Advenio eAcademy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Mengenai Advenio eAcademy

Ditubuhkan pada tahun 2013, Advenio eAcademy adalah Institusi Pengajian Tinggi (HEI) yang berpusat di Malta, (NCFHE nombor lesen: 2013-FHI-0006) yang memenuhi keperluan pelanggan antarabangsa para pembekal perkhidmatan pendidikan dan pelajar yang arif.

Advenio eAcademy adalah Institusi Pendidikan Tinggi (HEI) yang berpusat di Malta, (NCFHE nombor lesen: 2013-FHI-0006) yang memenuhi keperluan pelanggan antarabangsa para pembekal perkhidmatan pendidikan dan pelajar yang arif. Ia memberi peluang kepada institusi pendidikan dan organisasi latihan yang berpartisipasi untuk melangkah ke luar kekangan premis fizikal. Ia membolehkan mereka memeluk kampus maya yang membolehkan pembangunan dan penggunaan program pendidikan dan latihan yang terkini yang benar-benar menambah nilai kepada para pelajar.

Advenio eAcademy adalah organisasi pertama di Malta, yang dilesenkan oleh NCFHE yang perkhidmatannya berdasarkan pembelajaran dalam talian. Platform e-pembelajaran yang digunakan ialah penyelesaian EBLearn yang telah memenangi anugerah yang dibangunkan dan diselenggarakan oleh E-Business Systems, lengan penyelesaian web AllSecure Ltd. EBLearn menyediakan pustaka sumber, persembahan audio-visual dan video, keupayaan forum dan wiki, dan mengintegrasikan video kemudahan persidangan untuk membolehkan sesi bimbingan atau tutorial satu-ke-satu atau satu-ke-banyak.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

Lokasi

Malta Online

Alamat
Malta Online, Malta