Baca keterangan rasmi

Kenali pakar TEFL

Pasukan Premier TEFL ada dalam misi : untuk mencipta pengalaman latihan guru yang paling unik dan unik di pasaran TEFL.

Dengan 25 tahun perjalanan TEFL di antara kami, kami tahu selok-belok mengajar bahasa Inggeris di luar negara. Kami melatih guru bahasa Inggeris kami untuk yakin, pengembara yang berdebar-debar yang bersedia menjelajah seluruh dunia. Kursus-kursus dalam talian yang diiktiraf di peringkat antarabangsa kami yang komprehensif, mudah diikuti, dan memberi anda maklumat yang tepat yang anda perlukan untuk mula mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing.

Mengenai Kursus-kursus kami

Pelbagai jenis kursus dalam talian terakreditasi kami telah ditulis oleh profesional pengajaran sebenar untuk memenuhi piawaian TEFL antarabangsa.

Kursus-kursus Premier TEFL , pendidikan dan sangat menarik yang sangat luas, memberikan anda semua latihan yang anda perlukan untuk mengajar bahasa Inggeris di luar negara. Kami memastikan pensijilan sepanjang hayat menjadikan anda menonjol dalam pasaran kerja global dan memenuhi syarat anda untuk pekerjaan TEFL yang paling berharga dan sangat dibayar di luar sana.

Pengesahan

Organisasi Disahkan Bintang - Tahap pengesahan ini diberikan kepada penyedia program antarabangsa untuk menunjukkan dedikasi yang benar kepada pendidikan di seluruh dunia.

Faedah Kami

  • Latihan terakreditasi sepenuhnya
  • Kursus yang diiktiraf di peringkat antarabangsa
  • Fleksibel, 24/7 akses belajar dalam talian
  • Sokongan tutor peribadi
  • Pakar memburu nasihat pakar

Kami mempunyai pengembaraan kami - kini giliran anda.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Premier TEFL

120 jam latihan TEFL dalam talian ... [+]

120 jam latihan TEFL dalam talianACDLSijil yang diiktiraf di peringkat antarabangsaE-buku tatabahasa 70 halamanBuku kursus TEFL yang menarikPakar memburu nasihat pakarBelajar pada mana-mana perantiJadual pembelajaran fleksibelSokongan tutor peribadiMasa belajar selama 3 bulan120 jam latihanKenapa mengambil kursus TEFL Advanced 120 jam?

Majoriti majikan TEFL, terutama yang menawarkan gaji pengajaran yang menarik, lebih suka menyewa guru dengan sekurang-kurangnya 120 jam tuisyen.

Kursus 120 jam TEFL yang unggul kami sangat sesuai untuk pemula TEFL; anda tidak memerlukan pengalaman sebelumnya, bahasa Inggeris yang fasih dan semangat untuk pengembaraan baru. Diselaraskan oleh profesional pengajaran bahasa Inggeris yang sebenar, sijil yang diiktiraf di peringkat antarabangsa melatih anda dalam semua kemahiran asas yang anda perlukan untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua atau asing.... [-]

Ireland Cork
Pendaftaran Terbuka
English
120 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

How to choose the right TEFL course

Why teach English in Thailand

Why teach English in Spain

Teach abroad in China around Shanghai

Teach English in Taiwan

Teach English in Vietnam

Getting Hired After TEFL: 5 Things TEFL Taught Me

12 Best Countries to Teach English in 2018