University of New Haven Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan di kampus Yale pada tahun 1920, University of New Haven adalah sebuah universiti swasta, yang terletak di pantai selatan New England. Ia adalah komuniti yang pelbagai dan bertenaga lebih daripada 6,800 pelajar, dengan kampus di seluruh negara dan di seluruh dunia.

Kejayaan bermula di sini

Dalam lima kolejnya, para pelajar membenamkan diri dalam pendidikan transformasi yang berpusatkan karir di seluruh seni dan sains liberal, seni halus, perniagaan, kejuruteraan, keselamatan awam dan perkhidmatan awam. Kami menawarkan lebih daripada 100 program akademik, semuanya berasaskan komitmen yang lama untuk pembelajaran berasaskan bersama, disiplin, dan berasaskan projek.

Di sini, pengalaman pembelajaran adalah baik secara peribadi dan pragmatik, dipandu oleh fakulti yang cemerlang yang mengambil berat tentang kejayaan pelajar individu. Sebagai pemimpin dalam bidang mereka, ahli fakulti memberikan inspirasi dan pengiktirafan yang diperlukan untuk pelajar memenuhi potensi mereka dan berjaya apa sahaja yang mereka pilih untuk dilakukan.

Kami panggil falsafah pelajar-pelajar kami

Kepakaran dan Dedikasi Fakulti

Belajar daripada profesor yang didedikasikan untuk memupuk pertumbuhan peribadi dan perkembangan profesional anda. Komitmen yang teguh ini telah membimbing kejayaan peribadi dan profesional setiap pelajar selama hampir satu abad.

Pendidikan asas

Pendidikan terbukti, bertujuan, melalui kursus pengajian yang terfokus secara profesional, melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman kritikal yang penting untuk kerjaya yang bermakna dan kehidupan yang produktif.

Kurikulum Interdisipliner

Kurikulum yang menggalakkan penerokaan interdisipliner, mendidik pelajar yang akan berjaya dalam masyarakat global, memastikan anda bersedia untuk memahami dan mengemudi dunia pada umumnya.

Peluang Akademik dan Ko-Kurikuler yang tidak terhad

Pelbagai peluang pembelajaran dalam lima kolej, di luar kelas dan dalam masyarakat, membolehkan anda meneruskan semangat anda - atau menemui yang baru.

Komuniti Campus Vibrant

Komuniti kampus yang bertenaga - yang merupakan saiz yang betul - cukup kecil untuk merasa peribadi dan terkawal, namun cukup besar untuk menawarkan pelajar pelbagai peluang akademik, kediaman, olahraga, dan kepimpinan.

Pemimpin dan Pencapai

Kejayaan selepas tamat pengajian yang berterusan, dikekalkan oleh rangkaian alumni yang terlibat lebih daripada 57,000 di semua industri. Lebih daripada 91 peratus graduan bekerja atau sedang melanjutkan pengajian ijazah siswazah setahun, dan 96 peratus berjaya dalam bidang mereka dalam masa enam tahun lulus.

Kenyataan Misi

Universiti New Haven adalah universiti komprehensif yang berpusatkan pelajar dengan penekanan pada kecemerlangan dalam seni liberal dan pendidikan profesional. Misi kami adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar kami untuk memimpin kehidupan yang bertujuan dan memuaskan dalam masyarakat global dengan menyediakan pendidikan berkualiti tinggi melalui pembelajaran berasaskan pengalaman, kolaboratif, dan penemuan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online MSc » Lihat Online Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Sarjana Sains dalam Penyiasatan Online

Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Amerika Syarikat West Haven + 1 lagi

Di University of New Haven, kita tahu apa yang diperlukan untuk berjaya, dan kami teruja untuk menawarkan Master of Science dalam talian dalam penyiasatan, ijazah pertama seumpamanya di dalam negara. [+]

Semak facebook kami sekarang!Universiti New Haven: Memimpin Jalan dalam Penyiasatan

Di University of New Haven, kami tahu apa yang diperlukan untuk berjaya, dan kami teruja untuk menawarkan anda Sarjana Sains dalam talian dalam penyiasatan, ijazah pertama seumpamanya di dalam negara. Dengan ijazah Sarjana dalam talian 100%, anda akan dapat memperdalam pemahaman anda tentang bidang penyiasatan sambil juga mengejar kepakaran khusus dalam:

Penyiasatan jenayahPenyiasatan Jenayah KewanganPenyiasatan Forensik Digital

Dengan 1 tahun, 10 gelaran kursus, anda akan mendapat kedalaman pengetahuan dalam bidang penyiasatan yang tidak dapat diberikan oleh ijazah lain. Program ini menyatukan kepakaran akademik terkenal di Universiti dalam bidang keadilan jenayah dan sains forensik dan mempersiapkan anda untuk berkarir sebagai penyidik ​​dalam organisasi awam dan swasta.... [-]


Sarjana

Kejuruteraan Alam Sekitar Dalam Talian

Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Amerika Syarikat West Haven + 1 lagi

Membina tradisi yang kaya di kampus yang diiktiraf dalam Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Alam Sekitar, kini kami menawarkan gelaran Sarjana Kejuruteraan Alam Sekitar yang menarik, yang dapat diselesaikan sepenuhnya dalam talian. Program dalam talian kami menggabungkan kurikulum yang seimbang dan fakulti bertaraf dunia yang sama dengan program kampus, dengan kaedah penyampaian pengajaran baru yang mewujudkan persekitaran pembelajaran yang sempurna untuk individu yang mempunyai jadual yang sibuk. Persekitaran pembelajaran dalam talian yang disokong sepenuhnya, di mana pelajar bekerjasama dengan fakulti dan rakan sekelas di seluruh negara dan dunia, menawarkan pengertian tradisional kelas ke seluruh dunia. [+]

Semak facebook kami sekarang!Universiti New Haven: Memimpin Jalan dalam Kejuruteraan Alam Sekitar

Membina tradisi yang kaya di kampus yang diiktiraf dalam Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Alam Sekitar, kini kami menawarkan gelaran Sarjana Kejuruteraan Alam Sekitar yang menarik, yang dapat diselesaikan sepenuhnya dalam talian. Program dalam talian kami menggabungkan kurikulum yang seimbang dan fakulti bertaraf dunia yang sama dengan program kampus, dengan kaedah penyampaian pengajaran baru yang mewujudkan persekitaran pembelajaran yang sempurna untuk individu yang mempunyai jadual yang sibuk. Persekitaran pembelajaran dalam talian yang disokong sepenuhnya, di mana pelajar bekerjasama dengan fakulti dan rakan sekelas di seluruh negara dan dunia, menawarkan pengertian tradisional kelas ke seluruh dunia.... [-]


Pengurusan Dalam Talian dalam Pengurusan Kecemasan

Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Amerika Syarikat West Haven + 1 lagi

Pengurusan 100% Master Dalam Talian kami dalam Pengurusan Kecemasan adalah program kedua yang ditawarkan di New England dan memberi tumpuan kepada kesiapsiagaan, mitigasi, respons, dan pemulihan bencana. Di samping itu, program ini menawarkan kursus mengenai kesan sosial bencana yang berlainan, peranan pengurus kecemasan dalam bencana, dan kesiapsiagaan bencana di sektor awam dan swasta. [+]

Semak facebook kami sekarang!Ambil langkah seterusnya, tanpa melangkah keluar

Program Pengurusan Kecemasan kami adalah program kedua yang ditawarkan di New England dan memberi tumpuan kepada kesiapsiagaan, mitigasi, respons, dan pemulihan bencana. Di samping itu, program ini menawarkan kursus mengenai kesan sosial dari pelbagai jenis bencana, peranan pengurus kecemasan dalam bencana, dan kesiapsiagaan bencana di sektor awam dan swasta.

Menjadi pemimpin. Belajar untuk menguruskan kesiapsiagaan, mitigasi, respons, dan pemulihan bencana dengan prinsip berasaskan penyelidikan.100% dalam talian. Kelas-kelas adalah sepenuhnya pada jadual anda, dan masing-masing mengambil masa 6 hingga 7.5 minggu untuk disiapkan.Satu kursus setiap istilah. Hanya satu kursus yang diperlukan bagi setiap istilah untuk keseimbangan kerja sepanjang hayat.Universiti New Haven adalah pemimpin yang diiktiraf dalam bidang ini, dan ijazah sarjana dari University of New Haven menguatkan resume anda. Program Universiti New Haven juga merupakan salah satu darjah tuan yang paling sejajar dengan garis panduan FEMA.Merangka Pelan Respons Kecemasan. Anda akan mencipta Pelan Respons Kecemasan anda sendiri, untuk organisasi dan entiti kerajaan, sebagai sebahagian daripada ijazah Sarjana Muda Universiti New Haven.Menurut Biro Statistik Buruh (BLS), bidang Pengurusan Kecemasan adalah salah satu bidang kerjaya yang paling pesat berkembang. Para Pengarah Urusan Pengurusan Kecemasan / Pakar pakar diunjurkan berkembang paling pesat, dengan jumlah peningkatan 22% dari 2008-2018. Perolehan tahunan median untuk Pengurus Kecemasan ialah $ 59,770 setahun, dengan pendapatan 10% teratas memperoleh pendapatan lebih dari $ 107,810.Sertai kumpulan alumni yang mengagumkan kamiLulusan Universiti New Haven meletakkan pengetahuan mereka ke dalam tindakan untuk majikan di seluruh negara, termasuk:FEMAJabatan Keselamatan Dalam Negeri ASJabatan Bomba BranfordHospital GaylordCT Jabatan Pengurusan... [-]

Contact

Alamat 300 Boston Post Road, West Haven, CT
06516 West Haven, Connecticut, Amerika Syarikat