Mount Mercy University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG MERCY MOUNT

Di Gunung Mercy University, kami menawarkan pelajar semua latar belakang pendidikan yang memuaskan dan penyediaan pepejal untuk perubahan dunia dan tenaga kerja. Kami berkhidmat dengan hampir 1,900 pelajar di kampus kami di Cedar Rapids, Iowa, dan kini, dengan program ijazah dalam talian kami, kami boleh berkhidmat beribu-ribu lagi. Dan tidak kira bagaimana anda mengakses kursus kami, kami memberikan arahan akademik yang paling baik yang sentiasa berdasarkan lima keprihatinan kritikal kami: menjaga bumi, imigresen, tanpa kekerasan, perkauman, dan wanita.

Program ijazah dalam talian Mount Mercy melangkaui masa yang anda habiskan di hadapan komputer. Kelas dalam talian masih membolehkan anda terlibat dengan penyelidikan dan mengambil bahagian dalam latihan dengan syarikat dan organisasi tempatan dan global.

Kami melancarkan program sarjana dalam talian kami sepenuhnya pada tahun 2014 supaya pelajar di mana-mana boleh menerima pendidikan berkualiti tinggi yang sama seperti pelajar di kampus kami tanpa mengorbankan tanggungjawab kerjaya atau keluarga.

SEJARAH KITA

UNIVERSITI CATHOLIC DI CHARISM MERCY

Ditubuhkan pada tahun 1928 dengan tujuan menyatukan orang dengan peluang melalui pendidikan berkualiti tinggi, pendidikan berasaskan nilai, Mount Mercy University mempunyai asas yang kaya di mana kita telah membina pilihan program di kampus dan online kami.

Kami telah berkembang dari sebuah kolej junior ke universiti empat tahun dan hari ini, Universiti Mercy Mercy dengan senang menawarkan program akademik dalam talian kami kepada populasi pelajar yang lebih besar dalam semangat pengasas kami yang sama.

IDENTITI KATOLIK DAN CHARISM MERCY

Pendidikan adalah lebih daripada buku teks dan peperiksaan. Pendidikan sejati menyediakan anda untuk mana-mana tempat kerja dan alamat seluruh orang. University of Mount Mercy diasaskan sebagai sebuah universiti Katolik, yang dibina di atas lima keprihatinan kritikal Sisters of Mercy, dan kami terus menegaskan bahawa misi dalam kursus dalam talian kami sama seperti yang kita lakukan dengan program kampus tradisional kami.

Mount Mercy University berusaha untuk memenuhi standard tertinggi tradisi intelektual Katolik, mempromosikan nilai teras kebenaran, rasa hormat, tanggungjawab, kecemerlangan, dan perkhidmatan, dan mengalu-alukan semua orang dari semua latar belakang.

Kami adalah penyokong kuat penaja kami, Institut Sisters of Mercy of the Americas, melalui Persidangan Pendidikan Tinggi Mercy. Sebagai institusi rahmat, kami dengan hormat mematuhi pernyataan mereka tentang Identiti Katolik dan Karisma Mercy.

KELEBIHAN KAMI

Pelajar Gunung Mercy berasal dari pelbagai latar belakang geografi, etnik dan ekonomi yang pelbagai. Mereka yakin, peduli, cepat meminjamkan tangan, gembira dengan siapa mereka, dan teruja di mana mereka pergi. Paling penting, pelajar-pelajar Gunung Mercy bersemangat untuk merealisasikan potensi mereka sepenuhnya.

MENGENAI PELAJAR MERCY MERCY SUCCEED

Mount Mercy University menduduki ranking kolej terbaik Iowa pada senarai "2017 Best Colleges" majalah MONEY. Tetapi cara terbaik untuk menilai program ijazah adalah dengan melihat hasil pelajar yang mendaftar:

 • 66% daripada pelajar MMU mempunyai latihan atau pengalaman lain yang berkaitan dengan kerjaya pada saat mereka lulus.
 • 96% pelajar MMU bekerja atau di sekolah siswazah dalam tempoh sembilan bulan tamat pengajian.

PELAKSANAAN KEPADA ORANG YANG BAIK

Pelajar Gunung Mercy mendermakan lebih daripada 15,000 jam perkhidmatan masyarakat setiap tahun. Kami menyediakan perkhidmatan dan peluang sukarelawan untuk semua pelajar.

MISI DAN NILAI KAMI

MISI KITA

Mount Mercy adalah sebuah Universiti Katolik yang menyediakan pendidikan yang berfokus kepada pelajar dalam semangat saudara-saudara saudara perempuan dan mengalu-alukan orang-orang semua kepercayaan untuk bergabung dengan masyarakat kita dalam mengejar pendidikan baccalaureate dan siswazah dan perkhidmatan belas kasihan kepada mereka yang memerlukan.

Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam melaksanakan misi kami melalui empat matlamat yang saling bergantung:

 • Menggunakan Penghakiman Reflektif. Keupayaan untuk berfikir dengan jelas dan berhati-hati, berhujah secara bersamaan, dan menilai bersaing untuk tuntutan kebenaran secara kritis adalah asas kepada pendidikan kolej. Penghakiman reflektif memerlukan pengetahuan fakta dasar, pemeriksaan, dan penilaian asumsi; justifikasi yang mencukupi untuk menarik kesimpulan; dan mengerti implikasi menarik kesimpulan itu. Dengan kemahiran ini, individu boleh menyelesaikan masalah secara kreatif dan mengintegrasikan pengetahuan merentasi disiplin.
 • Terlibat dalam Komunikasi Strategik. Komunikasi strategik memerlukan pemilihan dari pelbagai pilihan untuk mencapai matlamat yang dipilih dengan cara yang beretika. Pilihan ini termasuk pembinaan dan tafsiran mesej dalam bentuk bertulis, lisan, dan estetik menggunakan teknologi yang sesuai.
 • Berkhidmat Baik Biasa. Kebaikan bersama adalah di pusat ajaran sosial Katolik. Kerana orang bersifat sosial, baik setiap individu berkaitan dengan kebaikan bersama, jumlah keadaan sosial yang membolehkan semua orang mencapai potensi manusia lebih lengkap. Ia merangkumi penghormatan, dan interaksi etika dengan, setiap orang dan alam semulajadi dan, dengan semangat saudara-saudara saudara, melayani kesejahteraan semua manusia dan tindakan dalam keadilan yang berlaku di dunia.
 • Mempromosikan Kehidupan Purposif. Pendidikan liberal membolehkan orang mencapai tahap kebebasan yang lebih tinggi untuk bertindak secara sengaja. Sejak pembangunan tujuan memerlukan perancangan untuk kehidupan berdasarkan satu set prioritas, Universiti Mercy menawarkan peluang untuk pertumbuhan rohani, penglibatan intelektual, kejelasan kejujuran, pembangunan sosial, kesejahteraan fizikal, kematangan emosi, dan kepimpinan masyarakat yang bertanggungjawab.

NILAI KAMI

Sebagai ahli komuniti Mount Mercy University, berdasarkan tradisi Sisters of Mercy dan identiti Katolik kami, kami komited untuk:

 • Pembelajaran dan pendidikan sepanjang hayat seluruh orang
  Kami percaya bahawa pendidikan adalah pengalaman seumur hidup di mana pembelajaran memberi kuasa kepada seluruh orang, intelektual, rohani, emosi, dan fizikal.
 • Mengejar kebenaran dan maruah
  Kami menggalakkan siasatan bebas dalam budaya yang penuh belas kasih di mana dedikasi kita kepada iman, kebenaran, dan rahmat menyokong martabat setiap orang dalam masyarakat manusia.
 • Komitmen kepada pelajar
  Kami mengakui dan mengesahkan bahawa keperluan pelajar adalah penting kepada keputusan yang mempengaruhi kehidupan masyarakat.
 • Keadilan
  Kami menyokong kesaksamaan dengan secara aktif mewujudkan hubungan yang adil dan sihat dalam komuniti pembelajaran kami dan dalam masyarakat global kami.
 • Terima kasih
  Kami meraikan dengan kerendahan hati semua hadiah dan bakat yang diberikan oleh Tuhan dan dengan penuh kasih membagikan berkat ini dengan masyarakat yang lebih luas.
 • Hospitaliti
  Kami menyelesaikan kerja kami dengan semangat kehangatan dan kemasukan Catherine McAuley yang menyambut semua orang dan perspektif.
 • Perkhidmatan
  Kami menanamkan rasa tanggungjawab dan kepedulian yang memanggil kami untuk berkhidmat kepada kebaikan bersama.

Lokasi

Cedar Rapids