Southern Cross University (Online)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di SCU Online , kami bersama anda setiap langkah untuk memberi anda peluang terbaik untuk berjaya dalam kerja dan kehidupan.

Kami tahu betapa sukarnya untuk mengambil langkah pertama ke arah mencapai matlamat dan aspirasi anda dan menjadikannya keutamaan.

Oleh itu, sama ada anda telah sibuk membantu orang lain mencapai matlamat mereka, atau sibuk bekerja tanpa mengenal penat lelah - kami di sini untuk memberitahu anda bahawa matlamat dan cita-cita anda lebih dekat daripada yang anda fikirkan, dan lebih dapat dicapai daripada sebelumnya.

Kami bersedia apabila anda - masa anda bermula sekarang!

Kami tahu bahawa anda mempunyai cita-cita. Kami juga tahu bahawa anda juga mempunyai kehidupan.

Bagaimana kita tahu?

Kerana kami telah melihat anda sebelum ini. Kami telah menyampaikan pembelajaran dalam talian untuk orang seperti anda selama lebih dari dua puluh tahun

Bagaimana kita tahu ia berfungsi?

Kerana beribu-ribu orang lain seperti anda telah berjaya mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya dan kehidupan mereka.

Anda tidak sendiri apabila anda belajar dengan SCU Online .

Tidak kira siapa anda, di mana anda berada, atau berumur berapa lama (atau muda!), Anda boleh mengharapkan merasa bersambung dengan pengalaman pembelajaran anda, dan disokong dengan kursus-kursus yang telah dirancang dengan anda di SCU Online , akan berkomunikasi dan belajar secara real-time dengan orang-orang yang ada untuk membantu anda berjaya

Southern Cross University adalah sebuah universiti Australia yang kontemporer dengan kampus-kampus yang indah di Gold Coast, Lismore dan Pelabuhan Coffs, dan kampus cawangan di Sydney dan Melbourne.

Lokasi

Sydney

Southern Cross University (Online)

Alamat
5-7 Young Street
NSW 2000

Sydney, New South Wales, Australia
Telefon
+61 1300 589 882