Baca keterangan rasmi

Mercy College adalah dinamik, pelbagai New York City kawasan kolej yang pelajar berada di misi peribadi: untuk mendapatkan yang terbaik daripada kehidupan dengan mendapatkan yang terbaik daripada pendidikan mereka.

Ditubuhkan pada tahun 1950, Mercy menawarkan lebih daripada 90 program sarjana muda dan ijazah sarjana dan sijil dalam tempoh lima sekolah: Perniagaan, Pendidikan, Kesihatan dan Sains Semula Jadi, Kesenian Liberal dan Sosial dan Sains Tingkahlaku. Mercy College mencabar fakulti dan kakitangan untuk membuat kerja-kerja pendidikan yang lebih tinggi untuk sesiapa sahaja yang cukup lapar untuk mendapatkan tempat yang lebih baik dalam kehidupan. Dengan kampus di Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan dan Yorktown Heights, kerancakan budaya College, jika berterusan oleh badan pelajar yang pelbagai dari seluruh rantau ini.

Mercy102

Pengalaman Pendidikan Transformatif


Mercy mencabar setiap pelajar prasiswazah dan siswazah untuk melebihi jangkaan peribadi dan intelek mereka. graduan Mercy menunjukkan kejayaan dan keyakinan seluruh spektrum profesional dan vokasional, dan kesan mereka dalam komuniti mereka atau di seluruh dunia adalah bukti kepada pengalaman pendidikan memperkasakan.

komuniti akademik meriah Mercy meletakkan nilai yang tinggi kepada pembelajaran di luar bilik darjah dengan pengalaman dunia sebenar. Pendekatan ini kepada biasiswa menggalakkan pelajar untuk memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dengan kehidupan selepas tamat pengajian. kerja fakulti yang terkenal di dunia Mercy rapat dengan pelajar mengenai projek-projek ini.

Mercy_York

Mercy komited untuk menghubungkan pelajar dengan dunia. Kolej ini mempunyai tradisi yang kaya dengan khidmat masyarakat melalui "Mercy Gives Back" Inisiatif, yang menggalakkan pelajar untuk menyertai, dan peluang pekerjaan plumbum, perkhidmatan-pembelajaran. Ini adalah satu gambaran sejarah Mercy dan nilai-nilai yang terkandung di dalam Mercy College meterai (Inserviendo Consumere, digunakan dalam perkhidmatan).

aktiviti pada kampus dan pengalaman perjalanan antarabangsa membantu pelajar mencari dan menghargai budaya jauh dari rumah. graduan kami adalah rakyat terlibat.

Mercy101

The PACT Kelebihan


Komited untuk menyokong pelajar sepanjang pengajian mereka, Mercy College menawarkan pengalaman pembelajaran peribadi yang merangkumi program Kolej Personalized Pencapaian Kontrak (PACT). PACT adalah program mentoring yang diiktiraf yang berfungsi sebagai model untuk kejayaan pelajar. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

mentor PACT anda adalah tempat orang anda yang membantu anda menavigasi kehidupan kolej. mentor anda akan dapat membantu anda memahami dan memohon bantuan kewangan, memilih yang utama betul, memilih dan mendaftar untuk kelas, menjejaki kemajuan akademik, membangunkan kemahiran kepimpinan, mendarat magang, dan bersedia untuk temuduga kerja.

Mercy_ny

A Alam Sekitar Kampus Diperlukan


alam semula jadi yang menakjubkan di Sungai Hudson membezakan kampus indah Mercy di kampung yang indah di Dobbs Ferry. jalan utama Dobbs Ferry, tidak jauh dari kampus, menawarkan restoran yang menarik, butik, membeli-belah, kedai-kedai kopi dan kehidupan masyarakat yang bertenaga. Sebuah stesen kereta api Metro-North yang terletak di kampus, menjadikan Bandar New York boleh akses. Anda tiba di tengah-tengah Manhattan, di Grand Central Station, dalam masa kurang daripada 30 minit. Mengkaji seni di Moma, mengalami Broadway, skate ais di Bryant Park, menemui opera di Met, menangkap permainan di Stadium Yankee atau Citi Field, meneroka Central Park, Metropolitan Museum of Art dan Taman Botani dan menimba pengalaman dengan banyak latihan dan peluang pekerjaan.

kampus lain Mercy, yang terletak di Manhattan, Bronx dan Yorktown Heights, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan.Kemampuan
Mercy menawarkan salah satu kadar paling rendah swasta tuisyen kolej di negara ini, dan yang paling rendah di New York. Kolej ini juga menyediakan pakej biasiswa murah hati kepada pelajar cemerlang. Sama ada pelajar kediaman atau perjalanan, mereka akan menemui banyak peluang dan pengalaman kolej memperkaya di sebahagian kecil daripada kos purata nasional.

Kenyataan Misi

Mercy_DF1

Mercy College komited untuk menyediakan pelajar bermotivasi peluang untuk mengubah kehidupan mereka melalui pendidikan tinggi dengan menawarkan seni liberal dan program profesional dalam persekitaran pembelajaran yang berkualiti peribadi dan tinggi, dengan itu menyediakan pelajar untuk memulakan kerjaya yang memuaskan, untuk terus belajar sepanjang hayat mereka dan bertindak beretika dan bertanggungjawab dalam dunia yang berubah-ubah.

MercyMission
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Mercy College

Membangunkan kemahiran literasi yang kuat semasa anda membaca dan menulis secara kritis Membina asas dalam pemikiran dan komunikasi kritis yang boleh anda gunakan sebagai ... [+]

Majoriti Inggeris adalah penyediaan terbaik pelajar Mercy College untuk mendapatkan apa-apa kerjaya atau profesion. Ia menawarkan cara untuk menemui, menikmati dan merenungkan tema sejagat dalam kesusasteraan hebat yang menunjukkan kepada kita apa artinya menjadi manusia. Di samping itu, ia dapat meningkatkan kebolehan berkomunikasi dengan berkesan: menulis dengan betul, membaca dan berfikir secara kritikal, dan bercakap dengan berkesan. Ini adalah kemahiran yang memberikan kelebihan yang jelas untuk berjaya dalam perniagaan atau profesion.

Fakta Ringkas Bahasa InggerisPelajar bermula dengan kursus asas:Poetics: Pengenalan kepada Teks SasteraKajian Kesusasteraan Inggeris IPenyiasatan Kesusasteraan Inggeris IIPelajar juga mengambil kursus dalam setiap kategori ini:KlasikSosial dan KebudayaanGenreSejarahHasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Mercy College

Kerana wira boleh mempunyai pekerjaan meja Dengan semakin banyak serangan siber, terdapat banyak peluang pekerjaan di sektor kerajaan dan korporat. ... [+]

Kita hidup dalam masyarakat maklumat. Tidak ada yang lebih penting daripada melindungi maklumat itu. Hari ini, profesional perisian keselamatan berada dalam permintaan tinggi. Berminat? Mercy College adalah tempat untuk anda.

Dengan Sarjana Muda Sains dalam Keselamatan Siber , anda boleh menguji, melaksanakan dan mengkonfigurasi sebarang perisian dan / atau teknologi keselamatan baru, menggunakan dasar keselamatan yang baik untuk pekerjaan harian mereka, dan menyediakan perlindungan dan pemulihan bencana ke sistem perniagaan syarikat.

Hasil Program

Pada akhir program ini, pelajar harus dapat:

Kenal pasti jenis risiko, ancaman siber dan kelemahan dalam infrastruktur IT melalui rangkaian berwayar dan tanpa wayarMerancang, membangun, dan melaksanakan untuk membuktikan konsep pertahanan siber, kesalahan siber, penyiasatan siber dan pengurusan siberMemahami privasi maklumat, bersembunyi maklumat, jaminan maklumat, penyulitan / penyahsulitan maklumatFungsi berkesan dalam pasukan untuk melengkapkan prototaip pengesanan, pencegahan dan perlindungan untuk serangan siber dalaman dan luaran dan pencerobohan siberMemperolehi bukti yang berkaitan dengan jenayah siber dari komputer peribadi, telefon pintar, tuan rumah infrastruktur, rangkaian berwayar dan tanpa wayarKurikulum BS CybersecuritySeni dan Sains Liberal UmumKeperluan Pendidikan Am 60 CreditsKredit Teras Cybersecurity 48Open Electives 12 CreditsKredit Total120... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Lindungi infrastruktur negara kita daripada keganasan dan ancaman jenayah yang lain. . . Ketahui apa yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang yang berkembang dan din ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains Mercy College dalam Pengurusan Korporat dan Keselamatan Dalam Negeri adalah ijazah 4 tahun yang ditawarkan melalui Sekolah Perniagaan. Ia adalah ijazah sarjana muda yang pertama, yang direka untuk menyediakan latar belakang komprehensif untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya pengurusan profesional di sektor swasta atau awam di mana kemahiran perniagaan dan keselamatan wujud bersama.

Ijazah BS di Korporat dan Pengurusan Keselamatan Dalam Negeri menawarkan pelajar gelaran yang paling canggih: satu yang bercakap kepada peranan yang semakin berkembang dan dinamik yang kini dimainkan oleh keselamatan dalam setiap perniagaan dan kerjaya kerajaan.

Fakta Ringkas Keselamatan Korporat dan Tanah AirKursus yang memberi tumpuan kepada Sistem Pengurusan Insiden Kebangsaan (NIMS)Penekanan terhadap pembinaan pasukan dalam suasana yang dinamikMagang dengan agensi yang mengamankan negaraDapatkan ijazah pelbagai disiplin dengan mengambil kursus dalam bidang perniagaan dan konsep keselamatanHasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Berdiri dengan ijazah yang dihargai oleh setiap sektor industri dan pekerjaan di seluruh dunia Sediakan untuk kerjaya dalam perniagaan, industri, kerajaan, pengajaran ata ... [+]

Kita hidup dalam usia maklumat. Mengapa tidak berada di tengah-tengahnya?

Dalam dunia yang didorong oleh teknologi, kerjaya dalam matematik dan sains maklumat komputer tidak dapat diabaikan. Bidang ini berkembang dan Mercy College boleh menetapkan anda ke arah yang betul.

Dengan menekankan matematik dan bahasa komputer yang diterapkan (JAVA) , Bahagian Sains Matematik dan Sains Komputer membuat anda bersedia untuk ijazah Sarjana Muda Sains - dan dunia sebenar.

Dengan teknologi yang terintegrasi ke dalam kurikulum, anda akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan, sekolah siswazah dan pendidikan lanjutan, dan pembelajaran sepanjang hayat. Anda juga akan menjadi komunikator yang lebih baik, menjadikan tahap ini sempurna jika anda ingin menjadi seorang guru.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Jika anda ingin memperluaskan bidang utama anda untuk memasukkan kedua Psikologi dan Sosiologi, Mercy College menawarkan pelbagai ilmu disiplin dalam Sains Perilaku. Peng ... [+]

Jika anda ingin memperluaskan bidang utama anda untuk memasukkan kedua Psikologi dan Sosiologi, Mercy College menawarkan pelbagai ilmu disiplin dalam Sains Perilaku .

Pengkhususan juga terdapat dalam Pengurusan Kesihatan, Gerontologi dan Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan. Program ini menyediakan gabungan struktur dan fleksibiliti dengan 4 kursus yang diperlukan dan 8 kursus elektif. Apabila memilih kursus elektif utama, seorang pelajar boleh menyesuaikan program tersebut kepada kepentingan tertentu dan matlamat kerjaya.

Major Behavioral Science adalah pilihan utama yang sangat diperlukan untuk pelajar pemindahan, kerana mungkin kelas-kelas yang mungkin telah Anda ambil akan dihitung ke arah kursus yang diperlukan atau elektif. Di samping itu, program ini menawarkan banyak peluang untuk pembangunan kerjaya melalui latihan penghasilan kredit di pelbagai tempat kerja kawasan NYC.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Membuat kesihatan masyarakat menjadi keutamaan. Sediakan pelbagai pilihan kerjaya dalam dasar awam, pembangunan komuniti, isu kesihatan individu dan global, dan banyak la ... [+]

Major Sains Kelakuan dengan Pengkhususan dalam Kesihatan Masyarakat direka untuk menyediakan program pengajian bagi orang-orang yang berminat dalam meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan masyarakat. Kredit pengkhususan adalah sebahagian daripada 36 kredit utama.

Pengkhususan memberi tumpuan utama anda dan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang diarahkan ke arah matlamat akhirnya menjadi pendidik kesihatan masyarakat. Kredit pengkhususan adalah sebahagian daripada 36 kredit utama. Pengkhususan memberi tumpuan utama anda dan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang diarahkan ke arah matlamat akhirnya menjadi pendidik kesihatan masyarakat.

Majoriti Sains Kelakuan adalah pilihan utama untuk pelajar pemindahan, kerana mungkin kelas-kelas yang mungkin telah diambil akan dikira ke arah kursus yang diperlukan atau elektif. Di samping itu, program ini menawarkan banyak peluang untuk pembangunan kerjaya melalui latihan penghasilan kredit di pelbagai tempat kerja kawasan NYC.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Menjadi pakar dalam persekitaran penjagaan kesihatan yang berubah dan global Dengan penduduk yang semakin tua dan garis panduan pengawalseliaan yang semakin berkembang, p ... [+]

Beberapa kerjaya memberi kesan kepada masyarakat seperti penghantaran, organisasi dan pembiayaan perkhidmatan penjagaan kesihatan. Major Sains Kelakuan dengan Pengkhususan dalam Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan adalah majoriti kredit 36 ​​kredit.

Direka untuk memperluaskan kemahiran dan kebolehan anda, pengkhususan tidak memerlukan lebih banyak kredit daripada utama Sains Kelakuan itu sendiri kerana kredit pengkhususan adalah sebahagian daripada 36 kredit utama. Pengkhususan Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan memberi tumpuan utama anda dan memberi anda pengetahuan dan pengalaman yang diarahkan ke arah matlamat akhirnya menjadi pentadbir perkhidmatan kesihatan.

Sains Kelakuan: Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan Fast FactsJadual fleksibelBelajar minat khusus andaProfesor berpengalamanPelbagai peluang latihanHasil Program... [-]
Amerika Syarikat New York USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Sediakan untuk profesion yang paling dalam permintaan hari ini Dengan kesan teknologi yang sentiasa berubah pada kehidupan dan perniagaan kami, terdapat keperluan yang be ... [+]

Jabatan Sains Matematik dan Sains Komputer akan mempersiapkan anda untuk beberapa profesion yang paling memerlukan seperti: Matematik, IT, Sistem Maklumat Komputer, dan Sains Komputer, Jaminan Maklumat dan Keselamatan, serta industri lain yang berkembang.

Terdapat permintaan berterusan untuk minda inovatif untuk mewujudkan penyelesaian dan melepasi cabaran dalam bidang ini. Pilihan ijazah kami akan memberikan anda pengetahuan dan kemahiran untuk membuat markah anda di arena Matematik dan CIS yang luas.

Sistem Maklumat Komputer Fast FactsSalah satu kadar tuisyen swasta terendah di negara iniKampus utama hanya 30 minit dari ManhattanMetro-North Train berhenti di kampusKampus Manhattan di Herald SquareHasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Sertai pasukan pemenang dengan BS dalam Pengurusan Sukan Dapatkan pengalaman dunia nyata dan bersiap sedia untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam industri yang berkemb ... [+]

Industri sukan telah mengalami pertumbuhan dinamik dan kini diiktiraf sebagai perusahaan perniagaan dengan magnitud 220 bilion dolar. Menurut Jurnal Perniagaan Sukan, pendapatan perusahaan sukan adalah lebih besar daripada hasil gabungan industri auto dan filem negara. Matlamat Pengkhususan Pengurusan Sukan Mercy College adalah menggunakan sukan sukan yang luas dan popular sebagai alat untuk menginspirasi kecemerlangan akademik dan pembangunan kerjaya.

Latihan yang diperlukan (dan latihan pilihan kedua) akan menawarkan pengalaman bidang selain peluang pekerjaan.

Pentadbiran Perniagaan: Pengurusan Sukan Fakta PantasPengalaman pengurusan sukan, pemasaran, dan operasi tanganProjek pengurusan sukan langsung hidupOperasi Sukan CampusPenyiaran Sukan TempatanPenceramah tetamu dari Major LeaguesPeluang menyertai pertubuhan pengurusan sukan "Team Blue" MercyHasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Dapatkan BS dalam Pentadbiran Perniagaan dan dapatkan pengalaman dunia nyata Belajar dari pemimpin industri yang memahami komponen teori perniagaan dan mempunyai pengalam ... [+]

Sekiranya perniagaan adalah enjin masyarakat, Mercy College boleh meletakkan anda di kerusi pemandu. Kami akan menyediakan anda untuk kerja-kerja perniagaan yang rumit dan bagaimana ia berkaitan dengan alam sekitar. Dan membantu anda merancang, mengatur, memimpin dan mengawal arahan yang akan diambil oleh organisasi anda. Ketika datang ke fakulti, Mercy menonjol. Anda akan mendapat manfaat daripada kedua-dua pemimpin dalam pengajar yang sangat dihormati perniagaan. Kesemua mereka bukan sahaja mempunyai pemahaman yang kuat tentang komponen teori institusi perniagaan hari ini tetapi juga profesional yang berpengalaman dengan pengalaman bertahun-tahun. Program dalam perniagaan dan perakaunan ditawarkan di tiga peringkat: Sarjana, Sarjana, dan Sarjana.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Jadikan tanda anda di pasaran global Membangunkan asas yang anda perlukan untuk memahami perniagaan antarabangsa serta kepelbagaian politik dan budaya. ... [+]

Dengan globalisasi, perniagaan seluruhnya dipaksa untuk memikirkan semula strategi bersaing mereka. Ijazah Sarjana Muda dalam Perniagaan Antarabangsa menyediakan anda untuk melakukan perniagaan secara global. Anda akan berada di kedudukan yang sempurna untuk dunia perniagaan yang terus berkembang.

Anda akan belajar daripada fakulti yang sangat dihormati yang terdiri daripada pemimpin perniagaan dengan tahun pengalaman antarabangsa. Anda akan pergi ke ibu perniagaan di seluruh dunia, seperti London, Hong Kong dan New York. Jika anda ingin bersaing dalam pasaran dinamik dan hiper yang kompetitif hari ini, ijazah sarjana muda dalam Perniagaan Antarabangsa tidak ternilai.

Pentadbiran Perniagaan: Fakta Ringkas Perniagaan AntarabangsaPusat Antarabangsa - Perjalanan ke perniagaan di luar negaraPerjalanan perniagaan global ke Eropah, Asia, dan Timur TengahFakulti eksekutif dengan pengalaman dunia nyataTuisyen yang berpatutan30 minit dari Manhattan dengan kereta api, bas atau keretaKampus Manhattan di Herald SquareRangkaian Fortune 500Hasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

Mercy College

Memperluas cakrawala anda dengan kesusasteraan dalam Bahasa Inggeris Sastera Satu program sastera dalam talian yang utama, Mercy adalah salah satu sastera pertama dalam k ... [+]

Adakah anda akan menulis novel Amerika yang akan datang? Atau tulis kajian Danticat, Dante, atau Hemingway dengan kritikal? Atau menjadi seorang profesor yang berdedikasi yang mengilhami generasi pelajar kolej yang akan datang?

Sarjana Seni (MA) Mercy College dalam program Kesusasteraan Inggeris memberikan asas yang kuat untuk pelajar yang berminat dalam hal ini dan usaha lain. Sebahagian daripada graduan MA kami telah pergi ke program PhD, terus menerus ke jurusan pengajaran perguruan tinggi, atau melanjutkan pelajaran untuk memperoleh gelar penulisan kreatif yang canggih. Pelbagai guru bahasa Inggeris telah memperolehi kredit kandungan MA atau siswazah melalui program kami untuk tujuan pelesenan, promosi, atau semata-mata meningkatkan pengetahuan bidang mereka.... [-]

Amerika Syarikat Yorktown Heights USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2.5 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Mercy College

Terokai karier di salah satu profesi yang paling cepat berkembang di Amerika Syarikat ... [+]

Ijazah Sarjana Sains dalam Kaunseling direka untuk mempersiapkan anda untuk bekerja dalam suasana sekolah sebagai kaunselor sekolah. Anda akan berpeluang mengikuti mana-mana beberapa laluan kerjaya dalam bidang kaunseling. Di samping itu, menyelesaikan program Penasihat Sekolah 48 kredit mungkin akan mendapat persijilan sementara sebagai kaunselor sekolah. (Sama dengan program Penasihat Sekolah Bilingual 54-kredit juga).

Pelajar siswazah yang melengkapkan program Kaunseling Kesihatan Mental 60 kredit layak untuk menduduki peperiksaan pelesenan profesional.

Pengkhususan:

KaunselingKaunseling dengan pengkhususan dalam Kaunseling Sekolah dan Sambungan DwibahasaSijil Lanjutan dalam Kaunseling Penyalahgunaan Alkohol / Bahan dan dalam Kaunseling Persaraan (CASAC)... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Mengajar bayi, kanak-kanak dan anak-anak muda tentang dunia Mempengaruhi pertumbuhan, perkembangan dan pembelajaran anak muda dengan MS kami dalam Pendidikan Awal Kanak-k ... [+]

Masa kecil adalah tempoh kritikal dalam pembangunan manusia. Mempengaruhi pertumbuhan, perkembangan dan pembelajaran anak muda pada peringkat ini mempunyai implikasi sepanjang hayat. Profesional masa kanak-kanak awal dapat mencari kerja mereka dengan sangat memuaskan ketika mereka menyaksikan anak-anak mengatakan kata-kata pertama mereka, melukis gambar pertama mereka atau belajar menulis nama mereka.

Di Mercy College , 39 Sarjana Sains dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak, Kelahiran - Gred 2 , menyediakan calon guru dan profesional zaman kanak-kanak untuk pensijilan Negeri New York. Kerja kursus, pengalaman bidang dan amalan klinikal, seperti pengajaran pelajar, membantu calon untuk kerjaya dalam pendidikan awal kanak-kanak.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Sediakan untuk kerjaya sebagai seorang pemaju kursus atau pengajar Dalam dunia yang semakin global, permintaan para profesional TESOL lebih besar dari sebelumnya. ... [+]

Program Sarjana Sains dalam Mengajar Bahasa Inggeris kepada Pembina Bahasa Lain (TESOL) membawa kepada pensijilan awal / profesional.

Jejaki saya calon (yang sedang mencari sijil pengajaran pertama mereka) mesti melengkapkan 15-minggu Negeri New York yang memerlukan pengalaman mengajar pelajar.

Calon Track II ( yang mempunyai sijil mengajar NYS di kawasan kandungan yang lain) mesti melengkapkan pengalaman latihan klinikal selama 20 hari dalam persekitaran sekolah pra-K-12 ESL. Persijilan Profesional di New York State memerlukan tiga tahun pengalaman mengajar.

Mengajar Bahasa Inggeris kepada Pembaca Bahasa Lain (TESOL) Fakta PantasMenyediakan kandungan dan kemahiran pedagogi untuk mengajar bahasa keduaMenyediakan program TESOL yang berpusatkan pelajarMenyediakan bimbingan dan sokongan fakultiHasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Beri kesan pada perkembangan celik huruf kanak-kanak Membina asas falsafah dengan strategi tangan untuk mengembangkan kebolehan berbicara, mendengar, membaca dan menulis. ... [+]

Pengajaran Literasi, Kelahiran hingga Gred 12 Gambaran Keseluruhan

Sarjana Sains dalam Pengajaran Literasi, Program Kelahiran Gred 12 direka untuk calon guru yang mencari pensijilan profesional dalam sijil pengajaran yang mereka ada sekarang. Tiga tahun pengalaman mengajar juga diperlukan untuk pensijilan profesional. Program ini membawa kepada pensijilan dwi sebagai guru literasi dalam Gred 6 dan Gred 5-12.

Mengajar Literasi, Kelahiran hingga Gred 12 Fakta CepatMenyediakan latihan yang diperlukan untuk pensijilan profesionalMemberi program celik huruf berpusatkan pelajarMenyediakan bimbingan dan sokongan fakultiHasil Program

Pada akhir program ini, pelajar harus dapat:

Menunjukkan asas pengetahuan kandungan pepejal yang membolehkan mereka menyampaikan perkhidmatan pendidikan dan profesional yang berkesan berdasarkan penyelidikan, teori dan amalan semasaMenggunakan pelbagai strategi dan alat pedagogi dan profesional untuk membolehkan mereka menjadi pengamal yang berkesan dalam bidang pendidikan dan menyampaikan perkhidmatan yang menggalakkan perkembangan intelektual, sosial dan emosi pelajarFahami kebudayaan, linguistik, pembelajaran, dan kekuatan sosial dan keperluan semua penduduk, dan menggabungkan dan mempamerkan kepekaan terhadap kekayaan budaya yang pelbagai apabila menyediakan pendidikan dan perkhidmatan sekolah yang lainMenggunakan teknologi untuk menyampaikan maklumat, arahan, dan perkhidmatan profesional kepada semua ahli komuniti sekolahMenggambarkan amalan profesional untuk membuat keputusan pendidikan dan meningkatkan pembelajaran pelajarMenunjukkan sikap positif yang membolehkan mereka bekerja sebagai pendidik, warganegara, dan pengamal yang berkesan di dalam sekolah dan komuniti yang lebih luasSyarat Kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Sediakan untuk mengajar di kelas sekolah rendah, Gred 1-6 Belajar apa yang diperlukan untuk menjadi guru dan memberi impak kepada pelajar anda. ... [+]

Master of Science dalam Kredit Kanak-kanak 36 kredit , Gred 1-6 , membawa kepada pensijilan awal atau profesional.

Penempatan dalam program Permulaan atau Lanjutan Guru ditentukan oleh persiapan sarjana dan pengalaman mengajar calon. Program Lanjutan Guru terbuka kepada calon guru pendidikan yang kini bekerja sebagai guru rekod di sekolah swasta, parochial atau charter dan sedang mencari kedua-dua ijazah sarjana dan pensijilan awal atau mereka yang disahkan pada peringkat sarjana. Pengalaman pengajaran minimum setahun yang diperlukan sebagai guru rekod diperlukan.

Calon yang belum mempunyai pengalaman yang sesuai di peringkat rendah dan gred tinggi yang diliputi oleh bidang persijilan calon mereka akan memenuhi keperluan ini dengan menyelesaikan 20 hari pengajaran pelajar yang diawasi di setiap bidang pensijilan yang mereka cari. Untuk melayakkan diri, calon profesional juga mesti menyelesaikan tiga tahun pengajaran dalam bidang sijil.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Jejak khas yang sesuai dengan tahap pengalaman mengajar anda Menjadi guru pendidikan menengah (Gred 7-12) dalam bahasa Inggeris, matematik, kajian sosial dan sains. ... [+]

Master of Science dalam Kredit Sekunder 36, Gred 7-12 , membawa kepada pensijilan awal atau profesional. Penempatan di salah satu daripada dua trek ditentukan oleh persiapan sarjana dan pengalaman mengajar calon. Calon pra-latihan akan mengikuti kursus pengajian (Track A) yang membawa kepada persetujuan ijazah dan kelayakan untuk pensijilan Negeri New York.

Calon yang kini bekerja dan mempunyai sekurang-kurangnya satu tahun pengalaman sebagai guru rekod di bilik darjah di sekolah swasta, parochial atau charter akan mengambil bahagian dalam kursus B Track B. Calon Track B yang belum mempunyai pengalaman yang sesuai di peringkat rendah dan gred tinggi yang diliputi oleh bidang persijilan calon mereka akan memenuhi syarat ini dengan melengkapkan pengajaran pelajar yang diawasi selama 20 hari di setiap area di mana mereka belum memiliki pengalaman sedemikian. Calon pensijilan profesional mestilah menyelesaikan tiga tahun pengajaran dalam bidang sijil.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Mercy College

Mempelopori prospek pendidikan dan kerjaya anda dalam penjagaan kesihatan Pengurus penjagaan kesihatan memainkan peranan utama dalam persekitaran penjagaan kesihatan yang ... [+]

Ini adalah masa yang menarik untuk pengurusan penjagaan kesihatan. Bidang ini berkembang dan berubah setiap hari. Dan beberapa sekolah membuat anda bersedia untuknya seperti Mercy. MPA adalah program 48 kredit yang bertujuan untuk pelajar yang mencari pendidikan multidisiplin yang luas dalam pengurusan perkhidmatan kesihatan.

Program ini telah direka untuk menyediakan graduan sebagai peranan sebagai pengurus penjagaan kesihatan dalam persekitaran penjagaan kesihatan yang pesat berubah. Program ini sesuai untuk pelajar yang menjangkakan kerjaya dalam pelbagai kemudahan penjagaan kesihatan di tempat awam, persendirian dan bukan keuntungan.

Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan Fast FactsPendidikan multidisiplin dalam pengurusan perkhidmatan kesihatanKursus menawarkan petang dan hujung mingguPakar penjagaan kesihatan sebagai profesorPenceramah dari bidang penjagaan kesihatanHasil ProgramPO1 ... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry USA Online
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

We are Mercy College

Mercy College
Alamat
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 877-637-2946
Alamat
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
USA Online, Amerika Syarikat
Telefon
undefined