Siebel Institute of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siebel Institute of Technology diluluskan oleh Bahagian Perniagaan Swasta dan Sekolah Vokasional Lembaga Pendidikan Tinggi Illinois.

Fokus kami

Sepanjang 140 tahun yang lalu, Institut Siebel telah menarik banyak perkara global yang luas. Alumni kami menjangkau lebih daripada 60 negara dan terdapat di hampir setiap tempat pembuatan bir utama di bumi. Kelas-kelas kami termasuk campuran peserta dari kilang pembuatan semua saiz yang berasal dari lokasi di seluruh dunia. Asas peserta yang luas ini meningkatkan peluang belajar setiap pelajar dengan mendedahkan mereka kepada perbezaan dalam budaya, peralatan, kaedah dan gaya bir. Dalam syarahan dan demonstrasi rasmi kami, kami menumpukan perhatian mereka pada satu tema yang sama: bir. Pelajar boleh datang ke Institut dengan bias persekitaran mereka sendiri, tetapi mereka semua meninggalkan persahabatan yang mudah dan jujur ​​untuk menjadi pembuat bir. Kami mempunyai pepatah di Institut: "Bukan sahaja kami mengajar pelajar kami, tetapi kami juga membantu mereka mengajar antara satu sama lain."

Institut terus memberi tumpuan kepada satu tema asas seperti yang telah diterbitkan oleh Dr. JE Siebel dalam iklan di 1893 Western Brewer. Beliau menyatakan, "Objek Institut adalah untuk mempromosikan kemajuan industri berdasarkan penapaian, yang dilakukan dengan arahan, penyiasatan, analisis dan sebaliknya."

Siebel Institute of Technology dan Akademi Brewing Dunia menjadi bahagian penting dalam sejarah pembuatan bir antarabangsa selama lebih dari 140 tahun, dan kami mengalu-alukan kedatangan generasi bir yang datang ke rumah kami di tengah-tengah Chicago.

Sejarah kita

Dr. John Ewald Siebel mengasaskan Institut Zymotechnic pada tahun 1868. Beliau dilahirkan pada 17 September 1845, berhampiran Wermelskirchen di daerah Dusseldorf, Jerman. Beliau belajar fizik dan kimia dan memperoleh gelar doktornya di University of Berlin sebelum berpindah ke Chicago 1866. Pada tahun 1868 beliau membuka Makmal Kimia John E. Siebel yang kemudiannya berkembang menjadi sebuah stesen penyelidikan dan sekolah untuk sains pembuatan bir.

Pada tahun 1872, ketika syarikat itu pindah ke kemudahan baru di Belden Avenue di sebelah utara Chicago, namanya diubah menjadi Siebel Institute of Technology . Dalam dua dekad yang akan datang, Dr. Siebel menjalankan penyelidikan pembuatan bir yang luas dan menulis lebih dari 200 buku dan artikel saintifiknya. Beliau juga merupakan editor beberapa penerbitan teknikal termasuk bahagian sains The Brewer Barat, 100 Tahun Brewing dan Ais dan Penyejukbekuan.

Pada tahun 1882, beliau memulakan sebuah sekolah saintifik untuk bir dengan satu lagi bir yang progresif tetapi perkongsian itu tidak lama lagi. Walau bagaimanapun, Dr. Siebel meneruskan arahan membakar di makmalnya. Perniagaan ini berkembang pada tahun 1890 ketika dua orang anak Dr. Siebel bergabung dengan syarikat itu.

Syarikat ini diperbadankan pada tahun 1901 dan menjalankan kursus pembuatan bir dalam bahasa Inggeris dan Jerman. Pada tahun 1907 terdapat lima kursus teratur: Kursus Brewers enam bulan, Kursus Pasca Siswazah selama dua bulan, Kursus Jurutera selama tiga bulan, Kursus Maltsters selama dua bulan dan Kursus Bottlers selama dua bulan. Pada tahun 1910, nama sekolah, Siebel Institute of Technology , telah diterima secara rasmi. Dengan pendekatan larangan, Institut mempelbagaikan dan menambahkan kursus dalam penaik, penyejukan, kejuruteraan, pengilangan, minuman berkarbonat dan topik lain yang berkaitan. Pada 20 Disember 1919, hanya dua puluh tujuh hari sebelum larangan menjadi berkesan, Dr. JE Siebel meninggal dunia.

Dengan pemansuhan larangan pada tahun 1933, tumpuan Institut kembali ke pekarangan di bawah pimpinan FP Siebel Sr., anak sulung Dr. JE Siebel. Anak-anaknya, Fred dan Ray, tidak lama kemudian menyertai perniagaan itu dan bekerja untuk mengembangkan skopnya. Kursus Diploma Teknologi Pembuatan Brewing ditawarkan dan semua kursus bukan bir dibuat dengan segera. Kemudian pada bulan Oktober 1952, Institut telah berpindah ke kemudahan baru yang dibina di Peterson Avenue di mana kami tinggal selama hampir 50 tahun.

Generasi keempat, diwakili oleh Ron dan Bill Siebel, menyertai Institut pada tahun 1960-an. Pada tahun 1974, mereka membantu memperkenalkan konsep kursus yang lebih pendek. Kursus-kursus ini, pada dua minggu atau kurang panjang, direka untuk memenuhi keperluan latihan spesifik industri pembuatan bir yang berubah. Kursus Diploma yang lebih lama dalam Teknologi Brewing telah dikekalkan hingga ke hari ini sebagai kursus pengajian yang mendalam bagi pembuat bir yang berpengalaman yang ingin memaksimumkan latihan kerjayanya.

Pada tahun 2013, Siebel Institute of Technology bergerak ke kemudahan kampusnya yang baru di 900 N. North Branch St. di kemudahan Kolej Kendall di Chicago. Kampus Institut Siebel yang baru telah menggabungkan banyak unsur lokasi terdahulu kami termasuk bar dan perabot dari Bier Stube yang terkenal, tempat kegemaran di mana pelajar bersosial selepas belajar seharian.

Lokasi

Chicago

Alamat
900 N North Branch Street
Suite 1N

60642 Chicago, Illinois, Amerika Syarikat

Montreal

Alamat
Montreal, Quebec, Kanada

Munich

Alamat
Munich, Bavaria, Jerman