Saint Mary's University of Minnesota Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Program Sarjana Dalam Talian Saint Mary's University of Minnesota

Di Saint Mary's, kami berbangga kerana menawarkan ijazah sarjana dan ijazah dalam talian yang direka untuk melengkapkan jadual orang dewasa yang bekerja seperti anda. Dapatkan pendidikan yang berpatutan dan mudah dari universiti teratas yang didasarkan pada aplikasi dunia nyata.

Sejarah panjang inovasi di Saint Mary's University dalam pendidikan diteruskan dengan sistem pengurusan pembelajaran kami pada iPad, membolehkan pembelajaran di mana sahaja. Komitmen kami kepada tradisi Katolik Lasallian kami tentang pembelajaran berterusan, etika, dan kemajuan yang baik juga bertahan. Melalui program dalam talian kami, kami berusaha keras untuk menggalakkan pelajar menjadi profesional dan pemimpin etika yang bijak.

Ambil Kelas Dengan Anda

Temui sistem pengurusan pembelajaran revolusioner kami di iPad yang meletakkan kelas di hujung jari anda. Sebagai pelajar dalam program dalam talian kami, anda akan menerima iPad yang dimuatkan dengan platform pembelajaran kami untuk digunakan sepanjang tempoh program.

  • Lancar mengakses bahan kursus anda
  • Teruskan dengan rakan sekelas dan fakulti di mana sahaja anda berada
  • Mewujudkan nilai majikan kemahiran teknologi mudah alih

Mendapatkan pendidikan praktikal, fokus kerjaya dalam persekitaran dalam talian yang berorientasi dan berorientasikan pelajar. Ketahui lebih lanjut mengenai Saint Mary's University dan sejarah inovasi pendidikannya.

Lokasi

Winona

Alamat
700 Terrace Heights

55987-1399 Winona, Minnesota, Amerika Syarikat