Baca keterangan rasmi

TENTANG KITA

UBA telah membantu pelajar memperoleh kelayakan pendidikan diiktiraf di peringkat antarabangsa selama lebih 6 tahun. Setakat ini, 2,000 pelajar dari seluruh dunia telah mendaftar dalam program kami.

UBA telah bekerjasama dengan beberapa universiti yang menyediakan kelayakan yang diiktiraf kepada pelajar-pelajar di seluruh dunia. Program-program pembelajaran jarak jauh dalam talian UBA menyediakan dengan kerjasama pelbagai Universiti dari UK membenarkan anda untuk belajar bila-bila masa, di mana sahaja, dan pada kelajuan anda sendiri tanpa sempadan.

MISI:

  • Memberi bertauliah program pengiktirafan antarabangsa pada harga yang berpatutan.
  • Untuk memberi graduan dengan semua sokongan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam mencapai kelayakan universiti.
  • Untuk membenamkan graduan dengan kajian kemahiran hidup yang praktikal dengan kemahiran penyeliaan dan pengurusan bagi mencapai sasaran korporat.
  • Untuk meneroka graduan bakat dan peluang dalam tindak balas kepada keperluan negara dan global.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:


Universal Business Academy

Menjadikan perniagaan kelihatan baik dalam talian dengan kelayakan kemahiran dalam reka bentuk dan pembangunan web. Peserta akan mempelajari kemahiran terkini dari reka b ... [+]

Struktur Kurikulum:

Peserta dikehendaki menjalani kursus 5 teras berikut. Membangun kemahiran tersebut, peserta akan dikehendaki untuk melengkapkan 1 projek portfolio yang mencabar reka bentuk dan kemahiran pembangunan web mereka dan membina pemahaman bagaimana untuk menguruskan reka bentuk web dan projek pembangunan dalam konteks profesional.

Grafik untuk Multimedia dan World Wide Web Deamweaver Essentials HTML dan CSS Javascript for Designers Reka bentuk laman web [-]
مليسيا Johor Bahru
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
5 - 8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

UBA - Diploma in TESOL

Universal Business Academy (UBA) 2017 Corporate Video

UBA - 12 months MBA, UK

UBA - 12 months Online MBA, UK

Alamat lokasi
14A, Jalan Harimau Tarom,
Taman Century, 80250
Johor Bahru,

+607-333 5111
www.universalbusinessacademy.com

Johor Bahru, Johor, 80250 MY