La Trobe –Didasko

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kelayakan dalam talian yang direka dengan anda dalam fikiran

La Trobe University dan Didasko telah bekerjasama untuk membawa anda kelayakan dalam talian yang sangat dihargai oleh majikan dan diiktiraf di peringkat antarabangsa. La Trobe adalah salah satu daripada universiti paling dihormati di Australia dengan lebih daripada 36,000 pelajar dan sejarah sejak tahun 1967. Didasko telah bekerjasama dengan La Trobe untuk menyampaikan kelayakan dalam talian dengan beberapa bahan pembelajaran paling menarik yang ada. Didasko adalah pakar dalam pendidikan dalam talian dan pakar dalam mereka yang ingin mengubah atau meningkatkan kerjaya mereka.

Bantuan apabila anda memerlukannya

Kami faham bahawa kajian dalam talian boleh menjadi agak menakutkan, terutamanya jika sudah beberapa saat sejak anda terakhir dalam pendidikan formal. Di Didasko, kami telah menyediakan pasukan akademik dan sokongan yang ada dan yang ingin menyelesaikan sebarang pertanyaan pelajar. Matlamat kami adalah untuk menjawab semua pertanyaan pelajar dalam masa 10 minit (semasa waktu operasi biasa), dan selesaikan dalam masa 24 jam.

Waktu operasi

  • Isnin - Khamis 7:30 pagi - 10:00 malam AEST
  • Jumaat 7:30 pagi - 6:00 malam AEST

Faedah belajar dengan kami

  • 100% kursus dalam talian yang akan dipelajari di rumah atau pejabat anda sendiri
  • Bayar semasa awak hendak pergi. Subjek mengikut Subjek.
  • Kelayakan dari salah satu universiti paling dihormati di Australia
  • Tiada menunggu - daftar hari ini dengan tarikh permulaan bulanan
  • Pilihan belajar fleksibel separuh masa dan sepenuh masa
  • Simpan lebih dari $ 40,000 AUS setiap tahun dengan belajar dalam talian di negara anda sendiri. (Tidak ada kos buku Tidak ada biaya perjalanan Tidak ada biaya menjauhkan diri Tiada kos kampus)
Cara baru untuk belajar
Walaupun anda tidak pernah mendengar tentang Didasko, kami berada di garis depan pendidikan dalam satu bentuk atau yang lain selama hampir 20 tahun! Hari ini, beribu-ribu pelajar di seluruh dunia menggunakan sumber dalam talian kami untuk memperbaiki diri mereka sendiri. Kami telah membangunkan beberapa kandungan pembelajaran multimedia paling menarik yang sebenarnya menjadikan pembelajaran menyeronokkan!

Apakah perbezaan Didasko?

Kami bersemangat untuk membuat perbezaan dalam hidup anda. Di setiap langkah perjalanan anda, Didasko akan bekerjasama dengan anda untuk memastikan anda mencapai matlamat kerjaya anda.
Tumpuan kami adalah pada pengurusi kerjaya dan anda yang ingin memajukan kerjaya anda dalam bidang semasa anda. Untuk membantu anda, kami telah merangka program pengajian di sekitar keadaan unik anda. Penyelesaian dalam talian 100% kami membolehkan anda terus mendapat pendapatan semasa anda merancang langkah seterusnya dalam kerjaya anda.

Pilihan kajian penuh atau separuh masa

Anda boleh belajar penuh atau separuh masa tanpa kehadiran kampus. Mempelajari jadual waktu sepenuh masa (kira-kira 30 jam seminggu) akan menyelesaikan setiap tahun kelayakan anda dalam tempoh tahunan konvensional (tiga tahun untuk ijazah sarjana muda). Bagi sesetengah orang, ini terlalu banyak dengan pekerjaan sepenuh masa. Ini boleh mengakibatkan penderitaan mereka.
Kami mempunyai pilihan separuh masa yang membolehkan anda mengurangkan separuh komitmen kajian mingguan. Ya, kursus anda akan mengambil masa yang lebih lama, tetapi kehendak anda dan keinginan untuk melengkapkan kursus anda selalu dilihat dengan baik oleh majikan tidak kira pilihan mana yang anda pilih. Anda boleh menukar mod pembelajaran sekiranya komitmen anda berubah semasa kursus anda.

Pilih apabila anda belajar

Kami akan bekerjasama dengan anda untuk menyelesaikan jam belajar anda setiap minggu dengan rancangan pembelajaran peribadi anda sendiri. Kami akan membantu anda menghormati rancangan anda dan memukul matlamat pengajian anda. Sekali lagi, sekiranya keadaan anda berubah, jadi rancangan rancangan anda!

Tiga kelayakan dalam satu darjah

La Trobe University gelaran sarjana dalam talian memberikan anda peluang yang unik untuk mencapai sehingga tiga kualifikasi sepanjang tempoh pengajian anda. Tertakluk kepada menyelesaikan setiap bahagian kursus anda, anda akan dianugerahkan ijazah yang dipohon (akhir tahun 1), ijazah bersekutu yang dipohon (akhir tahun 2), dan ijazah sarjana muda yang diterapkan apabila anda melengkapkan semua tiga tahun. Kapasiti pendapatan berpotensi anda meningkat semasa anda maju melalui kursus anda.

Lokasi

Melbourne

Alamat
Didasko – Head Office
(Administration only)
Level 7, 607 St Kilda Road
Melbourne, Victoria 3004
Australia

Melbourne, Victoria, Australia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami