361 Degree Minds

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

361 Minds Ijazah ialah syarikat pembelajaran dan pendidikan penyelidikan dan teknologi berorientasikan, Ketua dikerat di Chennai, TN - India.

kecekapan kami adalah pemahaman yang mendalam dan berwawasan prinsip pembelajaran jauh dewasa dan. Kami memahami apa yang membuat orang dewasa belajar, apa yang boleh membuat mereka belajar dengan lebih baik. Kami mempunyai pandangan jauh ke dalam aspirasi orang muda dalam ekosistem sasaran kami dan kami menggaji terbukti dan diuji prinsip saintifik ke dewasa dan pembelajaran jauh untuk membantu mereka belajar dengan lebih baik untuk memenuhi setiap aspirasi berbeza.

Kami juga mempunyai hampir 15 tahun pengalaman dalam bekerja dengan organisasi korporat dan perniagaan besar dan kecil dan telah membina campur tangan saintifik untuk membantu tenaga kerja mereka dengan lebih baik dan menjadi individu yang berkesan dan hasil berorientasikan.

Pengasas 361 Ijazah Minds- Gopi, Ritu dan Ram semua alumni BITS- Pilani, salah satu daripada India terbaik ke bawah pendidikan sains dan teknologi.

Lokasi