Baca keterangan rasmi

Klik di sini untuk melanggan - hanya USD $ 19.95 sebulan

Belajar reka bentuk fesyen dalam talian daripada profesional - perpustakaan reka bentuk fesyen dalam talian yang terbesar di dunia

 • Yang pertama dalam talian reka bentuk fesyen dan video perniagaan perpustakaan
 • Pelajaran yang diajar oleh profesor kolej fesyen & profesional industri
 • Langganan termasuklah akses yang tidak terhad kepada semua video fesyen

PENGAJARAN VIDEO BERKUALITI TINGGI

Universiti perpustakaan fesyen mengandungi beratus-ratus pelajaran menunjukkan setiap aspek perniagaan fesyen dan reka bentuk fesyen, contohnya draping, membuat, corak seni fesyen, pembangunan produk, CAD, jahitan, perniagaan fesyen, rajutan, ceramah dan banyak lagi.

Pelajaran kami yang dianjurkan oleh Permulaan, Pertengahan dan Lanjutan untuk kedua-dua mendidik pelajar baru fesyen serta berpengalaman, pereka fesyen profesional dan pembentung rumah mencari untuk mengembangkan kemahiran mereka.

DIAJAR OLEH PROFESIONAL

Pelajaran kami diajar secara eksklusif oleh profesor kolej fesyen dan profesional industri fesyen.

NILAI SERIUS BAIK

Universiti fesyen berfungsi dengan langganan. Bayaran rata tunggal membolehkan anda mengakses semua pelajaran kita, beratus-ratus daripada mereka, hanya beberapa sen sehari. Anda tidak akan dapat mencari banyak, berkualiti tinggi pelajaran fesyen pada nilai yang lebih baik ... mana-mana sahaja.

Kami meletakkan banyak usaha ke dalam MEMBUAT PENGAJARAN YANG KAMI MUDAH UNTUK MENGIKUT

pelajaran video kami menerangkan bagaimana untuk melakukan segala-galanya sendiri, langkah demi langkah.

Sebahagian daripada video kami adalah pendek, contohnya 10 minit atau lebih lama. Tetapi, yang paling lebih panjang, iaitu purata 30-40 minit, dengan beberapa yang lebih daripada satu jam lama.

TOOLS AND SUPPLIES

Setiap satu daripada How-To pelajaran kami datang dengan senarai bekalan dan alat yang anda akan perlu untuk membuat projek yang diketengahkan yang pelajaran ini.

Jika anda tidak mempunyai beberapa atau semua bekalan yang anda perlu melengkapkan sesuatu pelajaran, hanya klik pada alat bahawa pada halaman Video Main semula bahawa pengajaran, atau pergi dengan Fashion Design Tools di bawah "Sumber" tab menu kami. Dari tempat sama ada, anda boleh membeli alat-alat dan bekalan yang anda perlukan dengan segera, secara langsung dari laman web kami!

DEMONSTRASI JELAS KELIHATAN DAN DIFAHAMI

Pelajaran kami secara profesional dihasilkan dalam besar, studio yang terang menggunakan videographers profesional dan juruteknik bunyi operasi kamera yang berkualiti tinggi, lampu dan peralatan rakaman.

Semua pelajaran kami diajar dari perspektif pereka bentuk, iaitu melihat ke bawah di tempat kerja anda seperti yang anda lakukan semasa membuat sesuatu, diri sendiri. Ini adalah cara yang lebih baik untuk belajar daripada menonton demonstrasi di hadapan anda, di mana anda hanya boleh melihat apa yang guru lakukan dari belakang atau "dibalik" perspektif.

MENDENGAR APA GURU KAMI BERKATA, JELAS

Semua pelajaran kami dihasilkan dengan trek suara latar yang berasingan ditetapkan masa untuk betul-betul sesuai dengan tindakan guru pada skrin. Anda sentiasa boleh mendengar dan memahami setiap langkah dalam University of Fashion pelajaran. Tidak lama, membosankan jeda. Tiada kesilapan. Tiada do Pengambilalihan.

BANYAK BERGUNA "TAMBAHAN"

Banyak pelajaran kami termasuk grafik membantu dan fail yang boleh dimuat turun untuk membantu anda memahami konsep utama, membuat pengiraan yang rumit atau menyesuaikan projek anda untuk model saiz yang berbeza.

ADAKAH ANDA SEDANG HADIR SEKOLAH FASHION?

Kami adalah penyokong kuat sekolah fesyen. Ramai daripada pelanggan kami menggunakan perpustakaan video pengajaran dan sumber-sumber lain untuk membantu mereka mencari dan memohon kepada sekolah fesyen yang baik. Di bawah menu Resources kami, kami menyediakan senarai yang banyak sekolah fesyen terbaik di dunia, bersama-sama dengan link ke laman web mereka.

Adakah sekolah fesyen anda sudah melanggan Universiti fesyen? Jika ya, maka bertuah anda! Anda akan mendapat semua sumber kami secara percuma! Ini akan membantu anda mendapat yang terbaik daripada pendidikan anda. Jika tidak, tanya pustakawan sekolah anda untuk mendapatkan langganan bagi seluruh sekolah anda.

Bagaimana kami boleh membantu anda di sekolah

Jika anda pernah terlepas kelas utama, maka anda tahu ia adalah mustahil untuk membina semula demonstrasi anda terlepas hari itu. Pasti, anda boleh meminjam nota pelajar lain. Tetapi kata-kata semata-mata tidak boleh menggambarkan gerakan fizikal guru yang berpengalaman ini. Tetapi, Universiti fesyen benar-benar boleh membantu anda! Kemungkinan, kami mempunyai satu pengajaran yang datang cukup dekat dengan apa yang profesor anda ditunjukkan. Tetapi tidak seperti demonstrasi dalam kelas, anda boleh bermain-semula demonstrasi kami lagi dan lagi sehingga anda memahami sepenuhnya. Ini boleh menjadi perbezaan antara mendapat A atau C apabila jangka berakhir.

Beribu-ribu pelajar terbaik sekolah fesyen di dunia telah dilihat pelajaran kita untuk menambah pendidikan fesyen rasmi mereka dan untuk membantu mereka ace kerja rumah mereka dan projek-projek khas.

UJIAN DAN IJAZAH

Universiti fesyen tidak membuat anda mengambil peperiksaan atau ujian. Kami tidak anugerah darjah formal. Kami memberi tumpuan semua tenaga kita untuk mewujudkan pengajaran fesyen berguna dan sumber.

Terus terang, kami percaya bahawa cara terbaik untuk belajar reka bentuk fesyen adalah daripada seorang guru yang berwibawa di sekolah atau seorang pereka profesional yang boleh menunjukkan kemahiran penting betul-betul di hadapan anda dan, mungkin paling penting, menjawab banyak soalan-soalan anda, betul-betul di tempat kejadian.

Tetapi, jika anda tidak mampu pendidikan fesyen formal atau jika anda hanya tidak boleh secara fizikal melakukan perjalanan jauh dari rumah untuk menghadiri sekolah fesyen, kami, tangan ke bawah, alternatif terbaik anda, baik dari segi kualiti pendidikan dan kos langganan sangat, sangat berpatutan kami!

RINGKASAN MANFAAT

 • perpustakaan besar beratus-ratus reka bentuk fesyen pelajaran video
 • Pelajaran yang diajar hanya dengan pereka fesyen profesional
 • Belajar bila-bila masa siang atau malam, pada komputer, telefon pintar atau tablet
 • transkrip pengajaran bertulis yang mengukuhkan pembelajaran
 • Dapatkan jawapan kepada soalan-soalan anda
 • Senarai peralatan & bekalan untuk setiap pelajaran dan cara segera untuk membeli mereka
 • Mewujudkan bukti yang boleh dilihat dengan kemahiran anda untuk majikan dan kolej fesyen
 • kuliah fesyen, temuduga, syarikat, lawatan muzium dan banyak lagi
 • Fesyen kamus istilah, buku yang dicadangkan, majalah dan blog
 • Mengajar anda apa yang anda perlu tahu untuk mendapatkan pekerjaan, mendapatkan diterima oleh sekolah fesyen atau untuk memulakan perniagaan reka bentuk fesyen anda sendiri!

COST

Harga langganan tahunan kami hanya US $ 189 setahun. Sebagai balasan, anda akan mendapat akses tanpa had ke semua sumber kami dan pelajaran video. Segala-galanya! Lihat sekeliling di web. Kebanyakan kursus dalam talian lain kos ratusan, jika tidak ribuan, dolar untuk satu kelas!

Kami juga menawarkan kadar langganan bulanan yang berulang sebanyak US $ 19.95 setiap bulan.

SEJARAH

The University of Fashion diasaskan dan dibangunkan oleh Francesca Sterlacci, New York pereka fesyen, pendidik dan penulis.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

University of Fashion - Online Fashion Design School

Penutup adalah seni memanipulasi kain secara langsung pada bentuk pakaian dalam tiga dimensi. Ia adalah cara yang paling kreatif untuk pereka untuk mengubah idea reka ben ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

Jahit adalah salah satu bidang yang paling kritikal dalam reka bentuk fesyen. pelajaran jahit video kami meliputi segala-galanya daripada belajar bagaimana untuk thread m ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

Childrenswear merangkumi semua produk pakaian untuk kanak-kanak, dari bayi kepada "tweens". Childrenswear biasanya memenuhi pelbagai kegunaan, dari bermain ke sekolah unt ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

bersatu pengajaran tutorial kami termasuk memotong & menjahit knits serta seni tangan-mengait. ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

Biarkan pakar-pakar kami mengajar anda tentang industri fesyen. Belajar bagaimana pereka terkenal memulakan dinasti fesyen mereka. Ketahui tentang peruncitan, penjenamaan ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

Sama ada anda berminat merekabentuk koleksi anda sendiri atau bekerja untuk sebuah syarikat, pelajaran Pembangunan Produk kami akan mengajar anda bagaimana untuk mengurus ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

Perniagaan fesyen menggabungkan pemikiran kreatif dengan kemahiran analitikal. pelajaran perniagaan kami termasuk video ditujukan kepada pembeli runcit, pengawal barangan ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

lukisan fesyen dalam talian kami, menjadikan dan pengajaran ilustrasi video akan membantu anda merealisasikan reka bentuk anda di atas kertas dan membuat seorang artis da ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen bekerja sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberikan anda 24/7, akses atas permintaan semua Dari ratusan pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah.

Pelajaran UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa kelas kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda menentukan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Fashion - Online Fashion Design School

Pembelajaran Rekaan Bantuan Komputer (CAD) kami dibuat dengan pereka fesyen, merchandiser fesyen dan pemaju produk / pereka teknikal dalam fikiran. Anda akan belajar asas ... [+]

Apakah Universiti Fesyen?

Universiti Fesyen berfungsi dengan sangat berbeza daripada kebanyakan sekolah reka bentuk fesyen. Kami tidak mengenakan bayaran tuisyen berasingan untuk setiap kelas individu yang anda ambil. Sebaliknya, kami memberi anda 24/7, akses atas permintaan untuk semua beratus-ratus pelajaran video penuh kami untuk yuran langganan tahunan yang rendah. UoF diajar secara eksklusif oleh profesor sekolah fesyen dan profesional industri, tidak pernah oleh amatur. Anda akan melihat kuliah yang sama dan demonstrasi "bagaimana untuk" yang diajarkan oleh sekolah fesyen yang terbaik, tetapi tanpa masa kelas yang tegar di lokasi yang tidak selesa. Sebaliknya, anda memutuskan apa, kapan dan di mana anda mahu belajar. Universiti Fesyen menawarkan pelajaran dalam semua bidang fesyen utama: draping, pembuatan corak, pembuatan corak CAD, aksesori, jahit, seni fesyen, kancing, perniagaan, pembangunan produk, kuliah, seni fesyen CAD, pakaian kanak-kanak dan banyak lagi. Kebanyakan sekolah mengenakan yuran pengajaran yang besar untuk mengajar mata pelajaran fesyen tunggal dalam disiplin fesyen tertentu, seperti menjahit atau membuat corak. Di Universiti Fesyen, anda akan membayar lebih banyak untuk mengakses setiap mata pelajaran fesyen dalam setiap disiplin!... [-]

Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat lokasi
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, US