ILERNA Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ILERNA Online Itali

Kelayakan pendidikan dalam talian rasmi di Sepanyol. Profesion kesihatan yang dikenali di Itali.

Belajar di pusat latihan profesional dalam talian nombor 1 di Sepanyol dan dapatkan kelayakan untuk mempraktikkan profesion penjagaan kesihatan di wilayah Sepanyol. Setelah memperoleh kelayakan, anda boleh meminta pengiktirafan kelayakan profesional anda di Itali. Dalam masa yang singkat, dalam bahasa Itali, dari jauh dan tanpa perlu pergi ke ibu pejabat di Sepanyol. Akses percuma!

  • Kelayakan rasmi Sepanyol dalam talian. Profesion kesihatan yang dikenali di Itali.
  • Belajar dari jarak jauh dengan bahan didaktik yang ditulis dalam bahasa Itali.
  • Anda boleh mengikuti peperiksaan di Itali. Tanpa perlu pergi ke Sepanyol.

Sepenuhnya dalam bahasa Itali

Anda tidak perlu pergi ke Sepanyol atau belajar bahasa Sepanyol, anda akan belajar dalam talian, dengan bahan didaktik ditulis sepenuhnya dalam bahasa Itali dan beberapa pelajaran presiden akan berlangsung di Milan.

Sudah tentu, anda akan mengambil peperiksaan di pejabat Itali dan bahasa Itali. Dengan persetujuan anda, kami secara peribadi akan menangani permintaan untuk pengiktirafan kelayakan profesional ini di Itali. Anda hanya perlu bertanya! Untuk penjelasan lebih lanjut, jangan ragu untuk menghubungi kami.

work flow

Belajar secara dalam talian di ILERNA

Prasasti modular

Dengan istilah modular, kami bermaksud kursus latihan yang dibuat dalam modul. Untuk setiap semester, ILERNA Online menyediakan semua modul profesional yang diramalkan dalam kitaran latihan tertentu, anda adalah salah satu yang memilih yang anda mahu belajar sepanjang semester, mengikut keperluan anda. Tanpa had dan kewajipan untuk dihormati. Dengan kata lain, dengan tujuan untuk memfasilitasi pembelajaran, pilihan mata pelajaran terpulang kepada pelajar, berdasarkan harapannya, irama belajarnya dan lebih-lebih lagi berdasarkan keperluannya. Yang penting ialah semua modul yang anda mahu laksanakan peperiksaan pada akhir semester dibeli sebelum semester itu bermula.

Pada akhir setiap semester, sebenarnya adalah mungkin untuk mengikuti peperiksaan yang berkaitan dengan modul yang dipilih. Setelah peperiksaan untuk setiap modul lulus, markah akhir akan disimpan selama-lamanya. Gelaran pakar kebersihan gigi diperoleh setelah lulus semua peperiksaan yang berkaitan dengan kursus.

Kampus maya

Kampus maya ILERNA Online berfungsi sebagai rangkaian sosial, di mana sebagai pelajar anda akan berpeluang membuat profil anda, mengurus papan buletin dan berinteraksi dengan profesor dan rakan pelajar. Selanjutnya, melalui kampus anda akan dapat mengakses bahan pengajaran dan pelbagai latihan latihan.

Sertailah kumpulan, forum dan perbahasan ... dan jangan lewatkan tutorial video! Belajar dengan ILERNA Online bila dan di mana anda mahu!

137545_pexels-photo-3769021.jpeg

Pusat latihan profesional rujukan di Sepanyol

ILERNA Online dilahirkan dari pusat latihan presiden ILERNA, dengan pengalaman lebih dari 50 tahun dalam sektor pengajaran, beroperasi dengan kecekapan dan profesionalisme dalam pembelajaran jarak jauh. Ia adalah pusat latihan profesional rasmi dan terkemuka di Sepanyol.

Nº1 di Sepanyol!

ILERNA Online kini merupakan pusat latihan dalam talian rasmi yang terkemuka di Sepanyol. Kursusnya adalah antara yang paling banyak diminta, melatih lebih daripada 3,500 pelajar setiap tahun dan menawarkan tawaran latihan seluas-luasnya dengan lebih dari 13 kursus latihan profesional.

Setelah mereka menamatkan pengajian dengan ILERNA Online , para pelajar ILERNA Online kelayakan rasmi, yang membolehkan mereka menyelesaikan latihan profesional mereka di Sepanyol. Dengan kata lain, pelajar tersebut akan dapat bekerja sebagai pakar kebersihan gigi di Sepanyol. Kelayakan profesional yang diperoleh dapat dikenali sepenuhnya di Itali, oleh itu pelajar kami berhak untuk mempraktikkan profesion kebersihan pergigian percuma seolah-olah mereka mempunyai ijazah tiga tahun.

Untuk memudahkan latihan ini, kami telah memutuskan untuk membuka pusat baru, ILERNA Online Italia, yang berpusat di Milan. Belajar dari jauh dan dapatkan kelayakan rasmi Sepanyol yang membolehkan anda bekerja di Itali, setelah mendapat pengiktirafan kelayakan profesional anda. Akses percuma!

Sepenuhnya dalam bahasa Itali

Anda tidak perlu pergi ke Sepanyol atau belajar bahasa Sepanyol, anda akan belajar dalam talian, dengan bahan didaktik ditulis sepenuhnya dalam bahasa Itali dan beberapa pelajaran presiden akan berlangsung di Milan.

Sudah tentu, anda akan mengambil peperiksaan di pejabat Itali dan bahasa Itali. Dengan persetujuan anda, kami secara peribadi akan menangani permintaan untuk pengiktirafan kelayakan profesional ini di Itali. Anda hanya perlu bertanya! Untuk penjelasan lebih lanjut, jangan ragu untuk menghubungi kami.

There is no substitute for hard work. ― Thomas A. Edison

Kelayakan pendidikan rasmi

ILERNA Online adalah pusat rasmi, diiktiraf dan diberi kuasa oleh Kementerian Pendidikan Sepanyol. Semua kursus latihan ILERNA Online adalah 100% rasmi dan sah untuk pelaksanaan fungsi profesional.

Sekarang di Itali!

ILERNA Online akhirnya membuat debut di Itali, yang berpusat di Milan, dengan tujuan untuk memberikan bantuan yang mencukupi kepada warga Itali untuk tawaran latihan mereka. Perhatian yang diberikan kepada para pelajar akan dilakukan secara eksklusif dalam bahasa Itali, serta bahan pengajaran, latihan, peperiksaan dan pelajaran presiden akan berlangsung sepenuhnya dalam bahasa Itali.

Setelah memperoleh gelar kelayakan, bagi mereka yang berminat, ILERNA Online akan memberikan bantuannya dalam melaksanakan semua praktik hukum dan birokrasi mengenai pengakuan kelayakan pengajian asing, berdasarkan ketentuan Arahan Eropa 2005/36 / EC .

Lokasi

Milan

Alamat
Viale Sondrio,3
20124 Milan, Lombardy, Itali

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: