Baca keterangan rasmi

Mengenai UVM

"Selamanya bertanggungjawab terhadap apa yang telah ditanam"

Di UVM, kami percaya pendidikan sebagai prinsip perubahan dan sebagai hak manusia untuk berkembang dan berkembang melaluinya. Kami percaya bahawa pelajar adalah paksi tugas di UVM dan bahawa lebih lengkap pengalamannya di Universiti, lebih mantap kompetensi peribadi dan profesionalnya akan dari mana dia akan mengambil bahagian dalam peningkatan masyarakatnya dan masyarakat Mexico dan dari dunia.109420_pexels-photo-267885.jpeg

Siapa kita?

UVM adalah institusi pendidikan moden dan inovatif, berorientasikan masa depan untuk melatih orang-orang produktif yang menambah nilai kepada masyarakat.

Misi kami

Kami memperluas akses kepada pendidikan berkualiti global untuk melatih orang-orang yang produktif yang menambah nilai kepada masyarakat.

Moto kami

Sejak tahun 1960, UVM menjadi tanah yang subur di mana profesional yang berwibawa yang berkomited untuk pembangunan mampan dilatih. Dalam setiap mereka, kerja universiti adalah untuk menanam benih yang menghasilkan buah untuk kepentingan Mexico.

Prinsip-prinsip kami

Kuasa transformasi pendidikan

Kami percaya dalam pendidikan sebagai prinsip perubahan dan sebagai hak manusia untuk berkembang dan berkembang melaluinya.

Kualiti Akademik

Kami percaya dalam latihan akademik antarabangsa dan keupayaan kami untuk membawanya ke sektor yang berpotensi tinggi untuk memanfaatkannya dan mengubahnya menjadi faktor pertumbuhan peribadi dan mobiliti sosial.

Pelajar di Pusat

Kami percaya bahawa pelajar itu adalah paksi kerja di UVM dan bahawa lebih lengkap pengalaman anda di Universiti, lebih mantap kecekapan peribadi dan profesional anda adalah dari mana anda akan mengambil bahagian dalam peningkatan masyarakat dan masyarakat anda di Mexico dan dunia

Inklusi

Kami percaya pada pluraliti dan multikulturalisme sebagai tanda penting masyarakat. Oleh itu, kami yakin bahawa kriteria inklusif memperkayakan, mempelbagaikan dan membuka peluang untuk semua manakala pengecualian menjadi miskin.

Penambahbaikan proses

Kami percaya peningkatan kekal sebagai asas untuk mengoptimumkan perkhidmatan pendidikan dan pentadbiran dan hasilnya.

inovasi

Kami percaya keupayaan kami untuk mencipta, merekabentuk dan melaksanakan modaliti dan senario yang inovatif yang membolehkan kami membangun dengan cara organik dan bersepadu.

Keberkesanan

Kami percaya pada pentingnya mengekalkan kecekapan dan keberkesanan dalam proses dan perkhidmatan kami, sebagai ciri utama pengurusan kami.109421_pexels-photo-1458318.jpeg

Nilai-nilai kami

Integriti dalam bertindak

Sedarilah dengan kejujuran, kejujuran dan ketelusan semua tindakan kami.

Sikap perkhidmatan

Mengekalkan mood dalam tindakan kami dan bekerjasama dengan orang lain dengan kehangatan, komitmen, semangat dan rasa hormat.

Kualiti pelaksanaan

Lakukan dengan tepat dan tepat pada masanya fungsi yang sesuai dengan kami berdasarkan kriteria kecemerlangan.

tanggungjawab sosial

Mengandaikan dengan hati nurani yang bersih akibat tindakan kita sebelum masyarakat.

Pemenuhan janji

Tukar janji kami menjadi komitmen dan pastikan pematuhan.

Perisai kami

109418_ESCUDOAUVM.png

University of the Valley of Mexico diwakili oleh perisai yang menggabungkan identiti melalui simbol yang mewakili asal dan sejarahnya. Perisai kami dibentuk oleh helang dan condor. Burung helang, simbol keagungan, kemerdekaan dan kebebasan, mewakili Utara Benua, sementara condor, refleksi otonomi, kebijaksanaan dan kekuatan, mewakili Amerika Latin. The Shield joint kemudian integrasi pelajar universiti dari semua mata kardinal, yang terdapat di universiti kami, rumah pengajian. Di pusat Coat of Arms, lambang wakil Mexico City, buaian sekolah UVM, membingkai elemen-elemen ini, moto yang menguasai Falsafah Institusi kami: "Untuk sentiasa bertanggungjawab terhadap apa yang telah ditanam", di mana menuangkan kebijaksanaan, disiplin, pengetahuan dan kasih sayang untuk apa yang ditaburkan dan dituai.

Lambang kami, Lynx

109419_LINCEAUVM.png

Keabadian semangat, kekuatan hidup dan nilai yang melampau adalah ciri khas dari Lynx, maskot yang melambangkan sifat-sifat ahli universiti universiti. Antara kualiti yang paling penting ialah minda yang tajam dan kebijaksanaannya. Dengan gerakan yang tangkas dan terselaras, Lynx dapat menjangkakan bahaya dengan peluang dan tahu bagaimana menjadi pemimpin, mengekalkan langkah tegasnya ke arah sasaran. Dengan kombinasi tekstur emas, ia mewakili perkara yang paling berharga dan berharga yang menonjol untuk orang-orang yang, sebagai ahli UVM, telah meninggalkan tanda mereka di jalan universiti mereka; yang telah mengembangkan potensi mereka dalam cara yang harmoni dan integral, sama ada sebagai pelajar atau siswazah, sebagai guru atau kakitangan pentadbiran, kerana mereka yakin bahawa jalan pendidikan tidak pernah berakhir dan, di dalamnya, kita mesti sentiasa memperbaiki hari demi hari hari

Model Pendidikan UVM

Kami memperluas akses kepada pendidikan berkualiti global untuk melatih orang-orang yang produktif yang menambah nilai kepada masyarakat.

Apakah maksud UVM?

Untuk menjadi UVM adalah untuk mempunyai Model Kecemerlangan Pendidikan.

Kawasan Interpersonal

Kami membangunkan komunikasi lisan dan tulisan yang berkesan, baik dalam bahasa Sepanyol dan Inggeris, dengan visi antarabangsa, kerja berpasukan, kesedaran dan tanggungjawab sosial.

Pembelajaran Sepanjang Hayat

Model kami adalah berdasarkan pembelajaran malar dan kekal, membangun orientasi yang kritikal dan proaktif. Di samping itu, anda akan membangunkan kemahiran penyelidikan.

Profesional dan Sosial

Anda akan membangunkan kepimpinan, keupayaan keusahawanan, inovasi dan kreativiti, penerapan pengetahuan dalam praktik dengan orientasi terhadap keputusan, membuat keputusan dan menyelesaikan masalah.

Objektif Umum

Menjana syarat-syarat yang membimbing karya pendidikan UVM, melalui garis panduan yang membolehkan ia mengartikulasikan fungsi-fungsi substantifnya, untuk mencapai perkembangan yang penting dalam para pelajarnya dengan penerapan fokus pada pembelajaran.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Pascasiswazah

Universidad Del Valle De Mexico

Keistimewaan ini memberikan anda pengetahuan teori dan praktikal, serta alat yang memberi tumpuan kepada pengurusan kewangan dan pengurusan sumber-sumber organisasi yang ... [+]

Keistimewaan ini memberikan anda pengetahuan teori dan praktikal, serta alat yang memberi tumpuan kepada pengurusan kewangan dan pengurusan sumber-sumber organisasi yang berkesan.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Pengetahuan komprehensif mengenai syarikat dan persekitaran kewangannya.Memohon pendekatan perniagaan global dari sudut pandangan kewangan.Untuk melaksanakan dan menguasai teknik analisis kewangan dan strategi pembiayaan.Kenapa pilih UVM?

Fleksibiliti

Struktur kurikulum fleksibel dan kandungan canggih.

Kandungan antarabangsa

Akses kepada portal WOBI-UVM dengan kandungan pengurusan global yang paling relevan.

Pilihan untuk pelbagai pascasiswazah... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

Specialty ini menyediakan anda pendekatan global untuk perniagaan dalam perhotelan dan pelancongan, memberi tumpuan kepada perkhidmatan pelanggan, serta dalam pengkomersi ... [+]

Specialty ini menyediakan anda pendekatan global untuk perniagaan dalam perhotelan dan pelancongan, memberi tumpuan kepada perkhidmatan pelanggan, serta dalam pengkomersialan destinasi dan produk pelancongan.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Untuk menentukan parameter untuk pentadbiran industri hospitaliti yang lebih baik.Pengetahuan tentang pemasaran dan strategi pemasaran untuk mempublikasikan produk pelancongan.Reka bentuk strategi komersial untuk mesyuarat pelancongan.Kenapa pilih UVM?

Pilihan untuk pelbagai pascasiswazah

Tumpuan perniagaan

Program memberi tumpuan kepada pengkomersilan destinasi dan produk pelancongan.

pengkhususan... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Universidad Del Valle De Mexico

Jenis Gelaran Dalam Talian ini membolehkan anda menguruskan pemboleh ubah yang mempengaruhi perubahan arah pasaran antarabangsa untuk menguasai logistik pengangkutan anta ... [+]

Jenis Gelaran Dalam Talian ini membolehkan anda menguruskan pemboleh ubah yang mempengaruhi perubahan arah pasaran antarabangsa untuk menguasai logistik pengangkutan antarabangsa, anda akan dapat merancang, mengatur, mengarah dan mengawal kawasan komersil dan logistik syarikat.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Kenal pasti peluang dan ancaman di pasaran dan, pada platform itu, merancang strategi pemasaran.Membangunkan kempen promosi dan pengiklanan.Menganalisa dan menentukan harga.Kenapa pilih UVM?

Kami menawarkan pilihan terbaik untuk anda

Penyediaan pengurusan

Kawasan pembangunan eksekutif yang memperkuat kemahiran kepimpinan anda, membuat keputusan, inovasi dan keusahawanan.... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

Pelan akademik dalam talian ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran berorientasikan kepada pengurusan dan reka bentuk projek teknologi, berdasarkan platform canggih, ... [+]

Pelan akademik dalam talian ini membolehkan anda mengembangkan kemahiran berorientasikan kepada pengurusan dan reka bentuk projek teknologi, berdasarkan platform canggih, dengan mempertimbangkan perkhidmatan dalam awan, Data Big dan Aplikasi Mudah Alih.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Penerapan metodologi, teknik dan alat komputer untuk analisis situasi dan persekitaran untuk menyelesaikan masalah dan / atau membuat keputusan.Pengurusan sistem inventori berdasarkan penentuan model keperluan pengeluaran yang optimum, sesuai dengan tingkah laku pasar.Penilaian dan penggunaan cara fizikal dan tanpa wayar untuk menghantar data, mengikut keperluan yang ditetapkanKenapa pilih UVM?... [-]
Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

Kejuruteraan ini mempunyai rancangan akademik yang membolehkan graduan menanggapi keperluan peningkatan proses logistik mana-mana organisasi menggunakan alat dan proses a ... [+]

Kejuruteraan ini mempunyai rancangan akademik yang membolehkan graduan menanggapi keperluan peningkatan proses logistik mana-mana organisasi menggunakan alat dan proses avant-garde.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Mengurus, mengurus dan mengoptimumkan sumber, input dan proses perindustrian dan untuk membangunkan kajian mengenai masa tindak balas dan pergerakan dalam pengeluaran barangan dan / atau perkhidmatan.Untuk menganalisis sistem pengeluaran tumbuhan yang bertindak balas terhadap strategi daya saing, memastikan kualiti proses, produk dan kemudahan pintar.Meningkatkan daya saing sistem pengeluaran, dengan mengambil kira pengedaran dan pengangkutan barangan.Kenapa pilih UVM?... [-]
Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan d ... [+]

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

¿Qué aprenderás?

Te contamos nuestro plan de estudios

El dominio de técnicas administrativas y de tecnologías de la información y comunicación para alcanzar tus metas. A identificar nichos de mercado que garanticen ventajas competitivas para la organización, en un entorno nacional e internacional. A diseñar estructuras de trabajo que respondan a las necesidades y demandas de la organización donde te desempeñas. ¿Por qué elegir UVM? ... [-]
Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Sambilan
36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

Modality Online Degree ini memberi anda pengetahuan dalam bidang pemasaran, jualan, pengiklanan dan penyelidikan pasaran. Anda akan mempunyai kemahiran untuk melaksanakan ... [+]

Modality Online Degree ini memberi anda pengetahuan dalam bidang pemasaran, jualan, pengiklanan dan penyelidikan pasaran. Anda akan mempunyai kemahiran untuk melaksanakan strategi pemasaran yang berkesan.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Kenal pasti peluang dan ancaman di pasaran dan, pada platform itu, merancang strategi pemasaran.Membangunkan kempen promosi dan pengiklanan.Menganalisa dan menentukan harga.Kenapa pilih UVM?

Kami menawarkan pilihan terbaik untuk anda

Penyediaan pengurusan

Kawasan pembangunan eksekutif yang memperkuat kemahiran kepimpinan anda, membuat keputusan, inovasi dan keusahawanan.

Belajar dan gunakan

Pembelajaran memberi tumpuan kepada mendapat pengetahuan yang segera diguna pakai dalam persekitaran kerja anda.... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Universidad Del Valle De Mexico

Belajar menggunakan alat, proses dan metodologi yang berkesan untuk terus memperbaiki proses kualiti organisasi. ... [+]

Belajar menggunakan alat, proses dan metodologi yang berkesan untuk terus memperbaiki proses kualiti organisasi.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Membangun, mengawal dan menilai sistem kualiti untuk meningkatkan produktiviti dalam organisasi.Merancang dan membangunkan pelan strategik kualiti keseluruhan.Terapkan IT untuk meningkatkan proses kualiti keseluruhan mana-mana organisasi.Kenapa pilih UVM?

Vanguard

Program sentiasa dikemas kini, mengikut trend dalam pengurusan dan pengurusan kualiti.

Orientasi inovatif

Fokus pada kualiti dan memberi tumpuan kepada keperluan pelanggan.

Pembangunan kemahiran

Kandungan Avant garde yang menggabungkan trend nasional dan antarabangsa, yang bertujuan untuk membangunkan kompetensi.... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

Ijazah Sarjana Dalam Talian ini membolehkan anda menguasai konsep dan metodologi pendekatan kompetensi, untuk merumuskan dan menerapkan strategi pengajaran dan pembelajar ... [+]

Ijazah Sarjana Dalam Talian ini membolehkan anda menguasai konsep dan metodologi pendekatan kompetensi, untuk merumuskan dan menerapkan strategi pengajaran dan pembelajaran untuk program akademik.

Apa yang anda akan belajar?

Kami memberitahu anda kurikulum kami

Merancang, mendiagnosis, mentadbir, mengendali, menilai dan menginovasi program pendidikan berasaskan pendidikan berdasarkan kecekapan.Terapkan strategi pengajaran-pembelajaran.Kemas kini pengetahuan anda tentang kemahiran profesional yang diperlukan dalam aktiviti teknikal atau pentadbiran.Kenapa pilih UVM?

pengkhususan

Kurikulum dianjurkan ke dalam empat tahap untuk pengkhususan progresif dalam pendidikan berasaskan kompetensi.... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Del Valle De Mexico

MBA ini membolehkan anda memperoleh kemahiran pengetahuan dan pengurusan untuk mengurus organisasi secara strategik dan menjana nilai dalam syarikat dalam persekitaran pe ... [+]

MBA ini membolehkan anda memperoleh kemahiran pengetahuan dan pengurusan untuk mengurus organisasi secara strategik dan menjana nilai dalam syarikat dalam persekitaran perniagaan pelbagai disiplin dan pasaran global yang semakin meningkat.

Apa yang anda akan belajar?Untuk membangunkan visi komprehensif dan global syarikat dan persekitarannya.Anda memperoleh pengetahuan yang anda perlukan untuk memfokuskan, memahami dan menguasai fungsi penting syarikat.Anda memperoleh pengetahuan yang anda perlukan untuk memfokuskan, memahami dan menguasai fungsi penting syarikat.Kenapa pilih UVM?

Master Specialty

Anda boleh mendapatkan ijazah Sarjana dan Sarjana khusus untuk mengkaji satu program.... [-]

Mexico Mexico City
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Universidad UVM - Cambia el plan pero no tu meta