your Digital Marketing Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 2013, DMAC (Akademi Pemasaran Digital) anda merupakan institusi pembelajaran atas talian yang mengkhususkan diri dalam membantu para pelajar di Amerika Syarikat, Kanada dan di seluruh dunia, mempersiapkan diri untuk berkarier dalam Pemasaran Media Digital dan Sosial.

Kursus dalam talian kami telah dicipta oleh pakar Digital dan Media Pemasaran Sosial yang bekerja hari ke hari dalam agensi Pemasaran Digital yang diberi mandat untuk mengikuti amalan terbaik Pemasaran Digital terkini dan kemas kini industri. Kursus ini diwujudkan untuk memberikan gambaran praktikal bersama dengan strategi terperinci dan wawasan pelaksanaan. Kursus ini bukan mengenai teori tetapi mengenai aplikasi dunia sebenar.

Di DMAC anda , kami menetapkan untuk mencipta pengalaman pembelajaran dalam talian yang komprehensif yang membolehkan sesiapa sahaja menyelesaikan kursus kami untuk bekerja di Digital

Walau bagaimanapun, kami juga memahami bahawa mengambil kursus dalam talian terperinci pada kadar anda sendiri mungkin memerlukan banyak disiplin dan tumpuan. Oleh itu, kami menyediakan setiap pelajar dengan Jurulatih Kejayaan peribadi mereka sendiri. Jurulatih Kejayaan kami disediakan kepada pelajar setiap hari perniagaan dan akan berkomunikasi dengan pelajar setiap kali pelajar memerlukannya atau apabila pelatih merasakan apa-apa bimbingan diperlukan berdasarkan kemajuan pelajar dan keputusan kuiz.

Lokasi

Toronto

Alamat
Toronto, Ontario, Kanada

New York

Alamat
New York, New York, Amerika Syarikat

San Francisco

Alamat
San Francisco, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami