Baca keterangan rasmi

Kampus utama NSU terletak di Greater Fort Lauderdale dengan lokasi di sekitar Florida dan Puerto Rico. Kami berada di tengah-tengah pusat akademik dan penyelidikan di rantau ini, dan hanya beberapa minit dari beberapa pantai terbaik di dunia. Dengan lebih daripada 26,000 pelajar dan 152,000 alumni di seluruh dunia, anda akan mendapati Rakan-rakan Shark di setiap penjuru negara - dan seterusnya.

Berikut adalah beberapa sebab mengapa pelajar memilih NSU.

  1. Saiz kelas kecil memberi anda akses satu-satu kepada profesor.
  2. Kehidupan kampus yang meriah termasuk NCAA Athletics, pertubuhan sosial dan profesional, aktiviti budaya, dan kesejahteraan dan kecergasan.
  3. Peringkat 200 universiti terbaik di kalangan universiti kebangsaan pada tahun 2018.
  4. Program siswazah berprestij dalam bidang perubatan, undang-undang, psikologi, perniagaan, pendidikan, farmasi, pergigian, dan banyak lagi.
  5. Penduduk pelajar yang pelbagai termasuk 1200 pelajar antarabangsa dari 116 negara dari lima benua.
  6. Kemudahan terkini termasuk teknologi bilik darjah terkini, makmal canggih, dan perpustakaan penyelidikan yang terbaik.
  7. Kebanyakan graduan NSU akan mendapat ijazah sarjana, doktor atau profesional di NSU atau universiti-universiti lain. Pelajar-pelajar siswazah mengambil bahagian dalam penyelidikan NSU dalam bidang seperti perubatan, oseanografi, kanser, psikologi, pergigian dan autisme.
  8. Pelajar membina perhubungan dengan menyertai banyak acara komuniti, banyak yang diadakan di kampus utama NSU. Kampus utama kami adalah hanya beberapa minit dari pantai Fort Lauderdale, South Beach, kehidupan malam Las Olas dan Everglades.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Nova Southeastern University

36 kredit MS dalam Hal Ehwal Keselamatan Nasional dan Perhubungan Antarabangsa direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran teoretikal, penyelidikan, dan penggunaan ... [+]

Gambaran keseluruhan

36 kredit MS dalam Hal Ehwal Keselamatan Nasional dan Perhubungan Antarabangsa direka untuk memberi pelajar pemahaman teras mengenai isu-isu kritikal yang memaklumkan bidang keselamatan negara hari ini, termasuk penilaian dan analisis ancaman keganasan di AS dan seterusnya, dan analisis koleksi risikan. Pelajar juga akan membangunkan pemahaman yang mendalam tentang konteks antarabangsa di mana isu keselamatan negara AS dibentuk.

Hal Ehwal Keselamatan Negara adalah salah satu profesi yang paling pesat berkembang dengan kedudukan terbuka di sektor awam di kerajaan persekutuan, negeri dan tempatan dan di sektor swasta. Program ini direka untuk para profesional dan mereka yang bercita-cita untuk kerjaya di lapangan, serta untuk pelajar yang mempunyai minat akademik yang kuat dalam urusan keselamatan dan hubungan antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat Fort Lauderdale
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Nova Southeastern University

Sarjana Sains dalam Psikologi Forensik adalah program 36 kredit dalam talian yang menyediakan pelajar dengan wawasan mengenai persilangan psikologi dan isu-isu undang-und ... [+]

Gambaran keseluruhan

Sarjana Sains dalam Psikologi Forensik adalah program 36 kredit dalam talian yang menyediakan pelajar dengan wawasan mengenai persilangan psikologi dan isu-isu undang-undang. Pelajar mendapat pemahaman tentang apa yang dilakukan psikolog forensik dan akan belajar cara menerapkan latihan ini dalam pelbagai konteks profesional.

Program ijazah ini akan menyediakan pelajar dengan latihan profesional yang diperlukan untuk berfungsi pada tahap optimum dalam pelbagai tetapan forensik di mana psikologi digunakan termasuk mahkamah, penguatkuasaan undang-undang, keadilan jenayah, pejabat keselamatan negara, penjara, agensi perkhidmatan sosial, agensi kebajikan kanak-kanak, dan kemudahan rawatan.... [-]

Amerika Syarikat Fort Lauderdale
Januari 2020
English (USA)
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
3301 College Avenue
33314 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat