Baca keterangan rasmi


Pepperdine University Graduate School Pendidikan dan Psikologi (GSEP) menyediakan program akademik yang inovatif khusus untuk membina ulama-pengamal melalui tangan-on pembelajaran. Kami membentuk individu yang akan menjadi pemangkin untuk inspirasi dan perubahan.

Universiti Pepperdine Siswazah Sekolah Pendidikan dan Psikologi (GSEP) merupakan sebuah komuniti pembelajaran yang inovatif di mana fakulti, kakitangan dan pelajar pelbagai budaya dan perspektif bekerjasama untuk memupuk kecemerlangan akademik, tujuan sosial, perkhidmatan bermakna, dan kepuasan peribadi.

Sebagai sebuah sekolah siswazah dalam sebuah universiti Kristian, GSEP usaha untuk mendidik dan memberi motivasi kepada pelajar untuk mengambil alih peranan kepimpinan dalam profesion yang meningkatkan dan memperkayakan kehidupan individu, keluarga, dan masyarakat.

Pada GSEP kita menerima kepelbagaian-mana manusia yang kita percaya adalah ungkapan semula jadi Tuhan penciptaan dalam kerja kita untuk memajukan pembelajaran dan perkhidmatan. GSEP pendahuluan, mengekalkan dan menyokong untuk penguasaan pelbagai budaya.

Strategi untuk mencapai misi ini ialah:

  • Menggalakkan wacana yang menghargai latar belakang setiap ahli, pengalaman, dan perspektif;
  • Merekrut, mengekalkan, dan memajukan pelbagai pelajar, kakitangan dan fakulti;
  • Membangunkan model kurikulum untuk amalan dalam persekitaran pendidikan dan psikologi;
  • Dan mendekati komuniti yang lebih luas untuk menggalakkan persefahaman dan memudahkan penyelesaian kepada cabaran kepelbagaian.

semangat, tenaga, dan tindakan akan menjadi inspirasi kepada komuniti pendidikan dan psikologi.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Program Sarjana Seni dalam bidang Psikologi dalam talian dari Pepperdine University memberikan pemahaman yang luas tentang tingkah laku manusia dan pengetahuan praktikal ... [+]

Pepperdine University menawarkan Sarjana Seni dalam program Psikologi dalam talian, yang membolehkan pelajar di seluruh negara menerima pendidikan lepasan Pepperdine tanpa menghadiri kelas di kampus. Program psikologi tuisyen dalam talian memberikan gambaran menyeluruh tentang psikologi dan membolehkan pelajar mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk menilai keperibadian dan kecerdasan dan merawat gangguan mental dan emosi.

Untuk mendapatkan ijazahnya, para pelajar menghadiri kelas mingguan dalam talian yang diajar oleh fakulti Pepperdine dengan kepakaran klinikal yang pelbagai, menyelesaikan kursus dalam talian intensif yang boleh diakses melalui kampus dalam talian, dan mendapat pengalaman sukarela di sebuah agensi berhampiran komuniti mereka.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Program master psikologi dalam talian Pepperdine menyediakan pelajar untuk kerjaya bermakna dalam psikologi, perkhidmatan manusia, dan bidang yang berkaitan melalui kurik ... [+]

Program master psikologi dalam talian Pepperdine menyediakan pelajar untuk kerjaya bermakna dalam psikologi, perkhidmatan manusia, dan bidang yang berkaitan melalui kurikulum berasaskan nilai. Psikologi @ Pepperdine adalah program tuisyen psikologi dalam talian dari Pepperdine University. Direka untuk pelajar yang ingin meningkatkan kesejahteraan orang lain melalui pemahaman tingkah laku manusia, program mengajar prinsip-prinsip psikologi menggunakan kurikulum yang sama sebagai program di kampus. Pelajar menerima pendidikan berasaskan nilai yang ketat kerana mereka belajar secara langsung dari fakulti Pepperdine yang merupakan pengamal dan pakar aktif dalam bidang mereka. Program master MFT dalam talian Pepperdine menyediakan pelajar untuk mendapatkan lesen di California sebagai LMFTs atau LPCC yang membantu individu, pasangan, dan keluarga berkembang maju. Sarjana Seni dalam bidang Psikologi Klinikal dengan program Penekanan dalam Perkahwinan dan Keluarga Terapi (MFT) dari Pepperdine University mendidik pelajar untuk bekerja secara langsung dengan individu, pasangan, dan keluarga yang memerlukan perkhidmatan terapeutik. Pelajar disediakan untuk lesen di California sebagai perkahwinan berlesen dan terapi keluarga (LMFT) atau kaunselor klinikal profesional berlesen (LPCC). Pepperdine University menawarkan program induk perkahwinan dan keluarga terapi (MFT) yang dihormati secara online supaya pelajar di seluruh negara dapat memperoleh pendidikan lepasan Pepperdine tanpa menghadiri kelas di kampus. Sarjana Seni dalam Psikologi Klinikal dalam talian dengan Penekanan dalam Program Terapi Perkahwinan dan Keluarga menawarkan pendidikan berasaskan nilai yang ketat yang menyediakan pelajar untuk bekerja secara langsung dengan individu, pasangan, dan keluarga yang memerlukan. Pelajar bersedia untuk meneruskan lesen di California sebagai ahli terapi perkahwinan dan ahli terapi berlesen (LMFT) atau kaunselor klinikal profesional berlesen (LPCC). Untuk mendapatkan... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu