Baca keterangan rasmi

112374_WITCC_VGD_BannerFinal.jpg

ADALAH ONLINE UNTUK ME?

Dengan kelas dalam talian Western Iowa Tech, pelajar boleh memilih daripada beratus-ratus tawaran kursus. Anda boleh mendapat kredit kolej atau bahkan beberapa darjah dalam beberapa kes. Apa yang anda perlukan adalah komputer dan akses internet ... hanya masuk dan ikut arahan. Sokongan teknologi tersedia 24/7. Pelajar boleh menanyakan soalan pengajar, mengambil ujian, mendapatkan gred akses dan mengambil bahagian dalam perbincangan berulir ... semua dalam talian, di mana sahaja.

Bagaimana saya tahu jika pembelajaran dalam talian adalah untuk saya?

Kursus dalam talian adalah cara yang mudah untuk mencapai matlamat pendidikan anda; Walau bagaimanapun, mereka TIDAK bersendirian dan mempunyai tarikh akhir yang tetap untuk kerja rumah dan ujian, sama seperti yang anda lakukan di dalam kelas. Anda mempunyai kelonggaran dalam kerja rumah anda dan "waktu kelas" dalam jadual sibuk anda, tetapi tugasan, kertas kerja, kuiz, peperiksaan dan apa-apa yang perlu dilakukan pada jadual kelas supaya tidak ada yang tertinggal. Jika anda tidak pasti sama ada pembelajaran dalam talian adalah untuk anda, cuba mengambil kursus orientasi.

Anda berpotensi mempunyai rakan sekerja dari seluruh negara, dan mereka sering akan mempunyai perspektif yang berbeza mengenai perkara. Tunjukkan hormat di dalam bilik darjah dalam talian dan merawat orang lain bagaimana anda mahu dirawat.

Perhatikan jenis kelas yang anda mendaftar kerana terdapat beberapa jenis.

Kursus-kursus 16-minggu secara keseluruhan dalam talian dijalankan sepanjang semester dan lebih santai daripada kursus lapan minggu.

Sepenuhnya dalam talian 8-minggu kursus kompak keseluruhan 16 minggu bahan dan pembelajaran ke dalam lapan minggu. Seperti yang anda boleh bayangkan, ini adalah lebih pantas dan memerlukan lebih disiplin daripada kursus 16 minggu. Manfaat mendapatkannya lebih cepat supaya anda boleh mengambil dua kelas lapan minggu setiap semester.

Kursus 12-minggu dalam talian boleh diambil dalam semester musim gugur dan musim bunga dan merupakan kompromi yang baik antara 16 dan 8 minggu.

Kursus hibrida menggabungkan dalam talian dengan pengalaman kelas untuk menjadikan kelas lebih fleksibel, tetapi masih memberi masa dalam kelas beberapa kursus mungkin memerlukan yang paling berkesan.112440_witcc3images.JPG

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Western Iowa Tech Community College Distance Education

Kami menjemput anda untuk mengalami program dalam talian kami dalam Pembangunan Permainan Video. Program ini membangunkan kemahiran dalam pemodelan, pemodelan, skrip asas ... [+]

Kami menjemput anda untuk mengalami program dalam talian kami dalam Pembangunan Permainan Video. Program ini membangunkan kemahiran dalam pemodelan, pemodelan, skrip asas, pengetahuan artistik, dan saluran paip permainan video. Kemahiran ini juga akan membantu anda membuat aset permainan video dan memasukkannya dalam enjin permainan. Penekanan diberikan kepada penyediaan pembelajaran yang dipertingkatkan melalui pengajaran kompleks, konsep teknikal dalam cara yang mudah difahami. Tugasan berasaskan projek digunakan untuk membangunkan portfolio profesional yang digunakan ketika memohon kerjaya dalam industri.

Tonton video ini untuk mengalami projek pelajar akhir yang dihasilkan dalam program! Anda akan membuat portfolio kerja anda untuk digunakan ketika memohon pekerjaan.... [-]

Amerika Syarikat Sioux City
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 years
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu