University of Colorado Denver Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hayat sibuk anda tidak seharusnya menjadi halangan untuk mencapai matlamat anda. Di mana sahaja anda berada dalam perjalanan pendidikan anda, di mana sahaja anda berada di dunia, kami mempunyai program untuk anda. Menyelidik pilihan gelar dan persijilan fleksibel di seluruh laman web yang akan sesuai dengan kehidupan anda mengikut terma dan pilihan peranti anda. Dan bahagian yang terbaik ialah ... anda akan belajar dari fakulti CU yang sama dan mendapat ijazah CU yang sama sebagai rakan sekelas di kampus anda, tetapi dengan fleksibiliti yang anda perlukan.

111222_50_b2.jpg 111223_best.jpg 111224_student.jpg

50 darjah

Sama ada anda sedang mencari untuk menyelesaikan ijazah, menambah pensijilan untuk memajukan karier anda, atau memperoleh ijazah lanjutan - kami mempunyai lebih daripada 50 tawaran program dalam talian yang ada.

Peringkat ke-5 di Colorado

Panduan untuk Sekolah Online menduduki ranking CU Denver kelima di Colorado pada tahun 2018 untuk keterjangkauan, berdasarkan tuisyen, dan kekuatan akademik, setiap skor ujian peperiksaan jumlah.

Kami

Pasukan navigasi kami menyokong pelajar luar kampus semasa perjalanan CU mereka. Pasukan berdedikasi ini menghubungkan pelajar dengan sokongan akademik dan perkhidmatan kerjaya.

Pilih jadual anda sendiri

Apa yang menjadikan program online CU Denver berbeza (dan jenis hebat) ialah anda boleh memilih jadual anda.

Tidak hanya antara talian DAN kampus (yang menjadikan CU Denver unik).

Tetapi, anda boleh memilih jadual anda untuk mengimbangi sekolah dengan kewajipan kerja dan keluarga. Tanpa perlu berputus asa:

  • Kualiti (fakulti yang sama mengajar dalam talian yang mengajar di kampus)
  • Pilihan (450 kursus dalam talian dan lebih 20 darjah dalam talian sepenuhnya)
  • Kejayaan (pelajar yang mengambil kelas dalam talian adalah 1.5x lebih cenderung untuk menamatkan pengajian)
  • Reputasi (sama ada anda mengambil kelas dalam talian, di kampus, atau kedua-duanya, anda menerima ijazah CU yang sama)

Mengambil kursus dalam talian anda di Colorado, atau di mana sahaja di seluruh dunia, anda akan menerima pengetahuan dan kemahiran yang relevan yang anda perlukan, sambil mengekalkan jadual yang anda mahu simpan.

Selesaikan Ijazah Online anda

Jika anda telah mengambil sekurang-kurangnya satu kursus di kolej komuniti atau institusi empat tahun, anda layak memohon sebagai pelajar pemindahan. Dengan banyak program yang terdapat dalam talian, anda pasti dapat mencari satu yang membantu anda beralih atau memajukan kerjaya anda. Pemindahan pelajar dikehendaki menyerahkan transkrip dari institusi sebelumnya bersama-sama dengan melengkapkan permohonan dalam talian.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai proses pemindahan kredit, berbincang dengan kaunselor kemasukan, atau belajar tentang keperluan kemasukan dari pejabat kemasukan kami. Di samping itu, anda boleh mendaftar untuk akaun pemindahan percuma untuk mendapatkan idea bagaimana kredit anda akan dipindahkan. Nota: Hanya pejabat kemasukan boleh memberikan penilaian pemindahan rasmi.

Lokasi

Denver

Alamat
Larimer Street,1201
80204 Denver, Colorado, Amerika Syarikat

Akreditasi

AACSB Accredited