Wake Forest University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1834, Wake Forest adalah universiti kolej swasta dan kolej yang berpusat di Winston-Salem, North Carolina. Salah satu institusi terkemuka semacamnya, Wake Forest menggabungkan keakraban sebuah kolej seni liberal dengan daya hidup akademik sebuah universiti penyelidikan. Di tengah-tengah Wake Forest adalah ideal guru-ulama. Profesor berkomitmen untuk pengajaran peribadi dan kepada pembangunan individu pelajar mereka. Dipandu oleh motto kita Pro Humanitate (Untuk Kemanusiaan), Wake Forest didedikasikan untuk pendidikan yang bermaklumat secara etika dalam iklim yang menghargai pertumbuhan peribadi, interaksi komuniti dan kehormatan individu.


Di Sekolah Perniagaan, misi kami adalah untuk membentuk seluruh orang. Kami membantu perniagaan mewujudkan dunia yang lebih baik melalui membangunkan pemimpin perniagaan bergairah, beretika yang mendapat keputusan dengan integriti dan pemikiran kepimpinan yang dapat dilihat dan memberi kesan positif terhadap amalan perniagaan. Kami menjemput pelajar yang percaya bahawa pencapaian ditakrifkan oleh kerja keras, kerjasama dan watak untuk menyertai kami dalam memberi kesan positif dan berkekalan kepada profesion perniagaan yang mulia. Hasil daripada komitmen kami, Sekolah Perniagaan Wake Forest telah secara konsisten diletakkan di antara yang terbaik di dunia oleh organisasi peringkat tinggi. Perhatian dan kecekapan kami membawa kepada keputusan yang telah terbukti bagi graduan, yang menikmati prestij menyelesaikan melengkapkan program teratas kami, dan kelebihan seumur hidup rangkaian alumni yang mantap. Graduan kami mencapai kejayaan peribadi semasa membuat keputusan yang lebih tinggi. Falsafah teras yang kuat dalam program perniagaan kami menghasilkan pemimpin berprinsip yang memberi pengaruh jauh di luar kampus dan dunia korporat.


Di Wake Forest, kami percaya bahawa perniagaan yang dipimpin dengan baik boleh dan harus menjadikan dunia tempat yang lebih baik sambil mewujudkan nilai yang mampan untuk diri mereka sendiri. Sebagai satu pasukan ahli-ahli akademik dan kakitangan, kami menumpukan diri untuk membantu perniagaan mencapai matlamat mulia ini dalam segala yang kami lakukan. Melalui pengajaran, biasiswa, pentadbiran dan perkhidmatan kami, dan komitmen kami terhadap cita-cita Wake Forest University, kami membangun dan menyokong para profesional perniagaan yang berprinsip yang memimpin dengan berkesan dengan membuat keputusan mengenai kualiti tertinggi yang mungkin tentang orang, produk, perkhidmatan, organisasi mereka, dan sumbangan kepada masyarakat kita. Kami membangunkan pemimpin perniagaan bergairah, beretika yang didorong untuk mencapai hasil dengan integriti melalui gabungan dinamik kepimpinan pemikiran, persediaan akademik yang ketat dan sambungan yang tiada tandingan ke pasaran.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Sarjana Sains dalam Perniagaan Online Analytics Program (MSBA)

Online Sambilan 24  September 2019 Amerika Syarikat USA Online

Ijazah Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics (MSBA) di Wake Forest University School of Business, yang direka untuk membangunkan pemimpin esok, kini ditawarkan dalam talian untuk profesional yang bekerja. Direka untuk pelajar profesional yang bekerja dengan dua tahun atau lebih pascasiswazah, pengalaman kerja profesional, kurikulum program MSBA yang disampaikan dalam talian akan menyediakan pelajar untuk mengenal pasti cabaran perniagaan yang dapat diselesaikan menggunakan data, data leverage untuk mencari penyelesaian kepada cabaran perniagaan, dan mempengaruhi organisasi mereka dengan menceritakan kisah bagaimana analisis mendalam akan menyelesaikan cabaran. [+]

Ijazah Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics (MSBA) di Wake Forest University School of Business, yang direka untuk membangunkan pemimpin esok, kini ditawarkan dalam talian untuk profesional yang bekerja.

Peluang Perniagaan Analytics banyak kerana organisasi utama mengguna pakai strategi yang berasaskan teknologi, yang memfokuskan teknologi di hampir setiap industri. Dalam program MSBA, anda akan mempelajari metodologi lanjutan untuk menerapkan analytics kepada cabaran perniagaan merentasi pelbagai fungsi di seluruh organisasi.

Direka untuk pelajar profesional yang bekerja dengan dua tahun atau lebih pascasiswazah, pengalaman kerja profesional, kurikulum program MSBA yang disampaikan dalam talian akan menyediakan pelajar untuk mengenal pasti cabaran perniagaan yang dapat diselesaikan menggunakan data, data leverage untuk mencari penyelesaian kepada cabaran perniagaan, dan mempengaruhi organisasi mereka dengan menceritakan kisah bagaimana analisis mendalam akan menyelesaikan cabaran.... [-]