Baca keterangan rasmi

Melalui pendidikan dalam talian, Trinity College Dublin kini boleh mencapai pelajar yang terbaik di seluruh dunia, menyediakan akses dan fleksibiliti kepada kecemerlangan akademik, dan menggalakkan pengalaman pelajar transformatif.

Dengan reputasi untuk menyediakan pendidikan bertaraf dunia, Trinity College Dublin kini boleh membolehkan lebih ramai pelajar mencapai potensi mereka dalam bidang pilihan mereka.

Selama lebih 400 tahun, komitmen untuk menyediakan pendidikan yang unggul telah menyaksikan Trinity College Dublin mendapat reputasi yang baik berhak sebagai salah satu universiti terbaik di dunia, dan sebagai universiti terkemuka di Ireland.

Pada tahun 2014, kursus dalam talian pertama Trinity College, Diploma Lepasan Ijazah dalam Gunaan Pengajian Sosial, telah dilancarkan, dan ini 37 pelajar menamatkan pengajian pada musim luruh tahun 2015. Trinity College juga berjaya melancarkan pertama percuma Massive Open Kursus Talian mereka (MOOC) tahun itu, yang teringat Lives Ireland dalam Perang dan Revolusi dan mempunyai lebih 12,000 pelajar mengambil bahagian. Sejak itu, lebih 46,000 pelajar di seluruh dunia telah menjadi sebahagian daripada siswazah dan percuma pendidikan dalam talian di Trinity College Dublin.

pelajar dalam talian Trinity ini belajar kursus-kursus yang telah dicipta oleh ahli akademik bertaraf dunia Trinity dan dipertingkatkan oleh pakar-pakar pembelajaran dalam talian. Semua video, persembahan interaktif yang dipertingkatkan, dan dokumen boleh diakses melalui Persekitaran Pembelajaran Maya Trinity College, Blackboard Belajar. Sepanjang setiap kursus dalam talian, pelajar bekerjasama dengan satu sama lain dan dengan ahli akademik untuk mewujudkan menarik dan bersemangat komuniti dalam talian tentang pelajar.

Perbincangan dan interaksi dengan ahli akademik tidak terhad kepada e-mel, dan pelajar menghadiri tutorial maya mingguan di mana mereka boleh berinteraksi dengan kelas mereka dalam masa nyata. Menggunakan webcam dan alat dengar, setiap pelajar boleh melihat, mendengar, dan berbincang dengan ahli akademik dan pelajar-pelajar lain.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Trinity College Dublin Online Education

Ini tahap 9 akademik kursus lepasan ijazah, disampaikan secara dalam talian, menyasarkan untuk menyediakan graduan dari pelbagai disiplin dengan peluang untuk membangunka ... [+]

Ini tahap 9 akademik kursus lepasan ijazah, disampaikan secara dalam talian, menyasarkan untuk menyediakan graduan dari pelbagai disiplin dengan peluang untuk membangunkan pemahaman mereka tentang peranan yang dasar-dasar sosial bermain dalam membangunkan fungsi dan hanya masyarakat. Setahun kedua yang membawa kepada Ijazah Sarjana Sains Gunaan Pengajian Sosial disediakan kepada calon yang layak yang telah menamatkan Diploma Pascasiswazah.

Pelajar akan mempertimbangkan peranan dasar sosial dalam menangani beberapa 'masalah jahat' yang dihadapi masyarakat kontemporari. masalah Wicked masalah saling bergantung kompleks seperti jenayah dan kemiskinan, yang sering tahan penyelesaian dasar yang dilaksanakan oleh kerajaan. Pelajar akan didedahkan kepada hujah-hujah untuk membangunkan campur tangan dasar dalam bidang seperti keselamatan sosial, kesihatan dan perumahan, dan cabaran pelaksanaan dan perubahan dasar dalam bidang-bidang di peringkat nasional dan global.... [-]

Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Trinity College Dublin Online Education

... [+]

Tahun akademik terbahagi kepada tiga istilah iaitu istilah Michaelmas, Hilary dan Trinity.

[-]
Ireland Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Postgraduate Diploma in Applied Social Studies, Trinity College Dublin

Online Postgraduate Certificate in Dementia (Long) - School of Nursing & Midwifery

Online Cert., Dipl,, M.Sc in Advanced radiotherapy practice

Online MSc in Managing Risk and System Change

Clinical Exercise