Baca keterangan rasmi

Kelayakan dalam talian yang direka dengan anda dalam fikiran

La Trobe University dan Didasko telah bekerjasama untuk membawa anda kelayakan dalam talian yang sangat dihargai oleh majikan dan diiktiraf di peringkat antarabangsa. La Trobe adalah salah satu daripada universiti paling dihormati di Australia dengan lebih daripada 36,000 pelajar dan sejarah sejak tahun 1967. Didasko telah bekerjasama dengan La Trobe untuk menyampaikan kelayakan dalam talian dengan beberapa bahan pembelajaran paling menarik yang ada. Didasko adalah pakar dalam pendidikan dalam talian dan pakar dalam mereka yang ingin mengubah atau meningkatkan kerjaya mereka.

Bantuan apabila anda memerlukannya

Kami faham bahawa kajian dalam talian boleh menjadi agak menakutkan, terutamanya jika sudah beberapa saat sejak anda terakhir dalam pendidikan formal. Di Didasko, kami telah menyediakan pasukan akademik dan sokongan yang ada dan yang ingin menyelesaikan sebarang pertanyaan pelajar. Matlamat kami adalah untuk menjawab semua pertanyaan pelajar dalam masa 10 minit (semasa waktu operasi biasa), dan selesaikan dalam masa 24 jam.

Waktu operasi

  • Isnin - Khamis 7:30 pagi - 10:00 malam AEST
  • Jumaat 7:30 pagi - 6:00 malam AEST

Faedah belajar dengan kami

  • 100% kursus dalam talian yang akan dipelajari di rumah atau pejabat anda sendiri
  • Bayar semasa awak hendak pergi. Subjek mengikut Subjek.
  • Kelayakan dari salah satu universiti paling dihormati di Australia
  • Tiada menunggu - daftar hari ini dengan tarikh permulaan bulanan
  • Pilihan belajar fleksibel separuh masa dan sepenuh masa
  • Simpan lebih dari $ 40,000 AUS setiap tahun dengan belajar dalam talian di negara anda sendiri. (Tidak ada kos buku Tidak ada biaya perjalanan Tidak ada biaya menjauhkan diri Tiada kos kampus)
Cara baru untuk belajar
Walaupun anda tidak pernah mendengar tentang Didasko, kami berada di garis depan pendidikan dalam satu bentuk atau yang lain selama hampir 20 tahun! Hari ini, beribu-ribu pelajar di seluruh dunia menggunakan sumber dalam talian kami untuk memperbaiki diri mereka sendiri. Kami telah membangunkan beberapa kandungan pembelajaran multimedia paling menarik yang sebenarnya menjadikan pembelajaran menyeronokkan!

Apakah perbezaan Didasko?

Kami bersemangat untuk membuat perbezaan dalam hidup anda. Di setiap langkah perjalanan anda, Didasko akan bekerjasama dengan anda untuk memastikan anda mencapai matlamat kerjaya anda.
Tumpuan kami adalah pada pengurusi kerjaya dan anda yang ingin memajukan kerjaya anda dalam bidang semasa anda. Untuk membantu anda, kami telah merangka program pengajian di sekitar keadaan unik anda. Penyelesaian dalam talian 100% kami membolehkan anda terus mendapat pendapatan semasa anda merancang langkah seterusnya dalam kerjaya anda.

Pilihan kajian penuh atau separuh masa

Anda boleh belajar penuh atau separuh masa tanpa kehadiran kampus. Mempelajari jadual waktu sepenuh masa (kira-kira 30 jam seminggu) akan menyelesaikan setiap tahun kelayakan anda dalam tempoh tahunan konvensional (tiga tahun untuk ijazah sarjana muda). Bagi sesetengah orang, ini terlalu banyak dengan pekerjaan sepenuh masa. Ini boleh mengakibatkan penderitaan mereka.
Kami mempunyai pilihan separuh masa yang membolehkan anda mengurangkan separuh komitmen kajian mingguan. Ya, kursus anda akan mengambil masa yang lebih lama, tetapi kehendak anda dan keinginan untuk melengkapkan kursus anda selalu dilihat dengan baik oleh majikan tidak kira pilihan mana yang anda pilih. Anda boleh menukar mod pembelajaran sekiranya komitmen anda berubah semasa kursus anda.

Pilih apabila anda belajar

Kami akan bekerjasama dengan anda untuk menyelesaikan jam belajar anda setiap minggu dengan rancangan pembelajaran peribadi anda sendiri. Kami akan membantu anda menghormati rancangan anda dan memukul matlamat pengajian anda. Sekali lagi, sekiranya keadaan anda berubah, jadi rancangan rancangan anda!

Tiga kelayakan dalam satu darjah

La Trobe University gelaran sarjana dalam talian memberikan anda peluang yang unik untuk mencapai sehingga tiga kualifikasi sepanjang tempoh pengajian anda. Tertakluk kepada menyelesaikan setiap bahagian kursus anda, anda akan dianugerahkan ijazah yang dipohon (akhir tahun 1), ijazah bersekutu yang dipohon (akhir tahun 2), dan ijazah sarjana muda yang diterapkan apabila anda melengkapkan semua tiga tahun. Kapasiti pendapatan berpotensi anda meningkat semasa anda maju melalui kursus anda.
Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

La Trobe –Didasko

Sarjana Muda Perniagaan Terapan La Trobe akan menyediakan asas kemahiran yang diperlukan untuk pelbagai peranan dalam dunia perniagaan. ... [+]

Penerangan kursus

Sarjana Muda Perniagaan Terapan La Trobe akan menyediakan asas kemahiran yang diperlukan untuk pelbagai peranan dalam dunia perniagaan.

Mereka yang ingin menukar karier, berpindah ke peranan baru atau memulakan perusahaan mereka sendiri akan mendapati kandungan kursus ini tidak ternilai. Mempelajari kelayakan perniagaan yang diterapkan akan memperkenalkan anda kepada kerja organisasi dan struktur mereka, meningkatkan kesedaran komersial anda dan membolehkan anda membina pengetahuan praktikal yang akan menjadi penting untuk matlamat kerjaya masa depan anda.

Tiga kelayakan dalam satu darjah

La Trobe University gelaran sarjana dalam talian memberikan anda peluang yang unik untuk mencapai sehingga tiga kualifikasi sepanjang tempoh pengajian anda. Tertakluk kepada menyelesaikan setiap bahagian kursus anda, anda akan dianugerahkan ijazah yang dipohon (akhir tahun 1), ijazah bersekutu yang dipohon (akhir tahun 2), dan ijazah sarjana muda yang diterapkan apabila anda melengkapkan semua tiga tahun. Kapasiti pendapatan berpotensi anda meningkat semasa anda maju melalui kursus anda.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
La Trobe –Didasko

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Gunaan (Pemasaran utama) La Trobe University akan menyediakan anda asas kemahiran perniagaan dan pemasaran utama. Kemahiran dan pengetahuan ... [+]

Penerangan kursus

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Gunaan (Pemasaran utama) La Trobe University akan menyediakan anda asas kemahiran perniagaan dan pemasaran utama. Kemahiran dan pengetahuan yang ada dalam kelayakan ini sangat wajar dalam pelbagai peranan dalam dunia perniagaan.

Mereka yang ingin mengubah karier, berpindah ke peranan pemasaran / jualan yang berkaitan atau memulakan perniagaan mereka sendiri akan mendapati kandungan kursus ini tidak ternilai. Major Marketing dirancang untuk peranan yang memerlukan pengetahuan kerja yang baik tentang kemahiran penyelidikan, analisis pasaran dan pengguna, strategi perancangan media dan pemasaran. Ini juga tidak ternilai apabila bekerja dengan media luar dan agensi berkaitan pemasaran.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
La Trobe –Didasko

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Terapan (Pengurusan utama) La Trobe University akan memberi anda asas kemahiran perniagaan yang luas yang diperlukan untuk pelbagai peranan ... [+]

Penerangan kursus

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Terapan (Pengurusan utama) La Trobe University akan memberi anda asas kemahiran perniagaan yang luas yang diperlukan untuk pelbagai peranan pengurusan dalam industri.

Mereka yang ingin mengubah karier, memasuki peranan pengurusan baru atau memulakan perusahaan mereka sendiri akan mendapati kandungan kursus ini tidak ternilai. Pengurusan utama memberi tumpuan kepada mewujudkan pasukan berprestasi tinggi dalam mana-mana organisasi. Memahami inovasi organisasi dan pembangunan serta berjaya menguruskan cabaran interpersonal adalah hanya beberapa kemahiran yang mesti diketahui pengurus yang berjaya.

Mempelajari kelayakan perniagaan yang digunakan membolehkan anda mengambil teori subjek dan menerapkannya kepada situasi dunia sebenar. Ini akan meningkatkan kesedaran komersial anda dan membolehkan anda membina pengetahuan praktikal yang akan menjadi penting untuk matlamat kerjaya masa depan anda.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
La Trobe –Didasko

Universiti La Trobe Sarjana Muda Teknologi Awan Gunaan telah dibina khas untuk sektor pengkomputeran awan dalam kerjasama unik dengan gergasi global Amazon. Sektor awan k ... [+]

Penerangan kursus

Universiti La Trobe Sarjana Teknologi Penerapan Awan telah dibina untuk sektor pengkomputeran awan, yang kini menikmati pertumbuhan pesat, dan menggabungkan 6 pensijilan industri yang sangat dihormati (4 di antaranya adalah Perkhidmatan Web Amazon) dalam kelayakan ijazah.

Kursus ini mengandungi pengetahuan dan kemahiran merentasi sistem maklumat, pembangunan web dan perisian, pembelajaran mesin, pangkalan data, dan data besar, penghalaan awan perusahaan, pembangunan aplikasi enterprise cloud, dan rangkaian komputer. Kursus ini diterapkan dalam fokusnya dan menyediakan pelajar untuk pensijilan vendor utama yang berkaitan dengan pekerjaan industri IT.

Kerjasama pertama dunia... [-]
Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
La Trobe –Didasko

Universiti La Trobe Sarjana Muda Teknologi Maklumat Gunaan menyediakan pendidikan yang sangat baik, umum dalam teknologi maklumat (IT), dan peluang untuk meneroka bidang ... [+]

Penerangan kursus

Universiti La Trobe Sarjana Muda Teknologi Maklumat Gunaan menyediakan pendidikan yang sangat baik, umum dalam teknologi maklumat (IT), dan peluang untuk meneroka bidang tumpuan dalam sistem maklumat, pembangunan perisian, rangkaian komputer, dan pembangunan web.

Struktur pembelajaran membolehkan anda melengkapkan kursus anda sebagai pelajar dalam talian sepenuh masa, atau menggabungkan pengajian sambilan dalam talian dengan komitmen kerja.

Kursus ini mempunyai tumpuan yang diterapkan dan termasuk Pensijilan Vendor industri IT yang relevan dan wajar kepada bakal majikan. Graduan dengan kelayakan permohonan bukan sahaja memiliki kemahiran dan pengetahuan dari pendidikan universiti, tetapi pemikiran praktikal untuk menerapkannya dalam industri.... [-]

Australia Melbourne
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

What's so good about my course?

Thoughts on the content of our courses - Interview with Dr. Christopher Swan