The Poynter Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Poynter Institute adalah peneraju global dalam bidang kewartawanan. Ia adalah tenaga pengajar, inovator, konvensor, dan sumber daya terkemuka di dunia untuk sesiapa sahaja yang berhasrat untuk melibatkan diri dan memberi maklumat kepada warganegara.

Poynter memperjuangkan kebebasan bersuara, dialog sivil, dan kewartawanan yang menarik yang membantu warganegara mengambil bahagian dalam demokrasi yang sihat. Kami menyediakan wartawan di seluruh dunia untuk membuat orang berkuasa bertanggungjawab dan mempromosikan maklumat yang jujur di pasaran idea.

Poynter adalah tempat yang inspiratif dan praktikal, menghubungkan pelbagai bidang kewartawanan dengan misi dan tujuannya yang lebih tinggi. Dari bimbingan orang ke orang dan seminar langsung intensif hingga kursus dalam talian interaktif dan pelaporan media, Poynter membantu wartawan mempertajam kemahiran dan meningkatkan penceritaan sepanjang karier mereka.

Kami mengumpulkan fakulti dan pakar industri Poynter untuk meneroka persimpangan kewartawanan, teknologi, dan kepentingan awam.

Dari seminar bimbingan dan latihan langsung hingga kursus interaktif, dalam talian, pengajaran Poynter dirancang untuk mempertajam kemahiran anda, meningkatkan karier anda, dan memancarkan imaginasi anda. Diketuai oleh fakulti kami dan minda paling cemerlang industri dan wartawan dan pendidik yang paling berpengalaman, pengalaman Poynter menghubungkan anda dengan guru yang mahir dan dengan pelajar lain dari kraf tersebut.

Kami mengajar mereka yang mengurus, menyunting, menghasilkan, memprogram, melaporkan, menulis, blog, foto, dan merancang, sama ada mereka tergolong dalam organisasi berita atau bekerja sebagai usahawan bebas. Kami mengajar mereka yang mengajar dan pelajar di sekolah menengah, sekolah menengah, dan kolej - wartawan esok. Dan kami mengajar orang ramai, membantu mereka memahami dengan lebih baik bagaimana kewartawanan dihasilkan dan bagaimana untuk memberitahu sendiri sama ada ia boleh dipercayai.

Lokasi

Saint Petersburg

Alamat
3rd Street South,801
33701 Saint Petersburg, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: