Maastricht School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

59092_SchoolProfile_logos.PNG

Ditubuhkan pada tahun 1952, Maastricht School of Management ( MSM ) adalah salah satu sekolah perniagaan tertua dan paling antarabangsa di Belanda. MSM menawarkan kursus MBA, MSc dan MM yang diiktiraf berasaskan penyelidikan dan antarabangsa, serta kursus profesional dan eksekutif yang lebih pendek. Kursus eksekutif ditawarkan sebagai program pendaftaran terbuka serta program yang dibuat khas untuk memenuhi keperluan organisasi dalam sektor awam dan swasta.

MSM terletak di bandar bersejarah Maastricht yang indah di Belanda - betul-betul di tengah-tengah Eropah. Program MBA MSM menduduki tempat # 2 di Belanda mengikut ranking Master Peringkat 2015-2016 Eduniversal. Pada 2014 dan 2016, MSM merupakan finalis untuk Anugerah Inovasi Persatuan MBA (AMBA) berprestij. Kira-kira 1,000 pelajar lulus setiap tahun dari MSM program 's, dan MSM alumni menduduki kedudukan teratas dalam perniagaan, kerajaan, dan ahli akademik.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MBA » Lihat 1-year MBAs » Lihat MSc » Lihat Sarjana » Lihat EMBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:


Sarjana Pentadbiran Perniagaan Online (MBA)

Online Sambilan November 2019 Belanda Maastricht

MBA MSM Online menyediakan anda dengan pendidikan pengurusan berkualiti tinggi yang sama seperti program MBA di kampus kami; satu-satunya perbezaan dalam penyampaiannya dan fleksibilitinya untuk membolehkan anda belajar di mana anda mahu, dan apabila ia sesuai dengan jadual sibuk anda. [+]

Program MBA dalam talian MSM telah menduduki tempat keempat MBA dalam talian terbaik di dunia, dan MBA dalam talian terbaik di Belanda oleh Majalah CEO.

Akreditasi MSM Online MBA diiktiraf oleh AMBA, ACBSP, IACBE dan NVAO. Maastricht School of Management adalah institusi yang diiktiraf oleh ATHEA.

Penubuhan program dalam talian 100% akan menjimatkan masa dan wang untuk melancong ke luar negara. Ini tidak bermakna anda belajar secara berasingan. Melalui forum perbincangan interaktif, anda boleh berhubung dengan rakan-rakan dan profesor anda untuk berkongsi pengalaman, menimbulkan persoalan, membincangkan kes-kes perniagaan sebenar dan memulakan perbahasan. Anda juga boleh memilih pilihan yang dicampur dengan mengikuti kursus pengkhususan di kampus di Maastricht pada bulan Jun / Julai.... [-]


Contact

Maastricht School of Management (MsM)

Alamat Maastricht School of Management Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht, Limburg, Belanda
Website http://www.msm.nl/
Telefon +31 43 387 0808