IUBH University of Applied Sciences – Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar di IUBH

Anda mahu memulakan kerjaya antarabangsa di Eropah dan mencari cara yang fleksibel dan berpatutan untuk mencapai matlamat ini? Program Sarjana dan MBA dalam talian kami menawarkan orientasi antarabangsa dengan tumpuan kepada kecekapan pengurusan perniagaan dan am.

Pada masa yang sama, mereka menggunakan cara yang inovatif untuk membolehkan anda belajar mengikut kadar, tempat, dan waktu anda sendiri. Dengan model kajian kami, kami memberi penekanan besar pada fleksibiliti maksimum dan menyesuaikan diri dengan sempurna dengan kehidupan dan keperluan anda.

Kajian dalam talian IUBH - jalan menuju kejayaan yang paling fleksibel

Dengan kursus dalam talian Master dan MBA kami, kami menawarkan program pengajian dalam talian yang paling inovatif dan moden di seluruh dunia.

Program kami sangat fleksibel dan berkualiti tinggi dengan penekanan yang kuat pada bahagian praktikal dan pelbagai perkhidmatan dan inovasi untuk membantu membuat kajian anda lebih mudah. Graduan kami memaparkan kemahiran interkultur, arahan bahasa Inggeris yang baik dan pengetahuan pengurusan yang luas, membuka pintu ke tempat kerja antarabangsa yang menarik dan permulaan untuk kerjaya dalam pengurusan di semua industri.

Kerjaya anda adalah motivasi kami

Pembelajaran Jarak Jauh di IUBH menawarkan peluang kepada pelajar kita untuk membangun pada peringkat peribadi dan profesional dan memajukan karier mereka melalui kajian fleksibel, berorientasikan amali. Kami amat mencari profesional dan sebaliknya sibuk individu yang ingin berkembang pada peringkat peribadi dan profesional sambil terus menjalankan tugas utama mereka.

Itulah sebabnya kami merekabentuk program dan kursus kami untuk menjadi fleksibel dan inovatif yang mungkin tetapi tanpa mengorbankan kualiti IUBH biasa yang tinggi.

Kami juga percaya penting untuk menggabungkan kepakaran pakar kami dan memberi tumpuan kepada perkhidmatan dalam bentuk perkhidmatan pelajar cemerlang dan kaunseling serta bahan pembelajaran profesional dan inovatif.

Apa yang membezakan kami:

  • Kami mempromosikan pembangunan profesional dan peribadi, disesuaikan dengan keperluan individu setiap pelajar.
  • Kami menyediakan pelajar kami sebaik mungkin untuk kerjaya yang berjaya - sama ada di negara asal atau di tempat lain.
  • Program pembelajaran jarak jauh kami adalah fleksibel yang mungkin - anda boleh belajar bila-bila masa, di mana sahaja.
  • Pelajar kami mendapat keuntungan dari bahan pembelajaran berkualiti tinggi dan multimedia.
  • Kurikulum kami sangat berorientasikan amalan.
  • Kami menggabungkan pelbagai pakar industri dalam program kami.
  • Pelajar, pensyarah, dan rakan kongsi kami dapat mengambil bahagian secara aktif dalam pengembangan kurikulum, bahan pengajaran dan perkhidmatan.
  • Oleh itu, kami dapat menjamin kualiti yang konsisten dari semua kursus, bahan pengajaran, dan perkhidmatan kami.

Akreditasi dan Kedudukan

IUBH mempunyai beberapa akreditasi dan meterai yang menandakan kualiti dan kecemerlangan. Kami telah mencapai ini dengan terus meningkatkan kualiti program dan pengajaran kami.

Inisiatif Biasiswa

IUBH Online memberi anda peluang untuk menjimatkan kos belajar bermula dari 66%. Anda akan mendapat ijazah Jerman yang diiktiraf sepenuhnya. Ijazah dalam talian tidak berbeza dengan ijazah IUBH On-Campus. Anda bahkan berpeluang melakukan semester terakhir di kampus di Jerman dengan Pilihan Kemasukan SMART. Yang harus anda lakukan ialah menggunakan Kalkulator Biasiswa di laman web sekolah dan tunggu pasukan pengambilan pelajar menghubungi anda dengan keputusan akhir anda.

(Ketahuilah bahawa biasiswa kami tidak tersedia untuk pelajar dari Jerman, Austria, dan Switzerland)

Lokasi

Bad Honnef

Alamat
53604 Bad Honnef, North Rhine-Westphalia, Jerman