Read the Official Description

PROGRAM DIPERLUKAN UNTUK ANDA

Program online di McMurry University Online direka dengan profesional yang bekerja dalam fikiran. Pengalaman kelas maya kami membolehkan anda fleksibiliti untuk menyelesaikan ijazah dalam persekitaran pembelajaran yang berkesan - 100% Dalam Talian.

Mulakan Perjalanan Anda dengan ijazah dalam talian dari McMurry Online Programs.

Mengenai Program

Direka untuk profesional yang bekerja, Ijazah Sarjana Muda McMurry dalam Keadilan Jenayah menawarkan kemudahan dan fleksibiliti untuk belajar dalam talian. Meningkatkan pendidikan anda dengan pengalaman dunia nyata para pengajar dan rakan sebaya yang berkongsi hasrat untuk memperbaiki masyarakat menerusi penguatkuasaan undang-undang tempatan, negeri, dan persekutuan. Memperoleh kelebihan persaingan apabila memohon jawatan di mahkamah, pembetulan, penguatkuasaan undang-undang, keselamatan, dan sistem percubaan dan parol.

Penasihat Akademik

Penasihat Akademik kami di sini untuk membantu anda mencapai matlamat profesional anda dalam Keadilan Jenayah. Kami bersama anda dari awal hingga akhir. Dari proses permohonan bantuan kewangan ke pemilihan kursus, kami berada di sini untuk memastikan anda berjaya.

Kemasukan dan Bantuan

Membuat komitmen akademik dan kewangan untuk meneruskan pendidikan anda boleh menjadi cabaran. Staf Pejabat Kemasukan dan Bantuan Kewangan kami akan membantu anda dalam mengemudi proses kemasukan, mendapatkan sumber kewangan yang anda perlukan, dan memudahkan peralihan anda ke penasihat akademik semasa mendaftar untuk kursus.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

McMurry University - Online Programs

Sama ada anda sedang mencari untuk bergerak ke kedudukan baru, atau anda hanya ingin kepuasan menyelesaikan gelar anda, dan sebagainya. Ijazah Sarjana Muda dalam Keadilan ... [+]

Sarjana Muda Keadilan Jenayah

Sama ada anda sedang mencari untuk bergerak ke kedudukan baru, atau anda hanya ingin kepuasan menyelesaikan gelar anda, dan sebagainya. Ijazah Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah dalam talian boleh membantu anda mencapai matlamat anda!

Tarikh mula program seterusnya2 Julai 201827 Ogos 201822 Oktober 2018Kenapa mendapat Ijazah Sarjana Muda Keadilan Jenayah di Universiti McMurry?

McMurry menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Keadilan Jenayah kepada pelajar dewasa yang menyaksikan penyelesaian gelar sebagai asas untuk kemajuan kerjaya dan kepuasan peribadi. Program sarjana ini menawarkan kemudahan dan fleksibiliti untuk belajar dalam talian, dan komuniti pelajar dan pengajar yang berkongsi matlamat bersama: meningkatkan masyarakat melalui penguatkuasaan undang-undang di peringkat nasional, negeri dan tempatan.... [-]

Amerika Syarikat USA Online
July 2019
Sepenuh masa
120 
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Address
1400 Sayles Blvd
TX 79605 Abilene, Texas, Amerika Syarikat
Address
USA Online, Amerika Syarikat