ExcelR Raising Excellene

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat Datang Untuk ExcelR

Di ExcelR Solutions , kami menyediakan latihan kelas yang terbaik di seluruh Agile, Pengurusan Projek, IT-Perkhidmatan Pengurusan & Kualiti -Assurance -spasi. Pengasas kami bekerja-dengan MNC yang terkenal di dunia dan komited untuk menaikkan tahap kecemerlangan anda sehingga mempercepat kerjaya anda!

Kami menawarkan latihan pada (PMP) ®, (PMI-ACP) ®, (CAPM) ®, (PMI-RMP) ®, ITIL®, ITIL- Yayasan, ITIL - Intermediate, ITIL Expert, Six Sigma Green Belt, Belt, Projek Microsoft, Metrik Perisian, Minitab, Agile, Scrum, CMMI, ISO 9001, ISO 27001, ISO 20000.

Batch bermula tidak lama lagi untuk latihan maya dan dalam talian. Mendaftar , kerusi mengisi cepat. Pilih mod latihan terbaik yang sesuai dengan keadaan anda. Tidak tahu apa yang harus dipilih, cari kursus yang sesuai untuk anda dan kami mencadangkan latihan dalam talian. Kami mempunyai jurulatih terbaik dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman dan diperakui. Memberikan maklum balas.

Penyelesaian Perundingan Anda Perlu

Dengan ibu pejabat dunia di Amerika Syarikat dan kehadiran di UK, MiddleEast, Australia, Belanda, dan India, Fakulti ExcelR melatih lebih daripada 20,000+ profesional di seluruh dunia. Penyelesaian ExcelR didasarkan pada prinsip menyediakan pelbagai pilihan latihan untuk profesional yang bekerja. Kami membantu organisasi dalam pelbagai saiz memberi kuasa kepada pekerja mereka dengan menyediakan kursus berdasarkan pengetahuan praktikal dan konsep teoritis.

"Kemudahan & penyelesaian sehenti " kami memastikan bahawa mereka mendapat pembelajaran terbaik, oleh salah seorang profesional terbaik, pada masa yang terbaik dan tempat pilihan terbaik anda. Kami mencapai matlamat ini dengan menyediakan latihan Kelas-kelas dan Latihan yang diterajui oleh pengajar, E-pembelajaran, ujian simulasi dan banyak lagi. Dengan mengetahui keperluan anda, kami memenuhi pelbagai aspirasi anda melalui pelbagai saluran ini.

Visi Kami

Visi kami akan diiktiraf di peringkat global sebagai organisasi terkemuka yang berusaha ke arah memenuhi keperluan pendidikan profesional dan pelajar yang bekerja.

Standard Baru dalam Program Latihan:
Kebanyakan pengurus pertengahan dan kanan memilih Penyelesaian ExcelR ke atas mana-mana firma pengurusan lain kerana penyelesaian latihan & perundingan di sini dijamin berkesan dan boleh dipercayai.

Kami adalah satu-satunya firma jenis kami yang bekerja secara lisan dengan pelanggan kami setiap langkah untuk memastikan mereka menerima latihan yang mereka perlukan untuk membantu mereka memajukan kerjaya mereka dan mewujudkan pertumbuhan yang mampan dalam syarikat mereka. Apabila perniagaan anda memerlukan kaedah latihan maju yang telah diuji dengan berkesan dalam situasi dunia nyata, biarkan Penyelesaian ExcelR menunjukkan kepada anda apa yang boleh kami lakukan untuk anda hari ini.

FALSAFAH KAMI

Pasukan profesional berpengalaman kami berusaha untuk menyediakan tahap perkhidmatan dan sokongan yang lebih tinggi yang pelanggan kami tidak dapat di tempat lain. Reputasi industri kami bercakap untuk dirinya sendiri; kami menawarkan nilai terbaik dalam perkhidmatan latihan digabungkan dengan sokongan minda kreatif kami untuk membuat penyelesaian yang sesuai dengan keperluan anda dan keperluan perniagaan anda.

ExcelR adalah salah satu pembekal latihan terkemuka bagi penyelesaian latihan pensijilan profesional di dunia. Kami berusaha untuk menyediakan kaedah latihan yang terbaik, diajarkan oleh profesional industri di lokasi di seluruh dunia. Bersama-sama dengan kami hari ini dan lihat mengapa kami adalah pilihan pertama untuk para profesional perniagaan di seluruh dunia.

Sambung dengan Kami

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Penyelesaian ExcelR dan penyelesaian latihan dan perundingan bertaraf dunia kami, hubungi kami hari ini dan biarkan salah seorang profesional berpengalaman kami membantu anda dengan sebarang pertanyaan yang anda ada dan terangkan kepada anda tentang mana-mana jenis kursus yang kami tawarkan.

Lokasi

Bengaluru

Alamat
49, 1st Cross, 27th Main, BTM Layout stage 1, Behind Tata Motors, Jay Bheema Nagar, 1st Stage, BTM Layout, Bengaluru, Karnataka 560068
Bengaluru, Karnataka, India

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: