Baca keterangan rasmi

Purdue Polytechnic Institute

mengenai

The Purdue Polytechnic Institute merupakan salah satu daripada 10 kolej akademik di Universiti Purdue, menawarkan prasiswazah dan siswazah ijazah dalam pelbagai disiplin. Kolej itu termasuk tujuh buah sekolah akademik, jabatan dan bahagian:

 • Penerbangan dan Teknologi Pengangkutan
 • Teknologi Kejuruteraan
 • Komputer dan Teknologi Maklumat
 • Graphics Teknologi Komputer
 • Pengurusan Teknologi Pembinaan
 • Sains & Teknologi ketenteraan
 • Kepimpinan Teknologi & Inovasi

Selain kampus utama Purdue University di West Lafayette, Indiana, Purdue Politeknik menawarkan program ijazah pilih dalam sembilan komuniti Indiana.

kolej sedang menjalani perubahan besar yang memberi kesan kepada semua aspek kolej. Nama Politeknik terbaik merangkumi ciri-ciri, unsur-unsur, dan falsafah kolej berubah dan mudah merupakan satu jenama tersendiri yang menonjolkan sifat unik pengalaman pembelajaran mereka.

Program akademik menggabungkan pembelajaran berasaskan teori-gunaan, projek-projek berasaskan pasukan, kajian kemanusiaan bersepadu, credentialing berasaskan kompetensi, dan satu siri komponen pengalaman seperti projek-projek industri yang ditaja kanan capstone, latihan, immersions global, dan aktiviti pensijilan pendapatan. Pengalaman pembelajaran Politeknik adalah bertujuan untuk melahirkan graduan yang bukan sahaja mempunyai pengetahuan teknikal yang mendalam dan digunakan kemahiran dalam bidang yang dipilih mereka, tetapi juga mempunyai penyelesaian masalah, pemikiran kritikal, komunikasi dan kemahiran kepimpinan dicari oleh industri dan masyarakat.

Penyelidikan dalam kolej juga terus berkembang dan mengukuhkan, dengan lima bidang tanda tangan menggerakkan kolej ke hadapan teknologi dan saintifik:

 • Kemapanan Bio-Diilhamkan
 • Robotik, Pembuatan, dan Autonomi
 • Closed-Loop Healthcare
 • Inovatif Pendidikan STEM
 • Pengkomputeran Skala manusia

Sama ada menyampaikan pengalaman pembelajaran diubah untuk melahirkan graduan yang sedia untuk industri yang mempunyai kemahiran untuk ekonomi atau menjalankan penyelidikan penggunaan terinspirasi untuk memajukan evolusi teknologi dan menyelesaikan cabaran dunia sebenar hari ini, Purdue Polytechnic Institute bertujuan untuk menjadi pemimpin global.

Purdue Politeknik ditubuhkan pada tahun 1964 sebagai Sekolah Purdue University of Technology. Ia telah ditukar nama College of Technology pada tahun 2005, dan pada tahun 2015, Lembaga Pemegang Amanah yang diluluskan nama sekarang bagi menyokong transformasi kolej itu dan sebagai sebahagian daripada inisiatif Moves Purdue Presiden Mitch Daniels '.

Purdue Polytechnic Institute

Misi, Visi, dan Nilai

Misi

Untuk memberi inspirasi, mendidik, dan mentor pelajar melalui belajar demi lakukan dan kajian bersepadu, menyediakan graduan untuk berjaya sebagai inovator teknologi masa depan dan pemimpin industri; dan untuk memajukan pembelajaran trans-disiplin, penglibatan, dan penyelidikan menangani cabaran negeri dan global penting penggunaan yang diilhamkan.

Visi

Kami adalah kolej transformasi terikat dengan tradisi ... Pioneers penyelidikan belajar demi lakukan dan menggunakan-inspirasi.

Kenyataan Integriti dan Kod Etika

Di Purdue dan Institut Politeknik Purdue, integriti adalah amat diperlukan untuk misi kami. Kita bertindak dengan jujur ​​dan mematuhi piawaian tertinggi nilai-nilai dan prinsip-prinsip moral dan etika melalui tingkah laku peribadi dan profesional kami. Kita menunjukkan pemahaman kita tentang nilai-nilai dan prinsip-prinsip dan berpegang teguh kepadanya dalam setiap tindakan dan keputusan. Kepercayaan dan amanah seiring dengan bagaimana kita membawa diri, seperti yang kita mengekalkan budaya yang berdasarkan tingkah laku yang beretika Kami menjangka tindakan kita supaya selaras dengan kata-kata kita, dan kata-kata kita supaya selaras dengan niat kita. Kami menerima tanggungjawab kita, kepimpinan bahagian dengan semangat demokrasi, dan tertakluk diri kepada standard tertinggi dalam kepercayaan awam. Kami berpegang diri kita bertanggungjawab untuk kata-kata kita dan tindakan kita. Kita menegakkan tempat duduk penonton tertinggi keadilan, bertindak sebagai warganegara yang bertanggungjawab, menghormati sama-sama di tengah-tengah kepelbagaian, memelihara hak-hak orang lain, dan menganggap semua individu yang mempunyai maruah. Untuk memenuhi matlamat kita sebagai komuniti pembelajaran, kita menegaskan bahawa objektif pembelajaran pelajar tidak terjejas. Kami melayan semua pelajar dengan adil, dan penilaian kami pencapaian pembelajaran adalah tidak berat sebelah dan hanya berdasarkan prestasi akademik ditunjukkan.

Sebagai institusi tanah-geran, kita menunjukkan tindak balas kami ke kawasan kita dan meliputi mereka akses kepada sumber-sumber pengetahuan kita. Kami berjanji untuk membuat penggunaan sumber kami dan menjadi pengelola yang baik dari kewangan, modal dan sumber manusia.

Persekitaran Pembelajaran Politeknik

The Purdue Polytechnic Institute bertindak balas kepada perubahan dalam pelajar dan masyarakat kita - kita mengubah persekitaran pembelajaran kami yang lebih baik kepada keperluan mereka.

persekitaran pembelajaran Purdue Politeknik unik ditakrifkan oleh gabungan 10 elemen utama.

TEORI BERASASKAN APPLIED LEARNING

Kita mulakan dengan mengkaji teori, kemudian kita memohon. . . kita benar-benar menggunakannya. Pembelajaran dengan melakukan adalah asas pengalaman pembelajaran politeknik Purdue Universiti. Ia adalah satu pendekatan yang kuat dan terbukti yang mendorong pelajar untuk lebih memahami dan mengekalkan konsep.

PEMBELAJARAN TEAM PROJEK BERASASKAN

Syarikat dan komuniti bergantung kepada kerja berpasukan untuk mencapai kejayaan. Kita mengamalkannya. Daripada semester pertama hingga yang terakhir, pasukan projek adalah asas kepada program Purdue Polytechnic, mendedahkan pelajar kepada pasukan dinamik, tarikh akhir, dan teknik penyelesaian masalah.

KAEDAH PENGAJARAN dimodenkan

Mengapa kelas perlu diajar oleh seorang pengajar syarahan di hadapan bilik darjah? Mereka tidak. Semakin banyak kursus kami mengambil khidmat, state-of-the-art kaedah pengajaran penyelidikan terbukti dikenali sebagai pembelajaran aktif. Ia berbeza, menyeronokkan, mencabar, dan lebih berkesan.

BERSEPADU PEMBELAJARAN DALAM KONTEKS kurikulum

Pelajar-pelajar belajar lebih mudah apabila 1) mereka mempunyai pemahaman yang mendalam tentang tujuan pembelajaran mereka, 2) pembelajaran mereka berlaku tepat pada masanya, sebelum ia diperlukan, dan 3) hasil pembelajaran terikat kepada pengalaman praktikal. Kursus kami ikut rukun tujuan, masa, dan praktikal.

PENGAJIAN INTEGRATED KEMANUSIAAN

Integrasi kajian teknologi dengan kemanusiaan dan kajian sains sosial meningkatkan pelajar pemikiran kritis, kreatif, logik, dan inovasi. pelajar politeknik menamatkan pengajian dengan kemahiran ini dan telah bersedia untuk pembelajaran sepanjang hayat dan kejayaan.

KOMPETENSI Pengiktirafan

Pelajar menunjukkan penguasaan konsep dan kemahiran gunaan (dikenali sebagai kecekapan), menikmati fleksibiliti untuk memberi tumpuan kepada kepentingan mereka sambil belajar pada kadar mereka sendiri, dan membina e-portfolio untuk mempamerkan keupayaan mereka. Purdue adalah pemimpin dalam pembelajaran berasaskan kompetensi.

PROJEK CAPSTONE KANAN

projek sebenar dengan pelanggan sebenar memberi manfaat kepada pelajar, syarikat, dan masyarakat. program Purdue Politeknik termasuk projek kanan capstone yang membolehkan pelajar untuk memohon apa yang mereka telah belajar untuk menyelesaikan cabaran-cabaran dunia sebenar yang dipilih oleh rakan-rakan korporat dan masyarakat.

latihan

Kami tidak hanya menggalakkan pelajar untuk meneruskan latihan - kita membenamkannya dan aktiviti tenaga kerja seperti lain ke dalam program-program kami. Pada musim panas atau pada semester, pelajar menggunakan peluang ini untuk mengembangkan pengetahuan dan kemahiran mereka dan menetapkan asas untuk pekerjaan masa depan.

IMMERSIONS GLOBAL / KEBUDAYAAN

Dunia sedang mengecut manakala peluang global dan budaya kita yang semakin meningkat. Menawarkan persekitaran pembelajaran yang pelbagai budaya yang dipenuhi dengan fakulti, kakitangan dan pelajar dari lebih 100 buah negara, Purdue Politeknik menawarkan perspektif yang diperkaya melalui aktiviti-aktiviti global dan budaya yang lain belajar di luar negara, latihan antarabangsa dan.

FAKULTI-TO-PELAJAR MENTOR

pelajar kolej adalah lebih berjaya apabila mereka mempunyai seseorang yang mengambil minat khusus dalam aspirasi dan kemajuan mereka. Pelajar-pelajar kita mempunyai peluang yang unik untuk mempunyai ahli fakulti ditugaskan sebagai mentor mereka, memacu mereka ke arah kejayaan dengan menyediakan bimbingan profesional dan sokongan sepanjang tahun persekolahan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Tetapkan diri anda dengan kelayakan yang lebih baik dengan Sarjana Sains (MS), memberi tumpuan kepada Analisis Perniagaan IT. MS dalam talian 100% ini mempunyai IIBA® ... [+]

Tetapkan diri anda dengan kelayakan yang lebih baik dengan Sarjana Sains (MS), memberi tumpuan kepada Analisis Perniagaan IT. MS dalam talian 100% ini mempunyai IIBA®

Penganalisis perniagaan memainkan peranan penting dalam merapatkan perniagaan dan fungsi IT sesebuah organisasi. Keupayaan mereka untuk memahami domain perniagaan dan menterjemahkan keperluan mereka kepada orang-orang teknikal dari segi yang mereka faham adalah penting untuk kejayaan sesuatu inisiatif projek.

Kurikulum meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang struktur, dasar, dan operasi sesebuah organisasi. Belajar untuk bekerja sebagai penghubung antara kepimpinan organisasi dan jabatan IT untuk membantu mereka memahami keperluan organisasi dan bagaimana IT boleh membantu mencapai matlamatnya. Membangunkan kemahiran untuk mengenal pasti, mendokumen, dan melaksanakan keperluan IT untuk sebarang halangan perniagaan. Memohon pengetahuan yang diperoleh untuk berjaya melepasi IIBA®... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
1 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Tetapkan diri anda dengan kelayakan yang lebih baik dengan MS dalam Pengurusan Pembinaan. Pengurusan Pembinaan (CM) mengaplikasikan prinsip pengurusan dan teknologi inova ... [+]

Tetapkan diri anda dengan kelayakan yang lebih baik dengan MS dalam Pengurusan Pembinaan. Pengurusan Pembinaan (CM) mengaplikasikan prinsip pengurusan dan teknologi inovatif untuk memimpin, menganjurkan, dan mengurus projek pembinaan kemudahan kediaman, komersial, dan infrastruktur dengan berkesan.

Melalui CM, bangunan dan kemudahan infrastruktur boleh dibina secara sistematik yang terkawal untuk memaksimumkan kecekapan pembinaan dan menjamin kualiti tertinggi.

Dengan ijazah lanjutan dari Purdue University, anda akan dilengkapi dengan pengetahuan penting dan pengalaman pendidikan untuk membuat sumbangan penting dalam bidang pembinaan. Kurikulum dalam talian 100% direka untuk menyediakan individu yang berkelayakan untuk jawatan kepimpinan dalam industri pembinaan. Menekankan operasi pembinaan dan pengurusan peringkat syarikat - faedah MBA tetapi dengan fokus pada pembinaan. Program ini adalah untuk individu yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam pengurusan pembinaan, kejuruteraan awam, atau bidang yang berkait rapat dari universiti terakreditasi.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sekiranya anda ingin maju dalam dunia penerbangan khusus yang mencabar, MS dalam Pengurusan Penerbangan dan Aeroangkasa Purdue akan membantu anda membangunkan kemahiran p ... [+]

Sekiranya anda ingin maju dalam dunia penerbangan khusus yang mencabar, MS dalam Pengurusan Penerbangan dan Aeroangkasa Purdue akan membantu anda membangunkan kemahiran pengurusan dan kepimpinan yang penting.

Ditunjuk oleh profesor dengan latar belakang pendidikan dan pengalaman kerja dalam penerbangan awam, penerbangan ketenteraan dan peranan kerajaan, kursus khusus industri kami akan menyediakan anda untuk banyak peranan pengurusan penerbangan.

Ramalan ekonomi mencadangkan bahawa peningkatan yang stabil dalam keperluan penumpang dan kargo perjalanan akan mendorong perkembangan dramatik industri penerbangan, dan memerlukan penstrukturan semula lengkap dalam seni bina sistem pengangkutan udara yang sedia ada. Pertumbuhan industri ini menjana pelbagai peluang kepimpinan dalam industri penerbangan untuk individu yang memiliki kemahiran pengurusan penerbangan dan aeroangkasa seperti analisis operasi, pembangunan sistem keselamatan, pengurusan projek, integrasi sistem, kemampanan alam sekitar, dan kemahiran interdisipliner yang berkaitan.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
11 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Uruskan cara anda ke kerjaya yang lebih baik dengan Sarjana Sains, yang memberi tumpuan kepada Pengurusan Projek IT, untuk memenuhi keperluan industri / perniagaan dalam ... [+]

Uruskan cara anda ke kerjaya yang lebih baik dengan Sarjana Sains, yang memberi tumpuan kepada Pengurusan Projek IT , untuk memenuhi keperluan industri / perniagaan dalam bidang dinamik ini. Pelajari alat dan teknik yang boleh digunakan untuk setiap fasa kitaran hayat projek. Program dalam talian 100% ini termasuk bahan yang termasuk dalam Badan Pengetahuan yang dibangunkan oleh Institut Pengurusan Projek (PMI®)-termasuk penemuan dan pengurusan keperluan, jadual perkembangan dan pengurusan, pengurusan portfolio, dan pengurusan sumber daya luar.

Kurikulum meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang skop, masa, kos, komunikasi

Sebagai program MS dalam talian 100%, anda boleh mendapatkan ijazah anda mengikut kadar anda sendiri, dari mana saja di dunia, memilih masa untuk kerja kelas dan belajar yang sesuai dengan gaya hidup anda. Kursus ditawarkan dalam format lapan minggu untuk fleksibiliti yang lebih besar, jadi anda boleh menyelesaikan 34 jam kredit yang diperlukan (30 jika anda sudah mendapat PMP) dalam tempoh 12 bulan hingga 5 tahun.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
11 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil Siswazah

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Program sijil lulusan Analisis Teknologi Maklumat akan menyediakan pendidikan peringkat siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam Analisis Perniagaan. ... [+]

Program sijil lulusan Analisis Teknologi Maklumat akan menyediakan pendidikan peringkat siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam Analisis Perniagaan.

Program sijil akan menyediakan profesional dengan pengetahuan tentang bagaimana menentukan keperluan perniagaan yang mendorong projek yang berkaitan dengan IT. Di samping itu, ia akan membantu mereka mengenal pasti, menganalisis dan merekabentuk proses untuk meningkatkan aliran keseluruhan maklumat dalam organisasi mereka.

Program sijil akan menyediakan pendidikan peringkat siswazah asas untuk pekerjaan bagi mereka yang kini bekerja sebagai penganalisis perniagaan atau yang bertanggungjawab atau ingin mengambil tanggung jawab penganalisis perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 36 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Projek Pengajian Siswazah Teknologi Maklumat Pengurusan Projek akan menyediakan pendidikan siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam memimpin, merancang, mela ... [+]

Menguruskan perjalanan anda ke kerjaya yang lebih baik

Projek Pengajian Siswazah Teknologi Maklumat Pengurusan Projek akan menyediakan pendidikan siswazah pengantar siswazah dalam aspek penting dalam memimpin, merancang, melaksanakan dan mengawal projek-projek IT. Program sijil ini akan menyediakan kemahiran tahap persediaan untuk menyokong kejayaan inisiatif perniagaan berkaitan IT yang kompleks dan bersilang.

Sijil Graduan dalam talian amat diperlukan untuk penganalisis sistem, pengaturcara dan pereka, pengurus projek, dan lain-lain dalam bidang pentadbiran untuk projek teknologi. Ketahui alat dan teknik pengurusan IT yang baru dan diperbaiki yang digunakan dalam pasaran teknologi hari ini.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 36 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Sekiranya anda ingin maju dalam dunia penerbangan khusus yang mencabar, Sijil Graduan Purdue dalam Pengurusan Keselamatan Penerbangan akan membantu anda memperoleh penget ... [+]

Rolling Admissions - Menerima Aplikasi Sekarang

Sekiranya anda ingin maju dalam dunia penerbangan khusus yang mencabar, Sijil Graduan Purdue dalam Pengurusan Keselamatan Penerbangan akan membantu anda memperoleh pengetahuan untuk membangun, memimpin, dan melaksanakan program keselamatan penerbangan yang berkesan. Ditunjuk oleh profesor dengan latar belakang pendidikan dan pengalaman kerja dalam penerbangan awam, penerbangan ketenteraan dan peranan kerajaan, kursus khusus industri kami akan menyediakan anda untuk banyak peranan penerbangan.

Ramalan ekonomi mencadangkan bahawa peningkatan yang stabil dalam keperluan penumpang dan kargo perjalanan akan mendorong perkembangan dramatik industri penerbangan, dan memerlukan penstrukturan semula lengkap dalam seni bina sistem pengangkutan udara yang sedia ada. Pertumbuhan industri ini menjana pelbagai peluang dalam industri penerbangan untuk individu yang mempunyai kemahiran pengurusan penerbangan dan aeroangkasa seperti menguruskan risiko, pembangunan sistem keselamatan, dan kemahiran interdisipliner yang berkaitan.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies

Memperoleh pengetahuan mengenai asas-asas pengurusan pembinaan. Pengetahuan ini akan membantu anda menerapkan teori dan prinsip pengurusan pembinaan untuk mengenal pasti, ... [+]

Menerima Permohonan Sekarang untuk Spring 2019

Memperoleh pengetahuan mengenai asas-asas pengurusan pembinaan. Pengetahuan ini akan membantu anda menerapkan teori dan prinsip pengurusan pembinaan untuk mengenal pasti, menganalisis, dan menguruskan operasi pembinaan di organisasi anda dengan berkesan.

Dengan sijil lepasan dari Universiti Purdue, para profesional akan belajar untuk menganalisis teknik untuk amalan perniagaan pembinaan kontemporari termasuk amalan perakaunan dan kewangan, kewajipan undang-undang, hak dan remedi yang berkaitan dengan pembidaan syarikat pembinaan, kontrak, dan perubahan pembinaan, pengurusan risiko, dan teori pemasaran proses.

Kurikulum ini direka untuk menyediakan individu yang berkelayakan untuk jawatan kepimpinan dalam industri pembinaan, dengan penekanan terhadap operasi pembinaan dan pengurusan peringkat syarikat.... [-]

Amerika Syarikat West Lafayette
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Uniquely qualified: employers describe Purdue Polytechnic graduates

Alamat lokasi
Purdue University - Purdue Polytechnic Institute, 401 N Grant Street, West Lafayette, IN 47907
West Lafayette, Indiana, US
Media Sosial