TU Delft Open & Online Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE PELAJAR ONLINE DI TU DELFT

Adakah anda ingin membuat kerjaya anda dalam sains, reka bentuk atau kejuruteraan? Kemudian menyertai komuniti pelajar dalam talian di TU Delft!

Pembelajaran dalam talian di TU Delft

Bahagian utama DNA kami melibatkan cara pembelajaran yang inovatif yang membolehkan anda mendapat manfaat daripada apa yang kami tawarkan. Sejak 2013, TU Delft memutuskan bahawa program pembelajaran dalam talian adalah cara terbaik untuk berkongsi pengetahuannya dengan orang di seluruh dunia. Di mana sahaja anda tinggal, dan apa sahaja matlamat dan cita-cita anda, portfolio kursus kami akan sesuai dengan keperluan anda. Portfolio kursus kami menawarkan nilai yang hebat dan membantu anda untuk tetap berada di atas permainan anda, sama ada anda ingin mengubah karier, memperluas skillet anda, atau memperoleh kelayakan akademik lebih lanjut.

Kenapa pilih TU Delft Online Learning TU Delft Online ?

  • Kerja kursus
  • Belajar pada masa dan tempat yang sesuai dengan anda.
  • Akses 24/7 ke bahan kursus.
  • Belajar dari pakar kelas dunia dalam bidang mereka.

TU Delft menerima Anugerah Inisiatif Inisiatif Terbaik EDEN 2016 untuk makalah tentang Pengalaman Pembelajaran TU Delft Online - model pedagogi yang menyokong pembangunan kursus kami dan berusaha untuk meningkatkan kualiti. Anugerah ini bukan hanya untuk kertas kerja, tetapi untuk keseluruhan inisiatif merancang model dan melaksanakannya untuk kursus kami.

Universiti teknikal utama

Dengan sejarah lebih daripada 175 tahun kecemerlangan dalam penyelidikan dan pendidikan, TU Delft telah menubuhkan dirinya sebagai salah satu universiti teknikal terkemuka di Eropah, seperti yang ditunjukkan dalam ranking universiti dunia tahunan. TU Delft tidak diposisikan. 19 dalam ranking dunia (nombor 6 di Eropah) dalam Kejuruteraan

Dengan TU Delft anda akan menyertai ribuan graduan kami di seluruh dunia. Para ilmuwan, jurutera, dan eksekutif ini telah membangunkan teknologi untuk pelbagai industri dan disiplin. Ini termasuk pembinaan infrastruktur perlindungan laut Belanda yang terkenal, membangunkan turbin angin generasi terkini, dan mereka bentuk produk dan perkhidmatan baru yang inovatif yang memberikan perbezaan kepada masyarakat.

Kami menyediakan anda untuk kerjaya dan usaha masa depan anda dengan menggabungkan kepakaran kakitangan akademik bertaraf dunia kami dengan kemudahan pembelajaran kami yang canggih. Perkongsian kami dengan komuniti perniagaan memastikan bahawa pengetahuan yang anda dapat dapat digunakan di dunia nyata. Itulah sebabnya para pelajar kami memilih TU Delft: mereka mencari pekerjaan yang sesuai dengan usaha yang mudah atau menjadi usahawan yang berjaya.

Lokasi

Delft

Alamat
Postbus 5
2600 AA Delft, Belanda Selatan, Belanda

Belanda Online

Alamat
Belanda Online, Belanda