IUBH Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar di IUBH

Anda mahu memulakan kerjaya antarabangsa di Eropah dan mencari cara yang fleksibel dan berpatutan untuk mencapai matlamat ini? Program Sarjana dan MBA dalam talian kami menawarkan orientasi antarabangsa dengan tumpuan kepada kecekapan pengurusan perniagaan dan am.

Pada masa yang sama, mereka menggunakan cara inovatif untuk membolehkan anda belajar mengikut kadar, tempat dan masa anda sendiri. Dengan model pembelajaran kami, kami memberikan penekanan yang besar pada fleksibiliti maksimum dan menyesuaikan diri sepenuhnya dengan kehidupan anda dan keperluan anda.

Kajian IUBH Online - laluan paling fleksibel untuk berjaya

Dengan kursus dalam talian Master dan MBA kami, kami menawarkan program pengajian dalam talian yang paling inovatif dan moden di seluruh dunia.

Program kami sangat fleksibel dan berkualiti tinggi dengan penekanan yang kuat pada bahagian praktikal dan pelbagai perkhidmatan dan inovasi untuk membantu membuat kajian anda lebih mudah. Graduan kami memaparkan kemahiran interkultur, arahan bahasa Inggeris yang baik dan pengetahuan pengurusan yang luas, membuka pintu ke tempat kerja antarabangsa yang menarik dan permulaan untuk kerjaya dalam pengurusan di semua industri.

Kerjaya anda adalah motivasi kami

Pembelajaran Jarak Jauh di IUBH menawarkan peluang kepada pelajar kita untuk membangun pada peringkat peribadi dan profesional dan memajukan karier mereka melalui kajian fleksibel, berorientasikan amali. Kami amat mencari profesional dan sebaliknya sibuk individu yang ingin berkembang pada peringkat peribadi dan profesional sambil terus menjalankan tugas utama mereka.

Itulah sebabnya kami merekabentuk program dan kursus kami untuk menjadi fleksibel dan inovatif yang mungkin tetapi tanpa mengorbankan kualiti IUBH biasa yang tinggi.

Kami juga percaya penting untuk menggabungkan kepakaran pakar kami dan memberi tumpuan kepada perkhidmatan dalam bentuk perkhidmatan pelajar cemerlang dan kaunseling serta bahan pembelajaran profesional dan inovatif.

Apa yang membezakan kami:

  • Kami mempromosikan pembangunan profesional dan peribadi, disesuaikan dengan keperluan individu setiap pelajar.
  • Kami menyediakan pelajar kami sebaik mungkin untuk kerjaya yang berjaya - sama ada di negara asal atau di tempat lain.
  • Program pembelajaran jarak jauh kami adalah fleksibel yang mungkin - anda boleh belajar bila-bila masa, di mana sahaja.
  • Pelajar kami mendapat keuntungan dari bahan pembelajaran berkualiti tinggi dan multimedia.
  • Kurikulum kami sangat berorientasikan amalan.
  • Kami menggabungkan pelbagai pakar industri dalam program kami.
  • Pelajar, pensyarah dan rakan-rakan kami secara aktif dapat mengambil bahagian dalam pembangunan kurikulum, bahan pengajaran dan perkhidmatan.
  • Oleh itu, kita dapat menjamin kualiti konsisten dari semua kursus, bahan pengajaran dan perkhidmatan kami.

Akreditasi dan Kedudukan

IUBH mempunyai beberapa akreditasi dan meterai yang menandakan kualiti dan kecemerlangan. Kami telah mencapai ini dengan terus meningkatkan kualiti program dan pengajaran kami.

Lokasi

Bad Honnef

Alamat
53604 Bad Honnef, North Rhine-Westphalia, Jerman