Trident University International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TRIDENT serantau, TRIDENT University terdiri daripada tiga pembezaan utama yang mewujudkan pendekatan pembelajaran dinamik seperti yang lain. Pembelajaran EdActive ™ unik kerana hasil pembelajaran mempersiapkan pelajar kita ke tempat kerja dengan meningkatkan kemampuan mereka untuk berfikir, belajar, dan menyelesaikan masalah. 100% diakses dalam talian, digabungkan tanpa pengurusan mikro harian, mempromosikan persekitaran pembelajaran yang fleksibel yang membolehkan pelajar dewasa cemerlang dengan kadar yang terkawal. Kemampuan adalah kunci kejayaan keseluruhan pelajar kami. Kami memastikan kos pengajian kami serendah mungkin, oleh itu pelajar mendapat pendidikan yang sangat baik dan bernilai tinggi.

Misi TRIDENT adalah untuk menyediakan berbagai keperluan pendidikan berorientasikan kerjaya, budaya yang beragam, dan badan pelajar yang tersebar secara geografi untuk mempersiapkan pelajar secara akademik, peribadi, dan profesional.

TRIDENT bercita-cita menjadi universiti pilihan untuk pelajar dewasa dan diiktiraf sebagai peneraju kecemerlangan akademik, kemampuan, dan kemajuan pendidikan.

Lokasi

Cypress

Alamat
Plaza Drive,5757
90630 Cypress, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami