Teach-Now

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Misi Sekolah Pendidikan Siswazah Sekolah Teach-Now adalah untuk melengkapkan, membolehkan, dan memperkuat guru-guru esok untuk pelajar esok di dunia esok menggunakan model pembelajaran yang boleh diakses secara global, berasaskan aktiviti, bersama.

Teach-Now menawarkan program sijil penyediaan guru pascasarjana sembilan bulan dan program ijazah sarjana selama 12 bulan. Satu adalah ijazah induk dalam persiapan guru, yang memerlukan latihan klinikal selama 12 minggu di sekolah, dan mempunyai dua lintasan: tumpuan pada globalisasi pendidikan atau fokus pada penyelidikan pendidikan. Yang kedua ialah ijazah induk tanpa persiapan guru dengan fokus pada globalisasi pendidikan dan pendidikan.

Tumpuan program adalah untuk "mempelajari cara anda merancang untuk mengajar." Kurikulum canggih ini direka untuk penyediaan calon-calon yang memasuki program dengan landasan dalam subjek dan semangat untuk mengajar pelajar. Calon bekerjasama dengan rakan-rakan mereka, membangunkan pemahaman sekolah dan pelajar, belajar menggunakan teknologi dengan berkesan untuk membantu pelajar belajar, dan mengamalkan penggunaan strategi pedagogi untuk pengajaran yang berkesan.

Semua kursus dihantar hampir dalam sesi mingguan dengan kohort kira-kira 12 calon dan pengajar. Sebagai sebahagian daripada kohort pembelajaran adalah pengalaman yang kuat. Ahli-ahli kohort bekerjasama dalam projek-projek, memberi maklum balas dan kritikan terhadap kerja masing-masing, membantu memotivasi satu sama lain, dan menjadi komuniti pelajar dari seluruh dunia. Atas alasan ini, Teach-Now sangat menggalakkan semua calon untuk tinggal bersama kohort asal mereka. Walau bagaimanapun, kadang-kadang calon mendapati mereka mesti meninggalkan program tersebut buat sementara waktu.

Program Teach-Now disampaikan dalam modul yang merangkumi aktiviti dengan video, simulasi, bacaan, dan aktiviti digital. Pengajar dan calon dalam kohort memberi maklum balas mengenai semua aktiviti. Pengalaman klinikal dalam modul memerlukan calon untuk melihat dan temu ramah guru dan profesional sekolah lain di sekolah. Aktiviti memerlukan penyerahan blog, pantulan, anotasi video, maklumat grafik, peta minda, persembahan Prezi, video dan alat digital yang lain. Calon dalam program Teach-Now dan program ijazah sarjana dengan penyediaan guru mesti menyelesaikan 12 minggu amalan klinikal di sekolah di bawah pengawasan seorang mentor sekolah atau mentor maya.

Mengapa memilih Teach-Now untuk penyediaan anda?

Teach-Now menyediakan guru esok untuk pelajar esok di dunia pembelajaran esok.

Teach-Now menawarkan yang paling langsung dan kos efektif Pathway untuk pengajaran dalam era digital. Inilah yang boleh dilakukan untuk anda:

 • Tingkatkan langkah-langkah untuk membuat lesen dengan membolehkan anda terus melakukan apa yang anda lakukan semasa memperoleh pensijilan anda untuk mengajar
 • Memberi program Sarjana yang berkualiti tinggi - sebahagian kecil daripada kos pengajaran Teach-Now .com / admissions / tuition / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> dan dalam masa kurang
 • Bantu anda belajar mengajar dengan menggunakan teknologi yang sama dan kurikulum berasaskan projek yang akan anda gunakan di bilik darjah anda sendiri
 • Beri anda amalan yang cukup menggunakan teknologi pembelajaran berasaskan projek dan kurikulum berasaskan projek yang akan anda gunakan - sebelum anda berada di barisan tembakan.
 • Bantu anda dalam penyelidikan kognitif dan berasaskan otak terkini yang anda perlukan untuk mendiagnosis keperluan pembelajaran pelajar anda sendiri
 • Perkuatkan pembelajaran anda dengan berkongsi pengalaman anda dan menerima maklum balas individu mengenai pengajaran anda melalui video streaming dan dalam kelas maya kami
 • Jelaskan bagaimana pembelajaran sebenarnya berlaku dan apa yang boleh anda lakukan untuk memastikan keberkesanannya

Misi dan Falsafah

 • Misi

Teach-Now Educators berusaha untuk melengkapkan, membolehkan, dan memberi kuasa guru esok untuk pelajar esok di dunia esok menggunakan model pembelajaran yang boleh diakses secara global, berasaskan aktiviti, bersama.

 • Falsafah

Falsafah program pengajaran Teach-Now adalah untuk "mempelajari cara anda merancang untuk mengajar." Selaras dengan falsafah ini, Educatore menggunakan kurikulum terkini untuk penyediaan calon pasca-sarjana yang terpilih yang didasarkan pada subjek dan mempunyai minat untuk mengajar pelajar esok di dunia pembelajaran esok. Keseluruhan pengalaman pembelajaran adalah maya dan termasuk pengalaman klinikal selama 12 minggu, di mana sesuai.

Sejarah dan Latar Belakang

Program sijil penyedia guru Teach-Now dalam talian yang inovatif telah dimulakan di bawah Pusat Maklumat Pendidikan Nasional dengan wang benih dari Dana Usaha Baru Sekolah November 2011. Pada bulan Jun 2012, TEACHNOW, Inc. telah ditubuhkan sebagai sebuah syarikat yang berdiri sendiri. Program penyediaan guru mengajar 9-bulan, 8-modul Teach-Now telah diakreditasi dan diluluskan oleh Pejabat Daerah Columbia dari Penguasa Pendidikan Negeri untuk membawa kepada lesen pengajaran yang boleh diperbaharui dan berkala selama 4 tahun pada bulan Februari 2013. Teach-Now memulakan kohort pertama 10 calon pada bulan Mac 2013. Pada bulan November 2013, Teach-Now juga diberikan kelulusan program penyediaan guru oleh Jabatan Pendidikan Arizona.

Pada Mac 2015, TEACHNOW, Inc. d / b / a Sekolah Pendidikan Educatore memohon kepada Suruhanjaya Pelesenan Pendidikan Tinggi Daerah Columbia untuk menjadi Institusi Pengajian Tinggi. Pada 2 Julai 2015, HELC telah diberikan Sijil Lesen untuk Mengendalikan Institusi Pengajian Tinggi ke TEACHNOW, INC. D / b / a Educatore School of Education. Pada 11 Januari 2018, HELC meluluskan perubahan nama kepada "Sekolah Pendidikan Siswazah Teach-Now ."

Rakan kongsi

Sekolah Pendidikan Siswazah Teach-Now menikmati perkongsian dengan institusi pengajian tinggi dan penyedia utama program persediaan guru.

Untuk memohon ijazah atau sijil melalui salah satu rakan kongsi kami, Teach-Now .com / apply-now / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> sila gunakan borang ini dan pilih rakan kongsi yang sesuai dari drop-down menu.
 • ECIS

Ditubuhkan pada tahun 1965, ECIS adalah sebuah organisasi keahlian global yang menyediakan peluang pembangunan profesional kepada ahli-ahlinya, yang terdiri daripada sekolah antarabangsa, individu, dan organisasi pendidikan. ECIS telah membina dan mengubah guru, pemimpin, dan sekolah selama lebih dari lima puluh tahun.
 • Mengajar Nomad

Pengajaran Nomad adalah sambungan anda untuk mengajar di Asia
 • Yayasan Guru

Yayasan Guru berusaha untuk membuat peralihan yang ketara dalam jenis pendidikan yang diurus secara rutin dan disampaikan di India. TTF komited untuk menambah nilai kepada semua pendidik dan institusi pendidikan, membantu mereka mencapai dan mengekalkan kelebihan penting yang membezakan individu dan institusi yang berpandangan yang berjaya dari yang biasa-biasa saja.
 • Kualiti Sekolah Antarabangsa (QSI)

Quality Schools International (QSI) adalah sebuah organisasi sekolah tanpa keuntungan yang diasaskan pada tahun 1971 dengan tujuan khusus kakitangan yang berkelayakan, berpengalaman, dan penyayang di sekolah-sekolah swasta swasta di seluruh dunia. Bagi calon QSI kami, kami telah meragukan program persijilan sahaja kepada $ 5,000 dan mempunyai pelan pembayaran untuk mengurangkan program ijazah sarjana ke $ 11,700.
 • Kerja mainan

Visi kerja mainan adalah bahawa suatu hari setiap anak di Amerika akan dapat bermain - setiap hari. Kepercayaan kami adalah bahawa mencipta pilihan untuk kanak-kanak untuk melibatkan diri dalam permainan yang sihat, termasuk inklusif merupakan peluang penting untuk belajar menangani kedua-dua menang dan kalah dengan rahmat.
 • Teachers On Call Arizona ("TOCA")

Teachers On Call Arizona ("TOCA") adalah sebuah agensi perkhidmatan pendidikan yang komited untuk setiap hari menjadi hari produktif untuk setiap kanak-kanak. TOCA telah beroperasi dalam perkhidmatan Teacher Guest sejak tahun 1999 dan merupakan satu-satunya agensi yang menjalankan penilaian secara acak dalam bilik darjah untuk pengganti Guru Tamu kami dan memerlukan pembangunan profesional. Bekerja dengan lebih dari 130 buah sekolah di Arizona dan Denver, TOCA teruja dengan peluang untuk bekerja dengan pendidik baru semasa perjalanan mereka ke dalam kelas.
This school offers programs in:
 • English

Lihat Online Sijil » Lihat Online Sarjana »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Ijazah Sarjana dalam Pendidikan dengan Globalisasi

Online 12  September 2018 Amerika Syarikat Washington

Sekolah Pendidikan Siswazah Teach-Now mempunyai model pengajaran yang unik - bukannya mendaftar dalam beberapa kursus dalam satu semester tunggal, kemajuan calon melalui satu siri modul yang sengit dan komprehensif dengan panjang yang berbeza, diambil secara berurutan. Model pembelajaran berasaskan projek / aktiviti berasaskan aktiviti, bermakna pembelajaran calon berlatar serentak dan tidak serentak, dalam sesi mingguan mandat mingguan dengan 10 - 15 calon dalam kohort pembelajaran dan pengajar, serta di luar kelas maya yang dijadualkan. [+]

Mengenai

Sekolah Pendidikan Siswazah Teach-Now mempunyai model pengajaran yang unik - bukannya mendaftar dalam beberapa kursus dalam satu semester tunggal, kemajuan calon melalui satu siri modul yang sengit dan komprehensif dengan panjang yang berbeza, diambil secara berurutan. Model pembelajaran berasaskan projek / aktiviti berasaskan aktiviti, bermakna pembelajaran calon berlatar serentak dan tidak serentak, dalam sesi mingguan mandat mingguan dengan 10 - 15 calon dalam kohort pembelajaran dan pengajar, serta di luar kelas maya yang dijadualkan.

Bagi individu yang memohon ijazah Sarjana dalam Pendidikan: program 12-bulan termasuk 6 modul pertama bagi program Teach-Now sedia ada, serta modul 12 minggu mengenai Globalisasi Pendidikan, modul 4-minggu mengenai Bacaan dan Literasi Modul 4 minggu mengenai Penyelidikan Pendidikan dan modul 4 minggu mengenai Projek Penyelidikan.... [-]


Ijazah Sarjana Pendidikan dengan Penyediaan Guru

Online 12  September 2018 Amerika Syarikat Washington

Sekolah Pendidikan Siswazah Teach-Now mempunyai model mengajar yang unik-bukannya mendaftarkan diri dalam beberapa kursus pada suatu masa dalam satu semester, calon-calon maju melalui satu siri modul yang sengit, komprehensif dengan panjang yang berbeza, diambil secara berurutan. Model pembelajaran berasaskan projek / aktiviti bermakna pembelajaran secara serentak berlaku secara serentak dan tidak serentak, dalam sesi mingguan mandat mingguan dengan 10 - 15 calon dalam kohort pembelajaran dan pengajar, serta di luar kelas maya yang dijadualkan. [+]

Mengenai

Sekolah Pendidikan Siswazah Teach-Now mempunyai model mengajar yang unik-bukannya mendaftarkan diri dalam beberapa kursus pada suatu masa dalam satu semester, calon-calon maju melalui satu siri modul yang sengit, komprehensif dengan panjang yang berbeza, diambil secara berurutan. Model pembelajaran berasaskan projek / aktiviti bermakna pembelajaran secara serentak berlaku secara serentak dan tidak serentak, dalam sesi mingguan mandat mingguan dengan 10 - 15 calon dalam kohort pembelajaran dan pengajar, serta di luar kelas maya yang dijadualkan.

Bagi individu yang memohon lesen mengajar dan ijazah Sarjana dalam Pendidikan: 9 bulan pertama program anda akan menjadi kurikulum yang ditawarkan dalam program Teach-Now , diikuti oleh 3 bulan kursus tambahan termasuk tumpuan kepada Penyelidikan atau Globalisasi Pendidikan .... [-]


Sijil

Program Sijil Penyediaan Guru

Online September 2018 Amerika Syarikat Washington

Teach-Now menyediakan model pengajaran yang unik: bukannya mendaftar dalam beberapa kursus dalam semester tunggal, kemajuan calon melalui satu siri modul yang sengit, komprehensif dengan panjang yang berbeza, diambil secara berturutan. Model pembelajaran berasaskan projek / aktiviti, berasaskan pembelajaran kolaborasi bermakna pembelajaran calon berlaku serentak, dalam sesi kelas maya mandatori dengan 10 hingga 15 calon dalam kohort pembelajaran dan pengajar, dan asynchronously, di luar kelas maya yang dijadualkan. [+]

Mengenai

Teach-Now menyediakan model pengajaran yang unik: bukannya mendaftar dalam beberapa kursus dalam semester tunggal, kemajuan calon melalui satu siri modul yang sengit, komprehensif dengan panjang yang berbeza, diambil secara berturutan. Model pembelajaran berasaskan projek / aktiviti, berasaskan pembelajaran kolaborasi bermakna pembelajaran calon berlaku serentak, dalam sesi kelas maya mandatori dengan 10 hingga 15 calon dalam kohort pembelajaran dan pengajar, dan asynchronously, di luar kelas maya yang dijadualkan.

Setiap modul dibahagikan kepada unit; setiap unit adalah satu minggu panjang. Setiap minggu, anda dikehendaki untuk melengkapkan 3 hingga 4 aktiviti atau aktiviti klinikal, yang memerlukan mana-mana antara 15 hingga 25 jam seminggu untuk menyelesaikannya bergantung kepada keperluan kerumitan dan kerjasama dalam aktiviti mingguan. Hasil pembelajaran untuk program memastikan bahawa anda akan bersedia membantu pelajar belajar pada saat anda menyelesaikan program.... [-]


Contact