Noble Manhattan Coaching Americas

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gambaran keseluruhan

Kami adalah Noble Manhattan Coaching Americas - Syarikat Latihan Jurulatih Utama di Amerika Syarikat dan Kanada.

Sebagai sebahagian daripada Kejurulatihan Noble Manhattan, syarikat latihan jurulatih terkemuka dunia, kami menawarkan program latihan jurulatih berkualiti tinggi dan pensijilan kejurulatihan. Pelbagai perkhidmatan kami membantu pengurus dan pemimpin mengembangkan perniagaan mereka.

Kami membimbing misi kita ke atas premis bahawa seseorang yang memenuhi individu dapat mempengaruhi orang lain untuk menjaga kehidupan mereka. Oleh itu, kami melatih jurulatih dan pemimpin yang menakjubkan untuk memulakan kesan rama-rama transformasi peribadi dalam komuniti mereka.

Fleksibiliti yang hebat

Campuran pembelajaran jarak jauh kami dengan pengalaman bersemuka memberikan anda peluang untuk mengikuti kursus pembinaan di keamanan anda sendiri. Lebih-lebih lagi, kami menawarkan kursus yang disesuaikan mengikut permintaan.

Sokongan kewangan

Paling penting, kami memastikan bahawa mendaftar ke program kami tidak akan meninggalkan anda bankrap. Atas sebab itu, kami menawarkan penyelesaian terbaik, dari baucar diskaun kepada biasiswa.

Kualiti terbaik

Jurulatih tuan terbaik kami merancang dan menyampaikan program kami. Oleh itu, anda akan mengalami kandungan berkualiti tinggi dan berlatih dengan kursus kejurulatihan kami.

Sokongan pelajar

Kami ingin memastikan bahawa perjalanan latihan anda lancar dan berjaya. Oleh itu, kami sentiasa bersedia membantu anda mencapai matlamat anda.

Pemudahan rangkaian

Oleh kerana rangkaian adalah sangat penting untuk jurulatih yang berjaya, kami bukan hanya menyampaikan latihan, kami membantu anda berhubung dengan pelanggan yang berpikiran, profesional, dan prospek.

Akreditasi antarabangsa

Kami menyediakan kursus latihan jurulatih bertauliah antarabangsa.

Misi kita

Misi kami adalah untuk melatih jurulatih megah, membantu mereka membina perniagaan mereka dan meningkatkan kesedaran tentang manfaat pembinaan. Juga, melalui latihan, kami komited untuk membantu perniagaan berkembang maju.

Bukan sahaja kami menawarkan kursus yang diakreditasi dan disahkan oleh 2 badan antarabangsa, tetapi kami memastikan kami menempatkan pelajar dan jurulatih kami dalam rangkaian profesional dan pelanggan yang luas.

Di samping itu, kami mewujudkan peluang untuk pertumbuhan dan menawarkan sokongan berterusan. Apabila orang mendapatkan keluarga kami, mereka tidak pernah pergi. Di sini, mereka akan mendapati mentor, rakan dan pelbagai sumber untuk memulakan dan meningkatkan perniagaan kejurulatihan mereka.

Falsafah

Melalui latihan orang untuk menjadi jurulatih kita mengikuti premis kesan rama-rama. Dengan menganjurkan syarikat kami di bawah struktur B-Corporation, organisasi tujuan yang lebih besar. Oleh kerana penyampaian kursus kejurulatihan cemerlang dan sistem sokongan kejurulatihan, kami "membuat tanggapan untuk keluarga yang dicabar dari segi sosial dan ekonomi untuk mewujudkan kestabilan dan harapan."

Setiap dolar hasil pembinaan akan menghasilkan 10% serta-merta ke arah tujuan kami. Pada akhir setiap tahun fiskal, kami juga akan memperuntukkan peratusan pendapatan bersih. Dana yang dihantar akan menjana Yayasan KAMI "KAMI KAMI". Oleh itu, keluarga yang diterima pakai akan mendapat manfaat daripada cita-cita kita dalam bentuk perumahan, bantuan pekerjaan, makanan, penjagaan anak, dan pendidikan untuk mengerjakan perjalanan mereka kembali kepada anggota masyarakat kita sendiri.

Nilai teras

Latihan adalah berdasarkan standard dan prinsip yang tinggi. Bagaimanapun, bagi kita, adalah penting untuk menunjukkan nilai-nilai itu dalam semua yang kita lakukan. Oleh itu, kami menghargai dan menerapkan kejujuran, integriti, amanah, dan sumbangan dalam segala yang kami lakukan. Kami menjanjikan latihan, pembangunan diri dan bangunan perniagaan. Dan kami menyampaikan apa yang kami janjikan!

Kami percaya kepada kuasa semua orang untuk berani dengan berani. Selain itu, kami mengamalkan amalan kami di premis bahawa anda mempunyai semua sumber yang diperlukan untuk menjadi jurulatih atau jurulatih eksekutif terbaik. Oleh itu, kursus kami memberi anda pengetahuan untuk membina kemahiran pembinaan anda. Dan pasukan kami adalah penyayang dan menyokong supaya anda mencapai matlamat anda atas keamanan anda sendiri.

Noble Manhattan Coaching International dalam angka

Noble Manhattan Coaching ditubuhkan pada tahun 1993, di pantai selatan UK, di mana pasukan berdedikasi berada di perkhidmatan anda. Semua yang kami lakukan direka bentuk untuk melatih jurulatih yang megah dan membantu mereka membina perniagaan mereka. Lebih-lebih lagi, kami mahu meningkatkan kesedaran global tentang manfaat latihan.

  • Noble Manhattan Coaching mempunyai 24 tahun pengalaman dalam menyediakan latihan jurulatih untuk individu dan syarikat.
  • Kami hadir di 28 negara di seluruh dunia. Noble Manhattan Coaching Americas adalah ibu pejabat bagi Amerika Syarikat dan Kanada.
  • Oleh kerana misi kami adalah untuk memudahkan latihan, sandaran, dan sokongan para pelajar dan pelatih kami di seluruh dunia, kami menyampaikan kursus dan sokongan dalam 7 bahasa.
  • Kami menawarkan 18 program latihan jurulatih yang berasingan, dari latihan hayat ke pembinaan korporat dan eksekutif.
  • Selain Noble Manhattan Coach, sekolah latihan jurulatih pemenang anugerah kami, kami mempunyai 12 bahagian lain untuk menawarkan sokongan dan pembangunan berterusan.
  • Kursus kejurulatihan kami diiktiraf oleh Institut Latihan Dan Mentor Antarabangsa. Tambahan pula, kami disahkan oleh Institut Kepimpinan
This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Doktor Falsafah » Lihat Online Kursus » Lihat Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

Kursus Dalam Talian: Doktor Jurulatih Profesional

Online 36  January 2019 Amerika Syarikat Richmond

Doktor Jurulatih Profesional (DPC) secara khusus dirumuskan sebagai kajian yang diterapkan dan praktikal untuk profesional bimbingan kerja. Program DPC sedang menangani dimensi kritikal kepimpinan dan pembinaan yang berkesan di peringkat lanjutan. Program unik ini menggabungkan pendekatan pengurusan dan bimbingan pragmatik dengan kepintaran akademik ijazah kedoktoran. Di samping itu, program ini menyediakan platform yang membolehkan peserta untuk membangunkan sebagai pemimpin dan jurulatih yang berkesan dengan mengkaji kemahiran, kepercayaan dan nilai-nilai peribadi mereka berkaitan dengan mereka yang mereka berinteraksi. Peserta akan membangunkan wawasan dan kemahiran untuk matang menjadi jurulatih, pemimpin dan pengurus yang lebih berkesan melalui penyelidikan dan aplikasi tahap doktoral yang ketat. [+]

Gambaran keseluruhan

Monarch University dengan kerjasama Noble Manhattan Coaching melancarkan Doktor Jurulatih Profesional.

Doktor Jurulatih Profesional (DPC) secara khusus dirumuskan sebagai kajian yang diterapkan dan praktikal untuk profesional bimbingan kerja. Program DPC sedang menangani dimensi kritikal kepimpinan dan pembinaan yang berkesan di peringkat lanjutan. Program unik ini menggabungkan pendekatan pengurusan dan bimbingan pragmatik dengan kepintaran akademik ijazah kedoktoran. Di samping itu, program ini menyediakan platform yang membolehkan peserta untuk membangunkan sebagai pemimpin dan jurulatih yang berkesan dengan mengkaji kemahiran, kepercayaan dan nilai-nilai peribadi mereka berkaitan dengan mereka yang mereka berinteraksi. Peserta akan membangunkan wawasan dan kemahiran untuk matang menjadi jurulatih, pemimpin dan pengurus yang lebih berkesan melalui penyelidikan dan aplikasi tahap doktoral yang ketat.... [-]


Kursus

Kursus Dalam Talian: Asas Jurulatih Kehidupan dan Eksekutif

Online September 2019 Amerika Syarikat Richmond

The Life And Executive Coaching Foundation (LECF) mewakili batu loncatan untuk pembinaan. Ia mengikuti Kecekapan ICF Core dan menawarkan maklumat yang kukuh, bersama dengan peluang amalan. [+]

Gambaran keseluruhan

The Life And Executive Coaching Foundation (LECF) mewakili batu loncatan untuk pembinaan. Ia mengikuti Kecekapan ICF Core dan menawarkan maklumat yang kukuh, bersama dengan peluang amalan.

Tahap Asas terutamanya bertujuan untuk pelajar yang ingin mengintegrasikan kemahiran kejurulatihan teras ke dalam peranan mereka sekarang atau menganggapnya sebagai langkah ke arah pensijilan penuh.

Tetapi ini bukan hanya pengenalan kepada pembinaan. Ia adalah program yang akan membuat anda jatuh cinta dengan pembinaan dan tidak mahu berhenti.

Apa yang membezakan kami:

Pengetahuan jurulatih meluas meliputi semua kecekapan kejurulatihan teras, seperti yang ditetapkan oleh badan akreditasi.Dibentangkan 100% secara dalam talian, ia sangat interaktif dan memberikan anda peluang interaksi dengan pasukan pelajar kami dan dengan pelajar lain yang mendaftar dalam program ini.Campuran teks, rakaman ceramah dan video disertai dengan peluang latihan dengan salah satu daripada jurulatih kami yang diakui.Sokongan berterusan dan akses seumur hidup kepada sumber untuk memperkukuh kemahiran yang dipelajari.Ia siap untuk kemajuan kepada Diploma Kejurulatihan. Sekiranya anda memulakan perjalanan dengan LECF, portfolio kajian bebas anda telah diikuti dan disimpan. Anda boleh meneruskan terus dengan waktu praktikal untuk menjadi jurulatih terakreditasi.Faedah... [-]

Kursus Dalam Talian: Diploma Kejururawatan Praktisi

Online September 2019 Amerika Syarikat Richmond

Diploma Jurulatih Pengamal (PCD) membuka jalan untuk perniagaan kejayaan anda yang berjaya. Kandungan yang kaya, sesi bimbingan praktikal, bimbingan, bersama dengan sokongan berterusan pasukan penyayang kami akan mengubah anda menjadi pelatih kehidupan profesional yang terakreditasi. [+]

Gambaran keseluruhan

Diploma Jurulatih Pengamal (PCD) membuka jalan untuk perniagaan kejayaan anda yang berjaya. Kandungan yang kaya, sesi bimbingan praktikal, bimbingan, bersama dengan sokongan berterusan pasukan penyayang kami akan mengubah anda menjadi pelatih kehidupan profesional yang terakreditasi.

Tahap Diploma adalah pensijilan penuh dan bertujuan untuk pelajar yang ingin membuat latihan hayat kerjaya mereka.

Ia boleh dirawat sebagai kursus yang tersendiri atau sebagai langkah tengah antara Asas Kejurulatihan Hayat dan Eksekutif dan Diploma Kejurulatihan Eksekutif dan Korporat. Sama ada cara, ia sangat fleksibel dan boleh disesuaikan supaya sesuai dengan keperluan anda dan jadual yang sibuk.... [-]