UNIR - Mexico

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

UNIR Mexico: universiti dalam talian Mexico dengan kualiti Eropah

UNIR Mexico adalah universiti Mexico swasta yang diluluskan sebelum Kementerian Pendidikan Awam (SEP) pada tahun 2013.

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico menawarkan tahap permintaan yang tinggi untuk memastikan latihan yang optimum dengan kualiti universiti di Eropah. Untuk tujuan ini, beliau telah merancang metodologi inovatif berdasarkan kelas dalam talian secara langsung, yang membolehkan hubungan segera antara rakan guru-guru, dan dalam iringan tetap tutor peribadi.

Kaedah yang berkesan ini adalah berdasarkan penilaian yang berterusan, yang memastikan pengasumsian pengetahuan yang berterusan, dan dalam merealisasikan peperiksaan akhir, yang menjamin latihan para pelajar kami.

UNIR Mexico adalah sebuah universiti yang disesuaikan dengan masa-masa baru dan masyarakat sekarang. Ia merupakan konsep baru universiti yang mengintegrasikan aspek-aspek teknologi terkini dalam perkhidmatan pendidikan yang rapat dan berkualiti. UNIR Mexico adalah sebahagian daripada kumpulan akademik UNIR, Universiti Antarabangsa La Rioja, pemimpin Eropah dalam latihan dalam talian, yang telah menjadi penyelesaian pendidikan bagi beribu-ribu orang di seluruh dunia. Lebih daripada 38,000 pelajar di seluruh dunia telah memilih model pendidikan ini, dan 24,000 terus berbuat demikian hari ini di kampus maya kami, 9,000 daripadanya dari luar Sepanyol.

Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana yang ditawarkan oleh UNIR Mexico mempunyai kesahan rasmi dan dimasukkan ke dalam sistem pendidikan kebangsaan oleh Sekretariat Pendidikan Awam (SEP) di Mexico.

The Degrees adalah:

 • Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan
  Perjanjian RVOE: 20140032, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Sarjana Sains Politik dan Pentadbiran Awam
  Perjanjian RVOE: 20140029, yang diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.
 • Sarjana Muda Komunikasi
  Perjanjian RVOE: 20140031, yang diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Undang-undang
  Perjanjian RVOE: 20140030, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.
 • Sarjana Muda dalam Pedagogi
  Perjanjian RVOE: 20140033, diberikan pada 12 Februari 2014. Jenis: Persekutuan.

Sarjana adalah:

 • Ijazah Sarjana dalam Psikopedagogi
  Perjanjian RVOE: 20160036, yang diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.
 • Sarjana Pengurusan dan Pengurusan Pusat Pendidikan
  Perjanjian RVOE: 20160035, yang diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.
 • Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan (MBA)
  Perjanjian RVOE: 20160034, yang diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Sumber Manusia
  Perjanjian RVOE: 20180080, yang diberikan pada 19 Januari 2018. Jenis: Persekutuan.
 • Master dalam Digital Markerting dan Perdagangan Elektronik
  Perjanjian RVOE: 20180355, yang diberikan pada 9 Mac 2018. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Kualiti Operasi
  Perjanjian RVOE: 20180081, yang diberikan pada 19 Januari 2018. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Sarjana dalam Keselamatan Komputer
  Perjanjian RVOE: 20160037, yang diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Kejuruteraan Laman Web
  Perjanjian RVOE: 20160038, yang diberikan pada 28 Januari 2016. Jenis: Persekutuan.
 • Ijazah Sarjana dalam Rekabentuk dan Pengurusan Projek Teknologi
  Perjanjian RVOE: 20170996, diberikan pada 16 Ogos 2017. Jenis: Persekutuan.
 • Sarjana dalam Sistem Pengurusan Bersepadu
  Perjanjian RVOE: 20180082, yang diberikan pada 19 Januari 2018. Jenis: Persekutuan.

Sebagai tambahan kepada Ijazah Sarjana SEP dan Sarjana SEP, UNIR Mexico menawarkan kemungkinan mengambil ijazah Pascasiswazah Eropah dalam pelbagai disiplin, yang dianugerahkan oleh Universiti La Rioja. Kebanyakan darjah ini diiktiraf dalam Ijazah Sarjana di Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah.

"Di barisan hadapan model pembelajaran pengajaran-pembelajaran"

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico sentiasa berada di barisan hadapan dalam model pendidikan pengajaran dan pembelajaran dalam talian. UNIR telah mengambil alih teknologi maklumat dalam fakulti akademiknya dan dalam penjanaan kandungan, aspek penting untuk mengekalkan kepimpinan pendidikan itu. Budaya digital ini telah membolehkan beliau mewujudkan skim operasi berdasarkan pengiktirafan usaha dan prestasi maksimum guru dan pelajarnya.

UNIR Mexico telah berjaya meletakkan semua kebaikan model yang berjaya dalam evolusi yang berterusan untuk menubuhkan tawaran peperiksaan Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana. Di negara seperti kita, yang mengekalkan permintaan yang tinggi untuk profesional dalam bidang seperti penyelidikan, pendidikan, industri dan pengeluaran barang dan perkhidmatan, UNIR Mexico dibentangkan sebagai pilihan yang baik dan unik dari segi daya maju, kos dan pencapaian yang akan dicapai.

Saya menjemput anda untuk menjadi sebahagian daripada universiti yang terintegrasi, majmuk ini dan komited terhadap prinsip dan nilai-nilainya. Guru, pelajar, institusi berkaitan dan berminat mengetahui dan memasuki model universiti antarabangsa yang inovatif ini dialu-alukan.

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Rektor UNIR México.

"Kejujuran dan semangat pengajaran yang jelas"

Di UNIR México kami percaya bahawa internet dan dunia teknologi memecah halangan dan ruang ruang supaya kami dapat mengakses maklumat, berinteraksi dan bekerjasama dengan orang lain.

Oleh itu, adalah mungkin untuk berinovasi dengan kualiti dan kecemerlangan dalam cara dan kaedah baru pengajaran dan pembelajaran, membawa Universiti lebih dekat dengan dunia kerja, keperluan latihan integral, pemerolehan kompetensi dan generasi pengetahuan.

UNIR Mexico telah secara sah sahih Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana (RVOE) di Mexico dan pelbagai Sarjana Eropah dalam pelbagai bidang. Kami terus berusaha untuk meningkatkan tawaran akademik kami mengikut keperluan latihan negara kita, kedua-dua sarjana dan ijazah Sarjana.

Di UNIR kami yakin bahawa usaha dan komitmen diberi ganjaran. Kami meletakkan semua usaha kami untuk memastikan pelajar itu mendapat pendidikan terbaik. Kerjaya kami yang jelas untuk pengajaran dan semangat seluruh komuniti pendidikan adalah jaminan kejayaan terbaik. "

Julieta Palma Anda, Ketua Pengarah UNIR México.

This school offers programs in:
 • Spanish (Mexican)
 • Sepanyol

Lihat Online MBA » Lihat Online Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Projek Pengurusan (MBA)

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Kurikulum khusus dalam Pengurusan Projek mempersiapkan anda untuk menjadi pengurus yang mampu menguruskan pelan tindakan yang paling penting bagi syarikat besar, menjadi pakar dalam perancangan, kawalan dan pemantauan strategi. [+]

MBA dengan Panduan Pengurusan Projek Ijazah Mexico dan Eropah

Di UNIR Mexico, anda boleh memperoleh Ijazah Sarjana SEP dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan (MBA) dengan ijazah ganda Mexico dan Eropah.

MBA adalah salah satu tajuk yang paling diminta pada masa kini oleh semua profil profesional yang ingin mendedikasikan diri mereka ke dunia perniagaan peringkat tinggi.

Kurikulum khusus dalam Pengurusan Projek mempersiapkan anda untuk menjadi pengurus yang mampu menguruskan pelan tindakan yang paling penting bagi syarikat besar, menjadi pakar dalam perancangan, kawalan dan pemantauan strategi.

MBA UNIR Mexico adalah dalam talian, rasmi dan bertahan hanya 18 bulan. Anda akan menghadiri kelas dalam talian dengan rakan sekerja dari Mexico dan negara-negara lain, dengan mana anda akan menyelesaikan kes praktikal dengan tumpuan antarabangsa. MBA UNIR sepenuhnya bersesuaian dengan kerja dan kehidupan peribadi anda, kerana jika anda tidak dapat menghadiri kelas dalam masa nyata, anda dapat melihatnya kemudian.... [-]


Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Sumber Manusia (MBA)

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Dengan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan ini dengan fokus pada Sumber Manusia, anda akan mencapai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mengoptimumkan sumber manusia syarikat, dan mengarahkan bakat dan prestasi pasukan yang berlainan untuk mencapai matlamat dan objektif organisasi ... bukan sahaja untuk mencapai unjuran kerja dalam syarikat anda sendiri tetapi juga untuk membuat jalan anda dalam perniagaan lain, termasuk yang antarabangsa. [+]

MBA dengan Orientasi Sumber Manusia Gelap Mexico dan Eropah

Adalah sama pentingnya untuk mengetahui bagaimana menguruskan sebuah syarikat untuk dapat menguruskan potensi dan keupayaan mereka yang bekerja di dalamnya. Dengan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan ini dengan fokus pada Sumber Manusia, anda akan mencapai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mengoptimumkan sumber manusia syarikat, dan mengarahkan bakat dan prestasi pasukan yang berlainan untuk mencapai matlamat dan objektif organisasi ... bukan sahaja untuk mencapai unjuran kerja dalam syarikat anda sendiri tetapi juga untuk membuat jalan anda dalam perniagaan lain, termasuk yang antarabangsa.

Tempoh ijazah Sarjana dengan kualiti Eropah adalah 18 bulan, jadi dalam satu tangan anda boleh mendapatkan ijazah rasmi dalam masa kurang dan, sebaliknya, dengan online, anda boleh menggabungkan kehidupan peribadi dan bekerja anda dengan universiti. Kelas-kelas akan direkodkan, jadi tidak akan ada masalah jika anda tidak boleh mengaksesnya atas sebab peribadi.... [-]


MBA antarabangsa

Online Campus Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City + 1 lagi

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico (UNIR Mexico), dengan kerjasama Marcony International University of Miami (USA), menawarkan Ijazah Sarjana Antarabangsa dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan (MBA), dengan pengiktirafan rasmi dari Mexico dan Amerika Syarikat dan dengan kerjaya antarabangsa yang jelas. [+]

MBA dengan ijazah rasmi Mexico dan Amerika

Modal ganda (18-22 bulan)

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico (UNIR Mexico), dengan kerjasama Marcony International University of Miami (USA), menawarkan Ijazah Sarjana Antarabangsa dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan (MBA), dengan pengiktirafan rasmi dari Mexico dan Amerika Syarikat dan dengan kerjaya antarabangsa yang jelas.

Dengan MBA Antarabangsa anda akan belajar untuk mengurus dan memimpin syarikat multinasional mana-mana sektor di semua bidang yang terdiri daripadanya (kewangan, pemasaran, sumber manusia, pengeluaran dan banyak lagi)

Di UNIR kami menyesuaikan diri dengan anda, itulah sebabnya kami memberi anda peluang untuk memilih jika anda ingin menyelesaikan Master Masters anda dalam 18 atau 22 bulan. Di samping itu, anda boleh memilih jika anda ingin mengambil ijazah Sarjana dalam talian atau dicampur dengan tinggal selama 4 bulan di Miami di Marconi International University.... [-]


Sarjana dalam Pentadbiran dan Pengurusan Perniagaan (MBA)

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Ijazah Sarjana Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran dengan fokus pada Kewangan menyediakan anda dengan alat teori dan praktikal yang diperlukan untuk menjadi profesional dalam pentadbiran perniagaan dengan fokus pada pengurusan operasi kewangan antarabangsa. [+]

MBA dengan Diploma Dual Mexico dan Eropah dalam Kewangan

Ijazah Sarjana Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran dengan fokus pada Kewangan menyediakan anda dengan alat teori dan praktikal yang diperlukan untuk menjadi profesional dalam pentadbiran perniagaan dengan fokus pada pengurusan operasi kewangan antarabangsa.

MBA adalah ijazah universiti yang paling dalam permintaan untuk profil profesional yang bercita-cita untuk berkembang dalam pasaran perniagaan yang kompetitif. Jika anda juga menambah orientasi kepada Kewangan Korporat Antarabangsa, anda akan mencapai profil yang menarik untuk mana-mana syarikat, baik nasional dan antarabangsa, dan bukan sahaja untuk mencapai unjuran kerja dalam syarikat anda sendiri tetapi juga untuk membuka diri kepada perniagaan lain, termasuk yang antarabangsa.... [-]


Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan (MBA)

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico (UNIR Mexico) menawarkan anda Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran (MBA) amalan, profesional dan antarabangsa. [+]

MBA Ijazah Mexico dan Eropah

Universiti Antarabangsa La Rioja di Mexico (UNIR Mexico) menawarkan anda Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran (MBA) amalan, profesional dan antarabangsa.

MBA UNIR Mexico diajar melalui kelas dalam talian secara langsung. Metodologi inovatif yang menyesuaikan diri dengan hari ke hari orang-orang dengan tanggungjawab peribadi dan kerja.

MBA ini, yang bekerja dengan Kaedah Kes, adalah berbeza kerana ia diajar hanya dalam 18 bulan dan menawarkan anda dua gelaran Mexico dan Eropah:

Ijazah Sarjana Mexico rasmi yang disahkan oleh SEP dan dianugerahkan oleh UNIR Mexico.MBA dalam Pengurusan Perniagaan dan Pengurusan, memiliki gelar Eropah yang mempunyai nilai kurikulum, dianugerahkan oleh Universiti Antarabangsa La Rioja (Sepanyol), ahli AACSB dan AMBA.... [-]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dan Pengurusan Pemasaran Digital (MBA)

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Dengan MBA yang bertujuan untuk Pemasaran Digital, anda akan mempunyai akses kepada semua alat yang anda perlukan, baik secara teoritis dan praktikal, dengan mana anda akan memperoleh visi strategik untuk perniagaan, membangunkan kemahiran pengurusan dan memberikan anda kepimpinan kepimpinan dan inisiatif keusahawanan. [+]

MBA dengan Orientasi Pemasaran Digital Degree Mexico dan Eropah Double

Sarjana Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran adalah ijazah universiti yang bertujuan untuk mereka yang mencari peningkatan profesional dalam pasaran perniagaan. Dengan MBA yang bertujuan untuk Pemasaran Digital, anda akan mempunyai akses kepada semua alat yang anda perlukan, baik secara teoritis dan praktikal, dengan mana anda akan memperoleh visi strategik untuk perniagaan, membangunkan kemahiran pengurusan dan memberikan anda kepimpinan kepimpinan dan inisiatif keusahawanan. Di samping itu, kerana anda akan menjadi pakar dalam Pemasaran, anda akan memantau semua trend semasa di peringkat antarabangsa yang berkaitan dengan pemasaran.... [-]


Sarjana

Ijazah Sarjana dalam Keselamatan Komputer

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Satu-satunya Master yang sah dalam Keselamatan Siber Antarabangsa yang akan membolehkan anda menggabungkan kehidupan profesional dan peribadi anda dalam masa hanya 18 bulan. [+]

Satu-satunya Sarjana Sarjana dalam Keselamatan Siber Antarabangsa yang akan membolehkan anda menggabungkan kehidupan profesional dan peribadi anda dalam masa 18 bulan

Sarjana dalam Keselamatan Komputer UNIR Mexico mengkhususkan diri dalam teknik perlindungan terkini terhadap kelemahan dalam sistem pengendalian, perisian, pangkalan data, sistem web dan semua risiko yang wujud dalam penggunaan ICT, serta kemungkinan impaknya dalam organisasi .

Keperluan untuk mempunyai jenis pakar ini lebih bersedia membuka kemungkinan untuk berkembang secara profesional, baik dalam sektor awam dan swasta.

Dengan Ijazah Sarjana Cybersecurity 100% dalam UNIR Mexico, anda akan mencapai, antara kemahiran lain:... [-]


Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Kejuruteraan Laman Web

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Kejuruteraan Laman Web merangkumi lebih daripada apa yang biasanya dikaitkan dengan "pembangunan laman web." Ia adalah di atas semua fesyen teknologi dan merupakan paradigma asas dalam pengkomputeran semasa, kerangka konseptual rujukan untuk pembangunan. dan eksploitasi aplikasi dan sumber komputer. [+]

Double Tajuk Mexico dan Eropah

Kejuruteraan Laman Web merangkumi lebih daripada apa yang biasanya dikaitkan dengan "pembangunan laman web." Ia adalah di atas semua fesyen teknologi dan merupakan paradigma asas dalam pengkomputeran semasa, kerangka konseptual rujukan untuk pembangunan. dan eksploitasi aplikasi komputer dan sumber daya. Master ini, dengan kandungan dalam pengemaskinian berterusan, menyediakan anda supaya anda dapat mengewangkan mana-mana perniagaan dalam talian.

Kerumitan sektor adalah penting untuk melatih profesional yang baik, dengan visi yang komprehensif dan mendalam, yang mampu mengeksploitasi sistem komputer kepentingan strategik, sangat penting dan kompleks, dan menjalankan pengurusan, pembinaan dan penyelenggaraan mereka. cara yang berkesan dan teliti.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Psikopedagogi

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Bersiaplah untuk meningkatkan pendidikan anak-anak, remaja dan orang dewasa dengan satu-satunya Sarjana dalam Psikopedagogi dengan kelas dalam talian dalam masa nyata. Model pedagogi unik di Mexico yang menyesuaikan diri dengan kehidupan peribadi dan profesional anda. [+]

Double Tajuk Mexico dan Eropah

Bersiaplah untuk meningkatkan pendidikan anak-anak, remaja dan orang dewasa dengan satu-satunya Sarjana dalam Psikopedagogi dengan kelas dalam talian dalam masa nyata. Model pedagogi unik di Mexico yang menyesuaikan diri dengan kehidupan peribadi dan profesional anda.

Ijazah Sarjana dalam bidang pendidikan dalam bidang psikologi-pedagogi mempunyai kesahihan rasmi (RVOE) dan diiktiraf oleh SEP.

Di kampus UNIR anda akan dapat melihat kelas langsung untuk berinteraksi dengan rakan sekelas atau guru anda, atau memvisualisasikannya kemudian, kerana semua kelas masih direkodkan di kampus virtual anda. Anda akan mengira, dari hari pertama, dengan tutor peribadi, dan anda akan mempunyai perpustakaan maya dan akses kepada bibliografi yang luas untuk menyelidiki subjek yang berbeza seperti yang anda perlukan.... [-]


Ijazah Sarjana dalam Rekabentuk dan Pengurusan Projek Teknologi

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Ijazah Sarjana dalam Reka Bentuk dan Pengurusan Projek Teknologi adalah apa yang anda perlukan untuk meluaskan kerjaya profesional anda, kerana ia akan melatih anda sebagai pengurus projek, serta pengurus dalam kedudukan tanggungjawab yang berorientasikan kepada reka bentuk, arah dan pelaksanaan sifat teknologi. [+]

Double Tajuk Mexico dan Eropah

Ijazah Sarjana dalam Reka Bentuk dan Pengurusan Projek Teknologi adalah apa yang anda perlukan untuk meluaskan kerjaya profesional anda, kerana ia akan melatih anda sebagai pengurus projek, serta pengurus dalam kedudukan tanggungjawab yang berorientasikan kepada reka bentuk, arah dan pelaksanaan sifat teknologi.

Dengan Ijazah Sarjana Dalam Talian ini anda boleh menggabungkan kehidupan profesional dan peribadi anda dengan kajian kualiti universiti di Eropah terima kasih kepada metodologi UNIR Mexico: anda akan mempunyai tutor peribadi dan kelas dalam talian secara langsung dan ditangguhkan supaya anda dapat memvisualisasikan mereka sebanyak yang anda kehendaki.... [-]


Ijazah Sarjana Pengurusan Kualiti dan Operasi

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Kurikulum Sarjana dalam Pengurusan Operasi dan Kualiti UNIR Mexico bertindak balas kepada permintaan syarikat-syarikat nasional atau antarabangsa yang memerlukan profesional terkemuka, yang mampu mengoptimumkan pengurusan produk dan proses. [+]

Master dalam Pengurusan Operasi dan Kualiti UNIR Mexico menyediakan anda menjadi Pengarah Operasi mana-mana syarikat di Mexico atau negara lain.

Ijazah Sarjana rasmi ini, yang mempunyai kualiti Eropah UNIR, adalah gelar rasmi Mexico yang disahkan oleh SEP, diajar sepenuhnya dalam talian melalui kelas yang anda boleh lihat secara langsung atau tertunda.

Objektif Master ini adalah untuk melatih anda sebagai pengurus dalam pembangunan dan pelaksanaan program, model dan struktur operasi organisasi, dengan menggunakan perancangan dan metodologi pengurusan seperti:

Pengurusan diselaraskan: Pengurusan LeanPengurusan Proses: Proses Perniagaan Pengurusan (BPM)Pengurusan kualiti : Pengurusan Kualiti... [-]

Sarjana dalam Sistem Pengurusan Bersepadu

Online Sepenuh masa 18  November 2019 Mexico Mexico City

Master dalam Sistem Pengurusan Bersepadu UNIR Mexico menyediakan anda untuk melaksanakan aktiviti profesional anda, dan mempunyai pengetahuan untuk berlatih sebagai juruaudit dalaman, dalam mana-mana bidang berikut: [+]

Double Tajuk Mexico dan Eropah

Master dalam Sistem Pengurusan Bersepadu UNIR Mexico menyediakan anda untuk melaksanakan aktiviti profesional anda, dan mempunyai pengetahuan untuk berlatih sebagai juruaudit dalaman, dalam mana-mana bidang berikut:

Alam SekitarPengurusan kualitiTanggungjawab Sosial Korporat (CSR)Kesihatan dan Keselamatan Pekerjaan (Pencegahan Risiko Pekerjaan -PRL-)

Program universiti ini mempersiapkan anda untuk mengkhusus dalam penyepaduan sistem pengurusan melalui visi global dan objektif sejajar, memudahkan pengambilan keputusan untuk meningkatkan kecekapan dan keuntungan dari mana-mana organisasi dengan mengoptimumkan pengurusan sumber yang sedia ada.

Sepanjang 18 bulan Ijazah Sarjana rasmi ini dalam Sistem Pengurusan Bersepadu, anda akan mempelajari aspek asas dan prosedur norma dan piawaian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa seperti:... [-]


Sarjana Pemasaran Digital dan Perdagangan Elektronik

Gelar Sarjana Pemasaran dalam talian rasmi, yang telah mengakui kesahihan kajian rasmi (RVOE) yang diberikan oleh SEP, akan menjadikan anda pakar dalam trend terkini dalam pemasaran digital. [+]

Double Tajuk Mexico dan Eropah

Master dalam Pemasaran Digital UNIR Mexico adalah satu-satunya tuan rasmi dari kualiti Eropah di Mexico yang diajar dalam talian, dengan kelas hidup dan hanya selama 18 bulan. Pengkhususan ini akan memperkayakan kerjaya profesional anda sebagai pakar dalam sektor Pemasaran Digital dan e-dagang.

Gelar Sarjana Pemasaran dalam talian rasmi , yang telah mengakui kesahihan kajian rasmi (RVOE) yang diberikan oleh SEP, akan menjadikan anda pakar dalam trend terkini dalam pemasaran digital.

Dengan tajuk ini, anda akan membangunkan pengetahuan yang diperlukan untuk memperkasakan diri anda dalam peranan pengurusan yang mungkin di peringkat Pemasaran dan Pengiklanan Digital. Topik seperti:... [-]


Sarjana Pengurusan dan Pengurusan Pusat Pendidikan

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Lengkapkan profil profesional anda dengan satu-satunya Sarjana dalam Pengurusan dan Pengurusan Pusat Pendidikan dengan kelas dalam talian dalam masa nyata. [+]

Double Tajuk Mexico dan Eropah

Lengkapkan profil profesional anda dengan satu-satunya Sarjana dalam Pengurusan dan Pengurusan Pusat Pendidikan dengan kelas dalam talian dalam masa nyata.

Master of UNIR Mexico adalah ijazah rasmi yang disahkan oleh SEP (RVOE) dan diajar sepenuhnya dalam talian supaya anda boleh menggabungkan kerja dan kehidupan peribadi anda dengan kajian universiti berkualiti yang disesuaikan dengan anda.

Kurikulum profesional yang lengkap ini akan menyediakan anda menjadi pemimpin yang memerlukan institusi pendidikan Mexico. Tugas-tugas utama yang dapat anda hadapi ialah:

Menyelaras dan mengawal kerja ahli-ahli Lembaga Pengarah yang lainPemimpin memimpinRancang dan program strategi pendidikanBerkomunikasi dan menyebarkan institusi (Pemasaran Pendidikan)Langsung dan urus Sumber ManusiaMenggalakkan inovasi pendidikanMenilai dan mengawal untuk membuat keputusan yang sesuai... [-]

Sarjana Pengurusan dan Pengurusan Sumber Manusia

Online Sepenuh masa 18  October 2019 Mexico Mexico City

Master dalam Sumber Manusia dalam talian ini akan mengembangkan kemahiran dan kebolehan anda dalam perancangan, pengurusan strategik dan arah ke arah pembangunan organisasi dan rangsangan bakat syarikat anda. [+]

Double gelaran Mexico dan Eropah

Master dalam Pengurusan Modal Manusia dan Pengurusan Bakat UNIR Mexico direka untuk memperkuat fungsi Sumber Manusia melalui kepakaran terkini. Ia akan membolehkan anda, menerusi metodologi berdasarkan kes praktikal, untuk mengambil alih fungsi pengurusan dalam mana-mana bidang modal insan sesebuah organisasi.

Master dalam Sumber Manusia dalam talian ini akan mengembangkan kemahiran dan kebolehan anda dalam perancangan, pengurusan strategik dan arah ke arah pembangunan organisasi dan rangsangan bakat syarikat anda.

Ijazah Sarjana rasmi yang diiktiraf oleh SEP akan membolehkan anda:

Merancang dan melaksanakan rancangan strategik untuk Sumber ManusiaMeningkatkan kesan fungsi HR dengan menguasai proses operasi dan strategik, serta alat digital, dari pemilihan ke pengekalan pekerjaUrus dasar pampasan korporatMenggalakkan latihan pekerja melalui program pembangunan profesional dan motivasiMemperkukuhkan kemahiran pengurusan dan komunikasi anda... [-]