Baca keterangan rasmi

Belajar untuk Menilai Proofread Seperti Profesional

Akademi Proofreading mengajar teknik pembacaan teknik moden untuk setiap gaya dokumen. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyempurnakan dokumen di tempat kerja atau membuktikan bukti untuk kehidupan.

Kursus dalam talian kami melatih anda untuk:

 • Edit teks perniagaan, akademik, dan kreatif
 • Proofread dengan cekap menggunakan alat yang tersedia di Microsoft Word
 • Cegah kesilapan semasa bekerja dengan dialek Bahasa Inggeris yang berbeza

Pecahan Kursus Proofreading

Anda mungkin telah meneliti banyak kursus yang berlainan. Tetapi mana yang sesuai untuk anda?

Kami menawarkan tuisyen interaktif, peribadi dan mesra dari sebuah pasukan kecil. Kekuatan kami adalah keupayaan kami dan penjagaan yang kami ambil dengan pelajar kami. Kerana semua tutor kami juga bermula sebagai pembaca bukti bebas, kami tahu bagaimana rasanya, dan ingin membantu anda mengambil langkah pertama sebagai pembaca bukti profesional.

Jika anda ingin menempah panggilan dengan salah seorang tutor kami untuk membincangkan kursus atau tentang kehidupan sebagai freelancer, kami sentiasa gembira untuk bercakap dengan anda.

Inilah yang kami tawarkan dalam kursus kami:

 • Latihan Interaktif
 • Maklum balas peribadi daripada Tutor
 • Tuisyen Skype percuma
 • Tugasan Proofreading
 • Forum Pengguna
 • Satu Kursus Komprehensif
 • Jaminan Kerja pada Penyelesaian Kursus

Kandungan Kursus dan Penerangan

Akademi Proofreading mengajar teknik pembacaan dan teknik penyuntingan moden untuk setiap keadaan. Sama ada anda seorang pemula yang lengkap atau semata-mata ingin mengasah kemahiran anda, kursus kami dapat membantu anda merealisasikan potensi anda.

Daripada membetulkan kesilapan dalam ejaan, tatabahasa, dan tanda baca untuk menangani gaya penulisan dan rujukan yang berbeza, Akademi Proofreading memberikan kemahiran yang boleh anda gunakan dalam kehidupan profesional anda dan semasa menulis dokumen anda sendiri. Kami juga melindungi bagaimana menggunakan Microsoft Word dengan berkesan.

Menawarkan minimum 30 jam latihan, Akademi Proofreading menggabungkan ujian dan latihan praktikal, bersama-sama dengan akses kepada perkhidmatan tutor supaya kami dapat memenuhi keperluan anda dengan lebih baik (setiap pengguna berhak untuk panggilan Skype selama 30 minit dengan salah satu tutor kami) . Kursus ini direka supaya anda boleh belajar dengan kadar anda sendiri pada masa anda sendiri, dengan modul semasa termasuk:

1. Pengeditan dan Proofreading: Pengenalan

Gambaran keseluruhan mengenai penyuntingan profesional dan pembacaan bukti melibatkan.

2. Asas-asas Microsoft Word

Panduan untuk menggunakan Perubahan Pantau dan lain-lain alat penting dalam Microsoft Word.

3. Kesalahan Ejaan Biasa

Bagaimana untuk mengesan dan membetulkan kesilapan ejaan lazim dalam dokumen.

4. Kesilapan Tatabahasa Biasa

Bagaimana untuk membetulkan kesalahan tatabahasa dalam pelbagai jenis dokumen.

5. Kesalahan Tanda baca Biasa

Bagaimana untuk memastikan koma, hentian penuh, dan tanda baca yang lain digunakan dengan betul.

6. Kesilapan lain yang lain

Bagaimana untuk membetulkan kesilapan yang berkaitan dengan istilah Latin, singkatan, penggunaan nombor, dan permodalan (antara isu-isu lain).

7. Proofreading dalam Amalan: Gaya

Asas pengeditan dokumen untuk memastikan gaya tulisan yang betul digunakan.

8. Proofreading in Practice: Proofreading Akademik

Penampilan mendalam mengenai dokumen akademik membaca bukti, mulai dari esei sarjana muda hingga artikel jurnal dan tesis PhD.

9. Proofreading Akademik: Rujukan dan Citations

Gambaran keseluruhan mengenai sistem rujukan utama yang digunakan dalam penulisan akademik dan jenis kesilapan yang dapat ditemui oleh pembaca bukti apabila berurusan dengan petikan dan rujukan.

10. Memformat dalam Microsoft Word

Melihat dengan dekat bagaimana cara memformat dokumen dalam Microsoft Word, serta beberapa fungsi tambahan yang menjadikan dokumen pembacaan dan penyuntingan lebih mudah.

11. Penilaian Proofreading Akhir

Peluang untuk menunjukkan apa yang telah anda pelajari! Anda akan mengambil dua ujian proofreading dan ujian pemformatan, yang akan anda terima maklum balas tutor terperinci. Sekiranya anda menjaringkan 80% atau lebih, anda akan segera ditawarkan peranan bebas untuk Proofed Inc. Jika tidak, anda akan berpeluang untuk mengambil ujian lagi selepas panggilan maklum balas yang berdedikasi dengan salah seorang tutor kami.

Apa yang perlu anda lakukan ialah selesai mendaftar dan laksanakan cara anda melalui setiap modul, melengkapkan senaman pembacaan ujikaji akhir dan ujian untuk kemajuan untuk seterusnya (bersama-sama dengan beberapa modul latihan dan kuiz supaya anda boleh menguji diri sendiri mengenai apa yang telah anda pelajari semasa anda pergi). Terdapat juga latihan pembuktian terakhir pada akhir kursus.

Selepas mendaftar, anda mempunyai enam bulan untuk melengkapkan kursus (lihat terma dan syarat untuk maklumat lanjut). Sebaik sahaja anda selesai, anda akan berkelayakan sepenuhnya untuk memulakan penyuntingan dan dokumen proofreading secara profesional. Kami juga akan menawarkan nasihat mengenai cara mencari kerja sebagai pembaca bupati lepas!

Akademi Proofreading dikembangkan oleh Proofed Inc., sebuah rangkaian antarabangsa pakar proofreading yang dihormati. Kami telah menarik pengalaman kolektif kami sebagai pembaca bukti dan editor profesional semasa membuat kursus ini, dan kami percaya ia menawarkan lebih banyak kepada pelajar berbanding mana-mana kursus proofreading dan mengedit kursus e-pembelajaran yang tersedia hari ini.

Jika anda ingin tahu apa-apa lagi mengenai Akademi Proofreading, jangan ragu untuk menghubungi kami.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

The Proofreading Academy

Akademi Proofreading sesuai untuk pemula dan juga mereka yang mempunyai pengalaman dan ingin mempertajam kemahiran mereka. Sama ada anda ingin meneruskan kerjayanya dalam ... [+]

Kami ingin mengubah kehidupan anda

Setelah melengkapkan kursus kami, anda akan dapat:

Mengesahkan sebarang dokumen perniagaan, kreatif, atau akademik kepada piawaian profesional. Inilah yang anda perlu ketahui

Kursus ini merangkumi sepuluh modul pengajaran, ujian, dan latihan:

1. Pengeditan dan Proofreading: Pengenalan

2. Asas-asas Microsoft Word

3. Kesalahan Ejaan Biasa

4. Kesilapan Tatabahasa Biasa

5. Kesalahan Tanda baca Biasa

6. Kesilapan lain yang lain

7. Proofreading dalam Amalan: Gaya

8. Proofreading in Practice: Proofreading Akademik

9. Proofreading Akademik: Rujukan dan Citations

10. Memformat dalam Microsoft Word

... [-]
Amerika Syarikat New York
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Suite 30, 101 St Mark’s Pl
10009 New York, New York, Amerika Syarikat