University of Fashion - Online Fashion Design School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai melanggan Universiti Fesyen

Belajar reka bentuk fesyen dalam talian dari profesional
 • Reka bentuk fesyen dalam talian dan perniagaan fesyen pertama dan terbesar di dunia
 • Pelajaran yang diajar oleh profesor kolej fesyen
 • Langgan dan nikmati akses tanpa had kepada lebih 500 pelajaran video yang mengajar semua aspek reka bentuk fesyen
 • Lawati laman web University of Fashion di UniversityofFashion.com untuk melayari pratonton yang tersedia untuk semua pelajaran, dan lihat banyak ciri khas di laman web ini
Bagaimana ia berfungsi

Kami bekerja dengan langganan. Apabila anda melanggan Universiti Fesyen, anda mendapat akses langsung ke semua 500 pelajaran kami dalam 13 disiplin fesyen yang berbeza. Anda boleh menonton mereka bila-bila masa, dari mana-mana sahaja. Kebanyakan sekolah memungut yuran pengajian yang berasingan bagi setiap kursus. Yuran ini boleh menambah sehingga beberapa ribu dolar sebelum anda menamatkan pengajian. Di samping itu, anda perlu melakukan perjalanan secara fizikal ke bilik darjah sekolah selama beberapa tahun untuk mengetahui apa yang anda perlu ketahui. Tetapi dengan Universiti Fesyen, hanya untuk USD $ 189, anda boleh menikmati akses penuh tahun ke semua kursus kami (lebih dari 500) dan dapat belajar reka bentuk fesyen dari mana-mana lokasi dengan cepat atau perlahan-lahan seperti yang anda mahu.

Pelajaran yang dihasilkan secara profesional

Pustaka Universiti Fesyen mengandungi beratus-ratus pelajaran yang membuktikan setiap aspek perniagaan fesyen dan reka bentuk fesyen, seperti draping, pembuatan corak, seni fesyen, pembangunan produk, CAD, jahit, perniagaan fesyen, kuku, kuliah dan banyak lagi. Pelajaran kami dianjurkan oleh Beginner, Intermediate and Advanced untuk mendidik pelajar awal fesyen serta berpengalaman, pereka fesyen profesional dan pembetung rumah yang ingin mengembangkan kemahiran mereka.

Ditunjuk oleh Profesional, Tidak Pernah Amatir

Pelajaran kami diajar secara eksklusif oleh profesor kolej fesyen dan profesional industri fesyen.

Pelajaran yang mudah diikuti

Pelajaran video kami menjelaskan bagaimana untuk melakukan segala-galanya sendiri, langkah demi langkah. Sesetengah video kami adalah pendek, misalnya 10 minit atau lebih. Tetapi, yang lain berlari selama satu jam setengah. Kebanyakan pelajaran kami berjalan pada purata 30-40 minit.

Tanya kepada kami

Sekiranya anda mempunyai soalan semasa menonton pelajaran atau jika anda menghadapi masalah semasa bekerja di salah satu projek kami, tulislah kami! Laman web kami menyediakan borang Hubungi yang mudah. Kami hampir selalu menjawab soalan-soalan pelajar kami dalam masa 24 jam, walaupun pada hujung minggu.

Alat dan Bekalan

Semua pelajaran kami datang dengan senarai bekalan dan perkakas yang anda perlukan untuk mencipta projek pilihan pelajaran itu. Jika anda tidak mengetahui dengan alat yang diperlukan atau tidak mempunyai beberapa atau semua bekalan yang anda perlukan, kami mempunyai halaman Alat Reka Bentuk Fesyen yang menerangkan apa yang setiap alat kelihatan dan tidak, dan menyediakan pelbagai cara untuk membeli apa awak perlu.

Demonstrasi yang jelas dapat dilihat

Pelajaran kami dihasilkan secara profesional di sebuah studio yang besar dan terang dengan menggunakan videografer profesional dan juruteknik bunyi yang mengendalikan peralatan kamera, pencahayaan dan rakaman yang berkualiti tinggi. Semua pengajaran kami diajarkan dari perspektif pereka, iaitu melihat ke bawah pada pekerjaan anda seperti yang anda lakukan semasa membuat sesuatu, diri anda. Ini adalah cara yang lebih baik untuk belajar daripada menonton demonstrasi di hadapan anda, di mana anda hanya dapat melihat apa yang guru lakukan dari perspektif mundur atau "terbalik".

Kapsyen Tertutup dan Transkrip

Semua pelajaran langkah demi langkah kami termasuk transkrip penuh supaya anda dapat membaca dengan tepat apa yang dikatakan oleh pengajar dalam pelajaran. Semua video kami juga termasuk kapsyen tertutup pilihan untuk menjadikannya lebih mudah difahami.

Kualiti Audio Cemerlang

Kesemua pelajaran kami dihasilkan dengan trek suara suara yang terpisah untuk tepat sesuai dengan tindakan seorang guru di skrin. Anda sentiasa boleh mendengar dan memahami setiap langkah dalam pelajaran Universiti Fesyen. Tidak lama, jeda yang membosankan. Tiada kesilapan. Tiada tindakan.

Banyak Sumber Fesyen yang Berguna

Banyak pelajaran kami datang dengan fail yang berguna dan boleh dimuat turun untuk membantu anda memahami konsep utama, membuat pengiraan pengukuran yang sukar atau menyesuaikan projek anda untuk model bersaiz yang berbeza.

Kebanyakan Pelanggan kami sedang mendaftar di Sekolah Fesyen

Kami adalah penyokong besar sekolah fesyen. Jika anda pernah terlepas kelas utama, maka anda tahu hampir mustahil untuk membina semula demonstrasi itu, walaupun anda meminjam nota rakan. Kata-kata bertulis hanya tidak dapat menggambarkan semua gerakan fizikal yang kompleks yang digunakan oleh seorang pengajar semasa membuat pakaian. Tapi, Universiti Fesyen boleh membantu anda di sini! Kemungkinannya, kami mempunyai pelajaran yang hampir mendekati menunjukkan persembahan profesor anda di dalam kelas.

Pelanggan kami suka keupayaan untuk memainkan semula pelajaran kami berulang kali, memerhatikan apa yang dilakukan oleh pengajar dan lakukan kemudian melakukan langkah yang sama, sendiri, menggunakan kain dan alat mereka sendiri. Pelajar yang serius kami ulangi melakukan apa yang dilakukan oleh pengajar dalam salah satu pelajaran kami beberapa kali sehingga mereka benar-benar menguasai kemahiran yang diajar. Ini boleh menjadi perbezaan antara mendapatkan A atau C apabila tempohnya berakhir. Beribu-ribu pelajar dari sekolah fesyen terbaik di dunia telah melihat pelajaran kami untuk menambah pendidikan fesyen formal mereka dan membantu mereka menyelesaikan kerja rumah dan projek-projek khas.

Sijil dan Darjah

Kami tidak menganugerahkan sijil atau ijazah rasmi. Ramai pelajar kami sudah bekerja atau menghadiri sekolah fesyen, sepenuh masa. Ramai pelajar kami melanggan Universiti Fesyen supaya mereka boleh bekerja untuk diri mereka sendiri dalam perniagaan reka bentuk mereka sendiri. Pelajar Universiti Fesyen lain terlalu jauh dari sekolah fesyen yang baik untuk dapat hadir, atau mempunyai anak-anak untuk dijaga dan hanya dapat belajar fesyen pada waktu malam atau hujung minggu, atau hanya tidak mampu membayar kos pergi ke sekolah biasa. Kami memberi pelajar-pelajar ini cara yang lebih murah dan fleksibel untuk mempelajari reka bentuk fesyen. Namun, pelanggan kami masih boleh menggunakan latihan kami untuk mendapatkan kerja dari emploer tradisional. Pelajar Universiti Fesyen menunjukkan kecekapan mereka kepada majikan dengan menunjukkan majikan banyak pakaian yang mereka buat sendiri menggunakan pelajaran kami. Itulah bukti kecekapan yang lebih baik daripada sepotong kulit.

Ringkasan Faedah
 • Nikmati akses tanpa had ke perpustakaan yang mengandungi banyak beratus-ratus pelajaran video reka bentuk fesyen, semuanya diajar oleh pereka fesyen profesional
 • Ketahui bila-bila masa siang atau malam, di komputer, telefon pintar atau tablet, di mana-mana lokasi
 • Boleh memperkukuh lagi pembelajaran anda dengan membaca transkrip pelajaran bertulis lengkap kami
 • Dapatkan jawapan kepada soalan anda dengan pantas. Kami mempunyai kakitangan pereka fesyen berpengalaman yang bersedia menjawab pertanyaan anda dan menyelesaikan masalah anda.
 • Dapatkan senarai alatan
 • Buat bukti ketara kemahiran baru anda untuk dipaparkan kepada bakal majikan dan kolej fesyen
 • Nikmati banyak kuliah fesyen, wawancara pereka, syarikat dan lawatan muzium dan banyak lagi dengan langganan anda.
 • Mengambil kesempatan daripada banyak sumber kami secara percuma dengan langganan anda, contohnya menggunakan kamus terminologi fesyen, menyemak imbas buku, majalah, dan blog kami yang disyorkan dan muat turun croquis percuma
Kos

Harga langganan tahunan kami hanya US $ 189 setahun. Kami juga menawarkan kadar langganan bulanan berulang sebanyak AS $ 19.95 sebulan. Sebagai balasan, anda akan mendapat akses tanpa had, atas permintaan untuk semua sumber dan pelajaran video kami. Semuanya! Lihatlah di web. Kebanyakan kursus fesyen dalam talian yang lain menelan kos beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu dolar untuk hanya satu kelas! Anda tidak akan mendapat nilai yang lebih baik daripada Universiti Fesyen.

Sejarah kita

Universiti Fesyen telah diasaskan dan dibangunkan oleh Francesca Sterlacci. Francesca lulus dari Institut Teknologi Fesyen (FIT) di New York. Beliau mengasaskan Francesca Sterlacci Ltd, sebuah label pereka mewah di New York yang dijual kepada Saks, Nordstroms dan banyak kedai mewah lain di seluruh dunia. Dia kemudian mula mengajar di FIT dan akhirnya menjadi ketua reka bentuk fesyen mereka. Francesca telah menulis banyak buku bertulis mengenai fesyen, terutamanya "Reka Bentuk Kulit Fesyen", "Kamus Sejarah Industri Fesyen", dan pada tahun 2019, siri 3 buku: "Teknik Jahit untuk Pemula", "Teknik Pembuatan Corak untuk Pemula" dan "Teknik Penipisan untuk Pemula".

Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai melanggan Universiti Fesyen

Lokasi

New York

Alamat
The University of Fashion has no classrooms. You don't have travel to take classes at set times. You can learn wherever you want, and whenever you want...online!
New York, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami