University of South Australia Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

100% darjah dalam talian University of South Australia memberikan anda kawalan penuh dan fleksibiliti ke atas pilihan kajian anda. Dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman menyediakan pendidikan dalam talian dan jarak jauh, anda boleh yakin anda memperoleh kelayakan universiti berkualiti tinggi dari institusi yang diiktiraf di peringkat global.

100% darjah dalam talian

Mengetahui tahap Australia di mana sahaja di dunia. Anda tidak perlu datang ke kampus untuk kursus, penilaian atau peperiksaan. Selesaikan semua kajian untuk tahap anda di mana ia sesuai dengan anda.

Belajar apabila sesuai dengan anda

University of South Australia Online Ijazah dalam talian menyokong pelajar yang menjalani gaya hidup yang sibuk. Dengan empat tarikh permulaan setahun pada bulan Januari, April, Jun dan September tidak perlu mengganggu hidup anda. Pilih untuk belajar satu atau dua kursus setiap istilah - dan jika anda perlu berehat dalam kajian anda, itu juga pilihan.

Direka khusus untuk pembelajaran dalam talian

Pasukan pakar akademik dan dalam talian kami telah membuat bahan kursus untuk membawa anda pengalaman pembelajaran dalam talian yang paling menarik. Darjah disampaikan secara interaktif menggunakan teknologi digital inovatif dan sumber pengajaran dan pembelajaran yang canggih.

100% persekitaran pembelajaran interaktif dalam talian

Persekitaran pembelajaran dalam talian interaktif menyokong semua keperluan pembelajaran anda. Log masuk pada bila-bila masa, pada mana-mana peranti, di mana sahaja ia sesuai dengan anda.

Selesaikan setiap kursus dalam tempoh 10 minggu

Terdapat empat syarat setahun dan setiap tempohnya selama 10 minggu. Kursus disampaikan dalam masa 10 minggu untuk memastikan anda bermotivasi dan terlibat sepanjang ijazah anda. Anda boleh memilih pengajian sepenuh masa dengan dua kursus istilah, atau pengajian separuh masa dengan satu kursus saja.

Dapatkan bantuan yang anda perlukan

Sama ada anda memerlukan bantuan dengan kandungan kursus atau penilaian, kami menawarkan sokongan akademik dan perkhidmatan yang anda perlukan untuk berjaya dalam pengajian anda.

Belajar dari akademik yang terkenal di dunia

University of South Australia Online Ijazah dalam University of South Australia Online telah direka oleh ahli akademik dan profesional industri yang berpengalaman yang menjadi pemimpin dalam bidang mereka. Mereka akan membantu anda menamatkan pengajian kerjaya dengan pengetahuan global dan amalan industri terkini.

Nikmati sokongan komuniti pelajar global

Anda tidak pernah bersendirian dalam kajian anda. University of South Australia mempunyai rangkaian global pelajar dan alumni yang kuat dan kerap menganjurkan acara dan aktiviti. Di mana sahaja anda berada di dunia, anda boleh berkongsi pengalaman anda dan melibatkan diri dengan pelajar Universiti Australia Selatan, baik masa lalu dan sekarang.

Lokasi

Adelaide

Alamat
North Terrace
5000 Adelaide, Australia Selatan, Australia