Baca keterangan rasmi

Spartanburg Methodist College adalah kolej kolej kediaman dua tahun yang diiktiraf secara kolektif di South Carolina sahaja. Kami menawarkan Ijazah Bersekutu dalam Seni, Sains, Keadilan Jenayah, Perniagaan, Seni Halus, dan Pengajian Agama.


SMC komited untuk menyediakan program dan peluang yang menggalakkan kecemerlangan akademik, penerokaan intelektual, kesadaran sosial, dan pembangunan karakter. Kami telah membina tradisi ini untuk menawarkan 100% program dalam talian kami.


Mentor Pendidikan

Penasihat kami di sini untuk membantu anda mencapai matlamat profesional anda. Kami bersama anda dari awal hingga akhir. Dari proses permohonan bantuan kewangan ke pemilihan kursus, kami berada di sini untuk memastikan anda berjaya.


Panduan Bantuan Kewangan

Salah satu elemen yang paling tertekan untuk memulakan program ijazah kolej adalah memastikan anda mempunyai sumber untuk bukan sahaja memulakan tetapi juga menyelesaikan program ini. Penasihat kami di sini untuk membimbing anda melalui proses bantuan kewangan untuk membantu anda membuat keputusan terbaik apabila memilih sumber bantuan kewangan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Spartanburg Methodist College

Sama ada anda sedang mencari untuk memasuki kedudukan baru atau hanya ingin kepuasan melengkapkan ijazah anda ... ijazah dalam talian Associate in Justice Justice degree ... [+]

Rakan sekutu dalam talian dalam bidang Keadilan Jenayah akan membantu anda mempelajari kemahiran yang boleh membawa kepada pekerjaan yang lebih tinggi dan peluang promosi, dan membezakan anda daripada persaingan. Program ini dirancang dengan profesional yang bekerja dalam fikiran. Pengalaman kelas maya kami membolehkan anda fleksibiliti untuk menyelesaikan ijazah dalam persekitaran pembelajaran yang berkesan - 100% Dalam Talian. Kursus direka dan diajarkan oleh para profesional terkemuka yang bekerja di lapangan dan termasuk: Pengenalan kepada Sistem Keadilan Jenayah, Pentadbiran Polis, Pengenalan kepada Kriminologi, Bukti Jenayah dan Prosedur, Pengenalan Undang-Undang Jenayah, Hubungan Juvenile, Pengenalan Koreksi, dan Pengenalan kepada Forensik Sains.... [-]

Amerika Syarikat Spartanburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu