Baca keterangan rasmi

Dapatkan Gelar UK, Dari Mana-mana sahaja

Lebih 30 darjah, 100% Dalam Talian

Pendidikan Kualiti

Memperkenalkan kerjaya anda semasa anda belajar dengan pakar-pakar terkenal di dunia dan mengambil bahagian dalam program peringkat nasional.

Kecemerlangan akademik

Mengalami pendidikan berkualiti tinggi yang sama seperti pelajar pemastautin kami. Lukiskan sumber universiti perdana yang merangkumi kolej sarjana, profesional, perubatan, dan pertanian.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

University of Kentucky Online

Program MSW Bertauliah CSWE dalam talian University of Kentucky membina kemahiran yang anda perlukan untuk mengejar semangat, perubahan kesan, dan memajukan keadilan sosi ... [+]

Program MSW dalam talian CSWE di Universiti Kentucky menggabungkan pembelajaran dalam talian yang fleksibel dengan kurikulum yang ketat yang menyediakan graduan untuk amalan kerja sosial yang maju. Program Sarjana Sosial ini memberi penekanan kepada orang lain, menggunakan strategi intervensi yang bermaklumat, merangkumi kepelbagaian dan aspek keadilan sambil melengkapkan pelajar untuk memperbaiki komuniti melalui perubahan sosial.

Pilihan untuk program canggih (30 kredit) dan program tetap 60 kredit memberi pekerja sosial yang berpengalaman dan pendatang baru yang ghairah sama ada kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menjadi berkesan dalam bidang ini.

Graduan program akan dapat:... [-]

Amerika Syarikat Lexington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu