Winthrop University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Winthrop adalah sebuah universiti yang komprehensif yang berkomitmen untuk menjadi antara institusi terbaik yang ada di negara ini. Apabila anda mempertimbangkan Winthrop, anda akan mendapati kurikulum yang ketat dan fakulti yang berpengalaman yang sepenuhnya didedikasikan untuk nilai-nilai perkhidmatan, kecemerlangan, kepelbagaian dan untuk mewujudkan masyarakat yang kuat untuk pelajar.

Melalui pengalaman pendidikan yang menggabungkan program profesional, kesedaran global, dan penglibatan sivik, Winthrop akan membantu anda mengembangkan pengetahuan, kemahiran, dan nilai-nilai yang akan memperkaya kehidupan anda selama-lamanya dan menyediakan anda untuk masa depan yang dipegang.

Sorotan Sekolah

 • Wilayah yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Kolej dan Sekolah Selatan untuk menganugerahkan ijazah sarjana muda, sarjana dan pakar.
 • Ditubuhkan pada tahun 1886.
 • Menawarkan kedua-dua kampus
 • Kampus yang indah berhampiran Charlotte di Rock Hill, Carolina Selatan, dengan senibina neo-Georgia disenaraikan di Daftar Negara Tempat Bersejarah .
 • Memberi tumpuan kepada masyarakat dan mendapat penghargaan atas sumbangannya kepada kebaikan masyarakat.

Kedudukan dan Pengiktirafan

 • Peringkat 8 di kalangan universiti awam di selatan dan kolej terbaik ke-19 untuk veteran oleh US News
 • Kedudukan 74 daripada 673 institusi untuk sumbangannya kepada kebaikan awam oleh Washington Monthly
 • Kedudukan antara "Terbaik di Tenggara" oleh The Princeton Review

Penduduk Pelajar

 • Pendaftaran Siswazah: 1,018 (berdasarkan data pada musim gugur 2016)
 • Pendaftaran Sarjana Muda: 5,091
 • Nisbah Male / Perempuan: 30% / 70%
 • Kepelbagaian: 37.5% minoriti AS
 • Nisbah Pelajar / Fakulti: 14 hingga 1

Akreditasi

Universiti Winthrop adalah diiktiraf secara serantau oleh Suruhanjaya Kolej Persatuan Kolej dan Sekolah Selatan untuk menganugerah ijazah sarjana, sarjana dan pakar. Di samping itu, banyak program individu di Winthrop memegang kelulusan khusus daripada akreditor industri.

Bantuan kewangan

Pelajar siswazah mungkin layak mendapat pinjaman persekutuan. Untuk memohon, pelajar mesti mengemukakan FAFSA menggunakan kod sekolah Winthrop 003456.

Misi

Universiti Winthrop menyediakan program pendidikan profesional sarjana, siswazah dan berterusan yang profesional dan berterusan dalam konteks yang dikhaskan untuk perkhidmatan awam kepada negara dan kepada Negeri Carolina Selatan. Komitmen lama Winthrop untuk menjadi antara institusi terbaik seumpamanya di negara ini terus membimbing misi universiti.

Membina asal-usul abad ke-19nya sebagai kolej wanita yang tersendiri, Universiti Winthrop abad ke-21 mencapai kebangsaan sebagai institusi yang berorientasi dan berorientasi nilai-nilai yang kompetitif dan tersendiri. Nilai-nilai perkhidmatan, kecemerlangan, kepelbagaian, komuniti, dan kepimpinan memberikan asas bagi pembangunan Winthrop yang terus menerus dan membentuk kejayaan Winthrop yang berterusan.

Winthrop mendaftarkan badan pelajar berorientasikan pencapaian, budaya dan tanggungjawab sosial yang berprestij, merekrut pelajar yang kehadirannya menambah kepelbagaian dan pengayaan. Winthrop berbangga kerana menjadi institusi pilihan untuk kumpulan yang secara tradisinya kurang diwakili di banyak kampus di kampus.

Lokasi

Rock Hill

Alamat
701 Oakland Avenue
29733 Rock Hill, Carolina Selatan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami