Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1986, The Charles M. Reeves School of Business and Economics menawarkan program Ijazah Sarjana dan Sarjana yang terakreditasi merentasi pelbagai bidang perniagaan. Lebih 700 pelajar kini mendaftar dari 29 buah negara dan 17 buah negara. methodist102 Tujuan Reeves School of Business adalah untuk fesyen dan memupuk semangat keusahawanan dan usaha ekonomi kreatif. Ia berbuat demikian dengan membangunkan pelajar pemahaman tentang ekonomi Amerika moden, penghargaan terhadap kuasa dan struktur institusinya, dan kemampuan untuk berfungsi dengan berkesan di dalamnya. Penggerak ekonomi Amerika Syarikat adalah semangat keusahawanan. Tanpa teras inovatif dan kreatif ini, sama ada dalam perbadanan utama atau perniagaan kecil, ekonomi akan berubah. Nilai semangat keusahawanan tidak terhad kepada perniagaan. Pengambilan risiko inovasi, kreativiti, dan mengambil risiko secara beretika diperlukan dalam kerajaan, tentera, pendidikan dan gereja. The Reeves School of Business didedikasikan untuk pembangunan semangat keusahawanan ini.

Akreditasi

acbspThe Reeves School of Business adalah akreditasi nasional oleh Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP) untuk menawarkan ijazah berikut: Master Profesional Pentadbiran Perniagaan (MBA) dengan tumpuan dalam Pengurusan Organisasi dan Kepimpinan, Sarjana Muda Sains (BS ) dalam Perakaunan, Pentadbiran Perniagaan, Keusahawanan, Ekonomi Kewangan, Pengurusan, Pemasaran, dan Pengurusan Sukan. Di samping itu, kecil dalam Perakaunan; Pentadbiran perniagaan; Keusahawanan; Ekonomi Kewangan; Pengurusan Sumber Manusia; Perniagaan Antarabangsa; Pengurusan; Pemasaran; Pengurusan Tenis Profesional; Resort, Kelab, dan Pengurusan Hospitaliti; dan Pengurusan Sukan diiktiraf. Akhirnya, ijazah BS dalam Perakaunan, Pentadbiran Perniagaan, Ekonomi Kewangan atau Pemasaran dengan Konsentrasi Pengurusan Golf PGA; Pengurusan Tenis Profesional; Resort, Kelab, dan Pengurusan Hospitaliti; dan Konsentrasi Pengurusan Sukan diiktiraf./>

Kenyataan Misi

The Reeves School of Business berusaha untuk membangunkan para pelajar untuk memenuhi permintaan perniagaan dan memupuk pemimpin etika yang akan mewujudkan nilai ekonomi dan sosial untuk masyarakat global.

Penyataan Visi

The Reeves School of Business bercita-cita menjadi pemimpin yang diiktiraf di kalangan sekolah perniagaan, menginspirasi kecemerlangan, inovasi, dan keusahawanan.

Kenyataan Nilai

  • Etika: Menggalakkan pelajar untuk membangunkan kod etika dan etika peribadi dan mematuhi prinsip moral dan etika, termasuk yang berdasarkan kod etika profesional
  • Profesionalisme: Sediakan pelajar dengan peluang untuk mendaftarkan diri dalam kepekatan profesional
  • Penglibatan: Menggalakkan peluang pembelajaran yang berpengalaman dan diterapkan, termasuk latihan magang, pengalaman kerja koperasi, projek, pengalaman praktikal dan pembelajaran perkhidmatan.
  • Kepimpinan: Sediakan pelajar untuk berjaya dalam kerjaya profesional dan / atau akademik berikutnya
  • Global: Memberikan peluang dan pengalaman pelajar yang akan menggalakkan penyertaan mereka dalam masyarakat global kita.

methodist104

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan: