Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi


Pepperdine University Graduate School Pendidikan dan Psikologi (GSEP) menyediakan program akademik yang inovatif khusus untuk membina ulama-pengamal melalui tangan-on pembelajaran. Kami membentuk individu yang akan menjadi pemangkin untuk inspirasi dan perubahan.

Universiti Pepperdine Siswazah Sekolah Pendidikan dan Psikologi (GSEP) merupakan sebuah komuniti pembelajaran yang inovatif di mana fakulti, kakitangan dan pelajar pelbagai budaya dan perspektif bekerjasama untuk memupuk kecemerlangan akademik, tujuan sosial, perkhidmatan bermakna, dan kepuasan peribadi.

Sebagai sebuah sekolah siswazah dalam sebuah universiti Kristian, GSEP usaha untuk mendidik dan memberi motivasi kepada pelajar untuk mengambil alih peranan kepimpinan dalam profesion yang meningkatkan dan memperkayakan kehidupan individu, keluarga, dan masyarakat.

Pada GSEP kita menerima kepelbagaian-mana manusia yang kita percaya adalah ungkapan semula jadi Tuhan penciptaan dalam kerja kita untuk memajukan pembelajaran dan perkhidmatan. GSEP pendahuluan, mengekalkan dan menyokong untuk penguasaan pelbagai budaya.

Strategi untuk mencapai misi ini ialah:

  • Menggalakkan wacana yang menghargai latar belakang setiap ahli, pengalaman, dan perspektif;
  • Merekrut, mengekalkan, dan memajukan pelbagai pelajar, kakitangan dan fakulti;
  • Membangunkan model kurikulum untuk amalan dalam persekitaran pendidikan dan psikologi;
  • Dan mendekati komuniti yang lebih luas untuk menggalakkan persefahaman dan memudahkan penyelesaian kepada cabaran kepelbagaian.

semangat, tenaga, dan tindakan akan menjadi inspirasi kepada komuniti pendidikan dan psikologi.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
Howard Hughes Center
6100 Center Drive

CA 90045 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami