Baca keterangan rasmi

fachada

kami

Tecnológico de Monterrey adalah institusi swasta, bukan keuntungan, bebas dan tidak berkaitan dengan parti politik dan agama. Ia diasaskan pada tahun 1943 berkat visi pengusaha Mexico, Eugenio Garza Sada .

kerja-kerja yang disokong oleh persatuan-persatuan sivil terdiri daripada pemimpin terkemuka dari seluruh negara ini, komited terhadap kualiti dalam pendidikan tinggi dan pembangunan Mexico.46882_rsz_medium_mapa.pngKampus dan mempunyai 31 pejabat dan 21 pejabat perhubungan antarabangsa. Ia bertujuan untuk melatih pemimpin dengan semangat keusahawanan, rasa manusia dan tahap daya saing yang tinggi.

Institusi di bahagian atas universiti swasta terbaik di dunia sesuai dengan QS World University Kedudukan; manakala EGADE Business School dianggap sebagai sekolah perniagaan terbaik di Mexico dan Amerika Latin.

Menurut Quacquerelli Symonds University Rankings, adalah universiti swasta yang terbaik di Mexico dan dengan itu pendapat majikan, Mexico 's nombor satu universiti, berdiri di dalam tahap yang sama University of Michigan, University Boston dan Universiti Duke.

Perbezaan kamidiferencia

program siswazah dan Pendidikan Eksekutif ITESM menawarkan nilai yang menggabungkan pelbagai produk dan perkhidmatan untuk menyumbang kepada pembangunan usahawan, berdaya saing di peringkat antarabangsa, memberi tumpuan kepada hasil perniagaan dan eksekutif rasa manusia yang tinggi.

Program-program yang mempunyai ciri-ciri:

  • Kualiti program pembangunan kandungan yang diajar oleh guru yang berkelayakan dalam pengetahuan dan pengalaman ..
  • Kaedah pengajaran dan pembelajaran yang memberi tumpuan kepada menyelesaikan masalah sebenar di tempat kerja menggunakan alat untuk pelaksanaan segera.
  • Penjanaan dan integrasi pasukan berprestasi tinggi komited kepada pembangunan projek-projek yang menyumbang kepada meningkatkan hasil organisasi mereka.
  • Transformasi individu yang mengambil bahagian dalam kursus-kursus dan program yang latihan membolehkan mereka untuk mencapai tahap prestasi yang lebih tinggi dan memberi mereka alat untuk mencapai terkemuka peranan dalam memenuhi matlamat syarikat anda ke hadapan.
  • Sistem Multicampus yang menawarkan liputan kebangsaan dan antarabangsa, selain mempunyai pakatan dengan pelbagai universiti dan institusi.

Untuk ini dan lebih Tecnologico de Monterrey adalah pilihan terbaik dalam Siswazah dan Pengajian Eksekutif di Mexico.

model pendidikanmodeloProgram Pendidikan Siswazah dan Eksekutif dari Tecnológico de Monterrey didasarkan pada model pendidikan terkini, inovatif dan avant-garde yang menggunakan metodologi kes, pengembangan proyek dan / atau kegiatan pengalaman yang memungkinkan peningkatan produktivitas akibat aplikasi pengetahuan segera yang diperoleh dan peluang untuk menjana rangkaian.

  • Tumpuan mata ke arah murid, yang bertanggungjawab untuk menjana pengetahuan mereka sendiri, disertai pada setiap masa oleh gurunya, yang berperanan sebagai panduan.
  • Program disokong oleh guru-guru dengan ijazah kedoktoran dan eksekutif berpotensi tinggi dengan profil pekerjaan yang sangat baik.
  • keutamaan yang tinggi untuk yang menggunakan teknologi sebagai satu pemudah cara dalam proses pengajaran dan pembelajaran dan, dalam hal tuan-tuan dan kedoktoran, menekankan penyediaan melalui perjanjian antarabangsa dan pertukaran dengan universiti-universiti terkenal di seluruh dunia.
  • program dalam talian yang memastikan akses kepada rangkaian komunikasi, kerjasama dan pembelajaran di kalangan pelajar, guru dan pakar-pakar dari seluruh dunia; serta persatuan alumni untuk mengukuhkan proses pembelajaran pelajar.

Dengan ini, Tecnologico de Monterrey menyumbang untuk melatih profesional untuk menghadapi cabaran yang dihasilkan oleh globalisasi dan perubahan yang berterusan sains dan teknologi, di samping membuka peluang-peluang baru untuk eksekutif, usahawan dan ahli perniagaan.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Pengajaran dicirikan dengan menjadi adegan di mana anda mencerminkan dan mengambil bahagian dalam perubahan. Abad ini mengenakan keahlian pendidikan untuk meneruskan trad ... [+]

Kepentingan Pendidikan

Pengajaran dicirikan dengan menjadi adegan di mana anda mencerminkan dan mengambil bahagian dalam perubahan. Abad ini mengenakan keahlian pendidikan untuk meneruskan tradisi ini berdasarkan tuntutan sosial baru. Falsafah, pemikir dan penglihatan yang diiktiraf oleh organisasi hari ini, menunjukkan bahawa dunia sedang menuju ke arah transformasi yang hebat di mana sekolah, lebih daripada mana-mana institusi sosial lain, tidak dapat dielakkan akan terjejas dan atas sebab itu ia menghadapi cabaran yang besar. Dalam masyarakat pengetahuan semasa, adalah perlu untuk memasukkan model pendidikan berdasarkan kecekapan, yang merupakan keistimewaan perkembangan integral dari pelaku pendidikan baru dan, oleh karenanya, pembentukan generasi yang disampaikan oleh pelakon-pelakon ini. Masalah yang timbul setiap hari dalam bidang pendidikan abad XXI, memerlukan pakar untuk bertindak balas terhadapnya, dengan berkesan. Ini boleh dicapai melalui penyediaan yang mencukupi dalam perubahan organisasi, perancangan proses pendidikan dan pentadbiran pendidikan, elemen utama untuk mencapai penyelesaian alternatif.... [-]

Mexico Buenavista Mexico City Zapopan Santa Fe  + 1 Lagi
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
5 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Tecnológico de Monterrey menangani masalah ini melalui program Master of Engineering in Management (MEM) yang baru di Sekolah Kejuruteraan dan Sains, yang bertujuan untuk ... [+]

Sains dan teknologi sentiasa memajukan dan mengubah cara hidup kita; Syarikat mempunyai keperluan untuk mempunyai jurutera yang berkelayakan untuk menghadapi cabaran semasa industri dan mencapai keputusan yang memuaskan melalui metodologi yang berkesan. Tecnológico de Monterrey menangani masalah ini melalui program Master of Engineering in Management (MEM) yang baru di Sekolah Kejuruteraan dan Sains , yang bertujuan untuk membangunkan pemimpin dan pengurus projek, pakar dalam bidang pengetahuan mereka.

ditujukan kepada

Graduan sains profesional atau kerjaya kejuruteraan, yang mempunyai minat yang besar dalam pembangunan kemahiran kejuruteraan dalam pengurusan projek dan proses perniagaan utama, dalam pengurusan teknologi atau inisiatif perniagaan. Pemimpin teknologi masa depan dalam pengurusan perindustrian, pengurusan teknologi tinggi, pengurusan ID atau perniagaan dengan teknologi tinggi dan syarikat yang baru diwujudkan. Profesional dalam bidang kejuruteraan yang perlu mengenal pasti masalah kritikal, menghasilkan penyelesaian, menilai alternatif, membuat keputusan, dan melaksanakan tindakan, memimpin pasukan multidisiplin.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Zapopan Puebla City Santa Fe  + 2 Lagi
Julai 2020
Spanish (Mexican),Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Terima kasih kepada kemajuan teknologi maklumat dan globalisasi, terdapat akses kepada maklumat besar; Walau bagaimanapun, ini tidak memastikan maklumat ini dipermodalkan ... [+]

Kepentingan Pentadbiran Teknologi Maklumat

Terima kasih kepada kemajuan teknologi maklumat dan globalisasi, terdapat akses kepada maklumat besar; Walau bagaimanapun, ini tidak memastikan maklumat ini dipermodalkan dalam pengeluaran nilai. Membuat penukaran maklumat ke dalam pengetahuan dan pengetahuan bernilai memerlukan profesional yang mampu menguruskan dan menggunakan teknologi maklumat yang inovatif secara strategik untuk menghadapi cabaran produktiviti, kemampanan dan tanggungjawab sosial perniagaan dan organisasi.

Itulah sebabnya ia perlu menyediakan profesional yang mempunyai tanggungjawab untuk mengetahui dan membuat keputusan strategik mengenai sumber dan projek di mana teknologi maklumat terlibat sebagai alat untuk daya saing global. Di samping itu, para profesional ini dikehendaki dapat menghasilkan cara baru untuk mengasimilasi dan menggunakan ilmu melalui teknologi maklumat, untuk menjadi pemimpin yang mengubah proses dan strategi konvensional. Transformasi ini adalah apa yang akan memimpin organisasi ke tahap baru penjajaran teknologi-pentadbiran strategik yang mempromosikan secara bersepadu cara kelestarian syarikat.... [-]

Mexico Monterrey
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Pada masa kini, kejayaan dalam organisasi bergantung kepada keupayaan mereka untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran yang sangat berubah, mencipta pasaran baru, menja ... [+]

Kepentingan Inovasi untuk Pembangunan Perniagaan

Pada masa kini, kejayaan dalam organisasi bergantung kepada keupayaan mereka untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran yang sangat berubah, mencipta pasaran baru, menjana dan memimpin strategi baru.

Untuk terus berdaya saing, organisasi perlu berinovasi dan mencipta nilai komersial dengan menghasilkan produk, proses dan perkhidmatan baru, dalam model yang mengenalpasti pelbagai inovasi dan pendekatan strategik yang paling sesuai.

Ini memerlukan latihan orang dan pasukan kreatif yang menghasilkan nilai dan mempunyai visi yang mengarahkan mereka untuk mencari peluang baru.

ditujukan kepadaProfesional yang berminat untuk memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk meningkatkan daya saing dalam organisasi mereka melalui inovasi.Profesional yang bertanggungjawab dalam definisi strategi untuk pembangunan organisasi.Usahawan mencari penyelesaian praktikal yang mengubah dan memastikan masa depan yang makmur untuk organisasi.Perunding yang ingin menawarkan alternatif penyelesaian baru untuk masalah yang belum diselesaikan atau tidak dihadapi.Objektif programKenal pasti peluang untuk menjana nilai dalam organisasi.Belajar untuk bekerja dengan cara yang pelbagai disiplin untuk menyelesaikan masalah melalui proses dan teknik inovasi.Menggalakkan budaya inovasi untuk menjana kelebihan daya saing yang mampan.Menguruskan proses inovasi dari generasi idea, penyebarannya dan penilaian impaknya.Asumsikan inovasi sebagai proses sistematik, berorientasikan kepada tindakan dan memberi tumpuan kepada penyelesaian keperluan asas manusia, kebajikan dan kesedaran diri.kurikulum... [-]
Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Lagi
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Di pasaran semasa, masalah kebangsaan dan global, pemahaman dan menyelesaikan masalah kewangan, serta memanfaatkan peluang dari segi pelaburan, kecekapan dan keuntungan, ... [+]

Kepentingan Kewangan

Di pasaran semasa, masalah kebangsaan dan global, pemahaman dan menyelesaikan masalah kewangan, serta memanfaatkan peluang dari segi pelaburan, kecekapan dan keuntungan, merupakan alat penentu untuk daya saing dan pengurusan perniagaan.

Dengan latar belakang ini, Master of Finance , program saintifik profesional, bertujuan untuk melatih orang-orang dengan pengetahuan praktikal teori yang praktikal, nilai-nilai etika dan pemikiran kritikal, dilatih dalam pengurusan model dan teknik analisis kewangan untuk membuat keputusan terbaik dalam bidang ini. dan menyelesaikan masalah pembiayaan pelaburan; serta mencadangkan tindakan yang meningkatkan kualiti pentadbiran dan keberkesanan strategi dalam organisasi di mana mereka bekerja.... [-]

Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Lagi
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
5 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Antara cabaran yang ditawarkan oleh organisasi, kini memberi tumpuan kepada menjana rakan kongsi strategik, meningkatkan daya saing, kos kesan dan permintaan pasaran; dan ... [+]

Kepentingan Sistem Kualiti dan Produktiviti

Antara cabaran yang ditawarkan oleh organisasi, kini memberi tumpuan kepada menjana rakan kongsi strategik, meningkatkan daya saing, kos kesan dan permintaan pasaran; dan bertindak balas kepada masalah yang kompleks dan tidak dijangka. Oleh itu, Master 's program Kejuruteraan dengan pengkhususan dalam Sistem Kualiti dan Produktiviti adalah wajar, bertindak balas kepada keperluan alam sekitar, menyumbang kepada kecekapan dalam bidang rantaian bekalan, kualiti, penambahbaikan yang berterusan dan kejuruteraan pengurusan. Di samping itu, program ini melatih profesional untuk mencari sistem produktiviti lebih optimum dan meningkat, memandangkan aspek kelestarian dari perspektif global, integratif dan kerjasama.... [-]

Mexico Monterrey
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Keputusan mengenai pengurusan awam tempatan memerlukan pegawai yang terlatih untuk mengambil kira pelbagai faktor, yang memberikan pendekatan yang berjaya dan mudah dises ... [+]

Kepentingan Pengurusan Awam

Keputusan mengenai pengurusan awam tempatan memerlukan pegawai yang terlatih untuk mengambil kira pelbagai faktor, yang memberikan pendekatan yang berjaya dan mudah disesuaikan dengan keperluan dunia saat ini. Faktor-faktor yang perlu anda pertimbangkan ialah:

Demokrasi pilihanraya mesti diperkuatkan melalui set metodologi dan instrumental yang menyediakan pegawai awam dengan alat dan pengetahuan yang lebih maju untuk menggalakkan tadbir urus yang lebih baik.Kerajaan tempatan adalah bidang yang ideal untuk mengembangkan akses kepada demokrasi partisipatif dan memastikan manfaat bagi masyarakat.ditujukan kepadaPegawai awam peringkat pentadbiran kerajaan tempatan dan menengah di Amerika Latin.Pegawai dan pakar yang ingin meningkatkan kemahiran analitikal dan kebolehan mereka untuk membuat keputusan dalam pengurusan awam tempatan.Berminat untuk mengambil bahagian dalam kedudukan pilihan raya popular (di dalam kerajaan tempatan).Pemimpin dan pegawai parti politik.Profesional yang terlibat dalam analisis tindakan kerajaan.Profesional dari sektor swasta yang mencari pengetahuan yang lebih baik mengenai proses awam di peringkat tempatan.Objektif program... [-]
Mexico Monterrey
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Organisasi dan pengurusan kompetitif syarikat adalah faktor utama untuk pembangunan sebuah negara. Untuk mencapai matlamat ini, penting untuk mempunyai berwawasan, inovat ... [+]

Kepentingan Pentadbiran Perniagaan

Organisasi dan pengurusan kompetitif syarikat adalah faktor utama untuk pembangunan sebuah negara. Untuk mencapai matlamat ini, penting untuk mempunyai berwawasan, inovatif, humanistik dan, pada masa yang sama, pengurus berdaya saing yang mampu menghadapi cabaran global dalam persekitaran perniagaan yang berubah, saling bergantung dan kompleks.

ditujukan kepadaEksekutif dengan keinginan untuk memperkaya latihan mereka dengan perspektif global dunia perniagaan dan menerapkan pengetahuan ini di syarikat-syarikat sektor swasta, organisasi awam dan bukan keuntungan. Ini untuk maju dalam kerjayanya dan menduduki jawatan pengurusan dan pengurusan.Perunding, usahawan dan pemilik yang ingin mengambil bahagian dalam projek peringkat tinggi, dan yang ingin berkembang dalam bidang pentadbiran untuk memulakan atau mengukuhkan perniagaan mereka dengan cara yang inovatif.Objektif program... [-]
Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Santa Fe  + 2 Lagi
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
5 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Alamat lokasi
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Media Sosial
Alamat lokasi
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, State of Mexico, 14380 MX
Alamat lokasi
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Alamat lokasi
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Alamat lokasi
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Alamat lokasi
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Alamat lokasi
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, State of Mexico, 50110 MX
Alamat lokasi
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Alamat lokasi
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Alamat lokasi
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Alamat lokasi
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Department, BO
Alamat lokasi
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Alamat lokasi
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Alamat lokasi
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Region of Murcia, CO
Alamat lokasi
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, California, CR
Alamat lokasi
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Alamat lokasi
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Alamat lokasi
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador Department, SV
Alamat lokasi
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Department, GT
Alamat lokasi
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Department, HN
Alamat lokasi
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Alamat lokasi
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua Department, NI
Alamat lokasi
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Alamat lokasi
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Alamat lokasi
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna County, PE
Alamat lokasi
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Alamat lokasi
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Alamat lokasi
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Department, UY
Alamat lokasi
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE