Northwestern Kellogg School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1908, Kellogg School of Management telah berada di barisan hadapan dalam mengubah pendidikan perniagaan.

Kellogg adalah sekolah perniagaan global dengan komuniti fakulti, kakitangan, pelajar, dan alumni yang aktif yang membentuk amalan perniagaan dan organisasi di seluruh dunia. Kellogg membawa gabungan teori dan praktik dengan pengalaman akademiknya yang ketat, mewujudkan persekitaran penyelidikan dan pembelajaran yang dinamik.

Tujuan Kellogg

Untuk mendidik, melengkapkan, dan memberi inspirasi kepada pemimpin yang berani yang membina organisasi yang kuat dan bijak memanfaatkan kekuatan pasaran untuk mencipta nilai yang berkekalan.

Fakta Utama Kellogg

60,000+

Rangkaian alumni Kellogg yang luas merangkumi lebih daripada 60,000 alumni di lebih daripada 120 negara.

98%

98% Kelas Kellogg tahun 2019 mendapat tawaran kerja tiga bulan selepas tamat pengajian.

$ 476 juta +

Kempen modal Kellogg semasa telah mengumpulkan lebih daripada $ 476 juta.

75%

Lebih daripada tiga per empat pelajar Kellogg Sepenuh Masa dan Petang & Hujung Minggu mengambil sekurang-kurangnya satu kelas keusahawanan.

7 kampus di seluruh dunia

Kellogg mempunyai tujuh kampus dalam rangkaian MBA eksekutif utamanya.

43%

Kelas Kellogg tahun 2021 adalah 43% wanita.

138277_54e5d044495ba514f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7c2b7cd09048c65d_1280.jpg

Warisan yang kaya untuk mengubah pendidikan perniagaan dan membentuk pemimpin perniagaan masa depan.

Kellogg adalah sekolah perniagaan global dengan misi untuk mendidik, melengkapkan, dan memberi inspirasi kepada pemimpin yang berani yang membina organisasi yang kuat dan bijak memanfaatkan kekuatan pasaran untuk mencipta nilai yang berkekalan.

  • 1908 - Ditubuhkan sebagai Sekolah Perdagangan.
  • 1965 - Memperluas portfolio ijazah dengan menjadi sekolah perniagaan pertama yang melancarkan program MBA Satu Tahun.
  • 1969 - Merintis pendekatan pembelajaran berdasarkan pasukan, yang membolehkan pelajar menyelesaikan masalah dengan memanfaatkan pelbagai sudut pandangan rakan sebayanya.
  • 1979 - Dinamakan JL Kellogg Graduate School of Management dengan sumbangan dari John L. dan Helen Kellogg Foundation.
  • 1979 - Membuka James L. Allen Center, pusat pendidikan berterusan yang merupakan yang pertama seumpamanya dan hari ini menempatkan lebih daripada 6,000 eksekutif setiap tahun.
  • 1996 - Dean Don Jacobs mula menanam benih dari apa yang menjadi rangkaian global MBA eksekutif utama Kellogg melalui perkongsian dengan Recanati Graduate School of Business Administration di Tel Aviv University.
  • 2007 - Melancarkan Kellogg Insight, sebuah penerbitan digital yang merangkumi penyelidikan mutakhir dan pelbagai perspektif fakulti Kellogg.
  • 2017 - Pusat Global, kemudahan canggih yang memungkinkan pembelajaran inovatif dan tahap kolaborasi baru, membuka pintunya di kampus Evanston.

Memberi Kesan pada Skala Global

Penawaran pelancongan global Kellogg memperkenalkan pelajar kepada budaya dan persekitaran perniagaan hampir 70 negara setiap tahun.

Komitmen kami untuk berfikir luas dan peluang global memberi anda kelebihan yang anda perlukan untuk mempengaruhi pasaran yang kompleks. Setiap tawaran kami dirancang untuk mendorong anda keluar dari zon selesa anda supaya anda dapat menavigasi masalah dan interaksi perniagaan dengan mudah yang melintasi batas dan budaya geografi. Kursus, program, dan perjalanan ini dimaksudkan untuk menginspirasi percakapan dan mengintegrasikan pelbagai perspektif untuk mendorong pertumbuhan dan inovasi.

Penawaran di Seluruh Dunia Kellogg

Di Kellogg, anda berpeluang untuk menyesuaikan pengalaman antarabangsa anda berdasarkan matlamat anda dan mengambil bahagian dalam pelbagai pengalaman global sepanjang masa anda sebagai pelajar.

Inisiatif Global dalam Pengurusan

Lebih daripada 250 pelajar setiap tahun memilih untuk mengalami sendiri pasaran antarabangsa setelah menggali jauh ke dalam sektor perniagaan tertentu di dalam kelas.

Program Pertukaran Sepenuh Masa

Program Pertukaran Sepenuh Masa kami menawarkan peluang belajar di luar negara kepada hampir 80 pelajar di 25 sekolah rakan kongsi yang merangkumi 20 negara. Ini adalah salah satu program pertukaran terbesar di kalangan sekolah perniagaan.

Program Pertukaran Petang & Hujung Minggu

Tinggal dan belajar di luar negara, lakukan kajian bebas, dan melancong dalam program yang direka khusus untuk memenuhi jadual lebih daripada 60 pelajar sambilan setiap tahun.

Makmal Global

Bawa pengalaman kerja anda sebelumnya, pendedahan global, dan penyelidikan akademik ke kelas batu penjuru ini, di mana anda akan menyelesaikan cabaran perniagaan semasa syarikat dalam pasukan 4-6. Ini adalah kaedah terbaik untuk memberi kesan global semasa anda di Kellogg.

Perjalanan Pelajar Eksplorasi Seluruh Dunia Kellogg

Program pelancongan terbesar Kellogg, KWEST dirancang oleh pelajar untuk pelajar. Pelajar yang datang melancong ke hampir 40 negara di bawah kepimpinan tahun kedua, mewujudkan komuniti terbuka yang inklusif di luar zon selesa mereka.

Rangkaian Global MBA Eksekutif

Rangkaian Global EMBA merangkumi lima kampus di Asia, Kanada, Eropah, dan Timur Tengah, yang memberi pelajar akses ke pasaran global untuk peluang belajar yang tiada tandingannya.

Peluang Global Di Kampus

Penawaran di kampus kami merangkumi sejumlah kelab, persidangan, dan acara yang dirancang untuk membantu anda mengetahui lebih lanjut mengenai perniagaan dan pasaran antarabangsa.

Sumber untuk Pelajar Antarabangsa

Kellogg menawarkan sumber eksklusif yang direka untuk membantu pelajar antarabangsa untuk cemerlang dalam persekitaran baru.

Komitmen kami

Kami mendorong, merangkul, dan menjunjung suara yang berbeda dari setiap budaya, latar belakang, dan masyarakat.

Di Kellogg, kami berkongsi komitmen yang tidak tergoyahkan untuk mencipta dan mengekalkan persekitaran yang beragam dan inklusif. Ekosistem ini mendorong dan menjunjung suara yang berbeza dan perspektif yang berbeza dari setiap latar belakang dan masyarakat. Ia juga mempersiapkan pelajar untuk memimpin organisasi global dengan bijak dan mempengaruhi bagaimana masalah yang rumit diselesaikan.

Matlamat kami adalah untuk memupuk komuniti yang mencerminkan dunia di sekeliling kita; yang merangkul dan menyambut orang dari semua budaya, kepercayaan agama, etnik, jantina, dan orientasi seksual.

Untuk memastikan matlamat kita tercapai, kita secara konsisten melabur dalam program, perkongsian, inisiatif, dan acara yang mencabar pemikiran konvensional, meluaskan perspektif dan menonjolkan kekuatan transformasi kepelbagaian dan kemasukan dalam komuniti Kellogg.

Lokasi

Evanston

Alamat
2211 Campus Drive
Evanston, Illinois, Amerika Syarikat