Vlerick Business School Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Vlerick School Business Online

Dicabar untuk berjaya

Vlerick Business School menawarkan peluang yang luar biasa untuk belajar dalam talian, di # 1 sekolah perniagaan Belgium untuk pendidikan eksekutif (Financial Times, 2016). Belajar di sekolah perniagaan triple yang diiktiraf ini, dari mana-mana sahaja di dunia.

Apa yang benar-benar menetapkan Vlerick selain tidak hanya apa yang kita lakukan tetapi semangat di mana kita melakukannya. Semangat Vlerick ditakrifkan oleh keterbukaan, kecergasan dan semangat untuk inovasi dan perusahaan. Roh yang boleh didapati dalam setiap aspek sekolah kami dan aktivitinya: dari bersemangat, kakitangan yang bermotivasi kami kepada kaedah pengajaran yang inovatif dan pragmatik kami; daripada rangkaian global kami pelajar, alumni dan rakan kongsi korporat untuk persekitaran pembelajaran inspirasi dalam talian kami. Ia adalah semua elemen-elemen ini bersama-sama yang telah membuat Vlerick Business School institusi terkemuka ada hari ini: tempat di mana orang dan organisasi datang bersama-sama untuk membentuk masa depan perniagaan global.

Dengan Vlerick, anda akan dicabar untuk berfikir secara proaktif dan strategik mengenai isu-isu pengurusan canggih, membantu anda memperkaya dan mengembangkan kebolehan kepimpinan anda. Menggunakan teknik pembelajaran dalam talian interaktif terkini dan kaedah pengajaran pragmatik anda akan terlibat sepenuhnya dengan kandungan program dan diberi kuasa untuk berubah kerjaya yang hebat ke dalam kerjaya yang luar biasa.

Mendalam dan interaktif

Kami berusaha untuk menjadikan setiap sebahagian daripada pengalaman pembelajaran interaktif dalam talian untuk membawa kajian anda kepada kehidupan. Kami percaya interaktiviti adalah kunci kepada pemahaman yang lebih baik dan ingat.

pengalaman dalam talian kami menawarkan anda:

 • pembelajaran video Immersive
 • Penglibatan dengan profesor dan penceramah
 • peluang rangkaian peer-to-peer
 • antara muka intuitif talian
 • Hands-on latihan senario perniagaan

Vlerick di Dunia

 • rekod prestasi yang kukuh dalam pembelajaran dalam talian
 • Perikatan dengan lebih daripada 40 buah sekolah perniagaan antarabangsa
 • perkongsian ditubuhkan dengan 250 syarikat dan syarikat multinasional
 • Rangkaian 17 000 alumni di lebih 100 negara
 • Kedudukan antara yang terbaik di Eropah
 • Lebih daripada 50 fakulti dengan 12 negara yang berbeza
This school offers programs in:
 • English

Lihat Online MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

MBA dalam talian

Online Sambilan 26  April 2019 Belgium Belgium Online

Menggalakkan kerjaya anda, belajar teknik baru untuk memacu perubahan organisasi dan meneroka bahagian keusahawanan anda. Mengkaji MBA dalam talian di salah satu sekolah perniagaan terakreditasi triple di Eropah dari mana saja di dunia. [+]

Akan dicabar untuk berjaya

Menggalakkan kerjaya anda, belajar teknik baru untuk memacu perubahan organisasi dan meneroka bahagian keusahawanan anda. Mengkaji MBA dalam talian di salah satu sekolah perniagaan terakreditasi triple di Eropah dari mana saja di dunia.

Belajar dari mana saja di dunia, anda akan dicabar untuk berfikir secara strategik mengenai isu pengurusan kontemporari. Anda akan membangunkan kemahiran dan keyakinan yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang lebih tangkas dan berdampak dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah.

Anda akan belajar dari fakulti yang berpengalaman, berminat dari sekolah perniagaan yang diiktiraf tiga kali, yang sangat tertumpu dalam menyediakan pengalaman pembelajaran dinamik dan memuaskan yang akan membantu anda mengubah kerjaya yang hebat menjadi kerjaya yang luar biasa.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Belgium Online, BE
Media sosial