Western International College Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke London Metropolitan Universiti & Kolej Antarabangsa Barat ONLINE

Perkongsian antara London dan Universiti Metropolitan WINC Online membawa bersama gabungan unik sumber dan keupayaan.

London Metropolitan University bertanggungjawab untuk kualiti akademik program kami dan anugerah itu yang darjah. Program-program dalam talian kami tawarkan berasal dari Fakulti London Metropolitan Universiti Perniagaan dan Law.WINC Online, membuat program Universiti boleh didapati dalam talian, menyediakan persekitaran e-pembelajaran dan sokongan pelajar peribadi. Kedua-dua rakan kongsi yang terkenal dengan kualiti, inovasi dan peningkatan yang berterusan dalam pengajaran dan pembelajaran dalam talian.

Western International College Online (WINC) telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan dilesenkan oleh Kerajaan Ras Al Khaimah melalui IDO yang - Zon Perdagangan Bebas dan menawarkan Foundation, Sarjana Muda dan Pasca Siswazah program ijazah dengan kerjasama rakan-rakan akademik di dunia.

London Metropolitan University (LMU) menyediakan pelajar untuk kerjaya masa depan mereka. Dalam pasaran kerja yang kompetitif, kemahiran employability diperolehi di LMU memastikan pelajar menonjol dari orang ramai. Banyak kursus LMU diiktiraf oleh badan-badan profesional, memastikan kelayakan mereka mempunyai mata wang profesional dan boleh membawa kepada penempatan, pengalaman kerja dan peluang sukarela di seluruh pelbagai organisasi.

Walaupun pekerjaan adalah teras kurikulum LMU, program juga membantu membangunkan kemahiran peribadi dalam pelajar menjadikan mereka kursus thinkers.LMU yakin dan bebas menerima markah tertinggi dari Agensi Jaminan Kualiti di UK.

Western International College menawarkan program ijazah dalam pelbagai bidang pakar seperti Kejuruteraan, Perniagaan dan Pengkomputeran. Pelajar dari pelbagai latar belakang akademik dan tahap boleh menyertai Western International College sebagai satu cara untuk mendapatkan mereka Foundation, Sarjana Muda dan Pasca Siswazah darjah. Western International College terletak di sebuah negara baru kampus seni. Kemudahan dibina adalah sebahagian daripada komitmen WINC untuk menawarkan pengalaman yang terbaik untuk pelajar. Semua program Akademik ditempatkan bersama-sama dalam kampus baru ini.

WINC adalah sebahagian daripada Kumpulan KES Institusi yang memiliki dan mengendalikan Kolej dan Universiti di UAE, India dan Sri Lanka.

WINC Online ialah pendidikan jarak sayap talian / daripada WINC, semata-mata ditubuhkan untuk pelajar yang berpotensi mampu pilihan untuk melanjutkan kelayakan yang diiktiraf tanpa menjejaskan kerja atau keluarga jadual mereka. Kursus yang ditawarkan melalui WINC Online adalah dengan kerjasama institusi-institusi yang diiktiraf atau Universiti dan diajar dan dinilai standard yang sama seperti yang ditawarkan dalam mod tradisional.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BA » Lihat BSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

BA (Kepujian) Pengajian Perniagaan - Top Up

Online Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra

Program ini direka untuk membantu anda dalam sektor yang kompetitif dan pantas. Anda akan mempelajari contoh sebenar dari perniagaan dan industri, memberi anda peluang untuk mengasah kemahiran kreatif dan menyelesaikan masalah anda. Di setiap peringkat, anda boleh mempelajari bagaimana konsep perniagaan sebenarnya digunakan dalam senario perniagaan. [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini direka untuk membantu anda dalam sektor yang kompetitif dan pantas. Anda akan mempelajari contoh sebenar dari perniagaan dan industri, memberi anda peluang untuk mengasah kemahiran kreatif dan menyelesaikan masalah anda. Di setiap peringkat, anda boleh mempelajari bagaimana konsep perniagaan sebenarnya digunakan dalam senario perniagaan.

Program ini mempunyai perspektif antarabangsa dengan tujuan membantu mempersiapkan anda untuk sifat global amalan perniagaan moden. Pembelajaran akademik mempunyai penekanan kepada pengalaman dunia nyata yang dimaklumkan oleh penyelidikan terkini dan amalan global. Program ijazah ini memberi anda peluang untuk mengembangkan kepakaran perniagaan pakar kerana ia meliputi pelbagai bidang.... [-]


BSc

BSc (Kepujian) Sains Komputer (Sistem Maklumat) - Atas

Online Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra

Program ini tersendiri kerana ia membahas jurang yang timbul antara reka bentuk dan pelaksanaan sistem maklumat dan pengurusan, sokongan, dan integrasi sistem tersebut ke dalam aktiviti perniagaan. Program ini bertujuan untuk mengajar anda untuk menganalisis situasi perniagaan secara kritis, mengenal pasti keperluan maklumat dan penggunaan maklumat. [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini tersendiri kerana ia membahas jurang yang timbul antara reka bentuk dan pelaksanaan sistem maklumat dan pengurusan, sokongan, dan integrasi sistem tersebut ke dalam aktiviti perniagaan. Program ini bertujuan untuk mengajar anda untuk menganalisis situasi perniagaan secara kritis, mengenal pasti keperluan maklumat dan penggunaan maklumat.

Menjelang akhir ijazah, anda dijangka telah membangunkan perspektif yang realistik mengenai isu-isu dalam perniagaan dan pengurusan, dan memahami keupayaan pengkomputeran sebagai sumber dan akan dapat menterjemahkan keperluan perniagaan ke dalam aplikasi pengkomputeran.

Kami akan menyokong anda untuk menjadi yakin dan berdaya usaha sambil membangunkan kemahiran pekerjaan utama termasuk kerja berpasukan, komunikasi dan pengurusan masa, semuanya penting untuk tempat kerja.... [-]


BSc (Kepujian) Sains Komputer (Teknologi Rangkaian) - Atas

Online Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Al Jazirah Al Hamra

Sains Komputer secara berterusan mengubah cara kita mengalami dunia kita, di semua bidang kehidupan seharian sama ada sains, hiburan, pendidikan, permainan, komunikasi, gaya hidup. Ini dicapai melalui pembangunan teknologi dan aplikasi baru. [+]

Gambaran keseluruhan

Sains Komputer secara berterusan mengubah cara kita mengalami dunia kita, di semua bidang kehidupan seharian sama ada sains, hiburan, pendidikan, permainan, komunikasi, gaya hidup. Ini dicapai melalui pembangunan teknologi dan aplikasi baru.

Program ini memberikan anda peluang untuk membangunkan pengalaman, kemahiran dan pengetahuan untuk merancang dan membangunkan pelbagai penyelesaian perisian dan perkakasan perkakasan untuk masalah dunia nyata. Kurikulum dimaklumkan oleh teori akademik dan menyediakan rangka kerja untuk menganalisis potensi dan prestasi sebenar rangkaian kontemporari dan sistem rangkaian.

Kami berhasrat untuk menyediakan anda kerjaya dalam industri pesat yang sentiasa berubah. Ia termasuk perkembangan terkini dalam rangkaian komputer untuk menawarkan pandangan luas tentang industri rangkaian. Anda juga akan mempunyai peluang untuk mempertimbangkan isu-isu undang-undang, sosial, etika dan komersial yang mempengaruhi industri ini.... [-]


Contact