Baca keterangan rasmi

Texas Tech University

eLearning

ELearning Texas Tech University

ELearning di seluruh dunia

Talian dan jarak

Pelajar Universiti Teknologi Texas

Anda tidak perlu tinggal di Lubbock untuk meneruskan pendidikan anda melalui Texas Tech University. Dengan lebih daripada 100 program yang disediakan secara dalam talian, dan tujuh tapak pengajaran serantau yang unik di seluruh negeri yang menawarkan pengalaman bilik darjah tradisional, matlamat pendidikan anda dapat dicapai dari mana saja.

Laman web serantau Texas Tech University

Anda tidak perlu berada di Lubbock untuk mendapatkan pendidikan. Dengan tujuh lokasi di rantau ini anda boleh mendapat pendidikan dari masyarakat setempat anda!

TTU K-12

"Komuniti Pendidikan Global"

TTU K-12 menawarkan kurikulum terakreditasi, pendidikan dan pendidikan NCAA dari Texas Education Agency (TEA) kepada pelajar sekolah menengah ke-12 dalam keadaan kehidupan khas dan bukan tradisional yang keperluan pendidikannya tidak dipenuhi oleh daerah sekolah tradisional. Program kami adalah unik kerana setiap pelajar kami.

Menawarkan program diploma sepenuh masa serta pilihan waktu separuh masa, kami memberi perkhidmatan kepada pelajar yang ingin bekerja lebih awal, perlu membuat kredit gagal, mengimbangi jadual yang sibuk atau meninjau ke arah homeschooling.

Mulakan pada bila-bila masa dengan pendaftaran sepanjang tahun!

Perkongsian Akademik

Perkongsian Akademik di Texas Tech mentadbir pendaftaran acara untuk pelbagai acara universiti, mengawasi proses pendidikan berterusan bagi mereka yang ingin mendapatkan kredit dan jabatan bukan akademik yang ingin menawarkan peluang pendidikan yang berterusan, dan mewujudkan perjanjian akademik institusi di Texas dan seterusnya untuk membuat proses pemindahan sebagai lancar yang mungkin untuk Raiders Merah masa depan.

OLLI di Texas Tech University

The Osher Lifelong Learning Institute (OLLI) adalah komuniti pembelajaran yang unik untuk pelajar dewasa berusia 50 tahun. Tiada ujian, tiada gred, tiada kertas-hanya peluang untuk meneroka topik yang menarik dan mengejar minat baru.

Sokongan Fakulti dan Staf

ELearning di seluruh dunia komited untuk membantu para pengajar memanfaatkan lebih banyak peluang untuk melibatkan pelajar secara dalam talian dan kami menyediakan fakulti kami dengan latihan dan sumber yang penting untuk membantu memastikan kejayaan pengajaran.

Blackboard Learn 9.1 adalah sistem pengurusan pembelajaran yang digunakan oleh Texas Tech University. Kami boleh membantu para jururawat meneroka ciri Blackboard dengan bantuan latihan dan masalah penyelesaian masalah asas untuk latihan lanjutan dan juga sokongan teknikal Fakulti 24/7 kami.

Pasukan Reka Bentuk Pengajaran eLearning Worldwide (ID) didedikasikan untuk menyokong standard kualiti dalam pengeluaran kursus. Sebagai pakar dalam amalan terbaik untuk reka bentuk dan pembangunan kursus dalam talian dan campuran, Pasukan ID kami boleh memberikan sokongan dalam organisasi kandungan, alat komunikasi, pematuhan ADA, teknologi penangkapan kuliah, dan banyak lagi.

Makmal Kebolehaksesan Dalam Talian kami (OAL) memberikan instruktur alat untuk menghasilkan bahan pengajaran yang boleh diakses. Pengajar boleh mendapatkan bantuan dengan penamaan dan transkrip, meminta penilaian kebolehcapaian kursus dan menerima latihan mengenai perisian kebolehaksesan.

Temui Texas Tech: eLearning di seluruh dunia

Anda memerlukan pilihan darjah?

Texas Tech mempunyai 'em.

Sama ada anda seorang siswazah sekolah tinggi baru-baru ini atau pelajar kolej bukan tradisional yang kembali, anda boleh mendapatkan ijazah sarjana muda, sarjana atau kedoktoran di kawasan pengajian yang anda inginkan, pada jarak yang jauh. Sangat mudah untuk mencari program yang tepat untuk anda, dihantar dengan cara yang anda suka belajar.

Dapatkan pendidikan yang anda perlukan untuk mencapai bahagian atas medan anda.

Kursus eLearning di seluruh dunia diajarkan oleh fakulti yang memenangi anugerah, yang banyak diterbitkan dengan minat penyelidikan yang pelbagai yang mengajar kursus tatap muka kami. Dan kami menawarkan lebih banyak program doktoral di jauh dari mana-mana institusi lain di Texas. Tier One dan berprestij: itulah TTU Worldwide eLearning.

Testimoni

Maju kerjaya anda dan tingkatkan hidup anda.

"Walaupun memperolehi ijazah sarjana saya, saya tidak pernah mengalami manfaat menyelesaikan kursus secara dalam talian, tetapi sejak saya mula mengejar ijazah sarjana dalam talian, saya mendapat belajar melalui cara yang lebih berkesan. Dengan mengejar ijazah dalam talian, Saya tidak terhad kepada satu ruang untuk menyelesaikan tugas saya lagi. Saya dapat memberi tumpuan kepada kerja saya tanpa gangguan kelas, dan saya merasa lebih terlibat apabila saya boleh bekerja di kawasan yang selesa yang saya kenal. ke arah ijazah dalam talian saya telah membantu meningkatkan kerjaya profesional saya dengan memberikan saya fleksibiliti untuk membahagikan perhatian saya di antara pendidikan saya dan kerja profesional saya. "

Joshua Blount '19, Sarjana Sastera dalam Komunikasi Teknikal

Selesaikan apa yang telah anda mulakan.

Program penuh dalam talian kami menawarkan anda fleksibiliti untuk mengambil hanya satu kelas setiap semester, menjadi pelajar sepenuh masa, atau apa saja di antara. Kami juga menawarkan biasiswa pemindahan untuk pelajar kolej komuniti yang ingin menamatkan pengajian di Texas Tech.

Testimoni

Kehidupan berlaku.

"Saya lulus dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Universiti dengan tumpuan dalam Pembangunan Manusia dan Pengajian Keluarga, Pengajian Komunikasi dan Sosiologi. Bahagian kesukaan saya adalah hubungan yang telah saya buat, saya mempunyai peluang untuk mengetahui profesor saya dan Saya tidak fikir ia adalah sesuatu yang saya boleh lakukan dalam suasana kampus yang besar Saya mula bekerja untuk Texas Tech University di Waco sebagai Pembantu Tadbir Saya tahu saya mahu bekerja untuk TTU di Waco tidak lama selepas saya memulakan program kerana saya melihat potensi yang ada dan percaya ia akan terus berkembang, yang akan membantu orang dalam mencapai matlamat akademik mereka. Sebagai seorang pelajar bukan tradisional, saya tahu betapa sukarnya untuk memulakan sesuatu yang baru, terutamanya apabila anda mempunyai komitmen saya kembali ke sekolah dan selesai untuk anak perempuan saya. "

Alana Schaeper '17, Pengajian Universiti

Ambil kesempatan penuh dari Bill GI.

Program Ketenteraan dan Veteran Texas Tech adalah salah satu yang terbaik di negara ini, seperti yang dibuktikan oleh anugerah kami. Marilah kita membantu anda menggunakan faedah veteran anda untuk menyelesaikan ijazah anda.

Testimoni

Kami menghargai perkhidmatan anda.

"Saya menghadiri Tapak Pengajian Pendidikan Tinggi Texas Tech University di Waco dan saya memperoleh Ijazah Sarjana Muda dalam Pengajian Universiti dengan bidang pengajian di Komunikasi, Sains Politik, dan Perhubungan Awam. Saya ingin menghadiri sebuah universiti yang hebat yang terkenal tanpa perlu mengubah hidup saya dan berpindah ke lokasi baru Saya suka melawat Lubbock dan menghadiri banyak acara pelajar semasa di bandar tetapi Waco adalah pilihan yang lebih baik untuk anak saya dan saya. Saya baru-baru ini diawali di Dewan Perwakilan Texas semasa sesi perundangan mereka yang lalu dan ditawarkan kedudukan sepenuh masa selepas sesi Saya akan bekerja di Capitol semasa sesi khas juga. Saya percaya tahap saya dari Texas Tech akan membolehkan saya mencapai cita-cita kerjaya saya sebagai peguam bela untuk veteran dan keluarga mereka dalam kawasan tengah Texas. "

Jade Cabrero-Doss, Veteran Tentera Udara Amerika Syarikat, '17, Pengajian Universiti

Mencari perubahan pemandangan?

Kami menawarkan pilihan yang berpatutan untuk mendapatkan pendidikan yang anda perlukan untuk memulakan sesuatu yang baru. Pelajar eLearning di seluruh dunia membayar kadar tuisyen di Texas tanpa mengira lokasi. Ini bermakna anda akan mendapat ijazah dalam talian dengan harga yang sangat kompetitif, sama ada anda tinggal di seluruh bandar atau di seluruh negara.

Testimoni

Tukar kerjaya anda.

"Saya suka fleksibiliti yang diberikan oleh TTU Worldwide eLearning kepada saya! Bekerja ke arah gelaran dalam talian di Texas Tech (dalam Pengajian Universiti dengan kepekatan dalam Kewangan Peribadi, Kepimpinan Organisasi, dan Psikologi) telah membolehkan saya meneruskan program latihan tarian di seluruh negara dan memulakan kerjaya profesional Saya boleh mengejar pendidikan dan kerjaya dalam tarian pada masa yang sama! Saya menari 9-5 pada hari kerja dan berpeluang untuk mengikuti pengajian , latihan dan pertunjukan saya. Saya dapat mengikuti keghairahan saya di sekitar Amerika Syarikat di San Francisco, Portland, Chicago, Dallas dan New York City. Tanpa e-pembelajaran TTU Worldwide, saya tidak akan dapat impian saya menjadi penari profesional! "

Shannon Oleson '17, Pengajian Universiti

Dengan sembang 24/7 kami dan sokongan dalam talian, setiap pelajar dalam talian dan jarak jauh boleh mendapatkan bantuan dengan bantuan kewangan, baki akaun, sokongan IT dan banyak lagi pada bila-bila masa. Anda boleh mendapatkan bantuan bila-bila sahaja dan di mana sahaja! - Anda memerlukannya. Kami menjadikannya mudah untuk menjadi Red Raider!

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Pelajar yang memohon ijazah Sarjana Muda Sastera dan Sains (BAAS) 120-jam mesti mendapatkan ijazah bersekutu dari institusi yang diluluskan. Ijazah ini memerlukan 60 jam ... [+]

Sarjana Muda Seni Gunaan

Pelajar yang memohon ijazah Sarjana Muda Sastera dan Sains (BAAS) 120-jam mesti mendapatkan ijazah bersekutu dari institusi yang diluluskan. Ijazah ini memerlukan 60 jam kerja kursus di Texas Tech University sebagai tambahan kepada 60 jam permulaan yang dipindahkan dari institusi kerjasama yang diluluskan.

Program ini ditadbir oleh Pejabat Provost, dan pelajar yang berminat perlu menghubungi pusat khidmat pelajar di Pengajian Universiti (806.742.7100).

Keperluan Ijazah1. Jam yang diperlukan dan keperluan umum / kolej

Sekurang-kurangnya 120 jam semester, 40 daripadanya mesti berada di peringkat junior / senior, dan memenuhi syarat ijazah sarjana Muda Sastera dan Sains seperti yang termaktub dalam "Keperluan Am" dalam bahagian Akademik Sarjana dalam katalog ini.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
120 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Jabatan Teknologi Tanaman dan Tanah Tanah Texas Tech University memungkinkan pelajar menjadikan cinta tumbuhan dan udara segar menjadi kerjaya yang lumayan dengan mengiku ... [+]

Sarjana Muda Sains dalam Loji dan Sains Tanah

Jabatan Teknologi Tanaman dan Tanah Tanah Texas Tech University memungkinkan pelajar menjadikan cinta tumbuhan dan udara segar menjadi kerjaya yang lumayan dengan mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Tanaman dan Tanah. Menguruskan padang golf dan medan sukan. Mempunyai tapak semaian sendiri. Memberi perundingan alam sekitar. Membangunkan rumput-toleransi di rumput. Merancang penanaman alam sekitar untuk kawasan bandar. Mengurus kebun dusun, rumah hijau, atau taman botani. Reka bentuk, pasangkan dan jaga interiorscapes. Kesempatan tidak berkesudahan.

Gambaran Keseluruhan Program120 jam kreditKerja kursus diselesaikan terutamanya dalam talian. Sesetengah kursus, seperti sains makmal, tidak boleh diajar dalam talian dan mesti diambil bersemuka di kolej atau universiti di kawasan anda.Prasyarat: diploma sekolah tinggi atau GEDPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester dijalankan dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu sesi empat tahunan.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
120 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sains dalam Penjagaan Anak Awal di Texas Tech menyediakan anda untuk bekerja dalam tetapan awal kanak-kanak dengan anak-anak yang ahli keluarga mereka sangat muda ... [+]

Sarjana Muda Sains dalam Penjagaan Anak Awal

Sarjana Sains dalam Penjagaan Anak Awal di Texas Tech (disenaraikan sebagai Pendidikan Awal Kanak-kanak di sebuah Persatuan Mudah Alih di laman web GPIDEA) menyediakan anda untuk bekerja dalam tetapan awal kanak-kanak dengan anak-anak yang ahli keluarga mereka sangat mudah alih. Apabila anda melengkapkan program anda akan berkelayakan untuk bekerja dalam pelbagai program yang menawarkan penjagaan awal dan pendidikan untuk kanak-kanak kelahiran - umur 8 dan khususnya mereka yang mempunyai populasi yang sangat mudah alih seperti pemasangan tentera.

Mengenai Program

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Penjagaan Kanak-Kanak Awal menyediakan anda bekerja dalam suasana awal kanak-kanak dengan anak-anak yang ahli keluarga mereka adalah sangat mudah alih. Apabila anda melengkapkan program anda akan berkelayakan untuk bekerja dalam pelbagai program yang menawarkan penjagaan awal dan pendidikan untuk kanak-kanak kelahiran - umur 8 dan khususnya mereka yang mempunyai populasi yang sangat mudah alih seperti pemasangan tentera.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sains dalam Sains Manusia direka untuk pelajar yang ingin mengikuti pelbagai bidang pengajian dalam Kolej Sains Manusia. Ia memberikan kelonggaran untuk pelajar m ... [+]

Sarjana Muda Sains dalam Sains Manusia

Sarjana Sains dalam Sains Manusia direka untuk pelajar yang ingin mengikuti pelbagai bidang pengajian dalam Kolej Sains Manusia. Ia memberikan kelonggaran untuk pelajar meneroka bidang minat yang khusus, berusaha ke arah matlamat kerjaya, atau bersedia untuk belajar siswazah atau profesional. Pelajar dikehendaki memilih tiga bidang kepekatan, yang sama dalam kandungan kepada seorang kanak-kanak kecil.

Setiap kepekatan terdiri daripada sekurang-kurangnya 18 jam semester untuk sejumlah 54 jam minimum. Dua kepekatan mestilah di Kolej Sains Manusia dan boleh dipilih dari gangguan ketagihan dan kajian pemulihan; reka bentuk pakaian dan pembuatan; komuniti, keluarga, dan ketagihan sains; pembangunan manusia dan kajian keluarga; reka bentuk dalaman; sains pemakanan; perancangan kewangan peribadi; restoran, hotel, dan pengurusan institusi; pengurusan runcit; kewangan peribadi, pembangunan belia, dan pendidikan lanjutan sains dan keluarga pengguna.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
120 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Doctor of Education

Texas Tech University Worldwide eLearning

Tumpuan utama program ini adalah penyediaan pemimpin yang profesional yang reflektif mengembangkan visi dan memperoleh kemahiran untuk memperbaharui, memperbaharui, dan m ... [+]

Doktor Pendidikan dalam Kepimpinan Pendidikan

Doktor Pendidikan Texas Tech University dalam Kepimpinan Pendidikan direka untuk menyediakan pemimpin utama di daerah sekolah dan fakulti kolej atau universiti. Tumpuan utama program ini adalah penyediaan pemimpin yang profesional yang reflektif mengembangkan visi dan memperoleh kemahiran untuk memperbaharui, memperbaharui, dan memperbaiki sekolah dan sistem sekolah yang menanam masyarakat belajar demokratik yang menghargai keadilan sosial dan ekuitas.

Gambaran Keseluruhan Program

Program ini direka bentuk untuk menyediakan pemimpin sekolah eksekutif yang dapat mengenal pasti dan melaksanakan penyelesaian berasaskan penyelidikan untuk masalah amalan leverage yang tinggi dalam konteks daerah sekolah pra-12. Dalam tiga tahun kursus yang ditakrifkan diselesaikan dengan masalah disertasi amalan, peserta akan mendalami kebolehan mereka untuk memimpin perubahan pengajaran, mengenal pasti masalah amalan, dan melaksanakan campur tangan dalam organisasi pendidikan tempatan mereka untuk meningkatkan pencapaian pelajar.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
January 2020
Sepenuh masa
96 - 99 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Adakah anda ingin mengejar ijazah kedoktoran di mana sahaja anda berada? Ada kemungkinan jika anda mendapatkan Doktor Pendidikan Pendidikan Pertanian melalui program bers ... [+]

Doktor Pendidikan Bersama dalam Pendidikan Pertanian

Adakah anda ingin mengejar ijazah kedoktoran di mana sahaja anda berada? Ada kemungkinan jika anda mendapatkan Doktor Pendidikan Pendidikan Pertanian melalui program bersama yang ditawarkan oleh Texas A

Gambaran Keseluruhan Program

Program bersama yang unik, inovatif, dan pertama kali ini telah diluluskan oleh Lembaga Penyelaras Pendidikan Tinggi Texas (THECB) pada tahun 2000 dengan induksi 20 profesional profesional kerjaya dari Texas. Kami telah melantik individu dari pelbagai negara dan banyak negeri di seluruh Amerika Syarikat seperti Arizona, California, Georgia, Indiana, Montana, New Mexico, Nevada, Georgia, South Carolina, Tennessee, dan Texas. Graduan berada dalam pelbagai jajaran pengajaran, penyeliaan dan pentadbiran merangkumi profesi pendidikan dan latihan. Kami kini melengkapkan pelajar dari kohort keenam.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
Texas Tech University Worldwide eLearning

The Ed.D. dalam Pengajian Tinggi dengan tumpuan dalam Pentadbiran Kolej Komuniti atau Pentadbiran Pendidikan Tinggi adalah satu-satunya program dalam talian yang terdapat ... [+]

Doktor Pendidikan Tinggi

The Ed.D. dalam Pengajian Tinggi dengan tumpuan dalam Pentadbiran Kolej Komuniti atau Pentadbiran Pendidikan Tinggi adalah satu-satunya program dalam talian yang terdapat di universiti awam Texas dalam bidang program pendidikan tinggi. Texas Tech menjadikan pendidikan anda terus menerus, tidak kira di mana "di sini".

Gambaran Keseluruhan Program60 jam kredit di atas ijazah SarjanaPrasyarat: Ijazah Sarjana, ijazah sarjana dan sekurang-kurangnya tiga tahun pengalaman profesional sepenuh masa sama ada dalam institusi pendidikan tinggi dua tahun atau empat tahun atau institusi pendidikan negeri atau persekutuan yang berkhidmat di peringkat tinggi. Pemohon mesti menunjukkan sambungan yang jelas kepada pendidikan tinggi. Pengalaman profesional ditakrifkan sebagai memegang kedudukan pentadbir peringkat peringkat (tahap minimum penyelaras atau pakar) atau lebih tinggi dalam institusi atau agensi pendidikan tinggi. Pengajaran dan kerja tambahan sebagai pelajar sambil memohon ijazah tidak merupakan pengalaman profesional dan sepenuh masa. Jawatan fakulti sepenuh masa merupakan pengalaman profesional.Kaedah Penghantaran... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Doktor Falsafah

Texas Tech University Worldwide eLearning

Doktor Falsafah dalam talian di Texas Tech University Doktor Falsafah dalam Komunikasi Teknikal dan Retorik (TCR) akan mempelajari dan mengamalkan metodologi untuk menjal ... [+]

Doktor Falsafah dalam Komunikasi Teknikal

Doktor Falsafah dalam talian di Texas Tech University Doktor Falsafah dalam Komunikasi Teknikal dan Retorik (TCR) akan mempelajari dan mengamalkan metodologi untuk menjalankan penyelidikan dalam komunikasi teknikal dan retorik, serta mendapatkan pengalaman membuat dokumen dalam talian dan di halaman menggunakan komunikasi visual dan bertulis. Program ini menyediakan pendekatan yang luas untuk komunikasi teknikal, menawarkan kelas dalam bidang seperti penyuntingan, reka bentuk, teori retorik, dokumentasi dalam talian, pengurusan penerbitan dan pengujian kebolehgunaan.

Tujuan Program Ijazah

PhD mewajibkan orang untuk menjalankan penyelidikan bebas dengan pelbagai kaedah dan dengan itu menyumbang kepada pengetahuan. PhD biasanya merupakan kelayakan untuk kedudukan profesor di universiti. Tujuan kajian adalah pengetahuan luas kesusasteraan mengenai komunikasi teknikal dan retorik, pengetahuan khusus mengenai beberapa aspek komunikasi teknikal atau retorik seperti yang ditunjukkan dalam penyelidikan disertasi, dan keupayaan untuk menjalankan penyelidikan bebas yang berterusan menggunakan satu atau lebih kaedah.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
60 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Matlamat program doktor dalam Pendidikan Khas adalah untuk menyediakan kakitangan kepimpinan untuk membantu membentuk masa depan pendidikan khas. Program ini memberi tump ... [+]

Doktor Falsafah dalam Pendidikan Khas

Doktor Falsafah dalam talian di Texas Tech dalam talian ditawarkan oleh Kolej Pendidikan. Matlamat program doktor dalam Pendidikan Khas adalah untuk menyediakan kakitangan kepimpinan untuk membantu membentuk masa depan pendidikan khas. Program ini memberi tumpuan kepada hasil yang akan menyediakan graduan dalam bidang penyelidikan, pendidikan guru, pembangunan program, dan penilaian.

Gambaran Keseluruhan Program

Program pendidikan khas menyediakan kursus dalam bidang pensijilan pendidikan khusus generik, diagnostik pendidikan, gangguan visual, dan pendidikan pekak. Pelajar dalam program pendidikan khas siswazah bersedia untuk bekerja dengan individu yang kurang upaya dalam pelbagai tetapan, termasuk sekolah awam, pendidikan tinggi, dan sektor swasta.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
90 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Doktor Falsafah dalam talian di Universiti Tech Texas dalam bidang Pendidikan Keluarga dan Pengguna Pendidikan ditawarkan oleh Jabatan Keluarga ... [+]

Doktor Falsafah dalam Pendidikan Sains Keluarga dan Pengguna

Doktor Falsafah dalam talian di Universiti Tech Texas dalam bidang Pendidikan Keluarga dan Pengguna Pendidikan ditawarkan oleh Jabatan Keluarga

Dapatkan ijazah satu-satunya-satu-satunya Ph.D. dalam Keluarga dan Sains Pengguna

Texas Tech University menawarkan satu-satunya keluarga dan ahli sains Ph.D. program.

Kami komited untuk melatih ahli fakulti universiti generasi akan datang dalam sains keluarga dan pengguna. Jika anda mencari kerjaya akademik, program doktoral Texas Tech menyediakan anda dengan latihan akademik yang paling maju, fakulti paling terkenal, dan asas profesional yang kuat dari mana-mana program di negara ini.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ijazah kedoktoran dalam talian dan pengurusan kejuruteraan direka untuk menyediakan individu untuk kepimpinan kejayaan kakitangan kejuruteraan dan projek. Texas Tech Univ ... [+]

Doktor Falsafah dalam Sistem

Ijazah kedoktoran dalam talian dan pengurusan kejuruteraan direka untuk menyediakan individu untuk kepimpinan kejayaan kakitangan kejuruteraan dan projek. Texas Tech University kini merupakan satu-satunya Universiti di Texas yang menawarkan program dalam talian, menjadikannya pilihan yang jelas bagi individu yang mencari peluang pengurusan dalam kejuruteraan dan teknologi.

Gambaran Keseluruhan Program

Program Doktor dalam Sistem dan Pengurusan Kejuruteraan (SYEM) direka untuk menyediakan profesional pengurusan kejuruteraan untuk peranan kepimpinan semasa dan masa depan. Kadar pertumbuhan Statistik Biro Buruh untuk projek profesional pengurusan kejuruteraan bahawa peranan ini akan meningkat sebanyak 30% dalam dekad yang akan datang.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
72 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Texas Tech University Worldwide eLearning

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Am selama 120 jam merupakan pilihan yang mencabar dan memberi ganjaran kepada para pelajar yang mahukan tahap fleksibiliti dalam pengajian m ... [+]

Sarjana Muda Pengajian Am, BGS

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Am selama 120 jam merupakan pilihan yang mencabar dan memberi ganjaran kepada para pelajar yang mahukan tahap fleksibiliti dalam pengajian mereka. Sebagai ijazah antara disiplin, ia tidak berdasarkan utama atau kecil khusus. Sebaliknya, kurikulum pelajar akan terdiri daripada kursus-kursus dari tiga bidang pengajian yang mesti dipilih dari orang dewasa yang diiktiraf di Texas Tech Catalog. Dua daripada tiga bidang pengajian mesti ditadbir oleh Kolej Kesenian

Ijazah BGS yang direka dengan baik dapat membantu pelajar mempersiapkan diri untuk mengikuti minat intelektual tertentu, cita-cita profesional, atau pengajian siswazah. Tiga bidang pengajian membentuk pengkhususan yang koheren yang tidak tersedia di tempat lain di universiti sebagai rancangan pembelajaran yang teratur.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
120 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Pengajian Universiti adalah majoriti disiplin yang menimbulkan bidang pembelajaran dan penemuan baru dengan memudahkan pembelajaran pelajar merentas sempadan jabatan dan ... [+]

Sarjana Muda Sastera atau Sains dalam Pengajian Universiti (BUS)

Pengajian Universiti adalah majoriti disiplin yang menimbulkan bidang pembelajaran dan penemuan baru dengan memudahkan pembelajaran pelajar merentas sempadan jabatan dan kolej. Ditadbir oleh Bahagian Pendidikan Siswazah dan Hal Ehwal Pelajar di dalam Pejabat Provost, Ijazah Sarjana Muda atau Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Universiti menyediakan kursus pengajian yang unik yang membolehkan fleksibiliti pelajar memilih tiga bidang pengajian yang berbeza. Setiap kawasan dirujuk sebagai "kepekatan." Walaupun ketiga-tiga konsentrasi ini wujud sebagai program yang berasingan di dalam universiti, mereka biasanya tidak tersedia sebagai gabungan kursus dalam program ijazah yang ada. Sebagai contoh, seorang pelajar mungkin menumpukan pada pengkhususan dalam kewartawanan alam sekitar dengan kepekatan dalam bidang kewartawanan, tumbuhan dan sains tanah, dan toksikologi alam sekitar. Setiap kawasan terdapat di kolej-kolej yang berbeza sebagai sebahagian daripada program sarjana yang berasingan, tetapi hanya satu kajian besar di universiti yang membolehkan para pelajar mempelajari tiga kepekatan sebagai satu unit.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
120 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Texas Tech University Worldwide eLearning

Kajian integratif adalah pendekatan untuk menjawab soalan, menyelesaikan masalah dan menangani isu sosial kontemporari dari pelbagai perspektif. ... [+]

Kajian Integratif

Kajian integratif adalah pendekatan untuk menjawab soalan, menyelesaikan masalah dan menangani isu sosial kontemporari dari pelbagai perspektif.

Gambaran Keseluruhan Program

Kajian integratif pelajar membangunkan alat-alat intelektual yang diperlukan untuk membina jambatan merentasi disiplin akademik dan menerapkan kemahiran, inovasi dan pengetahuan mereka dalam pelbagai tetapan akademik dan praktikal. Dalam kelas teras, pelajar mengembangkan artifak portfolio yang mempamerkan kemahiran, minat dan bakat mereka masing-masing. Portfolio ini dan pengalaman pembelajaran yang digunakan memberikan setiap pelajar dengan sumber yang berharga untuk perancangan dan perkembangan kerjaya individu yang fleksibel.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Tetapkan diri anda dengan kejayaan dengan memasukkan sedikit Kewangan Peribadi dalam program ijazah anda supaya anda dapat merealisasikan matlamat kewangan anda sendiri d ... [+]

Kewangan Peribadi

Tetapkan diri anda dengan kejayaan dengan memasukkan sedikit Kewangan Peribadi dalam program ijazah anda supaya anda dapat merealisasikan matlamat kewangan anda sendiri dan mengelakkan risiko dan hutang yang tidak perlu.

Gambaran Keseluruhan Program

Bagaimana jika anda boleh melancarkan kerjaya anda dengan kemahiran untuk membuat keputusan yang besar mengenai pendapatan peribadi anda, dan menggunakan kemahiran yang sama untuk meningkatkan kebolehpasaran anda? Pilih Kewangan Peribadi yang kecil dan anda akan berpeluang untuk mempelajari kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya mengurus kewangan peribadi anda, membantu orang lain, dan meningkatkan peluang kerjaya anda (kecil ini menyediakan keperluan pendidikan untuk AFC ® (Penasihat Kewangan Yang Terakreditasi).)... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
18 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Setiap profesion memerlukan kemahiran komunikasi. Orang yang mempunyai kemahiran komunikasi yang cemerlang mendapat pekerjaan dan promosi. Seorang kecil dalam Komunikasi ... [+]

Minor dalam Komunikasi Teknikal

Setiap profesion memerlukan kemahiran komunikasi. Orang yang mempunyai kemahiran komunikasi yang cemerlang mendapat pekerjaan dan promosi. Seorang kecil dalam Komunikasi Teknikal boleh membantu anda mempelajari kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya, tidak kira di mana kehidupan profesional anda membawa anda.

Gambaran Keseluruhan Program

Terlepas dari utama anda, kecil dalam Komunikasi Teknikal boleh:

Mengajar anda untuk mempertajam semua bentuk komunikasi bertulis-dan memberi impak terbesar kepada dunia.Memberi anda alat untuk berkomunikasi dengan orang dari semua lapisan masyarakat dan dari seluruh dunia.Memudahkan keupayaan anda untuk bekerja dalam satu pasukan.Tunjukkan kepada anda cara menggunakan teknologi untuk membina pemahaman.Memberi anda peluang untuk belajar dari fakulti bertaraf dunia.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Texas Tech University dalam talian Minor dalam Kepimpinan Pertanian ditawarkan oleh Jabatan Pendidikan Pertanian ... [+]

Minor dalam Kepimpinan Pertanian

Texas Tech University dalam talian Minor dalam Kepimpinan Pertanian ditawarkan oleh Jabatan Pendidikan Pertanian

Gambaran Keseluruhan Program

Kepimpinan Pertanian menyediakan pelajar untuk memasuki pelbagai kerjaya sama ada dalam sektor awam (pembantu perundangan, agensi pertanian) atau sektor swasta (latihan dan pembangunan, pengurusan atau jualan dalam industri pertanian, makanan, dan sumber asli)

Proses permohonan

Untuk meneruskan kepimpinan kecil dalam Kepimpinan Pertanian, pelajar harus terlebih dahulu menghubungi penasihat akademik mereka. Kedua-dua penasihat akademik dan penasihat di Pusat Perkhidmatan Pelajar Pengajian Universiti akan bekerjasama dengan pelajar untuk menyelesaikan proses yang diperlukan untuk mengisytiharkan kanak-kanak kecil.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
18 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursus-kursus dalam program Pembangunan Sumber Manusia menggariskan teori dari sains sosial dan tingkah laku serta kepimpinan organisasi. ... [+]

Pembangunan Sumber Manusia

Kurikulum Pembangunan Sumber Manusia (HRDV) memberi tumpuan kepada kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berinteraksi dengan orang dalam pelbagai tetapan kerja.

Gambaran Keseluruhan Program

Kursus-kursus dalam program Pembangunan Sumber Manusia menggariskan teori dari sains sosial dan tingkah laku serta kepimpinan organisasi. Kursus HRDV direka untuk membantu pelajar memahami dan menangani isu-isu yang dihadapi oleh individu dan organisasi. Kerja kursus memberi tumpuan kepada topik-topik di tempat kerja seperti hubungan manusia dan komunikasi, latihan dan pembangunan, kemahiran dan strategi kakitangan, dan kepimpinan dalam tempat kerja.

Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
18 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Tenaga dalam tenaga angin (18 jam kredit) juga boleh didapati sebagai kawasan tumpuan untuk pelajar yang mengikuti pengajian Ijazah Sarjana Muda Umum. ... [+]

Program Tenaga Angin Angin

Tenaga dalam tenaga angin (18 jam kredit) juga boleh didapati sebagai kawasan tumpuan untuk pelajar yang mengikuti pengajian Ijazah Sarjana Muda Umum.

Gambaran Keseluruhan Program

Ini kecil terdiri daripada 18 jam kursus tenaga angin sarjana muda. Semua kursus mesti diluluskan oleh penasihat tenaga angin, dan gred C atau lebih baik dicapai dalam setiap kursus. Tenaga Angin adalah bidang multidisiplin dan beberapa konsep memerlukan latar belakang dalam kalkulus dan fizik.

Proses permohonan

Untuk meneruskan tenaga angin kecil, anda perlu melengkapkan Borang Tenaga Angin Angin dan mengubahnya menjadi Pusat Penasihat UC sebaik sahaja anda menerima kelulusan dari penasihat anda. Sila ambil perhatian: Pelajar yang tidak dibenarkan masuk ke Texas Tech University harus terlebih dahulu memohon kepada Texas Tech sebelum mendaftar kursus.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
18 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Seni dalam Komunikasi Teknikal Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris, adalah cara yang baik untuk menunjukkan penguasaan kemahiran k ... [+]

Sarjana Sastera dalam Komunikasi Teknikal

Sarjana Seni dalam Komunikasi Teknikal Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris, adalah cara yang baik untuk menunjukkan penguasaan kemahiran komunikasi teknikal anda untuk jawatan industri dalam penulisan, penulisan, pengeditan dan pengurusan teknikal - atau untuk melanjutkan pelajaran lanjutan. Matlamat khusus kajian termasuk pengetahuan tentang sejarah, teori, penyelidikan, genre, prinsip, teknik, dan amalan komunikasi teknikal.

Program ini menekankan lima bidang biasiswa yang luas dalam beasiswa, kursus, dan inisiatifnya:

Retorik, Komposisi, dan TeknologiKomunikasi TeknikalRetorika Sains dan Penjagaan KesihatanTeknologi, Kebudayaan, dan RetorikRetorik Visual, Media Baharu dan Reka Bentuk Pengguna.... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sastera dalam Bahasa Inggeris direka bentuk untuk memberikan pengetahuan umum tentang kesusasteraan dan bahasa serta pengetahuan mengenai prinsip dan teknik bidan ... [+]

Sarjana Seni dalam Bahasa Inggeris

Program Sarjana Seni dalam talian dalam Bahasa Inggeris, yang ditawarkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris, adalah sama dengan program di tapak dengan cara penghantaran yang berbeza (elektronik vs bersemuka). Keperluan untuk MA dalam talian akan sama seperti pelajar di kampus. Proses permohonan adalah sama. Diakui pelajar MA boleh mengambil kursus sama ada dalam talian atau bersemuka.

Gambaran Keseluruhan Program

Sarjana Sastera dalam Bahasa Inggeris direka bentuk untuk memberikan pengetahuan umum tentang kesusasteraan dan bahasa serta pengetahuan mengenai prinsip dan teknik bidang. Melalui kajian khusus dan kurikulum Pembangunan Profesional kami, kami membantu pelajar-pelajar kami membangun dan menunjukkan kemahiran komunikasi yang penting. Pelajar yang mencari Sarjana Sastera dalam Bahasa Inggeris mestilah menyelesaikan 36 jam semester pengajian, termasuk keperluan berikut:... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Program ijazah sarjana dalam komunikasi dan inovasi strategik, yang ditawarkan oleh College of Media and Communications, difokuskan pada persediaan pelajar untuk keduduka ... [+]

Sarjana Seni dalam Komunikasi Strategik dan Inovasi

Program ijazah sarjana dalam komunikasi dan inovasi strategik, yang ditawarkan oleh College of Media and Communications, difokuskan pada persediaan pelajar untuk kedudukan peringkat senior sebagai komunikator strategik dalam persekitaran global dan digital hari ini.

Gambaran Keseluruhan Program

Program kami ditawarkan secara eksklusif dalam talian untuk memenuhi keperluan pelajar kami, yang kebanyakannya adalah profesional komunikasi. Pelajar kami mempunyai kerja yang sibuk dan kehidupan peribadi - mereka menuntut akses kepada program siswazah berkualiti dengan kaedah penghantaran yang paling fleksibel dan mudah disediakan.

30 jam program tuan (7 kursus yang diperlukan dan 3 pilihan)Kerja kursus selesai dalam talian.Keperluan kemasukan: ijazah Sarjana Muda dan 3.0 Sarjana Muda Sarjana MudaNota: Pelajar yang mempunyai kurang daripada 3.0 sarjana muda diperlukan untuk mengambil GRE.Pelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonanWalaupun tidak ada tarikh akhir permohonan, calon pelajar digalakkan untuk menyerahkan semua bahan permohonan sekurang-kurangnya tiga bulan sebelum memproses pendaftaran awal.Terapkan ke Sekolah Siswazah Texas Tech University sebagai pelajar tuan.Apabila diminta memilih utama, pastikan untuk memilih "Komunikasi StrategikSelesaikan permohonan Graduate.Yuran permohonan awal $ 60 atau $ 50 untuk setiap permohonan berikutnya (termasuk perubahan tarikh kemasukan, menambah / menukar permintaan program, atau permintaan kemasukan semula).Pelajar antarabangsa juga perlu mengemukakan Ujian Bahasa Inggeris sebagai mata pelajaran Bahasa Asing (TOEFL) ke Sekolah Siswazah. Skor mestilah kurang dari dua tahun pada masa permohonan.Terapkan ke Kolej Media dan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
30 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Pengajian antara disiplin di Texas Tech University membolehkan pelajar siswazah kebebasan untuk merancang ijazah yang mengintegrasikan bidang dan kursus dari kolej dan pr ... [+]

Sarjana Seni dalam Pengajian Interdisipliner

Sarjana Seni Texas Tech University dalam Kajian Interdisipliner ditawarkan oleh Sekolah Siswazah. Pengajian antara disiplin di Texas Tech University membolehkan pelajar siswazah kebebasan untuk merancang ijazah yang mengintegrasikan bidang dan kursus dari kolej dan program siswazah yang sedia ada. Tujuan integrasi ini membolehkan para pelajar membuat program yang paling sesuai dengan minat dan aspirasi kerjaya mereka yang mungkin tidak dapat ditentukan dalam sempadan tatatertib tradisional.

Gambaran Keseluruhan Program

Sarjana Sastera dalam talian dalam Pengajian Interdisipliner adalah program ijazah yang bertujuan untuk pelajar yang ingin meneruskan pendidikan di peringkat siswazah, tetapi tidak mendapatkan latihan khusus yang tertumpu di kawasan utama tradisional. Program ini bukanlah pengganti untuk ijazah sarjana tradisional; Sebaliknya, ia direka untuk pelajar dengan minat yang lebih luas dalam beberapa bidang atau bagi mereka yang tujuan kariernya tidak sepadan sepenuhnya dengan satu unit akademik atau jabatan yang dapat dikenal pasti. Penekanan diletakkan pada pembangunan intelektual dan kebudayaan yang berterusan dalam masyarakat yang sentiasa berubah di mana minat kerjaya baru dapat diperluaskan ke atas beberapa pengkhususan tradisional.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Texas Tech University Worldwide eLearning

Sepanjang program ini, pelajar akan menumpukan perhatian kepada cabaran dan amalan genetik dan pembiakan, penyebaran, bioteknologi, pengeluaran, pengurusan, pengendalian ... [+]

Sarjana Sains dalam Hortikultur

Sepanjang program ini, pelajar akan menumpukan perhatian kepada cabaran dan amalan genetik dan pembiakan, penyebaran, bioteknologi, pengeluaran, pengurusan, pengendalian dan penyimpanan, pemasaran, dan penggunaan tanaman hiasan di kedua-dua landskap dalaman dan luaran. Sarjana Sains dalam Hortikultur dalam talian di Texas Tech University menyediakan pelajar dengan pengalaman pendidikan yang mereka perlukan untuk cemerlang dalam kedua-dua kursus dan kerjaya.

Gambaran Keseluruhan Program36 jam minimum kredit, pilihan tesis tersediaKerja kursus selesai dalam talian.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian dalam talian di Texas Tech University menyediakan pelajar dengan asas yang mantap dalam definisi, pembangunan dan penyelenggaraa ... [+]

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian

Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Perisian dalam talian di Texas Tech University menyediakan pelajar dengan asas yang mantap dalam definisi, pembangunan dan penyelenggaraan sistem perisian yang kompleks menggunakan kaedah proses kejuruteraan tradisional.

Pelan ijazah menentukan maklumat, seperti dalam hal rancangan tesis tuan: Tesis Penasihat Tesis, tajuk tesis, dan kursus yang akan diambil. Sekolah siswazah memerlukan pelan ijazah yang dikemukakan semasa semester pertama pengajian. Ia juga berfungsi sebagai permohonan untuk Masuk ke Kandidat. Lihat Sarjana

Bagi rancangan tesis, pelajar harus berusaha untuk mencari Penasihat Tesis di kawasan penyelidikan yang bersesuaian dengan minat mereka secepat mungkin. Penasihat Tesis mungkin memerlukan pelajar mengambil kursus tertentu untuk menyediakan pelajar untuk penyelidikan; oleh itu, pelajar harus membenarkan Penasihat Tesis membantu dalam pemilihan kursus untuk pelan ijazahnya.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sains dalam Pendidikan Keluarga dan Pengguna Pendidikan Texas Tech University dimungkinkan melalui sebuah konsortium universiti yang dikenali sebagai Alliance of ... [+]

Sarjana Sains dalam Keluarga dan Pendidikan Sains Pengguna

Sarjana Sains dalam Pendidikan Keluarga dan Pengguna Pendidikan Texas Tech University dimungkinkan melalui sebuah konsortium universiti yang dikenali sebagai Alliance of Distance Education Interactive Great Plains (GPIDEA). Beberapa universiti telah berkumpul untuk menawarkan program pascasiswazah dalam talian kepada pelajar yang keluarga atau kerjayanya menghalang mereka daripada menamatkan ijazah di kampus. Perjanjian konsortium membolehkan pelajar mengambil kursus yang ditawarkan oleh pelbagai institusi untuk tuisyen standard untuk menyelesaikan program.

Gambaran Keseluruhan Program38 - 41 jam kredit selama tempoh tiga tahunWalaupun pelajar boleh mengambil kursus dari pelbagai institusi, institusi pemberi ijazah bertanggungjawab meletakkan pelajar untuk praktikum dan kredit magang.Kerja kursus selesai dalam talian.Prasyarat: ijazah sarjana dalam pengkhususan kandungan Sains Keluarga dan Pengguna atau kawasan yang berkaitanProgram ini memenuhi keperluan bagi pelajar-pelajar yang memerlukan pensijilan / pemberian lesen guru awal dalam Pendidikan Keluarga dan Pengguna Sains.Pelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sains dalam Komunikasi Pertanian dirancang untuk menyediakan graduan untuk kemasukan atau kemajuan dalam pelbagai jawatan media, pemasaran dan perhubungan awam. P ... [+]

Sarjana Sains dalam Komunikasi Pertanian

Sarjana Sains dalam Komunikasi Pertanian dirancang untuk menyediakan graduan untuk kemasukan atau kemajuan dalam pelbagai jawatan media, pemasaran dan perhubungan awam. Program ini juga menyediakan kemahiran komunikasi profesional untuk kerjaya berkaitan dalam bidang perniagaan, perkhidmatan kerajaan, pendidikan dan penyambungan. Program ijazah sarjana dalam komunikasi pertanian menyediakan program yang fleksibel, yang dapat disesuaikan untuk memenuhi setiap situasi unik pelajar. Bidang pengkhususan seperti pemasaran, media massa dan perhubungan awam juga boleh didapati melalui kerjasama dengan Kolej Media dan Komunikasi.

Program ijazah ini bertujuan terutamanya untuk pelajar yang memasuki ijazah Sarjana Muda dalam bidang komunikasi pertanian, kewartawanan, komunikasi pertanian / kewartawanan, pengiklanan, penyiaran, perhubungan awam, atau bidang yang berkaitan. Pelajar yang masuk tanpa ijazah berkaitan komunikasi pertanian perlu menulis berita sebagai salah satu kursus elektif mereka. Bagaimanapun, pelajar dengan ijazah sarjana di luar bidang ini masih boleh melanjutkan pelajaran ini.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Tanaman dan Sains Tanah merangkumi kajian tumbuhan genetik, pembiakan, bioteknologi, biologi molekul, fisiologi, biokimia, kawalan rumpai, dan pengurusan tanaman yang dig ... [+]

Sarjana Sains dalam Loji dan Sains Tanah

Tanaman dan Sains Tanah merangkumi kajian tumbuhan genetik, pembiakan, bioteknologi, biologi molekul, fisiologi, biokimia, kawalan rumpai, dan pengurusan tanaman yang digunakan untuk menghasilkan tanaman ladang yang cekap dan ekonomi. Sarjana Sains dalam Teknologi Tumbuhan dan Tanah Texas Tech University membolehkan para pelajar mempelajari bagaimana untuk menggunakan dan mengurus aplikasi sains biologi, kimia dan fizikal berkaitan dengan alam semula jadi dan persekitaran yang terjejas oleh manusia.

Gambaran Keseluruhan Program36 jam minimum kredit, program sarjana bukan tesisKerja kursus selesai dalam talian.Pemeriksaan yang diperlukan semasa menamatkan pengajian semester.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu. Ketahui lebih lanjut mengenai perbezaan antara status Pelajar sepenuh masa dan sepenuh masa ..Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Kawasan pengkhususan termasuk:Sains TanamanPerlindungan TanamanSains TanahSerat dan BiopolimerProses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Pengajar, kakitangan agensi kerajaan dan persekutuan, agen lanjutan dan pekerja perniagaan swasta: Kolej Sains Pertanian dan Sumber Asli Texas Tech University menawarkan ... [+]

Sarjana Sains dalam Pendidikan Pertanian

Pengajar, kakitangan agensi kerajaan dan persekutuan, agen lanjutan dan pekerja perniagaan swasta: Kolej Sains Pertanian dan Sumber Asli Texas Tech University menawarkan Sarjana Sains dalam Pendidikan Pertanian dalam talian yang direka untuk memberikan anda kemahiran yang diperlukan untuk memajukan kepimpinan kedudukan.

Sarjana Sains dalam Pendidikan Pertanian dirancang untuk menyediakan graduan untuk pengajaran, penyelidikan, pengembangan, kepimpinan, dan jawatan pentadbiran dalam sektor awam dan swasta. Program ini mirip dengan ijazah Sarjana Pertanian Pertanian di kampus. Pelajar dalam program Sarjana menumpukan kepada teras kursus pendidikan pertanian bersama dengan penekanan dalam merancang program pendidikan / latihan, peningkatan persembahan profesional, pembangunan kepimpinan, kaedah pengajaran / latihan, dan komunikasi interpersonal.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Sains dalam Sistem dan Kejuruteraan Pengurusan Texas Tech University direka untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat bagi para pengurus dengan latar belak ... [+]

Sarjana Sains dalam Sistem

Sarjana Sains dalam Sistem dan Kejuruteraan Pengurusan Texas Tech University direka untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat bagi para pengurus dengan latar belakang kejuruteraan, sains dan teknikal yang kuat serta landasan kukuh dalam isu pengurusan dan kewangan.

Program yang membawa kepada Sarjana Sains dalam Sistem dan Pengurusan Kejuruteraan (MS SEM) melalui jabatan Kejuruteraan Perindustrian direka untuk memenuhi permintaan para pengurus teknikal yang semakin meningkat dengan latar belakang kejuruteraan, sains dan teknikal yang kukuh serta landasan kukuh dalam pengurusan dan kewangan isu. Program MS SEM mempunyai tumpuan profesional dan memberi peluang kepada pelajar dengan ijazah sarjana bukan IE untuk mendapatkan latihan siswazah dalam bidang khusus mereka dan untuk menerima latihan pengurusan kejuruteraan pada masa yang sama.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
30 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Texas Tech University Worldwide eLearning

Ijazah Sarjana Sains Profesional (PSM) dalam Pengurusan Alam Sekitar dan Alam Semulajadi, yang ditawarkan oleh sekolah siswazah, adalah ijazah antara disiplin yang menyed ... [+]

Ijazah Sarjana Sains Profesional dalam Kemampanan Alam Sekitar dan Pengurusan Sumber Asli

Ijazah Sarjana Sains Profesional (PSM) dalam Pengurusan Alam Sekitar dan Alam Semulajadi, yang ditawarkan oleh sekolah siswazah, adalah ijazah antara disiplin yang menyediakan graduan untuk kerjaya sains dalam perniagaan, kerajaan, atau sektor bukan untung, dan memberi tumpuan kepada sains kemampanan kerana ia terpakai untuk sumber asli dan alam sekitar.

Gambaran Keseluruhan Program

Ijazah Sarjana Sains Profesional menggabungkan pengajian siswazah dalam sains dengan latihan dalam pengurusan, kerja berpasukan, pemahaman kewangan, konsep pemasaran dan kemahiran komunikasi yang diperlukan untuk kerjaya profesional yang berjaya.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Kejuruteraan dalam talian di Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, adalah program sarjana disiplin yang direk ... [+]

Sarjana Kejuruteraan

Sarjana Kejuruteraan dalam talian di Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Edward E. Whitacre Jr. College of Engineering, adalah program sarjana disiplin yang direka untuk mengamalkan jurutera. Pelajar boleh memilih satu daripada beberapa trek dalam pelbagai disiplin kejuruteraan atau merekabentuk program pengajian mereka sendiri dengan menggabungkan kredit dari beberapa program kejuruteraan yang berbeza, memastikan bahawa pelajar memperoleh pengetahuan yang baik tentang bidang kejuruteraan.

Program yang membawa kepada ijazah Sarjana Kejuruteraan (MEN) adalah sarjana, bukan tesis yang disiplin. MEN direka terutamanya untuk mengamalkan jurutera. Bagi jurutera yang mengamalkan seperti itu, kredit bagi kerja kursus siswazah yang disiapkan di kediaman di sekolah siswazah yang lain yang diakreditasi boleh diterima selama 15 jam dari 36 jam semester keperluan untuk ijazah Sarjana Kejuruteraan. Semua kerja yang dikreditkan ke arah ijazah mestilah diselesaikan dalam tempoh sembilan tahun kalendar. Sebagai tambahan kepada peraturan yang mengawal kemasukan ke Sekolah Siswazah, ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan, atau yang bersamaan, diperlukan untuk masuk ke Program Sarjana Kejuruteraan.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Kejuruteraan Awam dalam talian dari Texas Tech University ditawarkan oleh Jabatan Kejuruteraan Awam. Seorang pelajar dalam Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Awam p ... [+]

Sarjana Kejuruteraan Awam

Sarjana Kejuruteraan Awam dalam talian dari Texas Tech University ditawarkan oleh Jabatan Kejuruteraan Awam. Seorang pelajar dalam Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Awam pada mulanya akan mengkhususkan diri dalam sub-disiplin utama kejuruteraan struktur atau dalam kejuruteraan pembinaan dan pengurusan dalam program ijazah ini. Terdapat tiga pilihan yang berbeza: pilihan tesis, pilihan laporan dan pilihan kursus saja.

Gambaran Keseluruhan Program

Dari merekabentuk pencakar langit moden untuk memastikan air minuman yang bersih, jurutera sivil dan alam sekitar menjejaskan kualiti hidup dan keselamatan awam.

Fakulti Teknologi Texas mempunyai kepakaran dalam reka bentuk bangunan, tempat perlindungan dan jambatan; pengurangan kerosakan angin ribut; sistem tenaga angin boleh diperbaharui; rawatan air sisa, rawatan sisa berbahaya, banjir, dan pengurusan sumber air.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Ijazah Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Industri, yang ditawarkan oleh Jabatan Kejuruteraan Industri, menyediakan jurutera industri yang kompeten dan pengurus kejuruteraa ... [+]

Sarjana Kejuruteraan Industri

Ijazah Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Industri, yang ditawarkan oleh Jabatan Kejuruteraan Industri, menyediakan jurutera industri yang kompeten dan pengurus kejuruteraan untuk industri, perundingan, pengajaran dan penyelidikan universiti.

Gambaran Keseluruhan Program

Jurutera industri Red Raider mendapat pengalaman dalam bidang aplikasi kejuruteraan tradisional untuk pengoptimuman aplikasi, pengurusan kejuruteraan, rantaian bekalan dan logistik, pengangkutan, biofuel, dan ergonomi dan faktor manusia, tetapi membina pengetahuan itu untuk menggabungkan sistem sokongan keputusan dan kemahiran yang diperoleh melalui projek kursus, projek kanan, dan keusahawanan unik jabatan. Jabatan ini juga sedang membangunkan penyelidikan dan kursus di kawasan baru yang maju dan bersifat tambahan yang menggunakan pendekatan sistem.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
August 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Dengan memberi tumpuan kepada aplikasi sains dan kejuruteraan - terutamanya menerusi makmal tiga peringkat kursus dan perisian khusus jabatan - pelajar kejuruteraan mekan ... [+]

Sarjana Kejuruteraan Mekanikal

Sarjana Kejuruteraan Mekanikal di Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Jabatan Kejuruteraan di Kolej Kejuruteraan Whitacre, adalah program ijazah yang mengkhususkan diri dalam bidang (a) Bahan dan Mekanik, dan (b) Reka bentuk. Pilihan dua darjah boleh didapati, iaitu pilihan laporan dan kursus sahaja pilihan.

Gambaran Keseluruhan Program

Dengan memberi tumpuan kepada aplikasi sains dan kejuruteraan - terutamanya melalui makmal tiga peringkat kursus dan jujukan perisian khusus - pelajar kejuruteraan mekanikal memberi impak besar kepada industri dan akademik semasa ketibaan.

Pelajar siswazah memperoleh pandangan dan membantu memajukan barisan hadapan kejuruteraan melalui kursus-kursus unik yang dibangunkan oleh ahli fakulti dan melalui penyelidikan yang dibiayai secara luaran mengenai isu-isu mendesak dan kemajuan teknologi.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Pendidikan dalam Kurikulum dan Arahan, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, membolehkan pelajar mendapatkan ijazah lanjutan dalam pelbagai kepakaran. ... [+]

Sarjana Pendidikan dalam Kurikulum dan Arahan

Sarjana Pendidikan dalam Kurikulum dan Arahan, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, membolehkan pelajar mendapatkan ijazah lanjutan dalam pelbagai kepakaran. Program ini memberi tumpuan kepada isu-isu kurikulum sebagai bidang penyelidikan dan membangunkan kekuatan dalam bidang pemahaman dan menangani soalan kompleks dan pelbagai yang mempengaruhi teori kurikulum, reka bentuk, pembangunan, penyampaian, penilaian dan penilaian.

Gambaran Keseluruhan ProgramProgram sarjana 36 jam dengan atau tanpa tesis3 jam penyelidikan3 jam asas kolej15 jam dari kepekatan pengkhususan15 jam CPilihan tesis: 9 jam CKerja kursus selesai dalam talian.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, membolehkan anda memilih salah satu daripada tujuh bidang penekanan ... [+]

Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas

Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, membolehkan anda memilih salah satu daripada tujuh bidang penekanan yang berbeza, memberikan anda pilihan yang memenuhi matlamat kerjaya anda dan minat peribadi.

Gambaran Keseluruhan Program

BANDAR EMPHASIS:

Autisme

36 jam kreditPrasyarat: ijazah sarjana mudaKerja kursus selesai dalam talian

Analisis Perilaku Terapan

Menerima Pelajar Baru untuk Kejatuhan 2018 dan Spring 2019

36 jam kreditPrasyarat: ijazah sarjana mudaKerja kursus selesai dalam talian.Hubungi Lembaga Perakuan Penganalisis Perilaku, Inc., untuk mendapatkan maklumat mengenai keperluan pensijilan negara. Nombor kelulusan urutan kursus untuk Texas Tech University ialah # 4111.... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
36 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Program pendidikan Sarjana Pendidikan dalam talian dalam Pengajian Tinggi (M.Ed.), yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, memberi peluang kepada individu yang mencari ker ... [+]

Sarjana Pendidikan di Pengajian Tinggi

Program pendidikan Sarjana Pendidikan dalam talian dalam Pengajian Tinggi (M.Ed.), yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, memberi peluang kepada individu yang mencari kerjaya dalam pengurusan peringkat menengah dan kepimpinan di kolej komuniti dan kolej dan universiti selama empat tahun. Program dua tahun ini terdiri daripada 36 jam siswazah dan ditawarkan dalam model kohort yang ditetapkan.

Pemohon berkelayakan sebaiknya mempunyai pengalaman bekerja atau mempunyai akses langsung kepada institusi pengajian tinggi dua tahun atau empat tahun atau institusi pendidikan negeri atau persekutuan yang berkhidmat di peringkat tinggi. Pemohon yang berjaya akan memerlukan akses langsung ke institusi pengajian tinggi untuk berjaya menyelesaikan tugasan kursus yang dipilih.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Master of Education dalam Kepimpinan Pendidikan dan Program Persediaan Profesional Utama Texas Tech University direka untuk guru kerja yang berminat untuk mengejar kerjay ... [+]

Sarjana Pendidikan dalam Kepimpinan Pendidikan dan Program Persediaan Profesional Utama

Master of Education dalam Kepimpinan Pendidikan dan Program Persediaan Profesional Utama Texas Tech University direka untuk guru kerja yang berminat untuk mengejar kerjaya sebagai pengetua sekolah rendah atau menengah di Texas.

Masters Kepimpinan Pendidikan

Fakulti program Kepimpinan Pendidikan terlibat dalam beberapa "perkongsian sekolah universiti - K-12" yang berterusan untuk terus melayani pembangunan kepimpinan pendidik K-12 serantau, termasuk: EDLD Summer Leadership Institute; dan Program Fellows LISD - TTU yang baru.

Perhatian Kepimpinan Pemimpin Pendidikan Baru: Ujian Utama TExES 268 baru akan mengandungi item berbilang pilihan dan dibina-tindak balas dan akan beroperasi pada Disember 2018. Calon-calon juga dikehendaki untuk berjaya menyempurnakan Penilaian Prestasi untuk Pemimpin Sekolah (PASL) pada tahun 2019. Sebagai persiapan untuk penilaian TEKSES Principal yang baru, program Kepimpinan Pendidikan tidak akan menerima permohonan untuk Semester Spring 2018.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sarjana Pendidikan Teknologi Pengajaran Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, direka untuk pendidik dan jurulatih yang ingin mengembangkan pengeta ... [+]

Sarjana Pendidikan Teknologi Pengajaran

Pembelajaran dalam talian di peringkat K-12, dalam pendidikan tinggi, dan dalam latihan sektor swasta, adalah trend yang mantap. Sarjana Pendidikan Teknologi Pengajaran Texas Tech University, yang ditawarkan oleh Kolej Pendidikan, direka untuk pendidik dan jurulatih yang ingin mengembangkan pengetahuan mereka dan menjadi pengajar berasaskan Internet, pereka pengajaran, dan pengurus program pendidikan jarak jauh.

Gambaran Keseluruhan Program39 jam kreditKursus ditawarkan dalam tempoh dua tahun. Pelajar biasanya mengambil dua kursus setiap semester.Kerja kursus selesai dalam talian.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar mesti lulus peperiksaan yang komprehensif untuk melengkapkan program ini.Pelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
39 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil dalam talian di Texas Tech University dan Sijil Biopolimer membincangkan topik yang berkaitan dengan pekerjaan 400,000 Amerika yang berkaitan dengan pengeluaran kap ... [+]

Gentian dan Sijil Biopolimer

Sijil dalam talian di Texas Tech University dan Sijil Biopolimer membincangkan topik yang berkaitan dengan pekerjaan 400,000 Amerika yang berkaitan dengan pengeluaran kapas dan pemprosesan. Pelajar boleh mengejar sijil secara bebas atau serentak dengan program ijazah sarjana berkaitan. Program ini memberi para profesional peluang untuk memahami makna dan kerumitan pengeluaran kapas dan pemprosesan serta kesannya terhadap produk kapas industri.

Gambaran Keseluruhan Program12 jam kreditKebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, beberapa kursus hanya ditawarkan secara bersemuka di Lubbock.Prasyarat: Ijazah Sarjana MudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
July 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Siswazah dalam Geran dan Cadangan (CG ... [+]

Geran

Sijil Siswazah dalam Geran dan Cadangan (CG

Gambaran Keseluruhan Program

Pelajar dalam program ini akan menambah kemahiran menulis dan penyuntingan mereka, mempelajari strategi untuk mengarang cadangan geran profesional, dan mendapatkan kelayakan profesional dari program Teknikal Teknikal dan Retorik bertaraf dunia Texas Tech. Pelajar melengkapkan G

Tawaran Teknikal Teknikal dan Retorik Texas Tech

Program ijazah yang mantap dan fakulti dalam komunikasi teknikalPengkelasan sebagai program MA wakil di seluruh negara dalam Pendidikan Komunikasi Ilmiah dan Teknikal: Program Akademik Yang Bekerja, ed. Michael L. Keene (Persatuan Komunikasi Teknikal, 1997). Bab 3.Kepimpinan negara dalam komputer dan penulisan pedagogiRekod pencapaian pelajar dan penempatan pekerjaanProgram "budaya" yang menekankan perhatian peribadiBab yang memenangi anugerah Persatuan Komunikasi TeknikalProses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
August 2019
Sepenuh masa
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursus kursus untuk Program Penyediaan Persijilan Diagnostik Pendidikan boleh dijalankan secara mandiri atau sebagai bidang penekanan dengan Master of Education in Specia ... [+]

Program Penyediaan Persijilan Diagnostik Pendidikan

Kursus kursus untuk Program Penyediaan Persijilan Diagnostik Pendidikan boleh dijalankan secara mandiri atau sebagai bidang penekanan dengan Master of Education in Special Education. Sama ada cara, kelas-kelas itu benar-benar dalam talian, memungkinkan untuk memajukan kerjaya anda dalam pendidikan tanpa melangkah ke dalam kelas.

Gambaran Keseluruhan Program36-39 jam kreditMesti tinggal di Texas3.0 atau lebih tinggi *Kerja kursus selesai dalam talian.Prasyarat: ijazah sarjana muda, sijil pengajaran yang sahIjazah sarjana dan dua tahun pengalaman mengajar diperlukan untuk mengambil ujian pensijilan negeri untuk Diagnostician Pendidikan.Pelajar tidak dikehendaki mendaftarkan diri dalam beberapa kursus yang ditetapkan setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
36 - 39 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kolej Pendidikan Universiti Texas Tech menawarkan kurikulum yang diperlukan untuk Texas State Board for Certification Supplemental Penskalaan Visual Pensijilan EC-12 dala ... [+]

Program Penyediaan Persijilan Kecacatan Visual

Kolej Pendidikan Universiti Texas Tech menawarkan kurikulum yang diperlukan untuk Texas State Board for Certification Supplemental Penskalaan Visual Pensijilan EC-12 dalam talian. Pensijilan juga memerlukan kejayaan menyelesaikan dua peperiksaan TExes. Program Penyediaan Persijilan Kecacatan Visual boleh didapati sebagai sijil tersendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas.

Gambaran Keseluruhan Program24 jam kreditProgram pensijilan boleh dijalankan secara bebas atau serentak dengan program ijazah sarjana.Kebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, tiga kursus memerlukan satu hujung minggu setiap arahan di kampus di Lubbock atau Austin, Texas.Prasyarat: ijazah sarjana muda dan pensijilan pengajaran awal secara am atau pendidikan khasMasa selesai berbeza-beza. Pelajar boleh mengambil sehingga tiga kelas setiap semester dan dua selama musim panas, menjadikan waktu penyelesaian berbeza oleh individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada tiga semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
24 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursus kursus untuk Persediaan Pensijilan Siswazah Pekak dan Keras dalam talian boleh didapati sebagai sijil yang berdiri sendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pen ... [+]

Program Persediaan Pensijilan Pendengaran dan Keras

Kursus kursus untuk Persediaan Pensijilan Siswazah Pekak dan Keras dalam talian boleh didapati sebagai sijil yang berdiri sendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. Pelan ijazah ini merangkumi semua kurikulum yang diperlukan untuk Texas Pediatrik Pekak Pendidikan Pekak dan Sertifikat Pengajaran EC-12 Hard Hearing. Pensijilan juga memerlukan skor lulus pada peperiksaan TExES dan Ijazah Sarjana.

Gambaran Keseluruhan Program27 jam kreditProgram sijil boleh dijalankan secara bebas atau serentak dengan program sarjana.Kebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, beberapa kursus hanya ditawarkan secara bersemuka di Lubbock.Prasyarat: ijazah sarjana mudaMasa selesai berbeza-beza. Pelajar mungkin mengambil masa tiga kelas setiap semester dan dua sesi setiap musim panas, menjadikan masa penyelesaian berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
27 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Program Persediaan Sijil Pendidikan Keluarga dan Pengguna Sains Texas Tech University ditadbirkan melalui Perikatan Pendidikan Jarak Jauh Keluarga dan Pengguna. ... [+]

Program Persediaan Sijil Pendidikan Guru dan Pelajaran Keluarga dan Pengguna Sains

Program Persediaan Sijil Pendidikan Keluarga dan Pengguna Sains Texas Tech University ditadbirkan melalui Perikatan Pendidikan Jarak Jauh Keluarga dan Pengguna. Perikatan FCS adalah sistem antara institusi di seluruh negara yang secara kolektifnya membangun, menawarkan dan menyediakan akses kepada kursus pendidikan jarak jauh berasaskan web untuk menyediakan individu untuk pensijilan untuk mengajar Pendidikan Sains Keluarga dan Pengguna di Texas. Universiti-universiti berikut mengambil bahagian dalam Perikatan FCS sebagai sebahagian daripada program penyediaan guru:

Universiti LamarUniversiti Negeri Sam H... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursus kursus untuk Program Persijilan Orientasi dan Mobiliti dapat dilaksanakan secara mandiri atau sebagai bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. K ... [+]

Program Persijilan Orientasi dan Mobiliti

Kursus kursus untuk Program Persijilan Orientasi dan Mobiliti dapat dilaksanakan secara mandiri atau sebagai bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. Kursus-kursus yang ditawarkan untuk memenuhi kurikulum yang diperlukan untuk The Academy for Certification of Rehabilitation Vision

Gambaran Keseluruhan Program27 jam kreditKebanyakan kursus dilakukan secara dalam talian. Walau bagaimanapun, dua kursus yang diperlukan hanya ditawarkan di kampus di Lubbock, Texas pada musim panas. Di samping itu, dua kursus memerlukan satu hujung minggu setiap arahan di kampus.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak dikehendaki mendaftarkan diri dalam beberapa kursus yang ditetapkan setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
27 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Peralihan dari sekolah ke pekerjaan, pendidikan postecondary atau hidup bebas boleh menjadi sukar bagi sesiapa, terutama individu yang kurang upaya. Urusan kursus yang di ... [+]

Program Sijil Peralihan Pendidikan Khas

Peralihan dari sekolah ke pekerjaan, pendidikan postecondary atau hidup bebas boleh menjadi sukar bagi sesiapa, terutama individu yang kurang upaya. Urusan kursus yang diperlukan untuk Sijil Graduan dalam talian Texas Tech University dalam Peralihan Pendidikan Khas direka untuk menyediakan orang untuk membantu individu yang kurang upaya membuat peralihan ini.

Gambaran Keseluruhan Program15 jam kreditKerja kursus selesai dalam talianPrasyarat: ijazah sarjana mudaMasa selesai berbeza-beza. Pelajar mungkin mengambil masa tiga kelas setiap semester dan dua sesi setiap musim panas, menjadikan masa penyelesaian berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil kami dalam tenaga angin menawarkan profesional pilihan latihan peringkat pascasarjana dalam enam bidang topik yang berkaitan dengan industri. Anda boleh memilih unt ... [+]

Program Sijil Tenaga Angin

Sijil kami dalam tenaga angin menawarkan profesional pilihan latihan peringkat pascasarjana dalam enam bidang topik yang berkaitan dengan industri. Anda boleh memilih untuk mengambil kursus individu atau menyelesaikan lima daripada enam persembahan dan mendapatkan sijil profesional dalam tenaga angin. Program ini telah direka khusus untuk profesional bukan teknikal yang ingin memikul tanggungjawab pengurusan dalam tenaga angin.

Gambaran Keseluruhan Program

Semua kursus telah dikembangkan oleh fakulti pakar dari Pusat Pengajian Sains dan Penyelidikan Kejuruteraan TTU (WISE). Setiap kursus sama dengan 38 jam pengajaran jam dan boleh diselesaikan secara berasingan dalam tempoh empat hingga enam minggu masa.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Jabatan Sains Komputer menawarkan Sijil Kejuruteraan Perisian bagi mereka yang tidak memerlukan atau ingin memiliki ijazah penuh sarjana dalam kejuruteraan perisian atau ... [+]

Gambaran keseluruhan

Jabatan Sains Komputer menawarkan Sijil Kejuruteraan Perisian bagi mereka yang tidak memerlukan atau ingin memiliki ijazah penuh sarjana dalam kejuruteraan perisian atau sains komputer. Khususnya, sijil ini diarahkan kepada profesional yang bekerja dan pelajar siswazah di jurusan sains bukan komputer yang berminat dalam pembangunan perisian yang sistematik. GRE tidak diperlukan untuk sijil tersebut.

Rancangan Ijazah Sarjana

Rancangan Ijazah Sijil menentukan maklumat, seperti kursus yang akan diambil. Pelan Ijazah Sijil hendaklah dikemukakan semasa semester pertama pengajian di Jabatan Sains Komputer.

Pelan ijazah boleh diubah kemudian dengan mengisi borang perubahan pelan ijazah. Perubahan perlu diselesaikan sebelum semester di mana sijil selesai.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Membolehkan individu yang bekerja dalam bidang komunikasi pertanian untuk meningkatkan pemahaman mereka mengenai strategi komunikasi yang lebih kompleks dan dinamik seper ... [+]

Sijil Kepimpinan Komunikasi Pertanian

Membolehkan individu yang bekerja dalam bidang komunikasi pertanian untuk meningkatkan pemahaman mereka mengenai strategi komunikasi yang lebih kompleks dan dinamik seperti komunikasi krisis, pengurusan pengetahuan, dan penggunaan media dalam talian yang berkesan. Meningkatkan kefahaman pelajar terhadap kepimpinan dan orang yang mereka berinteraksi setiap hari, membolehkan mereka melaksanakan tugas profesional mereka dengan lebih berkesan dan cekap.

Gambaran Keseluruhan Program12 jam kreditKebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, beberapa kursus hanya ditawarkan secara bersemuka di Lubbock.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Pengurusan Landskap Hortikultura dalam talian di Texas Tech University merangkumi topik termasuk arborikultur, pengurusan nurseri, sains turfgrass, dan seni bina la ... [+]

Sijil Pengurusan Landskap Hortikultur

Sijil Pengurusan Landskap Hortikultura dalam talian di Texas Tech University merangkumi topik termasuk arborikultur, pengurusan nurseri, sains turfgrass, dan seni bina lanskap. Pelajar boleh mengejar sijil secara bebas atau serentak dengan program ijazah sarjana berkaitan.

Gambaran Keseluruhan Program12 jam kreditKelas-kelas yang diperlukan disiapkan dalam talian. Sesetengah kelas pilihan boleh didapati hanya bersemuka.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Apabila berjaya menyelesaikan Sijil Pengurusan Tanah dalam talian, pelajar akan dianugerahkan Sijil Pengurusan Tanah dari Texas Tech University yang membolehkan mereka me ... [+]

Sijil Pengurusan Tanah

Apabila berjaya menyelesaikan Sijil Pengurusan Tanah dalam talian, pelajar akan dianugerahkan Sijil Pengurusan Tanah dari Texas Tech University yang membolehkan mereka menjadi saintis tanah yang disahkan. Kerja kursus, termasuk topik seperti kimia tanah, fizik dan klasifikasi, memenuhi keperluan pendidikan Perkhidmatan Pemuliharaan Sumber Asli. Sijil ini boleh dijalankan secara bebas atau serentak dengan program ijazah sarjana.

Gambaran Keseluruhan Program12 jam kreditKelas-kelas yang diperlukan disiapkan dalam talian. Sesetengah kelas pilihan boleh didapati hanya bersemuka.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Perlindungan Tanaman dalam talian di Texas Tech University merangkumi topik termasuk tanaman diubah suai secara genetik, patologi tumbuhan, perosak dan racun perosa ... [+]

Sijil Perlindungan Tanaman

Sijil Perlindungan Tanaman dalam talian di Texas Tech University merangkumi topik termasuk tanaman diubah suai secara genetik, patologi tumbuhan, perosak dan racun perosak. Pelajar boleh mengejar sijil secara bebas atau serentak dengan program ijazah sarjana berkaitan.

Gambaran Keseluruhan Program12 jam kreditKebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, beberapa kursus hanya ditawarkan secara bersemuka di Lubbock.Prasyarat: ijazah sarjana mudaPelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil Siswazah

Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Graduan Siswazah di Texas Tech University dalam Sejarah Buku dan Kemanusiaan Digital membantu memenuhi keperluan jelas latihan dalam kemanusiaan digital dan sejarah ... [+]

Sejarah Buku dan Kemanusiaan Digital

Sijil Graduan Siswazah di Texas Tech University dalam Sejarah Buku dan Kemanusiaan Digital membantu memenuhi keperluan jelas latihan dalam kemanusiaan digital dan sejarah buku untuk pelajar siswazah di seluruh kurikulum; untuk profesional dalam tenaga kerja; dan untuk menamatkan pengajian dalam bidang kemanusiaan yang ingin meluaskan peluang pekerjaan mereka. Pelajar boleh mendaftar dalam kursus untuk menyediakan kerjaya dalam penerbitan, perkhidmatan awam, industri, kemanusiaan digital, sains perpustakaan, atau akademi; membangunkan kemahiran tempat kerja baru atau menambah kemahiran sedia ada; belajar amalan terbaik untuk menukar artifak budaya menjadi bentuk digital; memahami hubungan antara budaya cetak, sejarah buku, dan kritikan teks; dan membangunkan atau meningkatkan kemahiran pedagogi atau teknologi.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Siswazah Graduan 12-jam dalam Essentials of Business menyediakan alat untuk pelbagai bidang perniagaan, termasuk perakaunan, kewangan, pengurusan, ISQS, dan pemasar ... [+]

Keperluan Sijil Siswazah Perniagaan

Sijil Siswazah Graduan 12-jam dalam Essentials of Business menyediakan alat untuk pelbagai bidang perniagaan, termasuk perakaunan, kewangan, pengurusan, ISQS, dan pemasaran. Kursus dalam sijil ini boleh digunakan untuk ijazah MBA pada penerimaan dan boleh digunakan sebagai pilihan dalam program ijazah lain.

Sijil Siswazah

Rawls College of Business mengiktiraf bahawa ramai individu berkelayakan ingin mendapatkan pengetahuan lanjutan tetapi tidak dapat melakukan program penuh. Suatu sijil menunjukkan keinginan individu untuk menguasai bidangnya atau mencari pengetahuan baru tentang bidang minat tertentu. Pengetahuan yang diperoleh dapat meningkatkan prestasi kerja. Sijil boleh meningkatkan resume dan membantu individu menonjol dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Siswazah dalam Komunikasi Teknikal Pengajaran, yang ditawarkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris, membantu para pelajar yang ingin membina kelayakan mereka sebagai guru ... [+]

Mengajar Sijil Siswazah Komunikasi Teknikal

Sijil Siswazah dalam Komunikasi Teknikal Pengajaran, yang ditawarkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris, membantu para pelajar yang ingin membina kelayakan mereka sebagai guru komunikasi teknikal. Khususnya, ia direka untuk memberi khidmat kepada para pelajar yang ingin mengembalikan gelaran Bahasa Inggeris mereka untuk mengembangkan kepakaran mengajar dalam komunikasi teknikal dan untuk menyokong institusi antarabangsa yang perlu menyediakan fakulti dan pelajar dengan arahan bagaimana untuk mengajar komunikasi teknikal. Sijil ini memerlukan sekurang-kurangnya 15 jam kursus kursus dalam talian atau di tapak, termasuk dua kursus dalam asas teoretikal komunikasi teknikal dan retorik dan kursus ketiga dalam pengajaran komunikasi teknikal dan profesional. Pelajar memilih dua kursus elektif dalam program Komunikasi Teknis dan Retorik untuk menyelesaikan sijil-satu dari kursus teori maju dan yang lain dari kursus amalan lanjutan.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kerja kursus untuk Sijil Autisme boleh didapati sebagai sijil yang berdiri sendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. Sama ada cara, kelas-k ... [+]

Program Sijil Siswazah Autis

Kerja kursus untuk Sijil Autisme boleh didapati sebagai sijil yang berdiri sendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. Sama ada cara, kelas-kelas itu sepenuhnya dalam talian.

Penerangan Program

Sijil siswazah bertujuan untuk memenuhi keperluan pendidikan profesional pascasarjana tambahan. Program sijil lepasan adalah satu set kursus yang memberikan pengetahuan mendalam dalam satu perkara. Set kursus menyediakan asas pengetahuan yang cermat.

Gambaran Keseluruhan Program15 jam kreditKerja kursus selesai dalam talianPrasyarat: ijazah sarjana mudaMasa selesai berbeza-beza. Pelajar mungkin mengambil masa tiga kelas setiap semester dan dua sesi setiap musim panas, menjadikan masa penyelesaian berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Kerja kursus boleh dipasangkan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan KhasProses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kursus kursus untuk Sijil Graduan Graduan Gred boleh didapati sebagai sijil tersendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. ... [+]

Sijil Graduan Graduan

Kursus kursus untuk Sijil Graduan Graduan Gred boleh didapati sebagai sijil tersendiri atau bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan Pendidikan Khas. Satu hujung minggu pengajaran di kampus berfungsi sebagai tambahan kepada pendidikan dalam talian anda, memastikan anda mendapat yang terbaik dari kedua-dua dunia: program yang anda boleh selesaikan dari mana sahaja anda berada dan hubungan peribadi dengan pengajar dan pelajar lain.

Penerangan Program

Sijil siswazah bertujuan untuk memenuhi keperluan pendidikan profesional pascasarjana tambahan. Program sijil lepasan adalah satu set kursus yang memberikan pengetahuan mendalam dalam satu perkara. Set kursus menyediakan asas pengetahuan yang cermat.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Kolej Pendidikan Texas Tech University menawarkan Sijil Siswazah Lulus Analisis Kelakuan Terapan yang direka untuk memenuhi keperluan program BCBA®. Kursus ini boleh dida ... [+]

Sijil Siswazah Analisis Perilaku Terapan

Menerima Pelajar Baru untuk Kejatuhan 2018 dan Spring 2019

Kolej Pendidikan Texas Tech University menawarkan Sijil Siswazah Lulus Analisis Kelakuan Terapan yang direka untuk memenuhi keperluan program BCBA®. Kursus ini boleh didapati sebagai sijil tersendiri atau sebagai bidang penekanan dengan Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas dalam talian.

Gambaran Keseluruhan Program18 jam kreditKerja kursus selesai dalam talianPrasyarat: Ijazah Sarjana MudaMasa siap adalah lebih kurang satu tahun. Pelajar mesti melengkapkan EDSP 5303 sebelum mengambil kursus tambahan dalam urutan. Tidak lebih daripada dua kursus dalam urutan boleh diambil serentak.Setelah dimasukkan, pelajar akan diberikan kohort untuk menyelesaikan urutan kursus.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
August 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Program sijil lepasan siswazah 12 jam di media digital dan sosial direka untuk memperkenalkan profesional komunikasi berpengalaman kepada teknologi yang mengubah wajah ko ... [+]

Sijil Siswazah dalam Advanced Digital

Program sijil lepasan siswazah 12 jam di media digital dan sosial direka untuk memperkenalkan profesional komunikasi berpengalaman kepada teknologi yang mengubah wajah komunikasi dalam masyarakat global yang terus berkembang. Program kami ditawarkan secara eksklusif dalam talian untuk memenuhi keperluan pelajar kami, yang kebanyakannya adalah profesional komunikasi. Pelajar kami mempunyai kerja yang sibuk dan kehidupan peribadi - mereka menuntut akses kepada program siswazah berkualiti dengan kaedah penghantaran yang paling fleksibel dan mudah disediakan.

Gambaran Keseluruhan ProgramProgram sijil lulusan 12 jam (1 kursus yang diperlukan dan 3 pilihan)Prasyarat: Ijazah Sarjana Muda dan 3.0 sarjana muda IPTANota: Pelajar yang mempunyai kurang daripada 3.0 sarjana muda diperlukan untuk mengambil GRE.Pelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Graduan Siswazah selama 15 jam dalam Kepimpinan Guru meningkatkan kemahiran kepimpinan dalam membuat keputusan berasaskan data, kepimpinan instruksional, komunikasi ... [+]

Sijil Siswazah Kepimpinan Guru

Sijil Graduan Siswazah selama 15 jam dalam Kepimpinan Guru meningkatkan kemahiran kepimpinan dalam membuat keputusan berasaskan data, kepimpinan instruksional, komunikasi, dan mentoring untuk guru yang bercita-cita untuk melaksanakan tugas kepimpinan guru dengan lebih berkesan. Sijil ini boleh dilakukan sebelum menyertai program tuan atau sebagai sebahagian daripada program tuan.

Syarat KemasukanPegang sijil guruMemaparkan rekod penambahbaikan pelajarIjazah Sarjana Muda

Fakulti EDLD berikrar untuk mengajar pelajar menjadi pemimpin guru yang:

Bekerjasama dengan orang lain untuk membawa peningkatan sekolah dalam pengajaran olehMewujudkan budaya peningkatan melalui komunikasiMengenal pasti bidang peningkatan dan cabaran pelaksanaan melalui data dan komunikasi dataMemupuk guru dan guru guru yang berprestasi tinggi.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
15 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Siswazah dalam Matematik adalah sijil 18 jam dalam talian yang direka untuk sesiapa sahaja yang mempunyai ijazah sarjana atau doktor yang ingin meningkatkan penguas ... [+]

Matematik

Sijil Siswazah dalam Matematik adalah sijil 18 jam dalam talian yang direka untuk sesiapa sahaja yang mempunyai ijazah sarjana atau doktor yang ingin meningkatkan penguasaan matematik, terutamanya guru dalam perkhidmatan yang ingin mengajar kredit dwi di sekolah menengah atau mengajar di sebuah kolej junior.

Gambaran Keseluruhan Program18 jam kreditKebanyakan kursus ditawarkan dalam talian; Walau bagaimanapun, beberapa kursus hanya ditawarkan secara bersemuka di Lubbock.Prasyarat: Sarjana atau Doktor Falsafah dan telah menyelesaikan Kalkulus 1, Kalkulus 2, dan Aljabar Linear dengan gred lulus.Pelajar tidak perlu mendaftarkan diri dalam beberapa kursus setiap semester, jadi masa penyelesaiannya berbeza mengikut individu.Kursus berasaskan semester sejajar dengan Kalendar Akademik Texas Tech University. Pelajar baru boleh mendaftar pada permulaan mana-mana satu daripada empat semester sepanjang tahun.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
June 2019
Sepenuh masa
Sambilan
18 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Siswazah Pengajian Siswazah Pembangunan Belia direka untuk membantu para profesional belia melatih individu dalam dekad kedua kehidupan dengan kemahiran yang diperl ... [+]

Sijil Siswazah Pembangunan Belia

Sijil Siswazah Pengajian Siswazah Pembangunan Belia direka untuk membantu para profesional belia melatih individu dalam dekad kedua kehidupan dengan kemahiran yang diperlukan untuk peralihan yang berjaya ke dewasa. Penonton sasaran adalah profesional yang bekerja sama dengan remaja dan orang dewasa muda atau terlibat dalam pendidikan dan penyelidikan yang berkaitan dengan belia. Great Plains IDEA adalah satu-satunya persekutuan universiti awam untuk menawarkan sijil pakar remaja sepenuhnya dalam talian. Program ini membincangkan keperluan untuk pendidikan lanjutan dalam isu-isu belia dan berbuat demikian melalui kurikulum berasaskan kekuatan.

Gambaran Keseluruhan Program... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Siswazah Pengurusan Program Belia direka untuk membantu para profesional muda untuk melatih individu dalam dekad kedua kehidupan dengan kemahiran yang diperlukan un ... [+]

Sijil Siswazah Pengurusan Program Belia

Sijil Siswazah Pengurusan Program Belia direka untuk membantu para profesional muda untuk melatih individu dalam dekad kedua kehidupan dengan kemahiran yang diperlukan untuk peralihan yang berjaya ke dewasa. Penonton sasaran adalah profesional yang bekerja sama dengan remaja dan orang dewasa muda atau terlibat dalam pendidikan dan penyelidikan yang berkaitan dengan belia. Great Plains IDEA adalah satu-satunya persekutuan universiti awam untuk menawarkan sijil pakar remaja sepenuhnya dalam talian. Program ini membincangkan keperluan untuk pendidikan lanjutan dalam isu-isu belia dan berbuat demikian melalui kurikulum berasaskan kekuatan.

Gambaran Keseluruhan Program... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Texas Tech University Worldwide eLearning

Sijil Graduan Siswazah Texas Tech dalam Perancangan Kewangan Amal dimaksudkan untuk mereka yang ingin membangunkan keahlian khusus dalam bidang pemberian yang dirancang, ... [+]

Perancangan Kewangan Amal

Sijil Graduan Siswazah Texas Tech dalam Perancangan Kewangan Amal dimaksudkan untuk mereka yang ingin membangunkan keahlian khusus dalam bidang pemberian yang dirancang, termasuk teknik rumit yang melibatkan yayasan swasta, amanah baki amal, amanah utama amal, donor dana yang disarankan, insurans hayat, dan sebagainya minat. Pelajar juga akan mengkaji semula dan membincangkan penyelidikan akademik terkini mengenai motivasi memberi amal dan strategi penggalangan dana.

Gambaran Keseluruhan Program12 jam kreditPrasyarat: ijazah sarjana mudaSemua kursus boleh diselesaikan secara dalam talian, tidak ada lawatan kampus yang diperlukan. Masa selesai berbeza-beza. Urutan empat kursus biasanya akan ditawarkan setiap tahun akademik, walaupun pelajar tidak perlu menyelesaikan keseluruhan program dalam satu tahun akademik.Proses permohonan... [-]
Amerika Syarikat USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Texas Tech University 2500 Broadway
TX 79409 Lubbock, Texas, Amerika Syarikat
Alamat
USA Online, Amerika Syarikat