Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Sejarah sekolah dan lokasi

Ditubuhkan pada tahun 1920 di kampus Yale, University of New Haven adalah sebuah universiti swasta di pantai selatan New England. Universiti ini bersemangat dan pelbagai, lebih daripada 7,000 pelajar datang dari 50 buah negara di seluruh Amerika Syarikat dan hampir 50 negara di seluruh dunia; proporsi pelajar antarabangsa adalah 12%. Kampus utama 80 hektar terletak berhampiran New Haven, Pusat Teknologi dan Kebudayaan Connecticut, hanya satu setengah jam memandu dari New York City dan dua setengah jam dari Boston. Dibina pada tahun 1638, New Haven mempunyai sejarah yang panjang dan warisan budaya yang kaya, yang dikenali sebagai "pintu masuk ke New England".

Berjaya berlayar dari sini

Institusi kami menawarkan seni liberal, sains, seni, perniagaan, kejuruteraan, penjagaan kesihatan, keselamatan awam dan perkhidmatan awam untuk menyediakan pelajar dengan perkhidmatan pendidikan berorientasikan karier dan transformatif. Kami mempunyai lebih daripada 100 program akademik, yang semuanya berpandukan pembelajaran berasaskan pembelajaran, interdisipliner, berasaskan projek.

Di sini, pembelajaran adalah pengalaman peribadi dan praktikal, dipandu oleh guru yang cemerlang yang akan membawa setiap pelajar ke kejayaan. Pasukan guru adalah pemimpin dalam bidang masing-masing, memberikan inspirasi dan pengiktirafan kepada pelajar untuk membantu mereka mengetahui potensi mereka dan menjadikan mereka berjaya dalam bidang pilihan mereka.

Kami menyebutnya konsep "pelajar pertama"

 • Pengetahuan dan dedikasi profesional guru

Belajar daripada profesor yang komited untuk mempromosikan perkembangan peribadi dan pembangunan kerjaya. Selama hampir satu abad, telah melalui orientasi ini bahawa sekolah telah mengetuai banyak pelajar untuk berjaya dalam kehidupan peribadi dan tempat kerja mereka.

 • Pendidikan asas

Pendidikan terbukti yang disasarkan yang melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman penting yang diperlukan untuk memastikan mereka membuat perbezaan dalam kerjaya dan kehidupan masa depan mereka.

 • Kursus antara disiplin

Jenis kursus ini direka untuk menggalakkan penerokaan interdisipliner dan melengkapkan pelajar dengan keupayaan untuk berjaya dalam komuniti antarabangsa, memastikan mereka bersedia sepenuhnya untuk memahami dan mengemudi dunia yang lebih luas.

 • Sejumlah besar peluang akademik dan kerjasama bersama

Terdapat pelbagai peluang pembelajaran yang ada di dalam, di luar, dan dalam komuniti, supaya anda dapat melepaskan semangat anda atau mencari minat baru.

 • Komuniti kampus yang sibuk

Komuniti kampus yang bersemangat, bersaiz sederhana, kecil, mudah dikendalikan, dan cukup besar untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai kemudahan pembelajaran dan penginapan, serta penyertaan dalam pembangunan sukan dan kepimpinan. Peluang.

 • Pemimpin dan pencapaian

Terdapat lebih daripada 57,000 alumni dalam pelbagai industri, dan selepas tamat pengajian, mereka mempunyai persembahan yang berbeza di jalan hidup mereka sendiri. Lebih daripada 91% siswazah bekerja atau mengikuti ijazah siswazah dalam setahun, dan 96% siswazah berjaya dalam bidang masing-masing dalam tempoh enam tahun.

Pernyataan misi

Universiti New Haven adalah universiti komprehensif berorientasikan pelajar dengan pendidikan akademik dan profesional yang cemerlang. Misi kami adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi melalui pembelajaran berasaskan pengalaman, kerjasama dan penemuan, membantu pelajar mempersiapkan kehidupan yang memuaskan dan bermakna di peringkat antarabangsa.

Kedudukan dan Reputasi Universiti New Haven

 • Disenaraikan sebagai senarai universiti teratas di Amerika Syarikat selama lima tahun berturut-turut - Kajian Princeton
 • Top 100 Universiti Amerika Utara - 2019 US News
 • Top 30% kolej kejuruteraan di US-2019 US News
 • Peringkat ROI Kebangsaan15 - The Wall Street Journal
 • Pengurusan Sukan Profesional Terbaik Peringkat # 12- "Perniagaan Sukan"
 • Sekolah Sains Kesihatan menguasai 10% teratas dalam profesion kesihatan - "College Factual"
 • Sekolah Perniagaan diakreditasi oleh Persatuan Antarabangsa Sekolah Perniagaan AACSB dan berpangkat di antara 5% teratas di dunia.
 • Pusat Khidmat Pekerjaan Terbaik berada pada peringkat ke-17 di Amerika Syarikat

Graduan terkini adalah di Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Beasiswa cemerlang

Pembantu Provost menyediakan bantuan tuisyen sebanyak 75% dan boleh didapati secara mingguan dalam sektor akademik dengan gaji (gaji setiap jam).

Biasiswa Dekan menawarkan ganjaran 10% -50%.

Pelajar dimasukkan dalam taksiran biasiswa selepas kemasukan dan tidak perlu mengemukakan permohonan biasiswa.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

University of New Haven

University of New Haven menawarkan program ijazah sarjana 30 kredit dalam bidang kejuruteraan alam sekitar yang secara lancar menjembatani teori dengan aplikasi tangan ya ... [+]

University of New Haven menawarkan program ijazah sarjana 30 kredit dalam bidang kejuruteraan alam sekitar yang secara lancar menjembatani teori dengan aplikasi tangan yang membolehkan graduan bukan sahaja produktif tetapi pemimpin dalam industri yang mereka pilih.

Dunia yang sentiasa berubah

Dengan kursus yang berorientasikan profesional yang berorientasikan dalam kelas, para pelajar dengan cepat membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk memberikan penyelesaian terobosan kepada masalah alam sekitar yang kompleks melalui kajian interdisipliner mengenai isu-isu perlindungan alam sekitar, kualiti air dan penyucian, rawatan air sisa, pengurusan sisa pepejal, pemulihan tapak dan langkah kawalan emisi.... [-]

Amerika Syarikat 300
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Amerika Syarikat