Widener University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa Pilih Universiti Widener?

Di Widener University, kami dengan bangga memupuk persekitaran pembelajaran yang mencabar dan pelbagai budaya di mana ahli akademik, kepimpinan, dan perkhidmatan datang terlebih dahulu. Kurikulum kami disambungkan kepada isu-isu masyarakat dan mencabar para pelajar untuk mengambil tanggungjawab sosial untuk peranan mereka dalam masyarakat dunia hari ini.

Ditubuhkan pada tahun 1821 di Chester, Pennsylvania, Widener diiktiraf secara nasional atas komitmen kami untuk penglibatan, perkhidmatan, dan tanggungjawab sosial. Universiti ini telah dimasukkan ke dalam Roll Honour Service Community of Higher Education Presiden Amerika Syarikat dengan perbezaan setiap tahun sejak penubuhannya pada tahun 2006.

Adalah matlamat kami untuk membangunkan pemimpin yang benar yang memberi inspirasi kepada perubahan positif di seluruh komuniti kami.

Apabila anda lulus dengan ijazah dalam talian dari Widener, anda bersedia sepenuhnya dengan pengalaman profesional, pengetahuan, dan memandu untuk memajukan kerjaya anda dan memimpin dalam bidang anda.

Kami menawarkan ijazah dalam talian berikut dalam format yang fleksibel dan inovatif kami:

  • Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)
  • Sarjana Pekerjaan Sosial (MSW)
  • Jururawat-Sarjana Muda Sains dalam Kejururawatan (RN-BSN)

Tidak kira program atau profesion, pendidikan Widener menekankan pembelajaran secara langsung di kelas-kelas kecil, projek-projek pembelajaran yang bermakna, dan pengalaman kerja yang relevan.

Bantuan Kewangan di Widener University

Bantuan kewangan, termasuk pinjaman dan geran persekutuan, tersedia untuk pelajar Widener University Online untuk membantu membayar perbelanjaan pendidikan. Perkiraan pembayaran balik tuisyen majikan juga boleh dibuat untuk pelajar yang berkelayakan dengan dokumentasi majikan.

Anda boleh memohon bantuan kewangan dengan Permohonan Percuma untuk Bantuan Pelajar Persekutuan (FAFSA). Kod Universiti Widener ialah 003313.

Lokasi

Chester

Alamat
University Place,One
19013 Chester, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami