Western National University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Semua pelajar yang memohon pada 27 Ogos, 2018 adalah layak mendapat biasiswa sehingga 50% dari tuisyen. *** Beasiswa berdasarkan merit ***

Misi Western National University (WNU) adalah untuk menyediakan program pendidikan berkualiti agar para graduan kami dapat melaksanakan secara berkesan dalam persekitaran perniagaan global dan bertindak balas terhadap cabaran dunia saat ini. Direka untuk pelajar dewasa, program Universiti berusaha untuk membolehkan kemajuan pendidikan untuk pelajar bekerja melalui jadual yang mudah, topik pembelajaran yang berkaitan, pengajar yang berkelayakan, dan persekitaran pembelajaran yang positif.

Tujuan Western National University adalah untuk membangunkan individu yang berpengetahuan dan mahir yang terlibat dalam mengejar kebenaran intelektual dan ingin memajukan prospek kerjaya mereka dan memeriahkan perkembangan peribadi dan intelektual mereka. Universiti ini bertujuan untuk membangunkan para pelajarnya kemampuan untuk berfikir secara bebas, menerima tanggungjawab, menilai idea, dan mengkritik pendapat untuk mencapai kematangan intelektual yang diharapkan dalam warga berpendidikan.

Diluluskan untuk dikendalikan oleh Biro Pendidikan Pascasiswazah Persendirian (BPPE), Western National University adalah institusi swasta yang komited dan didorong oleh nilai-nilai teras yang membimbing keputusannya:

  1. Harapan yang tinggi untuk pembelajaran pelajar dan kejayaan;
  2. Discovery melalui penyelidikan, biasiswa, dan aktiviti kreatif;
  3. Memupuk ekuiti, kepelbagaian, dan inklusif yang menggalakkan rasa hormat, sokongan, dan pemberdayaan
  4. Sosial, alam sekitar, dan kemampanan ekonomi;
  5. Hubungan yang kuat, timbal balik, dan saling bergantung antara Universiti dan masyarakat;
  6. Semangat keusahawanan, inovatif, dan tidak konvensional.
This school offers programs in:
  • English

Lihat DBA » Lihat MBA »

Program-program