Turku University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Turku Universiti Sains Gunaan (Tuas), salah satu universiti terkemuka bagi sains gunaan di Finland, menjadi tuan rumah kepada 9,500 pelajar yang mengikuti pengajian bagi ijazah Sarjana Muda atau Sarjana. Pelbagai program ijazah kami merangkumi beberapa bidang pendidikan, menyediakan platform yang baik untuk pembelajaran antara disiplin.

Kajian di Tuas bekerja berorientasikan hidup, menggabungkan kajian teori dengan kemahiran profesional. Pada teras pengajaran kami adalah Inovasi Pedagogi, pendekatan baru untuk pembelajaran dibangunkan di Tuas. Inovasi Pedagogi menekankan pandangan daripada RDI dan persekitaran kerja, menjadikan graduan kita bebas profesional berfikiran dengan kemahiran antarabangsa dan komunikasi yang baik.

Kira-kira 1,500 profesional ijazah daripada Tuas tahunan.

Tokoh-tokoh utama

  • Pelajar 9500 - Kakitangan 750 - Ijazah Sarjana Muda graduan 1806 - Ijazah Sarjana graduan 131 - Penerbitan 424 - Projek yang sedang dilaksanakan 244 - pelajar Exchange 333 - pelajar Ijazah Luar 356 - kepakaran unik dari Southwest Finland Kami menawarkan pendidikan Sarjana Muda peringkat juga dalam bahasa Inggeris dan mempunyai English program -taught ijazah dalam: - Teknologi Maklumat (pengkhususan dalam Teknologi Internet) - Perniagaan Antarabangsa - Kejururawatan.

Kami menawarkan pendidikan Master peringkat juga dalam bahasa Inggeris dalam program ijazah di: - Pengurusan Perniagaan Antarabangsa - Kepimpinan dan Design Service

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online BBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, Perniagaan Antarabangsa Online

Online Sepenuh masa 42  August 2019 Finland Turku

Program Online Perniagaan Antarabangsa (IB Online) di Turku University of Applied Sciences menawarkan cara yang fleksibel untuk mendapatkan gelar BBA sepenuhnya dalam talian. Ini memberikan anda peluang yang sempurna untuk menggabungkan pengajian anda dengan keperluan hidup anda. [+]

Adakah anda ingin belajar untuk mendapatkan gelaran BBA secara dalam talian? Menerapkan Online Perniagaan Antarabangsa di Turku University of Applied Sciences !

Adakah anda ingin menjadi pengurus pemasaran sebuah syarikat IT yang berkembang pesat di Finland, perunding strategi perniagaan di EU, seorang pengurus jualan antarabangsa di Singapura, seorang pengurus sumber manusia di Berlin, atau memulakan perniagaan anda sendiri? Ini adalah contoh dari beberapa jawatan yang boleh dibuka untuk program perniagaan antarabangsa dalam talian kami semasa tamat pengajian anda.

Program Online Business Online di Turku University of Applied Sciences menyediakan cara baru dan interaktif untuk memperoleh gelar BBA secara online. Bersama-sama kita mengembangkan pengetahuan dan kemahiran melalui sesi online interaktif, projek-projek mencabar yang dikaitkan dengan kehidupan perniagaan, kes-kes yang sahih dan kaedah berorientasikan kerja-kerja, dipandu oleh kakitangan pengajaran dalam talian yang berpengalaman.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Turku University of Applied Sciences
Joukahaisenkatu 3 A

Turku, 20520 FI