Baca keterangan rasmi

Vlerick Business School Online

Akan dicabar untuk berjaya

Vlerick Business School menawarkan peluang luar biasa untuk belajar secara online, di sekolah perniagaan # 1 untuk pendidikan eksekutif Belgium (Financial Times, 2016). Belajar di sekolah perniagaan yang diiktiraf triple ini, dari mana saja di dunia.

Apa yang sebenarnya membezakan Vlerick bukan hanya apa yang kita lakukan tetapi semangat yang kita lakukan. Semangat Vlerick ditakrifkan oleh keterbukaan, daya hidup dan semangat untuk inovasi dan perusahaan. Ini adalah semangat yang dapat ditemui dalam setiap aspek sekolah kami dan kegiatannya: dari kakitangan yang bersemangat, sangat bermotivasi kami kepada kaedah pengajaran yang inovatif dan pragmatik; dari rangkaian pelajar, alumni dan rakan kongsi korporat global kami kepada persekitaran pembelajaran online kami yang inspiratif. Ini semua unsur-unsur bersama-sama yang telah menjadikan Vlerick Business School sebagai institusi terkemuka sekarang: tempat di mana orang dan organisasi bersama-sama membentuk masa depan perniagaan global.

Dengan Vlerick, anda akan dicabar untuk berfikir secara proaktif dan strategik mengenai isu pengurusan mutakhir, yang membantu anda memperkayakan dan mengembangkan kemampuan kepimpinan anda. Menggunakan teknik pembelajaran dalam talian interaktif terkini dan kaedah pengajaran pragmatik, anda akan terlibat sepenuhnya dengan kandungan program dan diberi kuasa untuk menjadikan kerjaya yang hebat menjadi kerjaya yang luar biasa.

Immersive and interactive

Kami berusaha untuk menjadikan setiap bahagian pengalaman pembelajaran dalam talian interaktif untuk membawa pelajaran anda ke kehidupan. Kami percaya interaktiviti adalah kunci untuk memahami dan mengimbas kembali.

Pengalaman dalam talian kami menawarkan anda:

 • Pembelajaran video immersive
 • Keterlibatan dengan profesor dan pembesar suara
 • Peluang-peluang rangkaian peer-to-peer
 • Antara muka dalam talian intuitif
 • Latihan senario perniagaan tangan

Vlerick di Dunia

 • Rekod prestasi pembelajaran dalam talian yang kuat
 • Perikatan dengan lebih daripada 40 sekolah perniagaan antarabangsa
 • Perkongsian yang ditubuhkan dengan 250 syarikat dan syarikat multinasional
 • Rangkaian 23 000 alumni di lebih 100 negara
 • Kedudukan antara yang terbaik di Eropah
 • Lebih daripada 50 fakulti dengan 12 kebangsaan yang berbeza
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MBA

Vlerick Business School Online

Menggalakkan kerjaya anda, belajar teknik baru untuk memacu perubahan organisasi dan meneroka bahagian keusahawanan anda. Mengkaji MBA dalam talian di salah satu sekolah ... [+]

Akan dicabar untuk berjaya

Menggalakkan kerjaya anda, belajar teknik baru untuk memacu perubahan organisasi dan meneroka bahagian keusahawanan anda. Mengkaji MBA dalam talian di salah satu sekolah perniagaan terakreditasi triple di Eropah dari mana saja di dunia.

Belajar dari mana saja di dunia, anda akan dicabar untuk berfikir secara strategik mengenai isu pengurusan kontemporari. Anda akan membangunkan kemahiran dan keyakinan yang diperlukan untuk menjadi pemimpin yang lebih tangkas dan berdampak dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah.

Anda akan belajar dari fakulti yang berpengalaman, berminat dari sekolah perniagaan yang diiktiraf tiga kali, yang sangat tertumpu dalam menyediakan pengalaman pembelajaran dinamik dan memuaskan yang akan membantu anda mengubah kerjaya yang hebat menjadi kerjaya yang luar biasa.... [-]

Belgium Belgium Online
Sept. 2020
English
Sambilan
12 - 26 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
Belgium Online, BE
Media Sosial