengan mengambil kira sumbangan daripada hubungan kami di UWTSD (University of Wales Trinity St. David), melalui:

 • Kerjasama dan penubuhan rangkaian hubungan strategik di peringkat serantau, kebangsaan, dan antarabangsa. Rangkaian jenis ini mempunyai potensi untuk memberi inspirasi kepada pelajar, kakitangan dan rakan kongsi kami untuk mencipta pembelajaran masa depan yang baru.
 • Kemasukan dengan meletakkan pelajar terlebih dahulu dan mengekalkan pembelajaran berterusan tanpa halangan. Kami menyokong pelajar dari semua latar belakang dan pada setiap masa semasa pendidikan mereka. Kami menerima peluang kedua dan proses penambahbaikan profesional.
 • Keusahawanan dan kreativiti, memanfaatkan keusahawanan, penyelidikan, kemahiran kreatif dan keusahawanan para pelajar kami, menawarkan program pendidikan yang membolehkan peluang terbaik untuk mendapatkan pekerjaan dan mengembangkan kemahiran yang dapat dipindah milik.
 • Pembangunan mampan melalui tumpuan berdasarkan sistem yang menawarkan laluan pendidikan yang penting dan relevan dan yang menggalakkan tanggungjawab sosial dan pembelajaran.
 • Komitmen untuk bekerjasama dalam pembangunan wilayah-wilayah di mana kita bekerja, dengan rujukan khusus kepada Aragón, menghadiri keperluan pembangunan dan menguatkan mata yang kuat, dan melakukan semua orang kepadanya.
 • Konsep Kewarganegaraan Global melalui pembangunan aktiviti dan peluang multinasional lain untuk pelajar, kakitangan, dan rakan-rakan kami.
 • Dengan bantuan rakan akademik kami, perkembangan penyelidikan dan kesan sosialnya, mengikut matlamat mereka.

Kami adalah Pusat Universiti yang:

 • Menambah nilai kepada pengalaman pembelajaran menerusi sistem yang menggabungkan pendidikan tinggi tradisional dengan aktiviti penyelidikan vokasional profesional dan akademik dengan kekakuan akademik dan berorientasikan ke arah aplikasi praktikal;
 • Menawarkan kurikulum yang baik untuk kedua-dua sarjana muda dan ijazah, dengan ciri-ciri tersendiri dalam bidang pekerjaan, perniagaan, pendidikan lestari dan kewarganegaraan global;
 • Didedikasikan untuk menghargai potensi setiap pelajar di peringkat individu dan untuk menyokong mereka melalui setiap langkah pendidikan mereka;
 • Adalah pelopor untuk pendekatan baru untuk latihan kerja dan amalan profesional yang meningkatkan kemahiran pekerja dan perniagaan itu sendiri; dan
 • Adalah komited kepada setiap aspek pembangunan mampan.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:


CESTE Business School

Program Penasihat Kewangan dalam talian membolehkan anda memperoleh pemahaman yang diperlukan yang akan menjadikan anda profesional berkelayakan untuk memberi nasihat den ... [+]

Kursus yang diiktiraf oleh EFPA (Persatuan Perancangan Kewangan Eropah) untuk menyediakan ujian pensijilan EIP (Pengamal Pelaburan Eropah). Dengan ini, anda akan dapat membuktikan kebolehan anda dan hasil profesional menghasilkan hasil peringkat tinggi dalam bidang perbankan dan perundingan yang kebanyakannya berkembang di negara maju. Program ini ditawarkan dalam format dalam talian.

Kredit: 6 ECTSTempoh: 24 MingguKaedah: Dalam talian dengan kandungan interaktif, kelas maya, dan persidangan video yang dirakam.

Program Penasihat Kewangan dalam talian membolehkan anda memperoleh pemahaman yang diperlukan yang akan menjadikan anda profesional berkelayakan untuk memberi nasihat dengan betul mengenai produk kewangan semasa yang mematuhi peraturan semasa. Ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada topik-topik seperti:... [-]

Sepanyol Zaragoza
Pendaftaran Terbuka
Spanish (Spain),English
Sambilan
6 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Experiencia Alumni CESTE 2018 - Borja Adiego

Alamat lokasi
Paseo Infantes de España, nº 3
Zaragoza, Aragon, 50012 ES
Media Sosial