Nova Southeastern University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tahap Kejururawatan Terperinci di Universiti Nova Southeastern - Ditawarkan Dalam Talian!

Selamatkan kerjaya anda. Tukar penjagaan kesihatan. Pilih program kejururawatan yang terbaik untuk anda.

Teknologi baru. Tanggungjawab kejururawatan baru. Dasar penjagaan kesihatan baru. Terdapat banyak perubahan pantas dalam bidang penjagaan kesihatan dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Tumpuan pada penjagaan berasaskan bukti jelas. Sebagai contoh, pada tahun 2013, Persatuan Jururawat Amerika (ANA) memerlukan 100% pengurus jururawat untuk memegang BSN atau lebih tinggi untuk memenuhi syarat untuk "Magnet" sebutan hospital mereka. "Wawasan 2020" Institut Perubatan mencadangkan semua jururawat klinikal memegang BSN, dan ACN menyokong cadangan mereka. Ini bererti bahawa organisasi penjagaan kesihatan teratas tidak menimbangkan untuk menyewa jururawat klinikal tanpa sekurang-kurangnya kelayakan BSN. Peranan kejururawatan lanjutan memanggil ijazah sarjana atau doktor.

Seperti banyak perkara dari masa ke masa, industri kejururawatan telah berkembang melangkaui kemahiran dan pengetahuan yang diberikan oleh kepercayaan RN sahaja. Untuk mengekalkan kerjaya kejururawatan sepanjang hayat, atau bekerja di salah satu daripada banyak jawatan kejururawatan baru, anda memerlukan ijazah kejururawatan lanjutan.

Pilihan Sarjana Kejururawatan

Jika anda tertanya-tanya apa program terbaik untuk anda, fikirkan tanggungjawab yang anda nikmati sebagai seorang jururawat serta apa yang anda secara semula jadi berminat untuk belajar. Apa yang paling menggembirakan anda tentang bidang itu? Pilih program yang menyokong semangat anda.

Apabila anda lulus dari Nova, anda akan tahu dengan tepat bagaimana anda boleh menyediakan penjagaan kesihatan terbaik dalam mana-mana suasana di tengah-tengah perubahan industri yang berterusan.

Kenapa Pilih Nursing di Nova?

Sering kali, teras kecemerlangan dan inovasi hanyalah cara yang berbeza untuk melihat keadaan. Semasa kami memberi anda kerusi barisan hadapan untuk inisiatif penyelidikan semasa kami, kami akan mengajar anda kemahiran lembut dan proses pemikiran kreatif yang menjadikan anda pemimpin kegemaran dan peminat yang paling berkesan.

Kami juga menawarkan:

  • Makmal simulasi berteknologi tinggi yang membenamkan anda dalam situasi klinikal yang realistik.
  • Kelas kecil untuk peluang pembelajaran yang lebih khusus.
  • Fakulti peringkat pakar - tiada pembantu pengajar.
  • Teknologi pendidikan terkini dan amalan pengajaran.
  • Sokongan penuh: Makmal penulisan, 24/7 meja bantuan IT, fakulti, bantuan kewangan, dan penasihat akademik.

Lokasi

Fort Lauderdale

Alamat
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: